snart är sommaren häääär :D

Ohh :)Nu är våren här :)
Man kan sola och avnjuta solen påriktigt :)
Denna bild är tagen igår, då Linn och jag satt  i parken och myste med frukost,,

Orkar inte sitta och skriva på min mor's dator känner jag, mellanslaget funkar inte som det ska..

Men ska iaf dela med mig att NU SKA JOHANNA OCH JAG IVÄG OCH BADA :)


I would already have you

you probably think that this song is about you.`?




If I could write you a song,
and make you fall in love,I would already have you up under my arm.


Kom nyss hem från jobbet, ligger i sängen och ska väl strax försöka sova, alldeles för mycket tankar i skallen, dock inte bara mina egna bekymmer,

Haft en underbar kväll på jobbet trevliga gäster i baren, så jag är nöjd, mycket nöjd! ;-)

Imorgon är det den första sovmorgonen på länge, behövligt, men säkert bara därför lär jag vakna tidigt, se om jag har något trevligt sms att vakna till! :)

Nej åter till 6 femtioöringar och försöka somna in!!



Over and out, Take care people !!










14:50

Blogg this shit!


 



Ligger och väntar på att klockan ska bli 16 så jag kan åka upp till jobbet och äta lite, fick världens huvudvärk bara pang bom sådär.. men tänkte slänga på en film och  slappna av lite innan!
Hoppas ni andra får en superbra dag... over and out!












Knutbydramat

everyone thinks that i have it all
but it's so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there's no-one here at all, behind these castle walls






Nu sitter jag hemma och har huvudvärk, känns som att det var sista gången jag yttrade mig . Spelar väl ingen större roll vad någon säger, man blir blind, Jag vet! Men efter chans på chans?! aja Jag tänker inte säga "Vad var det jag sa" även om jag har god lust till det!


Pretty pretty please , don't you ever ever feel, like you less then , less then perfect ,






MANIPULATION PÅ GOTT OCH ONT

 

Man läser och hör att de sk.vardagspsykopatena manipulerar, förvränger sanningen och i förlängningen tar makten över de som vill tro eller inte orkar stå emot, vad är det som händer och varför?

Manipulation är ett normalt inslag i våra liv och förekommer oftare än man tror, vi påverkas dagligen av någon med andra intressen som försöker förändra vad vi ska tro, tycka, tänka och känna, två vanliga exempel är politik och reklam men utbudet är obegränsat, vi kan inte undvika att utsättas för manipulationer och även ibland påverkas tro något som inte har med sanningen att göra.

Nästan all manipulation vi utsätts för kan de flesta hantera, alla människor är utrustade med sunt förnuft och känslan av rätt eller fel, godbitarna tillvaratas och skräpet kastas bort, så långt är allt normalt men manipulation i ont syfte kan ställa till med stora lidanden för en, flera eller många personer.

Intensiv manipulation kan i förlängningen resultera i vad som kallas hjärntvätt, det gamla inlärda mönstret suddas ut helt eller delvis och ersätts av något annat på gott eller ont.

Hjärntvätt kan vara possitivt och framgångsbringande men även destruktivt och nedbrytande, handlar det om att systematiskt pränta in sanning och verklighet i någons medvetande är det possitivt, om manipuleraren tvärt om förvränger sanningen och den verkliga världsbilden blir resultatet desstruktivt. 

Hjärntvätt i onda syften föregås alltid av manipulation, vanligt är framkallande av rädsla, att skapa en hotbild, falska löften och osanna påståenden.

Manipuleraren framställer alltid sig själv som den sanna vetaren men andras uppfattningar förtalas och nedvärderas,den som låtit sig manipuleras destruktivt och blivit hjärntvättad kan tro så intensivt på manipuleraren att alla normala normer sätts ur spel, viljan att tro förtränger det vi kallar sunt förnuft.

Den destruktiva hjärntvätten kan handla om personen som blivit manipulerad till att döda eller skada någon annan (exempel Knutbydramat)




barnasinnet kvar :))

JAG ÄLSKAR VÅREN :)




Haha, oj!! Började skriva detta inlägg runt klockan 6, men har ju min syster-yster här på besök. vi har pratat sjungit och bara hängt!. Har även skrivit in timmarna inför maj-månad! :)

jag blir knäpp på mig själv, jag sitter och små ler för mig själv helatiden. haha. är upp över öronen lycklig .
Allt känns verkligen så bra just nu!. Finns nog inget som skulle kunna ta ifrån mig min glädje nu,
Har hur mycket som helst att vara glad över i mitt liv just nu. tillochmed börat gått upp tidigt om dagarna nu, visst det är smått jobbigt, men så fort jag kommit in i dessa rutiner ska jag skapa en ny, och det menas att jag ska börja träna , minst 2 dagar i veckan till och börja med, sen en dag i badhuset.. :)
jag känner mig som en 10åring på julafton, som fått allt hon önskat sig!!

Ska ringa på en lägenhet imorgon, en såndär springarunt lägenhet :) haha. duger åt mig till en början :)
en säng , soffa tv :D haha.. sen massa fina ljus,lampor,tavlor och blommer.. Och det ska självklart bestå utav VITA orchideer :)

nej nu åter till att sitta här och små le :)


horoskop 6/4

Du kan vara på väg mot en löneförhöjning eller befordran.
Din ekonomiska situation förbättras, och ditt jobbsituation är stabil.
Det är bra om du redan arbetar -om inte bör du fokusera din energi lite högre upp i löneskalan.
Sälj dig inte enkelt


RSS 2.0