*$*





måste læsas!

HAHAHA. måste dela me dmig utav ngt riktigt roligt.
Var nyss nere på ICA och pratade med Annie så tog jag lit helium, så skulle jag se om det hæll helavøgen up till cafet och prata lite med christian o co, men så blev jag så yr och sprang rakt in i en unges vagn och rammlade omkull. HAHAHA..
det var roligt. jøvligt læskigt var det fø man blev dumihuvudet!!

Fredagens roligheter!!

Bye!


sugen på att gøra mig berusad-

Sitter fortfarande kvar på cafet Christian Magnus och Daniel ær också hær. dom ska væl spela wow.  geeks ;)
Idag ær det fredag. mn hær lægger man inte mærke på dagarna. men imorgon blire supa med  Annie och Laura. ska bli skønt. jag ær verkligen sugen på att gøra mig berusad- ( alkis varning kanske )  Jag vill skriva så mycket ha mycket att berætta men det finns lixom inte ngt speciellt. mer æn att jag ær ovanligt glad idag. och det ær skønt. IM BACK.. før ett litet tag iaf. ingen ska dra ner mig idag iaf.. finns væl ingen risk.

;Monika ( kinder ) rigde førut idag. och ja blev så glad, att høra hennes røst. miss you babie.. Du har blivit lite som ett behov. du ær mitt socker som jag måste ha VARJE dag.

Sitter och lyssnar på Josh Groban You raise me up. lite roligt att precis nær jag satte på den loggade mamma in. hon vill ha den på sin begravning, Men jag tænker inte finnas på denna jord nær mamma førsvinner.

bloggar mera senare. harændå inget vettigt att skriva nu !!

Bye!!



så rubbad jag var

Sitter på Dinkys just nu.. ær på bra humør, sitter och lyssnar på Dolly Parton med Working 9 to 5.
Tænker sjælvklart på Rebecca och hela klassen. så rubbad jag var på den lektionen. Varfør kan man inte få vara 15 år igen.. ha roligt och bara slæppa loss. jag saknar verkligen alla. Johan Fredrik Rebecca Anna Marlene Josefine Amanda ullis Monika Evelina Erik Alexander Robin osv.. vi hade så roligt varje dag. førutom nær Johan och jag bråkade. hehe.. vilket var varannan dag och sedan satt vi och myste de andra :)

Nej nu ska jag strax gå in och stæda upp lite. men først ngr låtar från Red Hott Chilli Peppers

Bye





what

Im a little pea, I love the sky the trees, Im a teeny tiny little ant, Checking out this and that. Im nothing, So you have nothing to hide. And Im a pacifist, so I can fuck your shit up. Oh yeah. Im small. Fuck you asshole. You homophobic redneck dick. Youre big and tough and macho. You can kick my ass. So fucking What?

Red Hot Chili Peppers




`

get out of my system

Get out of my system. Kan det inte bara førsvinna., jag blir så besviken på mig sjælv.. Vill inte ha det i huvudet.. jag tror seriøst att jag ær dum i huvudet.. hur kan man bry sig om næstan 4 personer .. det bara snurrar.. och jag blir galen,. Det skulle vara så lætt att bara springa ivæg till ngn. men vem fan då? ingen førstår mig hur jag kænner och tycker.. OCH DEN DÆR JÆVLA meningen.. Det blir bra, det ordnar sig det gør det alltid. klart att man slæpper mer och mer på det.. men jag har alltid vart den personen som går och æltar och tænker på de. I EVIGHETER!!! jag har intalat før mig sjælv att jag mår bara bra utav de. då kan jag æntligen gå vidare. Eller hur!!: vem førsøker jag lura. jag ska tænka bra tankar. jag ska inte gå och deppa længre. och det sjukaste ær att jag ær glad hela dagarna sen kommer de tråkiga och jobbiga kvællarna som man alltid førr ælskade. Måste man bli gammal. varfør kan jag inte alltid få vara den uppkæftiga Lindy. som alltid sæger vad hon tycker och tænker alltid tala innan jag tænker. bara bry mig om mig sjælv. Nej nu ska man uppføra sig bland folk och helst vara tyst och nicka lite fint., och slænga in ngn kommentar i andras konversationer. men bara ngr ord, Och det får ju inte vara vilken kommentar som helst.  Jag vill kunna sæga till henne VILKA FULA JÆVLA SKOR DU HAR, men det ær såklart ouppfostrat!!!!

Som mamma alltid sæger Fy bubblan, istællet før Fy fan!!


Bye!!




Har inen speciell anledning

Livet kan suga hårt vissa dagar, och man vill blunda och hoppas på att allt ska vara bra nær man øppnar upp øgonen. Ibland ær det bættre och ibland sæmre. Och jag måste sæga att allt kænns vældigt bra just nu, har ingen speciell anldening, mer æn att jag orkar inte gå omkring och vara deppig.. :)

Jag saknar alla dær hemma. men dom finns kvar nær jag kommer tillbaka, De vænner jag har ær før evigt och kommer alltid finnas dær, Det finns telefon och internet før att hålla kontakten.
Det æna jag verkligen kænner att jag missar ær Nellie och Leos uppvæxt. Men Nellie kom ju ihåg mig nu nær jag var hemma..

Dagens Irritation.. JAG HITTAR INTE MIN MOBILTELEFON LADDARE:!!!!! vart kan jag har lagt den. jag har verkligen letat ØVERALLT.. tydligen inte eftersom jag inte hittar den. men den ær helt borta.. och jag ær ibehov utav min telefon :(





Bye!




In places no one would find


I'll always remember  It was late afternoon It lasted forever  And ended too soon  You were all by yourself Staring up at a dark gray sky I was changed In places no one would find  All your feelings so deep inside (deep inside)  It was then that I realized That forever was in your eyes  The moment I saw you cry The moment that I saw you cry It was late in september
And I've seen you before (and you were) You were always the cold one But i was never that sure You were all by yourself
Staring at a dark gray sky  I was changed In places no one would find All your feelings so deep inside (deep inside)
It was then that I realized That forever was in your eyes The moment I saw you cry I wanted to hold you i wanted to make it go away I wanted to know you I wanted to make your everything, all right.... I'll always remember... It was late afternoon...
In places no one would find... In places no one would find All your feelings so deep inside (deep inside) It was then that I realized That forever was in your eyes The moment I saw you cry





jag får dåligt samvete øver att kænna så.

gud vad jag har vart dålig på att uppdatera hær. men nær jag var hemma i finspång så hade jag inte lust att spilla min tid vid datorn. det var kanske facebook jag gick in och kollade læget.. men allt kænns skønt nu. riktigt skønt att vara tillbaka faktiskt. och jag får dåligt samvete øver att kænna så.  men bara før att jag trivs hær betyder inte det att jag INTE saknar min familj och mina vænner. det var faktiskt helt underbart att træffa er alla. och jag ønskar att alla ni vill komma hit till mig och hælsa på.

Igår åkte Monika till Sverige. hon var vældigt glad. lika glad som jag var, hon hade också den dær klumpen i magen. att komma hem, att møta alla som ælskar och tycker om en.
och idag åker Christian till Oslo. så jag blir ensam i huset till på Onsdag. hur ska de gå. hoppas christian ær vælrdens gulligaste och læmnar kvar datorn.. (A)

Nej åter till arbetet..


Bye!!




iaf när man är ensam

Sitter på cafet. Hade ingen vidare lust att vara ensam hemma så jag gick hit och satte mig och muppade.. men ska gå hem nu strax och fortsätta kolla på Gossip Girl. kan göra det hela natten om jag vill. . hehe. men jag tror inte jag pallar de. är fortfarande så trött.. kom hem runt 6 i morse tror jag. och jobbat HELA 20 timmar ;)  men dte var faktiskt jävligt roligt.  iaf när man är ensam i köket och hör gammal bra musik och står och diskar och sjunger med.
Riktigt bra helg. funkar jätte bra att jobba med Josefine Erik Mikael Monika och Christian. dock är man inte lika bra som dom. men riktigt treligt och roligt.
idag åkte Mikael till Sverige och imorgon åker Christian och jag till Sverige. Josefine och Erik åker utomlands. och monika blir själv kvar. MEN vilken TUR hon har som ändå har SILLEN ;-p

nej nej. nu bär det hemåt. ska bara lyssna på en låt först.


VI SES IMORGON MY FRIENDS IN FINSPÅNG ;) hahahaha

Bye!!



försökte hålla mig

Jag är helt slut i huvudet.. men det går fint. trodde jag aldrig skulle komma upp i morse. men det var inga problem, mer än att jag hade gjort vad som för att få sova 20 minuter till.
dte började med att jag började på Cafet som vanligt vid 0900, så skulle jag stänga och vara klar till 1600, men det var ju självklart gäster kvar till 1715. men då hade jag redan gjort allt. så det var bara att springa hem, eftersom Christian skulle hämta mig 1800. så hem och duschade av mig lite snabbt. sen upp till Skarsnuten och kom hem 0400 ca. och sen upp och jobba 0900. och det samma sak idag . ;) bara hålla ut och tänka på att jag får sova ut imorgon :) Yeah!!

Det jag lyckades med igår. jag spilde rödvin över en kille med vit tröja!, Eller ja det var ju egentligen inte mitt fel. Det var ju han som stötte till mig med sin armbåge. men jag mådde verkligen dåligt över de. men han var så glad och trevlig (FULL) så han sa att det absolut inte var ngn fara osv :) tack gode gud att det inte var en sur gammal gubbe.. :) Annars tror jag att jag skötte mig ganska bra. försökte hålla mig i disken så mycket som möjligt.. slippa allt folk. samla ca 120 personer i ett och samma rum med musik , det är värsta oljudet. ont i huvudet fick jag och har det fortfarande.!

VILL BARA HEM OCH SOVA!!: MEN MEST UTAV ALLT HEM TILL FINSPÅNG :) :) :) : )

Bye!!


home sweet home






tänka på att jag är

 Nu har alla frukost gäster gått. och jag sitter ensam kvar här med datorn och pratar med Anna på msn. Vi pratar om en gemensam vän som ska ha barn :) grattis igen och igen.

ikväll ska jag jobba på Skarsnuten, har egentligen inte lust till det alls.  men som alla vet har jag jävligt svårt att säga nej kan fråga om jag får stå i disken hela kvällen. mår inte så bra just nu så känner inte riktigt för att vara trevlig och social. men i värsta fall får jag gå runt och tänka på att jag är hemma om några dagar då lyser jag upp ett tag iaf.

så idag jobbar jag 09:00-16:00  18:00 till vem vet hur länge. och likadant imorgon igen.¨



φ
bye!!
 


I've got my things packed

I've got my things packed My favorite pillow Got my sleeping bag Climb out the window All the pictures and pain I left behind All the freedom and fame I've gotta find And I wonder How long it'll take them to notice that I'm gone And I wonder
How far it'll take me To run away It don't make any sense to me Run away This life makes no sense to me Run away
It don't make any sense to me Run away It don't make any sense to me I was just trying to be myself You go your way I'll meet you in hell It's all these secrets that I shouldn't tell I've got to run away It's hypocritical of you Do as you say not as you do I'll never be your perfect girl I've got to run away I'm too young to be Taken seriously But I'm too old to believe
All this hypocrisy And I wonder How long it'll take them to see my bed is made And I wonder If I was a mistake I might have nowhere left to go But I know that I cannot go home These words are strapped inside my head Tell me to run before I'm dead  Chase the rainbows in my mind And I will try to stay alive Maybe the world will know one day Why won't you help me run away It don't make any sense to me Run away This life makes no sense to me Run away I could sing for change On a Paris street Be a red light dancer In New Orleans I could start again To the family I could change my name
Come and go as I please In the dead of night You'll wonder where I've gone Wasn't it you Wasn't it you Wasn't it you that made me run away I was just trying to be myself You go your way I'll meet you in hell All these secrets that I shouldn't tell I've got to run away It's hypocritical of you Do as you say not as you do Never be your perfect girl I've got to run away
It don't make any sense to me Run away This life makes no sense to me Run away It don't make any sense to me
Run away It don't make any sense to me This life makes no sense to me It don't make no sense to me It don't make any sense to me Life don't make any sense to me 



Underbara ärlighet!

Herr Becca skickat 2008-10-09 16:27:

Underbara ärlighet! Din blogg är ett mästerverk. Jag tycker du verkar veta vad du vill, du vill hem till vännerna <3. Vet du vänner är det bästa man har. Pengar är inget jämfört med vänskap.

Rebecca hade skrivit de på min msn :)
kul att du tycker om min blogg darling.. Och när du tycker om ngt så är det bra (A) 123 fast det ä'r bara anna som förstår med 123.. hehe..


Bye!!



My whole world could cave in

Jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte. Men jag vet inte alls vad jag vill. ill bara hem nu, men dte jobbigaste med att komma hem är att alla ska ställa frågor, Snälla ni gör inte de. jag berättar om jag känner för de och för dom jag vill.

Pratade med mamma förut idag, hon sa att hon kunde hämta mig i Norrköping om jag tar bussen eller tåget hem. men det kommer vara en marddröm. jag avskyr verkligen att åka själv och så långtid. men hellre de. för jag tycker heller inte om att vara ivägen för folk,.Har pratat med Rebecca nästan hela dagen.tack vännen för att jag verkligen fick all den tid jag behövde ha för att berätta för dig. men jag känner mig så tom, OCH jag känner mig också så patetisk. och larvig. varför kan jag inte bara bestämma mig för vad jag vill. hem till Finspång eller vara kvar här. känner mig som en 5åring som inte kan besluta sig om vilken glass jag vill ha. Men jag väljer ju bort så mycket om jag åker hem. Men det är klart jag hade det bra innan jag kom hit. fastnade för allt prat där emellan. hehe alla telefonsamtal minst 3 om dagen shit vad Jonna och Anna blev trött på de. men jag ville inte lägga på. alla bilder. varför egentligen? Tror jag faktiskt kan säga att jag minns alla samtal och alla andra "speciella" saker.  Ska jag vara ärlig trodde jag aldrig att jag skulle åka med hit. jag är en person som säger väldigt mycket med gör det sällan. Jag ångrar nu idag att jag följde med. då hade det här inte vart nu, Men ändå kanske tänkt på vad som hänt om jag åkt med.  varför blir man svagare när man är med andra personer. Lennie du hade gjort allt bättre om du kommit.men jag förstår dig. skulle aldrig ge upp en fastanställning. inte för några månader. du gör rätt. >det var jag som gjorde fel!!


-erfarenhet-erfarenhet-erfarenhet-erfarenhet-erfarenhet-erfarenhet-erfarenhet-


Jag önskar nu i efterhand att jag kunde ha vart din vän från första början. då hade inte allt känts så här nu.
plus att skulle man åka nu så skulle det inte kännas fel heller. innan det blir värre. Inte bara för mig , skijas som vänner, man får aldrig förmånga vänner. men rankninge blir olika till och från hela tiden.




He drowns in his dreams An exquisite extreme I know
He's as dumb as he seems And more heaven than a heart could hold And if I try to save him My whole world could cave  It just ain't right It just ain't right Oh when I don't know I don't know what he's after But he's so beautiful Such a beautiful disaster And if I could hold on Through the tears and the laughter Would it be beautiful?  Or just a beautiful disaster His magical myth  As strong as with I believe A tragedy with More damage than a soul should see And do I try to change him So hard not to blame him Hold on tight Hold on tight Oh cuz I don't know I don't know what  he's after But he's so beautiful Such a beautiful disaster And if I could hold on Through the tears and the laughter Would it be beautiful?  Or just a beautiful disaster I'm longing for love and the logical But he's only happy hysterical I'm waiting for some kind of miracle Waited so long So long He's soft to the touch But afraid at the end he breaks He's never enough
And still leaves more than I can take Oh cuz I don't know I don't know what he's after But he's so beautiful Such a beautiful disaster And if I could hold on Through the tears and the laughter Would it be beautiful?  Or just a beautiful disaster He's beautiful Such a beautiful disaster


Bye!



har vart så till och från i 2 månader.

Har inget att skriva idag, så tänkte ändå att ni måste ju ha ngt meningslöst att läsa på min sida !

Jag vet ju att om ngr månader så kommer man bara kolla tillbaka i tiden och sucka, när man kommit hem och allt lagt sig. men kommer aldrig förstå varför. jag är inte ledsen jag är inte arg. bara deprimerad och besviken. och har en STOR klump i magen . Det hela gör det ju inte bättre av att jag mår illa konstant och har ont i njurarna +äggstockarna. och såklart yrsel. Ska nog ta och gå till en läkare när jag kommer hem och kolla upp vad det kan vara. har vart så till och från i 2 månader. ibland blir det bättre, då jag inte ens känner av det och sen slår det till och man lägger sig i fosterställning och bara vill skrika som ett dumhuvud.


Vet ni, Jag saknar till och med dom som jag verkligen inte tycker om i Finspång. Saknar allt med finspång. saknar till och med skitsnacket. DÄR har dom iaf något att prata om när det gäller mig för där VET folk vem jag är. HÄR har dom inte ngn aning om vem jag är. jag står här på cafet och LER och SER glad ut. hur svårt är de då. det skulle vem som helst klara av. sen är man som e´tt litet bur djur som bara sitter hemma hela dagarna..
Håller med Josefine det hon skrev i sin bdb.

Nu är det bara FREDAG LÖRDAG SÖNDAG. sen är jag hemma :)

Kolla swebuss var det ja ;-)

Bye!!



You should have listened

Listen,To the song here in my heart A melody I've start But can't complete Listen, to the sound from deep within It's only beginning To find release Oh, the time has come for my dreams to be heard They will not be pushed aside and turned  into your ownall cause you won't Listen.... Listen, I am alone at a crossroads  I'm not at home, in my own home And I tried and tried To say whats on my mind You should have known Oh, Now I'm done believing you You don't know what I'm feelingI'm more than what, you made of me I followed the voice you gave to me But now I gotta find, my own.. You should have listened There is someone here inside Someone I'd thought had died  So long ago Oh I'm screaming out, for my dreams to be heard They will not be pushed aside or worse Into your own All cause you won't Listen... I don't know where I belong But I'll be moving on If you don't.... If you won't.... LISTEN!!!... To the song here in my heart A melody I've start
But I will complete Oh, Now I'm done believing you You don't know what I'm feeling I'm more than what, you made of me
I followed the voice, you think you gave to me But now I gotta find, my own.. my ownn.

http://www.youtube.com/watch?v=P8GW6N3XYi8&feature=related

Så underbar låt :) tänker på Anna när jag hör den :) vet inte riktigt varför.



Sitter åter igen på Cafet, ska försöka hitta en bra film som man kanske kan tanka hem och titta på ikväll..
plus átt det är så tråkigt att vara hemma själv.. Monika jobbar nere på Ica  Christian har möte uppe på Skarsnuten, Men jag ska iaf hem lite tidigare än  21 . Kan pyssla lite hemma ska ner och och handla innan också så man har lite mat hemma. Visserligen äter jag inte så mycket men dte ser alltid bra ut att ha lite mat hemma.. så tror jag de andra två uppskattar det också :)
Nu är det bara 6 dagar kvar sen är jag hemma .. waowaowaowao.. :) saknar alla så jävla mycket. känns så obeskrivligt bra att få kmma hem . även om det bara är några dagar.. men också att få se Finspång och få krama om marken. :) haha.
Jag trodde aldrig det skulle vara möjligt att sakna FInspång så mycket. Men det är klart skulle alla man kände där hemma flytta så skulle det vara annurlunda. men jag älskar finspång. och alla där hemma också.. KOM HIT flytta hit till mig.. :)





Nu ska jag ner och mucka med Monika ( Kinder ) hon saknar väl sin Daniel (sillen )  :) hehe.

 Bye!!


Im telling you GAME OVER!!

Sitter på cafet just nu. denna dag har ju inte vart ett dugg bra tycker jag!!: :(
men jag har hunnit med att baka,. >Det blev morotskaka, brownies (stavas) chokladbollar och muffins. men dom blev förstörda. men skit samma, får göra nya.. :)


Så jag ska börja småstäda nu så jag är klar vid 4..




Monika och jag har kommit överens om att vi ska vara glada helatiden nu. vi får ha en depp stund 5 minuter varje dag. men sen är det time out.!
Im telling you GAME OVER!!


bye!


men jag klarade mig ur de

Hej hopp. har inte hunnit med att blogga idag. har vart fullt upp på cafet HELA DAGEN..
Men nu blir det hem och jag måste baka. det finns inte ett dugg att sälja. så det suger ganska stort.. tänkt omman kunde flörta med ngn så ngn har LUST att hjälpa mig.. men jag har världens IDE som jag sak köra på när jag kommer hem till Sverige.. men som sagt det har gått HUR bra som helst.. men jag satt lite i skiten. men jag klarade mig ur de. Nu sitter Annie och Monika och väntar på mig. men Monika är glad bara jag spelar henner låtar.. :) men jag har blivit kär i michael buble IGEN. Igår när jag låg på hotellet efter jag badat så kollade jag på IDOL. och då så sjöng ngn Nisse den låten.. här är  lyricsen :)

You're a falling star, You're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And you're the perfect thing to say.
And you play it coy, but it's kinda cute.
Ah, When you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend, that you don't know it's true.
Cause you can see it when I look at you.
[Chorus:]
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.
You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.
And I can't believe, uh that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.
[Chorus:]
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing
You're every line, you're every word, you're everything.
So, La, La, La, La, La, La, La
So, La, La, La, La, La, La, La
[Chorus:]
And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.
You're every song, and I sing along.
'Cause you're my everything.


Bye!!



när man blir full så får man ett annat behov

Lite surt, Emma hade förklarat för mig hur jag skulle göra en header till mig blogg. så jag satt där i min egna lilla värld i 40 minuter och den blev jätte bra. men så segar sig hela jävla internet så sidan bara läggs ner och jag hade inte hunnit spara den!!! it sucks.. Jag kan gå hit imorgon på eftermidagen och fixa en ny. förhoppningsvis blir den bättre.

Ikväll blir det vin hemma hos Annie, Shit det låter som om vi är alcholister. men det blev inget vin igår. :) ska bli trevligt att göra ngt utanför cafet och där vi bor. :) men det blir inte mycket. för när man blir full så får man ett annat behov och det är inte nödvändigt finns ändå inget att göra åt saken ;p HAHA.. tråkigt men sant-men först ska jag hem och städa kan inte se ut som värsta kriget. Skönt att slippa disken. den är redan gjord. kanske ngr glas men det tar ju en pisskvart.

Sitter och funderar på att lämna kvar datorn inatt också så första säsongen kan komma ner ngn . har iofs redan sett hela .men tidsfördriv när man har tråkigt hemma och inte kan göra så mycket.

BTW imorgon pratade Annie och jag om att vi skulle iut och gå, få upp till snön. får se om det blir av. det är säkert jävligt kallt där uppe och jag har inga vantar. kanske hinner ner till ica och köpa det imorgon isf :)

Ha en trevligt Lördag.

Bye!!



Hela tiden ...

Hela tiden känna att man tävlat mot någon eller något,  att vad man än gör inte räcker det inte riktigt till, Att man inte tänker på det d¨. man kanske inte orkar, men sedan efter bara ett litet tag inser man att man valde fel, och man kan inte svälja den där förbannade stolthelten och gå ändå eller be om ursäkt,.'''

Jag har goda chanser att leva längre än dom flesta. jag har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som jag redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre.  Bull!!!


1. Är du i ett förhållande? Nej!
2. Om inte, varför inte?  Känner för att vara själv!
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? 4år 7månader och 22 dagar .
4. Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Ronny.
5. Hatar du ditt ex? Nej!
6. Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? Det tog ju slut ett tag, så måste svara ja!
7. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? Jo visa saker.
8. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande.
9. Är du en player?  nej, vill jag inte påstå!
10. Har du blivit dumpad? Ja, jag tycker inte om att göra slut så, gör så personen ifråga dumpar en ; )
11. Har du blivit sårad?  Beror på hur man ser de!
12. Har du dumpat någon?  Mer eller minder ja!.
13. Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med ord,vilket? Tidsoptimist, rastlös, glad , sprallig.
14. Är du en bra partner?   Jo tillvisso.
15. Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? Finns för många,
16. Är du kär i någon nu?  Inte jag inte kär!
17. Har du någon beundrare? vad vet jag ; )
18. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? helt jävla crazy, Gör saker med impuls.
19. Har du varit kär i flera samtidigt? Nej!
20. Har du sårat någon allvarligt?  Tyvärr så har jag de!
21. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? Trevlig, omtänksam, 
22. När du vill ha någon, vad gör du? 
Visar att jag tycker om personen.
23. Bästa raggningsrepliken? Vet inte, kör inte med de!
24. Hur skulle den perfekta dejten se ut? Vet ärligt talat inte!
25. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Mina bröder, och min pappa.
26. Vad tänder du på?   fasther, harder lauder.!
27. Är du gift i framtiden? Det vet jag inte, Finner man rätt så kanske

Vem ringde du senast?
Christian

Vem ringde dig senast?
Christian

Vad står det i ditt 4:e mottgana sms?
Nu är den där fula jävla killen här igen med sin rosa fula jävla dress :)

Vad står det i ditt 12:e mottagna sms?
Enklast för dig!

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
hej gumman. Läste din blogg, är det -------- du menar? =/ Ör det inget bra längre? Alltså med jobbet och så? saknar dig gumman, Pusspuss

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
Ett inspelat meddelande till Lennie!

Har du några utkast?
9.

Vad är ditt rekord i snake?
hehe. det har jag inte på telefonen, men jag var en jävel på det förut.

Vad har du för kontaker som börjar på J ?
Jonna, Janette Jimmy , Johannes, Jonathan, Johanna, Jennie, Joel, Josefine S, Josepinhe N Josefine J, Jannice Johan Nicklasson Jenny Österberg, Jessica Ritzén  Johan Karlsson, Johan källbom,  Josefine (hemsedal) Orkar inte rabbla upp flera

M?
  Mamma ,MalinS , MalinW, Mange,Maria, Maria A, Marina, Marielle, Marlene, Martin ( jonnas pojkvän)
Mats, Mattias, Monika M, MonikaP,. Micke

Har du privat nummer nu?
Nej! Men kan ha om jag vill!




Det kanske märks att just nu har jag väldigt tråkigt här på cafet. Det är lördag. det brukar JÄMNT vara mycket mycket folk. så man inte ens hinner sitta vid datorn. men IKKE idag. får fixa någon snygg lättklädd brud och ställa i snygga underkläder (även om det är kallt) så får hon stå med skylten och ragga kunder. så kan hon få 50 kronor fört eller ngt. KANSKE kan fråga Monika eller Annie. om ngn utav dom har lust.. man måste ju ställa upp för laget! hahaha




V
ill också säga GRATTIS Till Tiina och idag, Grattis gumman. önskar att jag kunde vara hemma och gratta dig, och äta din smörgåstårta som du gjorde så god sist. och dricka kaffe snacka skit och bara vara..:) men tiden kommer till det snart när jag kommer hem :) så får jag se Theo och se hur mycket han har vuxit :)
Grattis till Erik Larsson och Jessica `Waleij som också fyller år idag Facebook.com you know.


DET ÄR BARA 8
dagar kvar nu till jag åker hem, hem hem hem hem hem hem, :)


Vill ni veta vad jag lyckats med idag då!!: Jag har haft sönder en glas hylla i monterm :( var nog egentligen igår, när jag stallde in en varm form i den kalla kylen så den sprack.Förlåt Christian. My bad!!
Men hallå!! Det är ju Lindy i ett nötskal. Har ni någon gång träffat eller känt en klantigare person än mig :-p?? Thats the way it is !! men det är ju de som gör mig så speciell bla bla bla..
Vill bara skriva mer och mer. men har egentligen inte ett dugg intressant att skriva.!! det är bara tomma tråkiga meningar men det finns säkert ngn som sitter hemma idag och har tråkigt och tittar in på min blogg. då har du iaf ngt att göra i 5 minuter. ÖNSKAR att jag hade bilder att lägga in på naturen här i hemsedal. KANSKE kan gå in på christians facebook och ta ngr. eller han kanske blir arg. Men jag lånar ngr bilder ändå! :)

here it is!






Bye!!

Varför ska det vara så svårt,

Varför ska det vara så svårt, kan dte inte bara försvinna, varje gång det är lungt i skallen ser man nya saker, och inser att det var mycket lögner inblandade, jag hatar verkligen HATAR människor som ljuger för mig. varför kan man inte bara vara ärlig från första början, så är det lättare att tackla och förstår sig på.vissa saker är så lätt att bara skratta bort och tänka :jaja,whatever. men somliga saker stannar kvar och växer till större hat och tillslut kommer man bara att explodera.
Btw, jag är inte så förvånad längre, du vet inget och jag vet inget. eller det är vad ni tror ja, men jag vet , vet mycket mera än var jag borde och vad jag vill. Men det är väl lite mitt eget fel också jag är så nyfiken. och ja, ställer man en fråga måste man kunna ta vilket svar som helst. annars ska man inte ställa frågor. men annars får man heller inget veta.! och gå omkring ovetandes är också bland det värsta jag vet..




NU RINGER MAMMA =)



vin kex och ost

Sitter och jobbar, ska strax baka pajer och äpplekaka och ngn chocklad kaka.
men jag pallar egentligen inte. men det behövs,,
jag har redan sålt allt som finns redan. DAGEN har gått jätte bra.
Blir ev vin kex och ost ikväll.
det var så trevligt sist.
men både Monika och Annie jobbar till 9ikväll så det blir efter de isf :)







här i livet.. det ända jag behöver

Är så nöjd med denna dag.. har gått helt underbart och det har inte ens vart jobbigt.. :) när man har mycket att göra så täbker man inte så mycket heller så det är skönt. men jag har bestämt mig. jag stannar här åtminstonde till maj :) jag grejar de. man har motgångar här i livet.. det ända jag behöver är bara att komma hem ett tag och umgås med mina vänner och familjen.. :) Ladda batterierna litegrann :) I need it.

Josefine kom förbi här också, trevligt att se henne. hon och erik har ju vart i Sverige ett tag.. :)
Så nu sitter Josefine Linda och Erik här och pratar. fast det egentligen är stängt med det gör absolut inget alls.. trevligt. ska förbereda för imorgon gå ner och handla.. :)

Bye!!



Speeding cars

Here's the day you hoped would never come Don't feed me violins just run with me through roads of speeding cars.
The papercuts the cheating lovers The coffee's never strong enough i know you think it's more than just bad luck There there baby it's just text book stuff it's in the ABC of growing up Now now darling oh don't lose your head cause none of us were angels and you know I love you yeah Sleeping pills know sleeping dogs lie never far enough away Glistening in the  cold sweat of guilt I've watched you slowly winding down for years You can't keep on like this...now's a bad a time as any
There there baby it's just text book stuff it's in the ABC of growing up Now now darling oh don't kill yourself cause none of us were angels and you know I love you yeah it's ok by me.. it's ok by me..it's ok by me..it was a long time ago it's ok by me..it's ok by me..it's ok by me..it was a long time ago There there baby it's just text book stuff it's in the ABC of growing upNow now darling oh don't lose your head cause none of us were angels and you know I love you yeah There there baby it's just text book stuff it's in the ABC of growing up Now now darling oh don't kill yourself  cause none of us were angels and you know I love you yeah





konversation

Nilsson! säger:

haha intresserad?

・c๑Lindy- well, fake a smile , and boast säger:

jag är ju ända i Norge. hehe

Nilsson! säger:

ja men ja eller nej?

・c๑Lindy- well, fake a smile , and boast säger:

sorry !!

Nilsson! säger:

så jag vet om jag kan lämna dig bakom mig eller om jag fortfarande ska sattsa stenhårt på dig ??

・c๑Lindy- well, fake a smile , and boast säger:

lämna mig bakom dig??

Nilsson! säger:

ja jag jag ju varit smygkär i dig hela tiden sen vi gjorde slut

・c๑Lindy- well, fake a smile , and boast säger:

haha fan vad du ljuger


jag kan inte låta dig må dåligt

Http://AlmaBonita.blogg.se

Anna
. läste just din blogg. jag är din bästa vän, jag finns här, du betyder allt. jag  kanske inte kan vara hos dig. men i mina tankar vandrar du var dag som går. skulle hur gärna som helst vara hemma  hos dig.men jag kan inte vara på 2 ställen samtidigt. men om du verkligen behöver mig så kommer jag hem. jag kan inte låta dig må dåligt.  Vänner finns för sina vänner ställa upp för sina vänner. jag gör allt för dig det vet du. pratade med en person hemma nyss på msn. han visste ett jobb jag kunde säka. och med mina erfarenheter så tror jag det är ganska stor chans att jag får de. men jag vill inte åka hem till att inte ha ngt jobb. vad är det för framtid. men finns det ett jobb så löser det sig..
Annars om jag inte kommer hem nu är jag hemma Första MAJ =) så lämnar jag dig aldrig igen. LOVAR LOVAR LOVAR..

http://www.youtube.com/watch?v=wTcHT4zpAGs

And I Never thought I'd feel this way And as far as I'm concerned I'm glad I got the chance to say  That I do believe I love you And if I should ever go away Well then close your eyes and try to feel the way we do today And than if you can't  Remember.....Keep smilin' Keep shinin' Knowin' you can always count on me  for sure that's what friends are for
In good times And bad times I'll be on your side forever more That's what friends are for Well you came and open me
And now there's so much more I see And so by the way I thank you...Ohhh and then For the times when we're apart
Well just close your eyes and know These words are comming from my heart And then if you can't remember....Ohhhhh



Nej nu måste jag dra hem!


Bye!!



kanske blir bättre med lite alcohol

Ikväll blir det Ost Kex och Vin med Annie och Monika.. kanske blir bättre med alcohol i kroppen. kanske får en att må mycket bättre..  nejdå. ett glas ska ju jobba imorgon. men mysigt att hitta på ngt för en gångs skulle. ska bara nej till Monica på  ica och köpa med vindruvor och ngt mer. haha tycker det är skit kul attt säga Monica på ica. : ) hihihi

Idag blir det inte 12 timmar på cafet.. skönt att komma hem efter 10 timmar.. :) haha


Bye!!



det lädde ju till sina konsekvenser

Jag har gjort ngt man egentligen  absolut inte får göra, Och det lädde ju till sina konsekvenser, vilket jag mår dåligt över nu, men jag var tvungen. det bara kliade i mina fingrar,, och jag hade ju rätt om mina misstankar. jag kanske är synsk .. haha men på ngt sett bryr jag mig inte lika mycket längre det är som det är. vad finns det att göra åt saken , mer än att finna sig i det!?!


Pratar med Tell-L på msn. hehe saknar honom faktiskt. vi hade ju börjat fått så roligt på Lennies ballkong. och med GuitarrHero, och lite Singstar*. Lennie du ska bara veta vad vi gjorde när du INTE var hemma, var flera ggr jag fick ringa (skriva på msn) till Linus som då bodde 1trapp ner, när jag hade gjort ngt med Lennies nya TV. men det löste sig alla gånger. TACK LINUS, du är en lifesaver.

taralalala,, idag har det vart helt lungt, nästan inget att göra..MEN nästan allt är slut, alla bullar och muffins. så jag tog tag i att "baka" chokladbollar,  det behövdes. ingen vill ju köpa ´Monikas rosa dammsugare som det inte är ngn punch i. sötnos. har det på film när hon står och bakar dom. jag skratta så jag tjöt ; )

Idag blir det att Ringa Elina iaf. har sagt det flera flera dagar i rad  nu . men inte bivit av. igår ringde jag Jonna också. Grattis gumman.. är så glad för eran skull pusspuss*


Bye!



bara för att vara trevlig. det går inte.

Du måste skämta med mig, eller så vet hon inget. vilket jag trott. Kanske kan vara lugn ett tag till. Vilka diskutioner Monika och jag har haft. om vad jag skulle säga och göra. Visserligen har vi överdrivit till MAX, men ändå orolig har man ju vart. shit haha blev så förvånadMen varför skulle jag!!! Känns bara fel, iaf från min sida. jag tänker ju inte vara falsk bara för att vara trevlig. det går inte.Jag trivs här det gör jag. men jag är inte mig själv här. inte för 5öre, känner inte igen mig själv, jag törs inte säga vad jag tycker och tänker längre. jag skrattar inte längre, jag sitter hemma hos christian och bara möglar, den personen jag är hemma Sitter ALDRIG framför tvn i en soffa på dagarna. bara Onsdagar klockan 21:00 för då är det Greys Anatomy, jag är alltid ute och flänger, ute och går o går o går o går o går Jag är som en klocka hemma. haha..Kanske inte så bra att säga det här, men nu är jag inne på 4.e dagen då jag inte ätit, har tappat matlusten helt. inte hungrig helt enkelt.. Ja jag vet det är så synd om mig ; )

Över till gladare.. Jag ska hem om 11 dagar. : ) waowaowao.. ska bli så underbart. pussaNellie och Leo,'Berätta allt för Anna Jonna och Tiina, framför allt till Elina. du är nog den som skulle förstå mest. Och det ska bli så kul att träffa Josefine och Sandra också : )


Elina jag har funderat lite, du är sugen på att flytta upp mot s t h l m.

Jag kan följa med.Om ni vill veta så har vi SNÖ här nu, Det är första Oktober och det är snö, otroligt.
Så här såg det ut i morse när jag gick till jobbet.


Nu ska jag ut och ställa ut skylten.

Bye!!



RSS 2.0