Jag har nog vart blåögd för länge nu

  • Han är för självupptagen med sig själv!

// Anna Ohlssons klyftiga kommentar ;)


Ja blir inget ordentligt inlägg idag tyvärr. Sitter här och är verkligen dygn trött, Har tagit in för mycket information idag kanske :) Jag funkar som min systerdotter på 4 månader - haha Eller så är det massagen jag fick utav Anna förut idag. Jag kan bara förklara denna smärta med att det känns som ett  slag med basebollsträ rak på skuldrorna det dunkar som attan i ryggen .. men det var iaf skönt för stunden så tack sweetheart för de :)

För övrigt idag har denna dag vart helt otroligt mysig. Jag har fått pussat på min älskade Nellie, Hon var med och fikade på P2 förut. Hur ska jag överleva 6 månader utan henne, Det finns inte..
Jag hoppas bara på att jag får med mig en dator med internet, så jag kan ha mail konversationer med mina vänner och familj här hemma.!!
Jannice påstår att jag är beroende utav dator, internet och facebook. Jag tror jag börjar hålla med henne. men det ska det bli ändring på när jag kommer till Bergen. får då är det jobb och sociala klubben som börjar i mitt liv,
Annars idag har jag väl inte fått sådär jätte mycket gjort förutom att jag hittade bankpapper och Pass, när jag egentligen letade efter ett par solglasögon.! Så dagens tips är : Att när du söker något , så börja leta efter ngt annat så finner du de du mest behöver :) Sweet!!


För övrigt är jag så trött på människor som ljuger för mig, eller ja , ljuger överhuvudyaget.. Om du ska fortsättta ljuga tycker jag att du lika gärna kan lägga ner att ha kontakt med mig , inte på något sett alls tack!!. På ett eller annat sätt får man alltid reda på allt iaf.! Jag trodde du hade stake nog i dig att inte behöva ljuga. men titt så fel jag hade! Och jo jag har nog vart blåögd för länge nu. Ska ta mig i kragen och sluta upp med att vara så snäll som jag jämt är!




Imorgon blir det till stallet och rida på min Bimbo förmodligen den sista turen på evigheter tyvärr .. Men jag kommer ju tillbaka, och det är bara att önska och hoppas på att han finns kvar och har energi kvar att ha mig uppe på hästryggen.















'Cause your presence still lingers here

Nu sitter man här igen och pratar med allt folk på msn, hälften har somnat och de andra sitter nog mest och ugglar och segar som en annan gör vid denna tidpunkt. börjar även känna att kudden blir allt mera intressant .

Inte långt kvar alls nu. så skönt det ska bli att komma iväg igen, men jag måste ju också säga att det känns väldigt overkligt allt i hop, men men.. och nu när man fått reda på mera information idag också. fy faraoooo var jag är less på detta nu. Och Anna gullepanna varför ska du sova just nu för .. Du anar inte vad jag fått reda på.. Men vi tar det imorgon istället när kaffet och första ciggaretten är i handen på mig. ! Då ska du allt få höra och jag lovar du kommer >EJ< tro dina öron

Nu sitter jag och lyssnar på de gamla favoriterna Evanescence . Me looove


I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone



Check lista för idag


Flygbiljetterna är bokade och betalade nu iaf :) wohoo 1 steg närmre livets start .

Imorgon står Elina och Lennie på schemat. förhoppningsvis Jannice också.
ska bli underbart att träffa dom, men även lite sorgligt eftersom tiden rinner iväg. åhh varför kan inte min älskade och underbara familj följa med mig!. Sen har vi min älskade mamma, gud vad jag kommer att sakna henne, hon är så fin och så underbar. men det finns ju telefon och internet. och som sagt flyget tar ju bara 1timme och 15 minuter :)

Nej nu ska jag ta mig till sängen och sova. Upp tidigt imorgon :)




tidningen

Nu sitter jag nere i vardagsrummet och kollar på Play house Disney med Leo och Enya,
Har precis ätit frukost med Jannice och läst dagens tidning, ja jag säger då de,
Att människor orkar hålla på, iofs kastade jag in en onödig kommentar. men när man bara sitter och löser massa lögner blir jag så frustrerad.

Annars idag så ska jag ta mig ner till P2 och betala flyget, sen i efter middag vet jag inte vad som händer. sugen på att fixa inför "resan" Sen kanske jag går hem till mamma och myser lite med henne kanske, får ta och ringa henne, =)

Synd att det ska vara så tråkigt väder, hade u vart nice med sol,

Sen ska jag väl försöka få respons från en vis person ang ngt jag faktiskt behöver . för såhär kan det inte hålla på längre.

bye.



ett oväntat samtal.

Jag kan ju bara börja detta inlägg med att denna dag har vart väldigt rörig, om jag ska förska ge min in på tt förklara detta för er utan att det lir helt super snurrigt!

Anna hämtade upp mig tidigare idag eftersom jag skulle följa med henne ut till stallet och mocka och styra lite, Vi hinner inte mera än att köra ut ifrån min gatuväg och Annas telefon ringer, Det var folkbladet, och tjejer som ringde ville intervjua Anna och ställa frågor om djurmisshandel. Eftersom hon blivit "anmäld" utav en annan tjej ute i stallet, Tack och lov flyttade hon även stall idag så "vi" som är där ute slipper sena nattningar och slipper må dåligt över att se när 3 utav hästarna går i sitt eget bajs i 3-4 dagar utan att det mockas bort.
Man kan ju ha olika och väldigt delade uppfattningar om vart den gränsen går, Jag skulle ju inte kalla  någon för djurmisshandlare bara för att man slår till en häst över bogen när den kommer springandes mot personen ? eller när det bitts eller sparkas ? rätta mig om jag har fel? Men där emot tycker jag det är vanvård att inte ge sina hästar vatten under hela dagen eller att det går flera dagar utan att ägaren mockar.


Om man ska ha ett djur tycker jag man ska tillrätta siva sitt djur, Ett djur mår bra utav regler och rutiner, att ha en ledare. någon som visar vart skåpet ska stå.! vad lär sig en klump på 5-700 kg av ett litet pet på rumpan ?

Men det är bara att läsa folkbladet imorgon och se vad som står där, ska bli väldigt intressant att läsa.


Annar nu så är det inte långt kvar tills Anna och jag åker till Norge,. det ska bli skönt att komma iväg. imorgon betalar vi flyget, Mycket att stå i imorgon. måste också träffa mamma lite mera innan jag åker. sen har jag en annan person jag vill träffa innan jag åker. men men, vi får se hur et blir med den saken. jag är väl för blyg och feg ! :)

slut på ord. nu ska jag nog ta med en smörgås och ett glas OBOY :D



glada nyheter :)

My journey today and tomorrow


Bara ett par rader nu innan jag ska sova :)


Idag fick även Anna besked om jobb, så vi drar till Bergen redan runt den 7e April nu :)
det enda jag kan säga om den saken är sweet sweet sweet.

Så nu ikväll har vi kollat massa lägenheter i Bergens sentrum, och har kommit över riktigt trevliga sådanna. Så nu är det mailat till ett par stycken. Ska fortsätta imorgon igen.! Det ända som suger är att man ska in med en depositionsavgift så ligger sunt 10 000 och uppåt. Men det är ju pengar man får tillbaka sedan när man flyttar så det är ju nice iaf.!
Och vi kom också fram till idag att det blir flyg ifrån Arlanda till Bergen för bara 595:-,. Tro det eller ej, men det är billigare och mycket skönare, Wohoo!! Nu sätter livet fart och jag känner mig glad, Och bara den grejen att Anna följer med och delar denna upplevelse med mig är bara hur underbart som helst.

Men måste tillägga att jag tror jag lämnar en sak bakom mig, som jag tror hade utvecklats till något riktigt bra och fantasktiskt underbart. och bara leva med den känslan, att inte bara få köra känns för taaaskigt alltså. Har redan vart med om en nästan exakt liknande sak, Och för de är detta tummen ner.


Sa jag inte till er igår att det skulle bli nya äventyr idag. Kanske inte så mycket till äventyr men goda nyheter och utav de nyheterna vi fått bekräftat idag blir det super härliga äventyr.
Så nu blir det att börka spara pengar och göra mitt livs resa, som redan håller på att ta fart :)

Skriver mera imorgon och jag hoppas att jag fått svar på någon lägenhet iaf och väntar samtal ifrån André imorgon också, han skulle även söka information om boende som en hjälp på traven. Christian nämnde att han också skulle hjälpa till lite också.! Och det känns skönt at få hjälp även från honom..

Jag hoppsas att ni har det supert , mera finns att läsa imorgon igen :)

Take Care :) For me now, Its time to sleep "




nya tattoon :)

Bättre bild kommer :)



beodrade att klä av oss kläderna

Nu sitter jag vid datorn igen.! Förbättring att flytta fram datortimmarna tills kvällen. Livet är för kort att spilla ut här, vad har man för liv när man spenderar flertal timmar vid datorn på dagarna ?

Hej jag heter Lindy och klagar på allt !!

Blev skaplig uppstigning ur sängen idag :) wohoo
Sedan kastade jag på mig mitt vardagliga ansikte och lite kläder och vandrade ner mot centrum, där jag hamnade på en kopp kaffe på P2, snackade lite om jobb i Norge med Anna och annan skit med Malin , Mina fina vänner, =)

Efter 1½ H där så vandrade jag vidare hem till Elina, där det bjöds på fika , :) chokladfingrar och andra kakor. men Nellie och jag hög on på chokladen som vanligt :)

Sen så ringde den underbara Jonna och drog med oss på en promenad, Idag var ju bara familjen Printz 20 minuter sena, ;)
Efter vi droppad Jonna "nästan" hemma hos sig, bestämde vi oss för att  gå yttligare en bit och det ledde oss till mammas jobb. där även Tommy jobbar nu, och vi satt och tog en frukt tillsammans och kollade på när Tommy underhöll Nellie . Efter ett tag blev det brottom hem, Nellie skulle ha kvällsmat och Noomi (det nya tillskottet) behövde en ny blöja,  Så vi stressade hem,
Efter 10 minuter kom de fina vännerna och körde mig hem eftersom jag hade fått 2-3 samtal från Andreas, 
( Jannices karl )
Så när jag väl kelv innanför dörren så blev vi (jannice och jag ) beodrade att klä av oss kläderna
( Inget perverst ) och så ner körda till källaren  och där hade han tänt massa ljus och ställt massa snacks och en varsin drink till oss båda, och också satt på bastun :) Så vi hade en as sweet girls-night. :)

Nu ska jag nog inta sängen och sova :) Det blir nya äventyr imorgon " Sweet



L o L

33 år och ljuger så tungan är svart , och barnsligare en mig, och jag får höra  att jag ligger på 15 års nivå. HAHA ja jag säger då de.!



Jag är ju så högljud.  ;) ja mina kära läsare ni ska få höra allt imorgon börjar vi förklaringen på detta. :)



Jobb på Siemensfesten

Nu strax ska jag iväg och jobba, Ska bli hur kul som helst!. Sist vi jobbade på Siemensfesten hade vi iaf as kul. Men denna gång gör ju inte Monika oss sällskap. men hon är med i mina tankar iaf :)
Haha Fan halva min familj kommer ju vara där ikväll :)
Anna skulle hämta upp mig vid 1 så skulle jag visa henne hur bortplockning funkar i större sällskap. det är ju ca 22 tallrikar som ska bort på 1 och samma gång. Visst klarar men det ej så får man gå två ggr, men då ska iaf 10-12 stycken bort på sammagång. och det kan bli tungt för de som inte är vana, Men för mig är det a piece of cake :)
som jag kom fram till igår jag har hållt på med servering sen jag var 16 och det är fan 8 år :) därför kan det kanske vara dax för att byta yrke .

Annars igår skickade jag iväg en ansökan ändå upp till Bergen i Norge. men jag vet inte om det känns sådär asbra. för mig känns det nästan som världens ände. Men herregud man måste ändå våga provapå. och jag vill ha lite flera saftiga saker på mitt CV och jag vill göra pengar.

Yttligare 1 sak till jag tänkt på. det är att ta bort piercingen . OCH så är jag så supersugen att pierca mig i tungan. men är så rädd om mina tänder, eftersom flera vänner till mig har haft de och lyckats slagit sönder tänder. och är det verkligen ngt jag älskar i mitt utseende så är det mina tänder så raka och fina. har lixom aldrig haft problem med dom. Visst genom åren har jag väl haft början på et par hål ngr ggr. men men.

Nej in i duschen för att göra sig lite fräsh.

Bye!



Men ni har helt fel inte jag nej

Sitter återigen vid denna skärm, och självklart lyssnar jag på disney låtar . HELT UNDERBART!


På dagens schema :

-Ut och gå med Anton, så fort han vaknar :)
-Duscha och fixa sig iordning
-Åka till Norrköping och shoppa en helt NY VÅR garderob :) eller en halv kanske ;)
-Dammsuga

sen ska jag börja "träna" med Anton.
Det han kan är

-Sitt namn :)
-Nej
-Kom
-Sitt ( lite ligg, bara när han själv vill )
Sen kan han massa annat också. men det är inget jag lärt honom.


Ja snart är det Lördag, wohoo.. Då är det jobb på Siemensfesten. fan vad kul :) hade iofs vart jävligt kul och gå också. men jobb ger pengar så..Får ju ändå träffa halva familjen där inne :)


Vem är det du lurar han är allt du tänker på
hur du kan bygga murar men vi ser och kan förstå
du försöker att glömma du kan inte glömma han är allt för dig.



Ha det fint,




Idag kom efterlängtade

Nu sitter jag inne på rummet och Anton springer omkring och busar med sitt gosedjur han fått utav mig. han är nog rätt så övertrött lilla plutten. visserligen har han sovit sedan han kom hem vid 8. men Rosanna sa att han inte sovit ngt alls på hela dagen.

Helgen har inte bestått utav något avancerat, Har umgåtts mycket med Jannice, Vi hade depritionsdag i Fredgs, så vi köpte hem massa onyttigt och satt och svällde i oss, Igår kväll var jag förbi Rosanna och Micke en sväng och tog en kopp kaffe, Sedan spenderade jag resten utav kvällen i soffan och försökte ta mig igenom melodifestivalen. Inga fler kommentarer i detta ämne. Idag kom efterlängtade Anderas hem. Nu är alla barnen och djuren även Jannice glada. och så är jag med glad .

Imorgon är en ny dag och en ny vecka, och det är massa saker inplanerat denna vecka. fy faraoooo hur ska jag hinna. men det får vi se.. Men nu måste jag lägga mig i sängen Anton tjatar ihjäl mig :)

Ha en bra kväll :)



Skaffa barn och leva på soc , mammapenning och barnbidraG`? nejtack!

herregud vad jag vill börja skriva här, men vart ska man börja och vad för inriktning ska jag välja.
Jag kan ju börja med att jag faktiskt har en hundvalp här hemma hos mig, Anton heter han , och han är så underbar, krävande och tar tid, men det gör alla djur ochframför allt valpar , men bara efter 4 dagar är han relativft rumsren, Fördelen med att bo i hus ;) haha


Den senaste tiden känns det som om jag går och drar, har ingen lust till något alls längre, jag har verkligen vuxit ifrån Finspång och de människor som bor här, börjar man dejta en kille så har halva finspång redan vart där.
Börjar man umgås med nya vänner , så tror ens vänner att man inte vill ha kvar dom och slutar höra av sig.. och när man kommer till jobbfrågan så finns det inget jobb alls, visst lite vikariat här och där. MEN man kan ju anmnar göra som alla tjejer under 25 i finspång, skaffa barn och leva på soc, mammapenning och barnbidrag, eller heeey, ha en pojkvän som försörjer sig ? yeeah vilken framtid  -not-,  Jag hoppas verkligen Christian tar tag i detta, han har ju som sagt lovat mig jobb,

Efter allt som hänt i mitt liv har jag väldigt svårt att ta in posetiva känslor , för det känns som om man kommer bli sårad och utnyttjad igen, Visserligen har jag alltid haft svårt att släppa in personer, Mitt ex R, för att släppa in honom i mitt liv och låta honom träffa min familj tog nog över ett år, Andra killar jag haft har inte ens kommit innanför våran dörr. Förutom T, vi var kanske tillsammans 2-3 veckor så kom han hem och drack en kaffe,men jag trodde att det var annorlunda med honom, vilket det faktiskt var, men trög som an är så nöjer man sig inte med det bästa utan går tillbaka det det som en gång vart. jajaa, fråga mig inte varför,
Jag vet inte. varför presentera killar för familjen om det kanske tar slut efter 3-4 månader.
Som sagt nu pratar jag i nattmössan igen, OVANLIGT :P

Idag blir det en lugn dag igen tror jag. ska eventuellt hem till min pappa, umgås med småsyskon och låta dom träffa valpen. Och här får ni se hur lilla Anton ser ut. VISST är han söt :)




Nej jag bloggar mera ikväll., Nu är det dags att börja rensa skallen och bli Normal igen ;) haha

Ha det fint så hörs vi



Haha. känns som om jag gjort allt :P

(X) Snott den här listan
( ) Lagt till något på listan
(X) Rökt en cigarett
(X) Rökt en cigarr
(X) Rökt en Ciggarill
(X) Varit full
(X) Hånglat med någon av samma kön
(X) Varit kär
( ) Fått sparken
(X) Rymt hemifrån
(X) Haft känslor för någon som inte känt samma sak
(X) Hånglat med en främling
(X) Ljugit för en kompis
(X) Skolkat
( ) Sett någon död
(X) Räddat någons liv
( ) Varit kär i en av mina internetkompisar
( ) Spytt i en bar
(X) Ätit sushi
(X) Varit otrogen
( ) Blivit bedragen av min partner
(X) Fallit i fyllan
( ) Tagit smärtstillande
(X) Älskar eller saknar någon just nu
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) Gjort en snöängel
(X) Fuskat när jag spelat spel
(X) Varit ensam
(X) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt ID
(X) Tittat på en solnedgång
( ) Varit med i en jordbävning
(X) Pratat med mej själv
(X) Vunnit en tävling
(X) Gått mot rött
(X) Varit med om en bilolycka
(X) Haft kramp
(X) Känt mig som en utstött
(X) Vrickat foten på en sten
(X) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) Dansat i månljus
(X) Gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
( ) Varit vilse
(X) Varit på andra sidan landet
(X) Simmat i havet
( ) Känt som om jag håller på att dö
( ) Gråtit mig själv till sömns
(X) Lekt polis och rånare
(X) Sjungit karaoke
( ) Betalat för mat med bara mynt
( ) Skrivit ett brev till tomten
(X) Gjort upp eld på en strand
( ) Förstört en fest
(X) Fått en önskan uppfylld
( ) Haft sex med en apa
( ) Hoppat från en bro
( ) Ätit hund/katt-mat
(X) Sårat någon
(X) Sjungit i duschen
(X) Pratat i telefon i mer än två timmar
( ) Inte duschat på en vecka
( ) Är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(X) Blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) Ramlat från hög höjd
( ) Blivit tillsagd av en främling att du är het
(X) Haft sex med min partners kompis
(X) Brutit ett ben i kroppen
( ) Fångat en fisk och sen ätit den
(X) Blivit opererad
(X) Varit medvetslös
(X) Skrattat så mycket att jag grät
(X) Sovit naken
(X) Pratat med en främling i mer än 5 min
(X) Pratat med en främlign i telefon mer än 5 min
(X) Gett en uteliggare mer än 20 kronor
( ) Spottat på någon jag ogillat
(X) Slagit till någon
( ) Hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(X) Varit svartsjuk
(X) Dansat på baren
(X) Badat naken på offentlig plats
( ) Varit i Moskva
(X) Varit i mer än 4 länder
( ) Vunnigt en poker-tävling
(X) Spelat fotboll full
( ) Haft sex med två olika personer på en dag
(X) Rökt vattenpipa
(X) Ramlat på krogen
( ) Gjort lumpen
(X) Ramlat in i en taggbuske

RSS 2.0