suck..

I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you




jobba i grillvagnen ikväll då.. orkar inte skriva,, tycker bara om den där texten från en utav Kelly Clarksons låtar
/ My life would sucks whitout you.













evigt besviken....

Sådär, tänkte bara skriva ner några ord innan jag drar och solar, höjdpunkten på denna dag . Har inte gjort sådär jätte mycket idag mera än att jobbat. trevligt att Emmy kom förbi ett tag. och tack vännen för att du tog cafét igår.

Måndagen spenderade jag tillsammans med Lonie , Monika och Alexandra i Olso. blev mycket trevligare än jag trodde, men är dock besviken på mig själv att jag inte tog ngr bilder.. hade egentligen tänkt göra de, men som vanligt är man för trög för att minnas. Jag är nöjd med det jag inhandlade lite besviken är jag , eftersom alla Urban affärer hade slut på replay byxorna.iaf i den storleken jag skulle ha. men då slapp jag spendera 1700:- på dom och köpte istället ett par Levis. haha ta mitt ord, jag ska ta bilder på kläderna och de saker jag köpte och lägga ut här. iaf min nya mintgröna JL tröja som jag bara älskar och den var värd varända krona :)) tänker inte skriva här vad den kostade, kunde iaf fått minst 3 tröjor för den MINST. haha. jag är inte van att lägga ut dessa summor på plagg, men ska man leva ska man leva gott. orkar inte tänka på de tråkiga .

Idag kom Lonie förbi cafét. så vi kollade resor igen. vi hittade en 3rumslägenhet på Kreta för 3699:- för 8 dagar,. men ska även  kolla upp andra alternativ.  sjukt sugen på att åka utomlands.. blir det inte Kreta eller kanarieöarna så hoppas jag på att det blir thailand i September var det va ? från och med nu ska jag lägga undan varje krona jag tjänar så jag kommer iväg. kommer bli EVIGT besviken om vi inte kommer iväg.

Nej nu ska jag ner och möta upp Monika så ska vi sola. jag ska bli brun brun brun brun. Ha en alldeles förträfflig Tisdagskväll..








önskar bara saker och ting kunde bli bättre snart

 
Ingen nytta har jag gjort idag heller, förutom att bädda om sängen.. hehe en riktig söndags syssla.

Förövrigt är jag smått irriterad!


Sitter just nu i den nybäddade sängen och inväntar Lonie. tänker också på att jag måste iväg till ngn affär.. är sugen på att gå bort till Kiwi. det är 5 Km dit. det är väl inte långt eller? Om Lonie kommer snart så kan jag tvinga med henne. Monika ligger inne i sin säng och typ sover.

Imorgon blir det en hel dag i OSLO. men Monika Lonie så skulle tydligen Alexandra med hon skulle träffa sin bror..Jag ska se om jag hittar ngr byxor.har dock nästan inga pengar.. men kanske kan låna utav Monika sålänge tills jag får min lön. det löser sig nog. Annars är det bara trevligt att göra ngt annat än att bara sitta hemma.. Allt blir det man gör det till. men de dagar man vill och har lust till ngt äventyr jobbar ju nästintill ALLA!!

jag önskar bara saker och ting kunde bli bättre snart, jag har för mycket onödiga saker i mitt huvud. saker jag inte ens vill tänka på. saker jag inte kan skriva här. saker som bara gör det värre om andra får reda på det. Helt ärligt har jag slutat säga saker till folk. man vet inte vem man riktigt kan lita på.. Jag vet att jag kan lita på Elina. men saken att säga, kan man ens lita på ngn? Tror inte de. man hör saker som man sagt för 3 månader sedan. att folk fortfarande orkar prata,, Och det roliga är att det är dom "där" som helatiden pratar om "de" idioter som snackar skit. hahahahaha. läste just igenom detta, det låter inte rimmligt, men jag förstår det iaf. annars vore det sorgligt.

F u f f








-



Sometimes faith throuse two lovers together only to reap theme apart
***




jag behöver bara den tiden

Att gå från jobbet hem är nog den tiden på dygnet man tänker mest.. det var hundra tankar som vandrade runt mitt huvud.. saker som blandannat : Vad man ska göra nu, solen skiner. vänner jobbar, och iföljd utav de så tänker man på vilket tråkigt liv man har. hur ointresant man egentligen är. man kanske borde skaffa flera vänner. så man alltid har ngn? jag tycker verkligen inte om att vara själv, jag kan ligga själv inne i ett rum. men vill ändå känna att jag har folk runt omkring mig.. hur kan folk verkligen uppskatta ensam tid,, jag behöver bara den tiden i 15 minuter och det är när jag duschar. haha.

Har som vanligt inget att skriva här. Försöker läsa andras bloggar för att få ngt att skriva, då tänker jag så som att det blir en diskution. att jag skriver vad jag tycker om det ngn annan skrivit. men så är inte fallet. alla andra skriver om vad dom gjort under dagen eller ska göra.. då kan jag ju börja med att jag har jobbat idag , och ska nu tänkte jag spara på krafterna tills ikväll.. då jag klockan 8 ska gå och möta Monika när hon slutat jobbet. vi ska inhandla sallad, därefter gå och sola. sen invänta klockan så hon blir 23:40. så ska vi gå och jobba i grillvagnen.. om jag då skulle skriva varje dag var jag har gjort vid ca den här tiden så skulle det vara att jag jobbat.. visserligen kanske man har ngt roligt att berätta, ngt som kanske inträffat på jobbet. men vad skulle det vara. att Berta 45 år spilde kaffe på hela golvet. Hallå missförstå mig inte nu, jag älskar det jobb jag har. men saknar allt som händer. eller att ha en jobbar kompis. ser ni!? där är jag också ensam.

Som vanligt vid den här tiden sitter jag i soffan och äter godis.. Jag är egentligen hungrig. men jag står inte och lagar mat till mig själv. får väl snart bli Ica så kan jag köpa mig en onyttig pizza

NEJ NU VET NI VAD, nu ska jag kolla på d hw .









tråkigt på jobb.

OM DIG
Namn - Lindy Sanny Larsson
Bor -  Hemsedal ( Norge )
Syskon -  Jannice Tommy Elina Lennie Jennie och Joel
Ålder - 21
Född - 1988
Ögonfärg - blåa
Längd - ca 1.64
Sko storlek - 38
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Fisk
Hårfärg - Blond från början, men nu Brunett
Födelseort - Norrköping

DAGENS...
Låt - You raise me up -/ Josh Groban
Saknad - Syskonbarnen
Kläder - jeans från Gina, svart t-shirt från VeroModa. Sweet Shirt från BikBok Skor Lacoste
Smink - foundation, mascara , brun penna.
Mat - osk och skinkbaugett
Köp - mat så C kan laga den.
Göra sen - Jobba natt i grillvagnen.
Godis - chocklad Yade/kaffe latte
Pinsammaste - när man blir full och somnar i duschen.

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - nej.
Tycker du om godis - ohjaa
Hur många gånger äter du godis - typ varje dag.
äter du oftast nyttig mat - varje gång jag äter mat.
tycker du att du själv är söt/snygg - Självklart.
Du ger mycket komplimanger till andra - varje dag.
Är du nöjd med ditt förnamn - Jo, ovanligt. och jag är en Lindy
Du tycker att du själv är smart - Ibland
Vad är det sämsta hos dig -
Har du bra självförtroende - Självförtroende ja, men inte självkänsla.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - minst 5 timmar
Du tycker om att vara med killar - Hahah, alltid
Känner du dina grannar - Nej.
Vad har du för färg på dina underkläder idag - svart
Äger du några Björn Borg trosor - Nej.
Använder du BH: jo.
Spelar du något instrument - blockflöjt
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Handboll, Dans, Brottning, Ridning, 
Har du några tatueringar - jo 7st
Har du några piercningar - öronen +läppen
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - tappar räkningen, typ varje gång jag går förbi en.



Vad fan höll jag på med?

Bakis som baraa den!!

Igår var det fest och jag var sjukt taggad.. grogg efter grogg gick ner. efter kanske 8 stycken var det nog. jag mådde verkligen dåligt. så jag bad Christian att be alla gå där ifrån så jag kunde vara ifred så var duschen tydligen min i 2 timmar.  Jag mins inte alls mycket från att jag la mig i duschen, men Sara hade tydligen vart helt underbar och suttit med mig där. Nu när jag tänker efter så tycker jag det är sjukt pinsamt, Vad fan höll jag på med? Fjortis fylla 3000 vill jag lova.
Vaknade iaf upp i sängen i morse, var sjukt torr i halsen. så gick upp tog massa vatten och värktabbletter. så när jag gick upp andra gången mådde jag lite bättre.. Men mindre bra kommer jag må när jag kommer hem.. att ta hand om skiten som bara ligger. hela köket är fyllt med popcorn.. duschen är fylld med pengar och annat skit. ser ut som ett helvete.


Idag kommer bilderna upp från Sverige..








Saknaden påbörjas på nytt

Sitter hemma hos Elina, sista kvällen i Finspång. jag skojar inte hur skönt det ska bli att komma tillbaka. Saknar verkligen alla "hemma" i Hemsedal. Men såklart kommer saknaden påbörjas på nytt efter Nellie , Leo , Syskonen Mamma och Pappa. ock självklart mina underbara vänner!!--



Hej då Finspång!!!








/

Emptiness..










Att vara patetisk och ensam

Hemma hos Lennie..

Glömt bort att Lennies tangent bort är cp, om man ska ha ett T så måste man trycka sönder fingret.



Pratade just med Monika i telefonen. Saknar henne, hon har ju blivit min vardag, Ärligalat Monika och jag kommer nog alltid vara bra vänner även vad som händer.

idag: Jag vaknade utav et telefonsamtal 09.30, så jag gick upp då, gick ut en snabbis med hunden, sedan vandrade jag vidare till solariumet solade i 20 minuter, efter de fick jag värsta suget efter kaffelate från p2, så gick ner till centrum tillsammans med Ipoden. ringde Jonna och gick och mötte henne uppe på Nyhem, stod ett bra tag och pratade med henne + hennes mamma. efter de så åkte vi hem till Jonna och satt där i 2 timmar, sen gick jag och möte upp Anna, Vi tog bilen och upp till Viberga sedan ner till Centrum tog snabbmat på Grillen, efter de gick vi till Nugget kollade kläder  så slog vi två flugor i en smäll, beställde en klipptid till mig imorgon så på vägen tillbaka till bilen så gick vi förbi Tiina och sa hej. När vi ända satt i bilen så tog vi en resa till stallet klappade och pussade lite på hästarna. Vi hann inte mera än att komma tillbaka hem till Anna så gick vi upp till Grosvad och spelade bowling, tillsammans med Lagge och Lennie. gick mycket mycket bättre än i Söndags. Och nu efter lite kebab sitter jag hemma hos Lennie. var så så så så sugen på att sitta vid datorn. Men ska nog strax vandra hem..

På Torsdag: Så ska jag ta en fika med Jannice, efter de så ska jag träffa Pappa, Jennie och Joel. Då ska vi upp till Grosvad och spela bowling. JAAAA ni märker att det finns sjukt mycket att göra här i FInspång. Allt för att spendera pengar.

Anna frågade mig förut hur jag ska spendera min födelsedag , eller ja Fira är väl ett bättre ordval. men helt seriöst, jag vill inte fira mig. Känner mig inte på humör alls för att få uppmärksamhet. Räcker mycket väl a fira JennieLördag och JanniceSöndag. Okej om ni vll veta vad jag önskar mig, Så är det ett körkort + bil så jag kan åka tillbaka till Hemsedal. Men det kommer ju aldrig hända så kommer bara bli ledsen så vill inte ha ngt alls. bara att allt ska bli bra och ordna sig tack.

Helt ärligt det som skulle göra mig glad just nu är massa pengar så jag kan köpa sjukt mycket nya kläder,. vill in till Norrköping och bara shoppa vilt så kanske man tänker på annat, Men alla vet ju att kvällen kommer varje kväll, det är så man blir påmind om allt så man inte gör mycket annat är attt vara patetisk och ensam. får ligga i fosersällning och krama om en kudde,. hehe. När jag sitter och läser igenom allt som jag skrivi kan jag inte låtabli att skratta. jag tycker mig läsa sjukt mycket ironi i allt. för så illa som det kan låta är det väl egentligen inte.- söker bara sympai.

Nej nu ska jag gå över till att läsa bloggar sedan knäppa jackan och gå hem!










Jag trodde helt seriöst att jag skulle....

Bio och Bowling



Nu sitter jag hemma hos Lennie smått grining över 1 sak.. känns som om jag bara springer omkring med datorn överallt :)) Tänkte sova här inatt. Har massa telefonsamtal att göra imorgon. +o( . ush ush..

Det vi gjort idag

:

vaknade ganska så skapligt hemma hos Elina. satt och pratade med X-antal folk på fejan och msn. sedan tog jag ett BAD. vill ni veta hur underbart det var!!! Höjdpunkten på hela året  . hehe.. Efter de så drog vi och köpte mat KINAmat. underbart gott. efter det blev det en koppkaffe, år och dagar sedan sist. men det var faktiskt gott. riktigt gott.
Som vi alla vet är jag ganska så snurrig i bollen, glömde helt bort att jag skulle träffa pappa idag. så när Elina och jag satt på balkongen så åkte han förbi. så upp med telefonen och ringde han på direkten, han skulle upp och kolla handboll på Alucium. så jag gick upp och mötte honom där. men otur i tur så var det ingen handboll förens klockan 19.00 så vi fick massa tid över till att prata. mycket trevligt. så vi spikade 1 dag i veckan som vi ska iväg och spela bowling. Pappa Jag Jennie och Joel. =)) Sedan blev det stress. så jag fick skjuss hem till Elina igen  , plattade håret sedan kom Anna och hämtade upp mig, på vägen hämtade vi upp Lennie och bilade in till Norrköping. vi kollade på Borta Bäst, Hemma sämst. jag tyckte ärligt talat om filmen väldigt mycket. Eftre filmen skulle vi ha stannat och ätit, men ingen av oss var direkt hungrig så vi drog till Olearys och spelade 2½ serie Bowling. Jag trodde helt  seriöst att jag skulle vara duktigt men ACK så fel jag hade. hehehee jag fick 164 på 2½ serie. MEN jag fick 1 strike och jag blkev över lycklig men jag slog också omkull en gång. det var mindre roligt. hehe Tydligen så glömde jag min sladd till telefonen hemma i hemsedal, så får fixa det där med bilder när jag kommer hem. har många fina bilder att visa världen.



Men nu som sagt är jag hemma hos Lennie och lyssnar på när han spelar på giutarren samtidigt som jag hör wow i bakgrunden gör att jag känner mig lite hemma iaf .. :))

Det jag ska göra alldelesstrax är att kolla på ngn film. har en ny skräck film The Strangers. men funderar på om  jag ska spara den tills jag kommer hem

Nu över till att läsa bloggar och kolla fejjan 1 gång till sen film och sedan sova. sjukt trött , INGET ovanligt för att vara mig nu förtiden.









I can still find the strength in the moments we made .

Självkänsla och Självförtroende




I just cant believe your gone .Still waiting for morning to come. When I see if the sun will rise without you here by my side.
Oooo where we had so much in store, tell me what is it all reaching for. when were through building memories.I'll hold yesterday in my heart,in my heart. They can take tomorrow and the plans we made.They can take the music that we'll never play.All the broken dreams. Take everything, just take it away.But they can never have yesterday.They can take the future that we'll never know. They can take the places that we said we will go. All the broken dreams. Take everything.
Just take it away. But they can never have yesterday
You always choose to stay. I should be thankful for everyday. Heaven knows what the future holds. Or least where the story goes. I never believed it until now. I know I'll see you again I'm sure. No it's not selfish to ask for more. One more night one more day . One more smile on your face. But they can't take yesterday
They can take tomorrow and the plans we made. They take the music that we'll never play. All the broken dreams take everything. Just take it away. But they can never have yesterday. They can take the future that we'll never know. They can take the places that we said we will go. All the broken dreams. Take everything. Just take it away. But they can never have yesterday. I thought our days would last forever. But it wasn't our destiny. 'Coz in my mind we had so much time. But I was so wrong. No I can believe me I can still find the strength in the moments we made . I'm looking back on yesterday.


Helt ärligt vad jag älskar den här texten. Det ä ngt ingen vet. men jag lyssnar på den hä låten vaje varje morgon. Den stämmer iin på allt och alla. jag ser meningen i låten att vad som helst kan hända. men inget/ ingen kan ta det som redan har hänt. det finns alltid med i det förflutna. I allt som har hänt har hjälpt personen att formas till den det är idag!


Idag då? Vad har vi för planer? Jag vet att jag ska träffa pappa iaf.  Lennie och jag pratade om att dra in på Bio, skulle vara ytters trevligt. men också så pratade Elina jag och Robert att kanske dra upp till Olearys och spela bowling? jag vet inte alls vad som händer. men ngt skulle vara trevligt att göra. Att få minuter och timmar att rulla. Vill att det ska vara vadag känns inte som om man får ngt gjort på en helg. iaf inte på en cp Söndag.
Känns lite bättre idag än igår iaf. Satt hemma här hos Elina och kände mig smått ledsen. men när jag vart på Babylon med Anna och pratat lite med henne så kändes det mycket bättre. och när jag fick eda på en sak just nu också. Varför ska jag alltid tänka det värsta om saker ? hehe. typiskt mig.

Denna helg har Jannice Elina och jag pratat mycket och självförtroende och självkänsla. Jag har alltid tyckt att jag har både bra självkänsla och självförtroende. men min självkänsla är väl inte på topp. det är väldigt ofta jag tycker mig själv inte klara av saker. som tex arbetsuppgifter. men att klara av fysiska saker brukar jag mig försöka på iaf.!
Nog pratat om de.

Sitter och pratar med Jonna på msn. och pratar med Elina. hon sitter inne i sovrummet och jag ute i soffan. HON KLAGAR PÅ MANU CHAO. hon tycker det låter som om han är kåt och jätte sämst.. hon vet inte vad hon pratar om :)) hehe...Nu ska jag göra mig iordning. sov med smink på mig så jag är kålsvart runt ögonen och håret stå åt rakt upp  ..









RSS 2.0