idiot irriterad

Just nu finner jag tyvärr ingen glädje i något alls!!!

Imorgon tänker jag befinna mig i min säng hela dagen och tycka synd om mig själv.. eller så åker jag in till norrköping och lämnar in piss telefonen där och hoppas på att dom kan fixa den.. Annars är det bara att inse att jag blivit lurad på 3300:- och det tänker jag gå omkring och vara extremt långsint över.!! och men stort leende kasta sönder även denna telefon!!.. jag som var så glad över att åtminstånde telefonen fanns kvar i mina händer. men nejdåå. inte nu längre.!! Kommer ej vara annträffbar på väldigt länge..!!

Okay

When people decide to walk out of your life, you need to learn to shut the door!!!

A BIG F**k to the words, it's the thing you do that counts....






i knew

I think I dreamed you into life





 


Cause I want to live like animals
Careless and free like animals
I want to live
I want to run through the jungle
the wind in my hair and the sand at my feet

I've been having difficulties keeping to myself
Feelings and emotions better left up on the shelf
Animals and children tell the truth, they never lie
Which one is more human
There's a thought, now you decide

Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant
And there it goes
I think I've found my best friend
I know that it might sound more than a little crazy
But I believe





I am complete now that I've found you








 


drömmar :)

En bra dag idag :)¨

Hade konstiga drömmar i natt, drömde om hästar i största allmänhet, och sedan otrohet!

Häst : En dröm om hästar förebådar tur. Ser du två vita hästar i din dröm kan du vänta dig tur i kärlek. Om du ser en flock med friska hästar siar det om ökade inkomster. Döda hästar kan tolkas som stagnation i utveckling eller yrkesliv.

Hästen
är en vacker symbol återfinns i hela människans historia, i alla konster och omedvetna upplevelser. Huvudsak hästen står instinkter, energi, sexuella önskningar, men enheter som har i viss mån bli "tama" eller riktas. Om hästen är vild och RYTTARLÖS det visar att dessa krafter är starka nog att uttrycka sig, trots oro för dina tankar eller moraliska samvete. Om hästen är ridna, då innebär dessa energier riktas. Men ibland drömmar tyder på att även om en häst är riden, det borde ges fria tyglar, vilket indikerar alltför medveten kontroll över dina känslor, och behovet av att släppa ditt grepp om själv. Folklore och religion vi också hitta nämner den bevingade hästen. Detta symboliserar den sexuella eller instinktiv enheter som inte har motarbetas, men tillåtna i samarbete med medvetande och förnuft, att utveckla den högre möjligheterna latent i dem. Fysisk passion och kärlek kan förvandla till en andlig eller broderliga kärlek och passion. Detta lyfter medvetande, ryttaren, i högre sfärer av erfarenhet. Slutligen utgör Mare en kvinna på jorden. kvinnlighet, mottaglighet, fertilitet, fred. Hingsten är en hane, fieriness, manlighet, makt, manlighet. krig. Se även ytterligare beskrivning av häst.



 
Otrohet : Om en ung kvinna drömmer om otrohet, är det ett mycket gott omen. En dröm om otrohet kan också vara ett tecken på rädslor och svartsjuka.

RSS 2.0