Sonmade hos Linus

Shiit va trött jag var. sonmade typ hemma hos Linus.! fan jag som tyckte filmen var så himla bra. vaknade ifs upp när Lennie och Linus började skratta! Sen pallade jag inte mera så jag gick upp och la mig upp hos Lennie!, han kom hem sen runt 0430-0500 Nu pratar jag med elinsklingenmsn, ska hem till henne nu och ta morgon kaffet..! Lennie och jag ska ev till P2 och ta en fika sen när anna börjat jobba! Får inte glömma ringa dagiset idag heller!,Fatta vad skönt att få ett jobb.

Skriver mera senare!

Bye!!


Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - måndag 28 april

En social och utåtriktad dag ger rikligt med möjligeter att etablera konstruktiva relationer med människorna i din omgivning. Är du singel kan du komma att fatta tycke för någon.

Veckohoroskop - vecka 18

Om den förra veckan var hektisk socialt sett, för att inte säga bitvis hätsk, blir denna veckan betydligt lugnare och mer fridfull. Det som verkade vara olösliga meningsmotsättningar visar sig inte betyda så mycket, eller trots allt ha en tredje väg som lösning. Speciellt början av veckan är en bra tid för dig att finna tillbaka till nära och kära och prata igenom saker och ting. Kanske kan det bli tal om en utflykt eller resa med människor du tycker om. Intellektuella och kommunikativa angelägenheter har gynnsamma förutsättningar. Det kan också vara mödan värt att söka finansiering för ett innovativt projekt av något slag. Åtminstone en och annan dröm kan bli verklighet.



Månadshoroskop - april 2008

Du är alltjämt inne i en period när du kan hålla dig ajour med de många förändringar som ligger i tiden och förutse framtida trender långt innan alla andra gör det. Just nu är du dock också frestad att fatta impulsiva beslut när nya initiativ verkar stå för dörren, något som kan få ekonomiska återverkningar. Just ekonomin är annars ett område där det blir svårt för dig att bli överens med andra.

En konflikt verkar också vara under uppsegling i förbindelse med barn, kreativa projekt eller kärleksaffärer, och den kulminerar mot slutet av månaden. När principfrågor står på spel kan verklighetsförankringen ibland vara det första som ryker. Ingen verkar beredd att lyssna till rim och reson och alla menar att just de har rätt. Argumenten är alldeles för emotionellt betingade. Alla verkar dock kunna enas om att det borde bli förändring, så dra dig inte för att experimentera.

En mer förnuftig atmosfär får genomslag efter fullmånen den 20 april, som markerar en tid när i synnerhet partners av alla de slag lugnar ner sig och blir mer på det klara med vad det är de vill göra. Lyckligtvis stämmer detta överens även med dina behov, så mot slutet av månaden uppstår en mer harmonisk stämning. April månads allra sista dagar är mycket bra för relationer, resor och sociala evenemang.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0