alltid finnas där förvarandra

Nu ska jag hem. trött och seg.. blir äl att titta på lite avsnitt utav gossip girl. finns inte så mycket mera att göra.
blev 12 timmar här idag med. shit vilket liv jag har.! : ) men är ändå inte roligt när monika jobbar. kan ju gå ner och hänga med henne undertiden jag är här.. bara ner för 8 steg..
Idag har det gått jätte bra på cafet, tiden har gått fort. men tankarna i mitt huvud snurrar fortfarande. vet inte alls hur jag ska göra.. men jag mår bra. och Det blir bra. det blir det alltid. jag lever efter det, ända sedan du sa det till mig det är över 5 år sedan. sommaren till 9an. kul att höra av dig herromdagen föresten. kul att du har det bra.och lycka till med nya lägenheten. kanske min tur att slarva bort dina nycklar ; ).. Du kommer alltid vara en vän till mig. även om jag behandlat dig som skit 3 ggr i rad.. Vi kommer nog alltid finnas där förvarandra. somk du har gjort för mig : ) Vi kan prata om allt.

S
om säkert ni alla vet har Monika har haft OC maraton.
En jätte bra låt från OC   http://www.youtube.com/watch?v=wi_ci4tjDk0

MITT 500 INLÄGG.. =) =) =) =) =) =)



Bye!!



Hur är det egentligen ?

Jahaa!!. Vad ska man göra nu. från att nästan vara kaos så är det helt dött nu =p
men jag har ju Anna Jennie och Lagge på msn som jag pratar med. blir väl att sitta här nästan lik sent idag igen.. inte roligt att vara hemma själv.. sitter ju och laddar One Tree Hill, första säsongen och GossipGirl första säsong. så jag ska ha ngt att göra. =).



Fick ett sms utav mamma nyss.. saknar min mamma. hon är så gullig och omtänksam. hon hade läst min blogg och blev lite orolig tror jag.. detta skrev hon

Mamms sms
Hej gull!. :)
Skrev på facebook, men du hade tydligen loggat ut. Hur är det egentligen ?
Det låter inte som om det är så bra? Du får komma hem så jag får krama om dej ordentligt.
Älskar dej min lilla sötis. Pussar och kramar´i
massor

Det får ju än inte att villja åka hem ännu mera. jag tror inte personer förstår hur nära vi i våran familj verkligen är. vi kan prata om allt. och finns där i ur och skur, vi ställer upp för varandra. Självklart så är väl det flesta familjer så. men vi har inte riktigt klippt av banden från varandra. Min familj betyder allt för mig.


I know you love me, xOxO Gossip Girl
Bye!!

är ärligheten själv

Sitter på jobbet!

Känner mig lättad. Har precis fått reda på en sak hemifrån, Trodde det skulle ta längretid, men vem försöker jag lura. men är glad för din skull, du förtjänar de. och det blir lättare för mig. jag känner ingen skuld längre. Är du lycklig är jag.
Ibland undrar jag varför jag ska ta på mig andras problem och försöka lösa andras problem innan jag ens tar tag i mina egna, Men det är viktigt för mig att mina nära och kära har det bra, för annars mår inte jag bra!
Men jag borde kanske börja tänka lite mera på vad jag själv vill.  Jag har gjort det en gång och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. <Att ta ett steg ut i världen ( ta det inte bokstavligt )och lämna det jag ägnat 4-5 år utav mitt liv. Visst det är jobbigt i början men man blir starkare och får bättre ,självkänsla, Just nu står jag i valet att välja, men kan inte välja vilket som är bäst för mig. Kanske ett snack med Elina får mig att bestämma mig. henne kan jag verkligen berätta allt för och hon är ärligheten själv och säger vad hon tycker, även om det skulle såra mig. men hon vet också att jag kan ta de. och hon tänker ju faktiskt på mitt bästa. Men jag hoppas du inte får dåliga tankar om det hela., fast du vet ju redan allt och då MENAR JAG ALLT, kanske för mycket egentligen, du är ju trots allt min syster... men du är den ända jag kan berätta saker för iaf sådanna saker.



Borde ta mig mera ork till att göra chocklad bollar, men jag orkar inte , inte just nu iaf. Kan ringa Monika och be henne komma förbi, så kan hon ta kunderna ifall det skulle komma folk när jag har fullt med brunsmörja på händerna...''




Pratade med Tiina igår för första gången i telefonen sedan jag kom hit, helt underbart att få prata av sig. saknar dig jätte mycket det gör´jag, tack för att du finns där, jag LOVAR jag ska bli bättre på att höra av mig. men det är så mycket annat här runt omkring. och det blir så jävla dyrt att ringa till alla,, får göra upp vems tur det är och ringa osv. Roligt att du börjat plugga igen : ). jag hoppas vi hörs snart igen. Annars så ses vi runt den 12 Oktober. Så får du en försenad födelsedagspresent som jag måste köpa .

Pratade också med Anna igår på msn. saknar verkligen dig. bara det att gå ut och gå sent på kvällen springa omkring och bara vara barn, gå förbi vissa personers lägenheter och prata gammla minnen, som den gången när vi var på fest hemma hos Stoffe, när Vedran och Pappis kom, och vi gick över till festen i huset brevid, När S sa att han tyckte den där extremt fula tjejen var söt, berättade det för Monika herromkvällen, hon började asgarva, och berättade när hon gick på Nyhem (skola) så sa hon att hon och Carro låste in henne på toaletten flera gånger, för att hon var så ful,
Också bara den grejen att vara ute och gå och prata om drömmar, vad våran dröm va , och att du var så arg på mig för att jag förstört den bara för att jag gjorde slut med honom. och dag drömma om att det skulle bli vi 4.



Att
sitta och tänka på att jag är 20 år gammal finns inte. jag är inte 20år, jag har stannat vid 15 års åldern. vårterminen i 9an, När vi åkte till s t h l m, När jag rammlade av toalettenNär man stod i cafeterian och gav bort Glass till alla vänner och sprang ut och tjuvrökte, När Josefine Anna och jag inte kunde gå in på en lektion för att vi bara skrattade, visserligen var det så jävla omoget men också så jävla roligt..också den dagen Johanna Anna Josedine och jag snodde chocklad bollar inne på lärarrummet och sprang iväg och moffade i oss. Dagar vi åkte ner till babylon och satt där i 2 timmar och bara åt pommetallrik, Anna ,Jag och Josefine på en moppe. haha man hade många vänner inga bekymmer. brydde mig inte så mycket om jag skulle kommit in på John bauer,  man levde livet. pengar var det sista man brydde sig om, förutom att skrapa ihop 20kr till ett ciggarettpaket. men hur svårt var de, man hade sin mamma som alltid gav pengar, DOCK så trodde hon att det vat till godis, Hon trodde inte hennes lilla dotter röckte, jag var alldeles för bra för de, det har många trott, men egentligen har jag nog vart värst utav dem alla, haha!!

Skriver mycket men inte något sammanhängande.
sorry my bad!!





 
Bye!!

The reality is so mutch better then the fairytale ending!..


The reality  is so mutch better then the fairytale ending!..


In a moment everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait
Let go of your yesterday
Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing and take control?
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can't in life
And start to try







Sitter fortfarande kvar på Cafet, Har inte direkt någon lust att gå hem till ett hus och vara helt ensam. så jag sitter kvar med datorn och internet. Har saknat att bara sitta vid datorn, låta sekunder bli till minuter och minuter till timmar, sen tittar man på klockan och då är hon nästan 21:00 då kan monika och jag gå hem tillsammans.
Dagen idag på cafet har vart  kanon, fick lite smutskänning ett tag. men det gick över, =) Ett smakprov på vintern ; ).

Pratade med Alexander förut, han påminde mig om Greys Anatomy. Så var tvungen och kolla om ngr nya avsnitt kommit ut. de har släppt första och andra. Åhhh va det var bra. älskar verkligen den serien. så jag har suttit här för mig själv och gråtit litegrann ; )

Ska kolla om det finns lite GossipGirl också.


Bye!!



som ett psykfall

Sitter och jobbar nu. allt är bra igen, eller ja, bra och bra. men mycket bättre. KOM IHÅG att jag över reagerar sjukt mycket när jag är arg. men det gör vi alla.!
Så är man väl lite gladare nu när Daniel är så snäll och låter mig låna hans dator (A) slipper jag sitta och se ut som ett mojje.

Känner mig som ett psykfall ibland. känner mig som den mest ensamma personen i hela världen. och man kan inte ringa hem för ofta. jag addar min mobiltelefon varannan dag med 150:- så det suger verkligen. skulle lika gärna kunna ha abnemang. men den räkningen skulle inte jag villja titta på i månadens slut..

om man ska se det från den ljusa sidan så är allt mycket bättre. har pratat med Jannice. saknar henne.
sitter också och pratar med Elsklingen och Pixler så lite med totte förut.. men han ligga av när jag hade mina kunder.. :) men han är säkert online senare eller en annan dag!.

Nu ska jag ner och vara social med ICA tjejerna Monika och Annie. Kanske så börjar Ullis där med. så ska ner och prata med dom och se om dom har ngn plats kvar =). men Pratade med Markus förut och han sa at de söker folk nästan ÖVER ALLT =).. sen ska det bara ordna sig med boende..

Livet går vidare. Vem vet kanske är hemma om 2 veckor :)

Bye!!



du är sjuk sjuk sjuk sjuk i huvudet..

Tyvärr men det måste ut nu! kan inte gå omkring och må dåligt och hoppas på det bättre! DET BLIR INTE BÄTTRE!

Jag har så stor lust att bara resa mig ur den här stolen och gå hem-<Det gör jag nog ändå snart... fyfan vad arg jag är på riktigt alltså..Just nu rullar alla telefonsamtal och meddelande konversationer  runt i hela skallen, Hur kunde jag vara så dum att ens tänka tanken!

Jag satt seriöst och funderade på herromkvällen att jag var så glad att vara här ny start nya människor och så självklart du.men nu sitter jag och är så äcklad utav dig förbannad och chockad. JAG TRODDE ALDRIG DE OM DIG!!!!!!
hela tiden har jag gått omkring och trott det är mig det är fel på. men tack nu känns det verkligen inte som det är ngt jag kunde gjort bättre eller ansträngt mig mera i..Vad billig jag känner mig också. har gått omkring och oroat mig över fel saker.På något sett är jag bara glad, nu kanske man ändå kan gå vidare och inte fundera på vad jag har gjort för fel-
Tror ändå det hade fungerat. om man bara gett det en chans. men somliga går med trasiga skor,. vet inte alls vart det kom ifrån, Jag känner mig bara så kränkt och utnytjad. Ska ge mitt huvud lite tänketid tills nästa vecka, känns det inte bättre då så packar jag väskan och åker hem. nu har det gått säkert 1 månad och jag har mått så jävla dåligt varje dag.
Det ända jag velat ha är en förklaring, men inte ens de!.Tycker synd om Monika som få sitta och höra på all skit. men jag har ju varken Elina Jonna Anna eller Tiina här.. och det är lite dyrt att ringa varje dag.
Men tack Anna för att du ringde igår. behövdes prata. haha att dom ska vara så jävla lika dom två. exakt samma mönster i beteénde  du är sjuk sjuk sjuk sjuk i huvudet!
Men jag tyckte det var en bra idé jag flyttar hem och vi tar en 3:a och bor tillsammans. Pengar är inga problem det löser sig. bara jag får komma hem till dom som VERKLIGEN vill umgås med mig och tycker om mig för den jag är.



Kanske är bra det här ändå. Nu kommer skriviningen igång. Jag kan bara inte hålla käften helt enkelt, det måste ut annars sprängs jag. kommer nog mera snart,

Det är som när man är så full, att man måste spy. det känns så bra första gången. men det kommer alltid mera, går man och håller det inom sig blir det värre det måste ut. skit samma om det är spyor eller ord / meningar / handingar. Det måste UT UT UT UT!!..'

Fan bara att jag ska vara så JÄVLA feg,

Bye!!




fuckat

tjohhooo. sitter hær med Laura .. jobbar och sliter.. haha.. nu vill jag bara hem och sova ngr timmar så jag har ork till att festa ikvøll :)
om ni undrar varfør jag skriver fel med æ och ø så har laura gjort ngt med sin dator.. så det ør helt fuckat. haha.. men men . nu ska jag jobba
...
bye bye



helt paranoid

Tankarna slår runt om i mitt huvud, Hur ska jag gøra. Vad hænder om jag gør så? Kommer det att bli som jag vill?
Varfør kan inte allt vara lika enkelt som førr, spelar ingen roll vilken dørr jag øppnar før då stænger jag andra dørrar, jag har gjort så mycket jag ångrar nu de senaste dagarna, Vill egentligen inte ångra de. men har inget val! Hur skulle ni gøra? Om ni gjort bort er till 1 000.Ønskar jag inte sagt ngt. førstørde masa saker genom det dær jævla smset.
Nu tycker jag inte man bara borde ha alkohollås. utan Lindylås. Ær som ett måste att messa och messa.

Men hade før avsikt att skriva att jag ær jætte glad før en væn dær hemma. =) Har ju lovat att inte sæga ngt, då ska jag inte gøra de . men det var verkligen ett uppigande samtal øver msn .. Blir på bættre humør bara att tænka på det. lite avensjuk ær jag också...

Igårkvæll var det trevligt, Micke Josefine och Erik kom førbi så lagade vi mat, eller ja Micke lagade mat, jag færgade håret och Josefine och Erik satt och var sociala. Medans Monika och Daniel pendlade mellan veranndan och soffan.
Efter vi hade åtit så åkte M J och E hem så Daniel Monika och jag kollade på værldes dåligaste film. Kommer inte ihåg vad den heter men det var en film som handlade om ett Virus som kom till stan, så alla bara gick runt och dødade folk. helt paranoid film. jag somnade på Monikas ben, Skulle egentligen ha træffat Annie som kom från Sverige klockan 3 på natten. men jag somnade vid halv 12.-! Sorry Annie!!:Var væl helt utslagen utav vissa orsaker.

Annars idag blir det att stæda nær jag kommer hem. orkade inte ta itur med disken igår.. om inte Monika ær en ængel och tar den. Hon ær ju trots allt ledig tills klockan 7 ikvæll..

back to work.

Bye!!



ha massa negativ energi

Det ær konstigt hur humøret kan ændras så fort, lika fort som att vænda på en hand. Allt kænns bra just nu., men jag vet att snart (førmodligen) kommer det vara likadant igen, men førhoppningsvis inte. Varfør kan inte allt bara stanna upp i det ljusa stuner man har. vara glad och inte ha massa negativ energi..
Just nu sitter jag och pratar med Sanna, hon ger bara positiv energi. men det ær før att Sanna ær Sanna. hon tørs sæga vad hon tycker och tænker , och man kan sæga vad man tycke och tænker om allt till henne också. Utøver Elina så tror jag Sanna vet mest om mig. men det kan ju också vara før att vi kænt varandra sedan vi var 3-4år och våra førældrar blev tillsammans nær vi var 12-13. Så vi har våa sjuka minnen och ba minnen tillsammans..

Fick ett meddelande utav mamma nu =) saknar verkligen min mamma. Æven om vi ær så långt ifrån varandra så pratar vi och messar med varandra varje dag . Vad skulle jag gøra utan henne..

Tillbaka till arbetet kanske. inte før att det finns så mycket att gøra just nu. kommer førmodligen vid halv 1 -- 1..



Bye!!




tror jag inte det kommer bli bra

Jag vet inte vart jag ska gøra med alla mina tankar jag har snurrandes i huvudet. Allt kænns så bra nær jag pratar med Elina Anna Jonna eller mamma. då kænns det som om jag klaar av allt det jag vill klara av. men annars då?' Saknar alla konversationer man haft nær man vart ute och gått. koppla bort allt. men nu ær det som om jag glømt bort hur man gør.
jag kænner mi klyven, står på samma stælle och trampar. orkar inte stå før de saker som kommer, det ær som om jag blundar och hoppas på att allt ska bli bra, Men den hær gånger tror jag inte det kommer bli bra.
Och att gå tillbaka till det gamla gør ju bara allt sæmre., man vet att det kommer bli som førr igen. hur mycket man æn kæmpar så slutar det som det gjorde sist.

Slut på skrivandet

Bye!


RSS 2.0