men det verkar inte finnas ngn som bryr sig

Shopping i Linköping



Nu ska jag beklaga mig i den här bloggen igen.. Jag vet inte men jag känner mig så grymt tråkigt just nu!: jag vet inte alls vad jag sla skriva. jag vill ju inte säga allt för mycket heller.. men jag behöver verkligen en viss person just nu. Inte för att det kanske skulle göra ngn fysisk skillnad. men att bara ha "den" här.

Ikväll då! Alla ska ut. =// Och jag har verkligen ingen lust till att gå ut. tyvärr - Känner inte för de. känner inte för att var bland människor. SJUKT för att vara mig jag vet. vanligt vis älskar jag att vara bland människor. det är väl alla känslor i kroppen som hoppat upp och försötr mig lite grann. men jag lovar att jag snart är gammla Lindy

Idag har Elina jag Robert och Robin vart i Linköping och shoppat och ätit på McD :)) väldigt trevligt må jag säga. men jag var sjukt trött redan vid 4,. Lagom tills vi skulle åka hem!!
Innan Linköping var det en långpromenad med Jannice och Elina plus hundarna. lika såigår kväll. jag har saknat att kunna gå ut och gå rundturer.´-
När vi kom hem så sprang vi över till ´Jannice och kollade på hennes outfit som hon skulle ha ikväll. riktigt snygg blev hon Biker Brud mhhmm!! grymt grymt snygg,,

ORKAR INTE MERA NU!!


SAKNAR HEMSEDAL!!!!



Monika:

Skönt att få prata med dig förut. saknar dig och vill vara hemma hos dig i Hemsedal.  Annars idag har jag inte gjort mycket mera än det jag sa till dig i telefonen. handlat underkläder för 1 000 :- och två tröjor gör 900:- men fick rabbat på den dyrast så det blev bara 650:- yeah!! och jag älskar båda två. ihh verkligen Lindy kläder. färg-glada och fiiiiina!
jag hoppas du har det bra i Hemsedal. och att det inte var allt för tråkigt att stå i grillvagnen utan mig ;) hehe Jag brukar ju alltid börja bitter och sur. men men. Du ska veta att jag är sjukt nervös inför Måndag. men jag ringer dig så fort jag kan. You'll be the first. like always. men det verkar inte finnas ngn som bryr sig mera. det är bara de där nyfikna personerna. But I will not tell.. Vill du veta att det känns redan bättre att skrivit till dig här. Jag ringer dig senare eller kanske så fort jag är klar med bloggen.. Jag har ju lovat att skriva till dig här varje dag =))



Imorgon har Lennie och jag sagt att vi ska på Bio. Men först ska jag hem till pappa och umgås med dom där. Ska ringa Jennie och fråga om hon vill ses också. Så får Joel sötnos följa med också.! Saknar er mina småttingar.!!









jag vill inte vara med om det här länge till..

En pussdag med mina barn!



Nu är jag hemma igen. Det är helt underbart att få pussas med Nellie och Leo som jag gjort heeela kvällen. Idag har jag träffat Anna, Josefine Sofia Elina Jannice Mamma Robert och Anderas. Och vart och fikat på mitt favorit ställ P2 =)) Saknar verkligen det Cafét. världsmysigt.

Har en stor klump i magen som jag inte blr av med. sjukt jobbigt. Jag tänker på allt i mitt huvud samtidigt som gör allt myket jobbigare och kan inte komma fram till ngt bra. Ska jag vara ärlig vill jag bara tillbaka till Hemsedal. 
Haha bara så ni vet ska jag bosätta mig i backen när jag kommer tillbaka.  Här hemma finns det ingen snö. sjukt tråkigt det är blött och snuskigt. här. Till er som jag sa till herromdagen att jag saknade regnet. GLÖM DE"!!!!!


Brevet till Monika som jag lovat henne

Monika:
Saknar dig jätte mycket. och jag hoppas du saknar mig =)) hehe..
Resan hem från Oslo till Örebro var värsta plågan. jag somnade i 10 minuter vaknade . somnade om 10 minuter och höll på så kanske i 2 timmar. Först när vi satte oss på bussen var den full, så vi fick sitta brevid två främlingar. med sedan sa han som satt brevid mig att C kunde sätta sig där. det var då jag kunde somna vill inte sitta och snarka brevid ngn främlig heller :))  HAHA så var det ett stackars tjej som inte fick plats på bussen. så hon kunde inte åka med.. Men över till ämnet.. När vi kom fram till Örebro så tänkte jag inte riktigt på att det var långt till Motala. men vi var faktiskt 12 mil där ifrån. så det ända jag tänkte på i bilen var att få krypa ner i sängen. Vilket jag nästan gjorde på direkten. Tomas skrattade åt mig, när vi kom in i huset. han tyckte jag såg helt förstörd ut. Vaknade runt 9 på morgonen utav att en Kanin hoppade omkring. hehe.. Sen frukost sedan var Lisa snäll och körde oss till Linköping. där jag tog tåget till din hemstad Norrköping.sedan 410 hem.. Du ska veta att jag har rest och suttit stilla i nästan ETT HELT DYGN!!: Vet inte om jag orkar åka tillbaka Monika, du får ta hand om Hemsedal utan mig ;)) Nejdåå. men kommer nog tillbaka snabbare än väntat.
You are my shining star..
Och DUUU"" Lycka till i gGrill Vagnen ikväll

 Sjuk konstig känsla i kroppen förövrigt. jag vill inte vara med om det här länge till..








Nu är jag bunden av det liv

Me myself and I



Jag är så trött på att vara här ,genom alla mina barnsliga rädslor .Och om du måste lämna, jag önskar att du skulle lämna.För er närvaro fortfarande dröjer här, och det kommer inte lämna mig ifred
Dessa sår verkar inte läka, denna smärta är alldeles för verklig ,det är bara för mycket den tiden kan inte raderas
Och jag höll din hand genom alla dessa år ,Men du har fortfarande aldrig släppt
 Du brukade fängsla mig genom din resonating liv. Nu är jag bunden av det liv du har lämnat bakom ,ditt ansikte det förföljer min gång trevliga drömmar. Din röst den jagade bort alla förnuft i mig
Jag har försökt så svårt att säga själv att du är borta ,Men även om du fortfarande med mig .Jag har varit ensam hela tiden



Sitter på Dinkys ( Cafét ). Alexandra och Tom är här. så är inte själv iaf.. Vet inte alls hur länge jag kommer att ha besök, men Tom sitter nog här tills han går på jobb :)) så tråkigt att vara här själv, när det är så lungt och stilla.

Annars idag efter jobbet ska jag som nästan alltid bara ta dte lungt hemma. känns inte som om jag har energi till att göra ngt, iaf inte på den sista tiden.. vilket gör att jag känner mig till världens tråkigaste människa. men laddar batterierana nu när jag kommer hem till Finspång.. känner egentligen inte alls för att åka hem. det kommer bli underbart att träffa alla där hemma. men jag vill åka snowboard dagarna i enda. och om jag ändå ska vara ledig så vill jag ju vara de här.. men inget går upp en hel dag men Anna Jonna Elina och alla där hemma.!! och få pussa sönder Nellie och Leo. mina små änglar .
Längtar tills den dagen jag får egna barn. små knoddar som springer omkring  se deras utveckling och bara lukta på dom.  Men den dagen kommer väl den med!!









Och förstöra stämningen.

Irriterad


Nu sitter jag hemma. blev inget kvällsåk. När jag kom hem och pratade med Johanna så kände jag bara inte för det längre. hade tänkt och ge det ett försök , men nä. Skulle bara åka okring och störa mig på vissa saker, så blir ingen mera bräda för mig på evigheter. Det är lite sugit när man tänker så..Men hur kul är det att gå ( åka) Omkring och vara irriterad . tillslut vill ju ingen vara med mig =)).

Ngt bra har hänt. Jag har lagt godiset på hyllan och börjat med Naturgodis och frukt och grönsaker yeah"!  bättre de än allt sött heladagarna..

Ikväll blir det soffan med Monika..  ska kolla på film eller serie. har inte planerat vad det blir än.. Kommer folk hit ikväll. men känner inte för att vara social.. kommer bara som sagt vara irriterad och förstöra stämningen. därför bättre och bara vara för sig själv.

Om dag får jag krama om alla där hemma =))









Jag vet inte hur jag ska förklara

FETTISDEN



Idag är det den dag man får äta hur mycket semlor man vill ;) Eller ja, ngt i den stilen. tror inte dom har semlor här i Norge varken Ica eller ngt annat ställe har semlor. Hade jag vart lite smart för omväxlingsskull, kunde jag ju ha gjort ngr semlor till Cafét . men det slog mig just nu.

Idag blir nog en konstig dag har jag på känn :-s Jag känner mig glad och pigg samtidigt som mitt samvete tynger ner mig. ngt i kroppen låter mig inte vara glad. Jag vet inte hur jag ska förklara. så jag struntar i det. men ngn som läser kanske förstår hur jag menar. och i sin tur vet att det är en konstig känsla att beskriva.

iKVÄLL är det iaf kvällsåk. och jag är hur sgen som helst på att åka. ska bara se om Johanna sara eller ngn har lust att åka.. Alexandra jobbar hela dagen Lonie är i Sverige och ja. Alla verkligen alla jag umgås med är i backen just nu.och jag fick stanna på jobbet och jobba .. men ngn måste ju de..

Men nu kom Alexandra A och Magnus, så nu har jag lite sällskap =))

Lite nya bilder. eller. ja de är ifrån julafton.












Kan väl inte bli annat när alla

Sverige om 3 dagar =))



Har inget att skriva idag.. Tänkte bara säga God Natt. Ska kolla på filmen Australia nu. längtat efter den filmen länge nu. så äntligen har jag den på ´min dator.

btw.. Har haft lite måndagsmys med Alexandra och Monika. blev grönsaker och dipp tillsammans med 2 filmer, myspys.
annars idag har jag bara jobbat och degat- väldigt lungt på cafet dock. men skönt de en dag som denna. har inte vart på topp idag, men genast nu känner jag mig piggare.. Kan väl inte bli annat när alla i huset tar allt varmvatten så man får duscha i minus grader, Överdriver like always, ;)
Ni fick iaf läsa lite från min blogg idag,.

Till sweden på Torsdag.. 
Anna dåååå får vi kramas, ´men mina första kramar ska Nellie och Leo haa""!








Eller lätta på hjärtat

•Till mina vänner•


Känner mig extra omtyckt idag =)) Sitter här i sängen , som jag gjort i stortsett heladagen. Ska strax gå och tvätta av sig sminket och slänga på en film. men kollade igenom alla bloggar innan,

Så först lillasysters blogg kolla de fina rader hon skrev om mig http://Vackrazzt.blogg.se

Sedan Elsklingens blogg
Http://Almabonita.blogg.se

Ni gör underverkt mina änglar, de dagar som idag, när man mer eller mindre känner mig hjälplös så ser man att det iaf alltid finns ngn där ute som bryr sig. Och som svar till dig Jennie mitt hjärta, tror dock inte jag kommer hem till min födelsedag. jag hör av mig till dig så fort jag är på Svenska gränsen. så har vi ju varandra på msn.. Om jag kommer hem nu snart så går vi ut och fikar och firar oss tillsammans . Only you and me .. Du fyller ju moppe iår ;)

Förut här i min ensamhet satt jag och tänkte på vilken tråkig människa jag blivit. helt seriöst alltså. Till skillnad från hemma, så fort ngn ringde om ngt ut och gå, ut och fika, bara sitta hos ngn och hänga så var man på. här frågar folk hela tiden om man ska med till garajsen eller elgen. svaret blir nästan Nej varje gång.. Här är alla så ytliga. man kaninte säga vad som helst till ngn här, eller lätta på hjärtat.. för man vet ärligttalat inte om det går vidare till ngn annans öron. Självklart så tycker jag väldigt mycket om människorna här. trivs i deras sällskap. men alldeles förmycket har blivit förstört här, man är så va n att kunna berätta vad som helst,. självklart så syftar jag på Elina, Anna, Jonna , Jag vet att jag kan lita på er alla. och jag älskar att bubbla med er alla.. Tiina . Josefine Söderberg, Sandra Nillsson. Ja ni är flera flera stycken knns som om jag får dåligt samvete när jag inte skriver er alla. men ni vet vilka ni är mina kära.. Har ju även en ny skvaller kompis och det är ju Jannice självklart..  Men helt ärligt talat alltså . vad skulle jag göra utan Monika här uppe?? Visst jag har Christian som har blivit en så jätte bra vän. som jag kan prata med allt om..
Men hallå lite girl talk from time to time..
HerreGud, får inte glömma min kära mamma, som jag verkligen kan prata med om ALLT

Denna helg har gått fort, men samtidigt grymt långsamt. har vart ledig från cafét sedan Fredags.. behövligt absolut men  seeeeega gatan när alla andra i denna by jobbar..

Nu över till att tvätta ansiktet och bädda ner mig i den nybäddade sängen tillsammans med en film. så jag kan somna gott.. Tidig kväll. men hoppas på att må bra imorgon.








förstå sig på ngt man är livrädd för

Att försöka förstå sig på ngt man är livrädd för går bara inte. Och ska man behöva ha beslutångest för en sak som denna? Det tycker jag inte. Det ska vara en självklar sak, antingen ett ja eller ett nej. men om allt hade vart annorlunda? Vad vet jag, just nu inget alls. Jag står vid en punkt och bara stirrar in i toma intet och vill bara krypa ihop till en liten liten boll. Det är ju inte mitt fel. jag har ju gjort det man skulle göra för att motarbeta det .Det är så grymt onödigt det som hänt. Varför finns det ingen som kan säga åt mig vad jag ska göra?


Men frågan är hur länge ?









fram tills nu har jag

Hemma och ledig idag! skönt och behövligt :)) Har ärligt talat sovit den större delen idag. gick upp vid halv 11 -11 sen ner till cafét, och satt och pratade lite smått med Emmy. mötte upp Annie och satte mig och tog en fika med henne. skulle egentligen med henne ut och gå en sväng. men var alldeles för snurrig i huvudet.längtade bara hem till sängen. så jag slog följe med Jenni hem.. fram tills nu har jag kollat klart på Wimbledon, ska alldeles strax kolla på Revolutionary Road,  tänkte bara skriva ngr rader här och byta ngr ord med Lennie på msn..

have a nice day!








skyll på de du

Sitter på Cafét och pratar med Mamma och Rebecca på msn.. önskar att tiden kunde springa fram lite fort. Verkligen ingen lust till att jobba mera idag. Jag älskar verkligen mitt jobb. det är inte de, men verkligen inte sugen idag. Men jag har iaf vart lite duktig att bakat idag. Brownie och äppelkaka.. Så nu har Emmy lite att sälja imorgon när hon. jobbar.. skulle egentligen ha gjort Paj idag, men förlåt orkade inte stå med de också. plus att det finns lite kvar. Emmy är så duktig så det får hon göra. ska be henne göra Chokladbollar också. Hade mer än gärna gjort det. men kan inte har lösnagar .. och det fastnar så mycket skit under dom så.. :)) ( jaa du Lindy, skyll på de du)
Sjukt tankesprid idag, vanligtvis brukar det vara lätt att skriva då. men inte idag.



Josefine tack för din fina kommentar.. bara så du vet läser jag din blogg, och följer din graviditet .. ses snart pusss







Efter mycket ståhej där så åkte vi vidare

En vanlig jävla dag!




Då hamnade jag på bloggen igen efter 4 dagar. Bara så  ni vet har jag varken har tid eller lust att skriva, eftersom jag inte haft ngt att skriva.! Men jag kan ju dela med mig till er att jag åkte snowboard hela dagen igår. Började as bra. tog 2 åk i pisten helt felfrit . och jag var grymt nöjd med mig själv! Sedan så ville Pierre Mikael och Marie åka ofpist i Gummiskogen. Så Johanna Sara och jag åkte ngr åk i pisten. så jag åkte med Sara som också håller på att lära sig åka. Det gick jätte bra för henne igår tycker jag. Värre för mig. efter vi vart och ätit så drog vi upp för Tinden, skulle åka lite ofpist där. men jag fastnade totalt och stod stilla jag vet inte hur länge. Sjukt arg blev jag. trodde först bindningen gick sönder. men det var väl mest min panik. var ett stup precis under mig. Efter mycket ståhej där så åkte vi vidare, vad gör jag då. kör på en sten. SJUKT arg var jag vill jag lova!!!! Jag ville bara där ifrån. och HEM: HEM HEM HEM!! fick ta bussen för de andra skulle ta kvällsåk. men jag var för trött och arg.

idag vet jag inte alls vad som står på schemat. SKA iaf städa hemma. nere i "mitt" badrum ser det ut som kriget. ska fixa iordning de. och ta reda på alla mina kläder i hela huset. sedan plocka här och där.!! MÅSTE komma ihåg att köpa med lite små saker hem! diskmedel tex.

Tack John för din kommentar. blev jätte glad när jag såg den .. Du ska veta att du är väldigt väldigt saknad. Du får komma upp och hälsa på snart :) U R MY ANGEL!! :)

Orkar inte skriva mera. nu ska haf prata med Monika på msn :))








Det tar verkligen på krafterna

Alla ♥ dag



Nu sitter jag på jobbet. och känner mig likadan som jag  förra Lördagen jag satt här, Super trött. men det går. lördagar brukar gå undan. Det ända tråkiga med Lördagar är att alla verkligen alla jobbar.

Se vad som händer idag. jag vet iaf att jag ska bort till Spar och köpa hårfärg. Orkar inte se ut såhär i huvudet. Måste få bort utväxten. Efter de blir det självklart att färga håret. sedan lägga sig i den sköna sängen och kolla på ngn film.Jag har ju filmen Bröllops duellen Det tar verkligen på krafterna att jobba först heldag på Cafét och sedan 4 timmar i vagnen på natten. det blir 13 timmar. kanske piece of cake  Men att köra så två dagar i rad blir man lite smått cp . Även om Monika och jag har det jävligt roligt när vi står där så känns det dagen efter.

Började skriva detta inlägg för 2 timmar sedan. men det blir jämt så, när man får kunder.!

Pierre har iaf vart förbi här en liten sväng. vi bytte ngr ord . sedan skule han hem och vila ,








Kan tänka mig att det är såhär

Fredagen den 13:e



Se vad som händer idag. till min vanliga otur så dyker väl det upp något!

Annars idag är det först jobb på cafét, lugnt och skönt just nu, men det har ändå vart lite speed. Både Monika och jag slutar klockan 16, då ska vi gå förbi vagnen och kolla vad som ska ut och fixa lite där. Så ikväll/natt blir det att stå där och sälja våååra goda hamburgare för endast 100:- sinnessjukt dyrt, men man tjänar ju pengar på det iaf.. Mellan 16 och 00 ska jag försöka klämma in ngt att äta, en film sedan sova. det blir ju bara ¨få timmar i natt eftersom jag ska upp imorgonbitti och köra Cafét, men det går fint, har klarat det förr. Blir även vagnen på Lördagen. men det spelar ju ingen roll, är ändå ledig på Söndag det ända är att jag  ska försöka ta mig ut i backen och åka lite med Lonie. Måste bara komma ihåg att köpa ett knäskydd innan de.

Alexandra och jag drog till backen igår, var en trevlig dag förutom att jag skämdes ihjäl de första åken. mitt knä vek sig helatiden och jag rammlade omkullI flera ggr. men  de sista 2 åken gick det riktigt bra. jag är nöjd. Igår måste jag ha rammlat på ngt konstigt sett. har sjukt ont ¨på hela vänstra sidan.  Sedan fick jag ett slag på knät utav min egna bräda. vilken tur att det var det högra ;) Jag tycker det är så pinsamt att ha ett cp knä. kan tänka mig att det är såhär 80åringar har problem med sina leder och knän. Men har ju fått höra innan att jag är mognare än min ålder yttligare ett täcken ;)

Så nu är frågan den vad man ska äta idag. Skulle vara gott att ha mamma här med någon utav hennes köttgrytor, men så är inte fallet. och jag vill inte ge mig på ngt så avancerat., och jag kan ju inte tvinga sjuka Christian till att laga mat åt mig yttligare en dag denna vecka.

Nu kom Alexandra Strömfors och Alexandra Alfredsson så alexandra ggr 2 :))







så fall är du en av dom få

Att ignorera känslor är att ignorera själen, vilket är detsamma som att ignorera livet. Sluta gå emot dig själv! Använd dina känslor som vägvisare i livet istället!

Känslor symboliseras ofta med vatten. Vatten kan vara förorenat, grumligt, rinnande, droppande, dimma, is, kokande, forsande, bublande etc. Ta en titt på vårt språk: "koka av ilska" , "strömma upp lycko-känslor" , "iskall mördare" , "vågor av hat"... Känslor är liksom vatten ett medium... bärare av energier.

Det finns en stor potential, kraft och kreativitet i frigörandet av stillastående känslor. Det komiska är att det ofta är just dom människor som intresserar sig för prestation som också håller tillbaka sina känslor för att de tror att det mest kraftfulla är att vara i huvudet och intellektet. Huvudet, denna köttklump högst upp på kroppen. Att vara i känslan är att släppa intellektet och kontrollen. Allting är återspeglingar tillbaka på oss själva. Det händer ingenting förutom i dig själv och som du förstår måste du börja med dig själv. Ta steget och ta makten i ditt liv idag!

Vad gör du för att inte "misslyckas"? Tillåter du att rädslan för att "misslyckas" styr ditt liv för mycket?

Hur tror du att det känns att hela tiden bli kritiserad och trakasserad? Hur tror du att det känns att aldrig få höra något positivt? Tror du att det är lätt att skutta upp i glädje över att en ny dag börjat? Tror du att det är lätt att vara entusiastisk och givande mot andra när hon själv bara får sura miner, krav och negativitet.

Den jag talar om är naturligtvis dig. Du som läser detta just nu... Eller är det så att du ärligt och reservationslöst kan älska dig själv? Kan du säga hur du sköter dina relationer, ditt arbete och dig själv. I så fall är du en av dom få. Grattis i så fall och nu behöver du inte läsa mer ...








lita på!

Lita på att du är exakt där du ska vara!



lite smått förbannad eller irriterad

Okej mamma, nu ska jag allt ge det ett försök, fungerar det inte denna gång får jag väl isf skriva först i ett stavningsprogram och kopiera in det här. Men på något sett blir det inte alls lika roligt, och ja , skulle ni tycka att det var riktigt jobbigt att läsa min blogg p.g.a mina stavningsfel skulle ni isf inte läsa, skyll er själva .. Men som jag började med att säga! Jag ger det 1 försök.

Igår kväll fick jag ett sms från mamma, där det stod att om jag hade möjligheten skulle jag ringa upp henne, trodde det hade med resan hit att göra, men så var inte fallet, hon satt hemma och hade smått tråkigt och behövde lite hjälp med att komma in på mobiltelefonens msn. Rätt sött finner jag detta! Men samtalet fortsatte i 1 timme och 20 minuter. Blev om allt och ingenting. som sagt tidigare i detta inlägg så pratade vi om skriv och lässvårigheter. Så kom vi in på bloggen, att hon ser en stor förbättring. Ointressant för er att sitta och läsa detta kanske! Så vi går över till något helt annat!

Nu sitter jag här vid mitt lilla bord. Tom kom just, Så vi sitter och små pratar, egentligen pratar vi inte med varandra vi bara pratar högt med oss själva, för att det ska låta som om vi pratar med varandra! och jag försöker finna ord  så jag kan skriva lite här i bloggen men det går ju absolut inte.! Någon kanske borde göra mig lite smått förbannad eller irriterad, då brukar jag ju kunna skriva.

Idag händer väl inte så mycket. Mikael / co ska till Skogstad och äta tacobufé senare ikväll, efter det blir det Garajsen, men får se vad jag känner för, det är ju inte förens ikväll. Monika jobbar på Ica till 21 ikväll. John (diskarn) jobbar på skarsnuten ikväll. Christian ligger hemma och är sjuk. så blir kanske en solning efter jobbet sedan hem och pilla naveln och vänta på att Monika ska komma hem! För jag har ingen lust att äta taco, är inte så förtjust i taco!


Seeya!



Vet inte ...

Vet inte vad jag ska skriva.! Tyvärr har all insperation försvunnit =//

jag är glad för min bästaväns skull. Hon har hittat kärleken :)) äntligen en kille som verkar helt underbar .. Om någon förtjänar en bra kille är det hon. Saknar verkligen dig Anna. men skulle jag komma hem nu skulle vi aldrig ses. för du har det alla vill ha. det är nykära. man gör inget annat om dagarna än att gå och tänka på just den personen. och när man ses så vill man bara krama om han och pussa tills man inte får ngn syre :))

Annars idag händer det inte alls mycket. sitter i soffan och skriver lite med Monika på msn, har precis stoppat in pizzan i ugnen. satt här i soffan och blev sjukt sugen på en. Det är afterski idag. var sugen tidigare idag. men suget släppte när jag satt och tänkte på att jag skulle bara vilja ligga här i soffan. trött efter helgen.

Fredagen, jobbade i grillvagnen.
Lördagen. jobbade på cafét och grillvagnen,
Söndagen. upp tidigt för att vi skulle ut och åka bräda, bliev dock bara 1 åk för mig och det var ofpist. tappade bort de andra jag åkte med och valde väg själv. VILKET JAG ALDRIG MER GÖR OM!!: Men det var på ngt sett lite kul. stor prövning för mig, sedan märkte jag att jag tappat bort liftkortet jag lånade utav Josefine. Jag tog mig ner med ett skadat knä, men varför gråta över de. jag kan ju gå iaf!!Det finns ju de som bryter sig i backen. vilket jag inte har lyckats med. Men jag åkte iaf ner till Josefines jobb och satte mig och myste med en bortsprungen boxer. Efter ett tag kom Christian Pontus och Erik, så vi gick in och tog en öl och beställde mat . drack lite till sedan kom Lonie och vi fortsatte dricka tills klockan var ca18. sen hem och duscha. efter ett tag blev det fest ., men jag mådde så illa tack vara knät. så jag gav upp och gick ner till källaren och kollade på Walk the line.! sedan somnade jag ganska så djupt.

Idag har Monika och jag vart duktiga. vi har städat och rensat ur vagnen på skärp och kartonger. sedan gick vi båda och solade . sjukt skönt. Vi pratade först om att åka till gol men fick inte tag på ngn bil. eller tjaa vi försökte väl inte heller sådär jätte mycket..


vart iväg med Alexandra ett tag. och det är två timmar sedan jag skrev det översta ^^

Ska alldeles strax gå och duscha. slänger väl på en film och försöker sova sedan. är sugen på Moulin Rouge. men vet själv md mig att jag kommer snabbspola mellan låtarna. kanske ska kolla klart på blood daimond.. somnade visst igår.

På torsdag blir det snowboard med Alexandra igen, ska bli trevligt faktiskt.. känns som om jag lär mig mera när jag åker med henne än ngn annan.!! hon är hård och envis . Kan behövas ibland när det kommer till mig. =)) slarvfiiia :!!!!


nej till vattenfallet och sedan ner i varma sängen =))

Bye!!



mycket att säga!!!

Mkt att säga. Skriver senare i eftermiddag =)




mer eller mindre just kommit

Vad gör jag ? ja jag sitter i soffan. har mer eller mindre just kommit hem!: Var kvar länge på cafét. satt kvar och pratade med en viss person på msn. hehe knas knas! Sedan pratat med Anna väldigt mycket idag fram och tillbaka. trevligt att prata med henne. förutom de problem vi pratade om. just nu skrattar vi bara åt de. Gick hem för att hämta Ipoden sedan ner och la mig i solariumet i 30 minuter. väldigt skönt.. Nu är det bara att vänta tills Monika kommer hem så hon ska smörja in min rygg =))
Ne nu har jag precis ätit och ska lagga mig och kolla på nya avsnittet utav Gossip Girl. sedan blir det One Tree Hill. det är fest ikväll men jag är inte alls sugen på det, tyvärr.. hade vart trevligt. men så känner jag inte för det eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Vill försöka komma till Gol. får kolla upp de lite närmre ..


Ha det fint

    ©                           Bye!! =))



känner mig på ngt konstigt humör.

Jahaa!! Vad ska man skriva här nu idag då?. Jag är trött och seg. känner mig på ngt konstigt humör. Alla här uppe ska festa. tillochmed Monika var sugen. men det gör mig inget alls att sitta hemma själv. kan gå och sva tidigt. Ska ju ändå upp och jobba i morgonbitti.
Idag har jag inte alls gjort mycket. vart ¨på jobbet. plockat litegrann osv. Sen kom jag hem . och tiden har bara sprungit iväg tillsammans med One Tree Hill. =)

Rastlös 3000!!


Bye!!


And in teaching you will learn

Lätt irriterad!!! Stressade igenom maten för att komma hem och kolla klart på One Tree Hill. ska börja på stjätte säsongen..! Men näää Mitt internet hade lagt av. och det stod på samma som när jag gick hemifrån.. IRRITERAD!!.

Annars var det väldigt trevligt borta på hemsedal cafén. Hamburgaren var väl inte så god som jag trodde, men den gick ner och nu känns det som jag har matkoma, men att gå i rasktackt hem försvann lite utav den känslan iaf.

Nu är det bara 5 minuter kvar på 1:a och 2.a avsnittet.. ujja ujja ujja. kom igen..

Det jag gjort idag är att vara nere på Cafet 2 ggr. först var det frukost sen var det att vänta ¨på alla som skulle med och äta.  sen har jag plockat bort lite här hemma från igår. sedan kollar på One Tree Hill. blev tyvärr ingen backe idag. MEN Träffade Marie på cafet förut och vi skulle ta ett kvällåk imorgon :)) Kul att det är ngn som vill åka med en nu när Lonie och Alexandra är i Sverige..

Känner mig smått patetsikt sitter och lyssnar på Phil Collins tarzan låtar :)) men jag tycker om dom. härlig text.

Oh, the power to be strong. And the wisdom to be wise. All these things will. Come to you in time. On this journey that youre making.Therell be answers that youll seek.  And its you wholl climb the mountain. Its you wholl reach the peak
Though theres no one there to guide you. No one to take your hand. But with faith and understanding-.You will journey from boy to man.In learning you will teach. And in teaching you will learn. Youll find your place beside the. Ones you love
Oh, and all the things you dreamed of. The visions that you saw. Well, the time is drawing near now. Its yours to claim in all

Bye!! =))



Har man tur finns de kvar när man själv börjar fatta...

Det finns det saker i livet man absolut inte kan fixa själv, men som man måste fixa. Betyder det att man alltid är beroende utav någon?Betyder det också att man måste hitta någon som fixar det åt mig, jag vill känna att jag inte är beroende utav någon. Just nu är jag inte de. men det kommer stunder och vissa saker i livet när man behöver någon för saker man absolut inte kan fixa själv, gör det mig till en dålig människa? eller kanske inte dålig, men något åt det hållet? Sen har vi ju det där med att skaffa barn. det kan man inte fixa sälv, då behöver man hjälp.Eller ja, man kan du istor sett fixa det mesta. det ända är att killen får en erektion. men det är ju vanligtvis inte så svårt. hittade just på google

Män med en erektion sjukdom ofta vill ha sex, men deras penis inte blir stel tillräckligt eller inte får hård alls. Det kan även hända att penisen är hård i början av att älska, men blir mjuk efter ett tag. När en man har druckit för mycket eller är väldigt trött det är vanligt att dessa problem uppstår. Det är när de klagomål är vanliga eller är alltid att man kan tala om en sjukdom. Erektion problemet kan minska viljan att älska och roligt att göra kärlek.. Men ofta är rädd att det kommer att hända igen nästa gång. Partnern kan också ha problem med det, som att vara rädd för att inte vara attraktiva längre eller besviken.  Jobbigt, de problem har ju inte vi tjejer ;)

Nu var det absolut inte det här jag syftade på. men fingrarna skrev åt det hållet bara..! :) hehe.. Men kan ju alltid vara bra att veta.!!



Att kunna ta ansvar och att vara självständig är två viktiga komponenter i den sociala utvecklingen hos människor. Förmågan att sätta sig in i en annan människas situation är en tredje.
Välja bort sina egna drömmar för någon annans. För nej, den handlade inte om att "karriären är meningen med livet" utan om faran i att prioritera bort sig själv.

Många gånger utan att först märka det. I början kan det kännas helt naturligt, till och med fantastiskt, att plötsligt vara behövd. Uppskattad. Avgudad - till och med i träningsoNverall! Det är ju banne mig roligt att laga middag till honom eftersom han blir så himla glad. Plötsligt sitter du där och receptsurfar på gräddiga kycklingrätter för två och spenderar glatt en halv förmögenhet på er fredagmiddag. Och så härligt att åka till landet bara ni två, ägna helgen åt ärenden och Ikea, umgås med hans vänner som är nya, spännande och faktiskt hur trevliga som helst.

Tjejkompisarna som ger beska kommentarer? Som gnäller när du bara tar ett halvt glas vin och går direkt hem efter middagen istället för att hänga med ut? Som bara lyssnar halvhjärtat när du efter några minuters prat kommer in på fotbollslaget han håller på, vad som hände på hans jobb och han vad sa igår när han... De fattar ju inte! Har man tur finns de kvar när man själv börjar fatta...

Storasyster, lillasyster, eller mitt emellan? Det kan ha haft ett avgörande inflytande på att du blivit den du är. Beroende på plats i syskonskaran hittar man olika strategier för att få föräldrarnas kärlek,


Nu har vi det där som är så vanligt hos mig. Meningar med toma ord!. ber så hemskt mycket om ursäkt.

Jag är glad iaf, bara mycket tankar och mycket som måste ut ur fingrarna. när jag började skriva lät allt så vettigt i huvudet. hoppas ni finner ngt vettigt i detta.

Nu ska jag ringa Johanna, och kolla om det blir backen idag. trött på att ligga hemma. annars blir det ner till Cafet
Ha en trevlig dag!

Bye!!  =))


 


men tror jag hoppar de och drar ikväll

Ligger i sängen. gick upp ett tag. men det är inte roligt att vara ensam hemma så la mig här igen och kolat facebook och svarat på 400 jävla frågor, samtidigt som jag pratat med Elsklingen på msn. hon har nog lika tråkigt som jag." jag är rätt sugen på att dra ut i backen. men tror jag hoppar de och drar ikväll med Annie istället.. knät har börjat ge med sig nu. det är bra. var nog bara en överansträgning där. Som Michelingubbe kan man bli ganska så tung .. haha

Jag vet att Monika var sugen på fest ikväll. =)) kan gå ut och dricka lite med henne . hon fyllde ju som sagt år i Fredags.  men jag är inte alls sugen på att gå ut. men jag är ju ledig imorgon också så kan lika gärna passa på!"

Har inget mera att skriva.!Ha det fint

Bye =))


RSS 2.0