ska bli moster ......... IGEN :)

Btw.. Jag ska bli moster igen ! :))



Woohoo!!!



************************************************




Grattis

Grattis till Josefine och Daniel, till deras underbara dotter





hade jag ett förhållande med en kille

Ligger  i sängen nu igen.. Men har inte gjort det heladagen, nejdå. jag har vart på Ica 2ggr . sedan hemma hos Laura . Hon bjöd på tacos  och självklart Rödvin och baylies :) så nu ligger jag här själv, smått berusad och tänkte slänga på en moovie. har att välja på Then she found me, eller Save the last dance. 1 och 2.

Tänkte säga och tacka min söta lilla syster för hennes kommentar och inlägget i hennes blogg. hon är bara för underbar. Tycker det är lite synd att jag inte är hemma och kan umgås med dig. du börja ju bli stor, när jag var lika gammal som dig hade jag ett förhållande med en kille som nästan var 9 år äldre. och festade och rökte som en idiot. men du är mycket bättre än jag min vän. Och jag lovar att jag ska ringa dig i veckan.. I'll promiis .


Http://Vackrazzt.blogg.se

saknaden
är sjuk, sjuk , sjuk. Jag vill inte vara själv. och framför allt inte ligga här ovetande om vad som händer i sommar. jag har ett jobb som jag tackat ja till, men vet inte om det är de jag vill längre.







Don't tell me 'cause it hurts.


Ibland kan bara musiken förklara hur jag känner.. För ibland är det så svårt att uttrycka sig rätt. Det jag menar är att när jag lyssnar på en låt, så är det som om texten talar om för en hur man egentligen känner, man känner igen sina tankar i texten. Men det är ju något som vi alla har gemensat. Att man har musik som man lyssnar på när man är glad, ledsen, förbannad och uppgiven.

Humöret idag kanske inte är det bästa.. Har haft ånger heladagen för saker jag sa igår.



Fly - Hilary duff.

In a moment everything can change, feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait.
Let go of your yesterday Can you hear it calling? Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing and take control?
Open up the part of you that wants to hide away. You can shine.





Celine Dion - One Heart.

You can run and you can begin, in a place where you dont fit in, love will find a way. When youre down, you can start again, turn around and you think youre in. Love will find a place. If you got one heart you are followin, one dream keeps you wondering. Love lights your way through the night. One wish keeps you tryin. You can fall a thousand time, you can feel like youve lost your mind, love will find a way, In a minute it can change your life, in a moment it can make you right. Love will find a place. If you got one heart you are followin. Love will find a way in your heart.

TLC - Unpretty.

I wish i could tie you up in my shoes, make you feel unpretty too. I was told I was beautiful, but what does that mean to you. Look into the mirror who's inside there, the one with the long hair. Same old me again today, my outside looks cool, My inside are blue. Every time I think i'm through it's because of you. I've tried different ways, but its all the same. at the end of the day i have my self to blame. I'm just trippin. You can buy your hair if it won't grow, you can fix your nose if it says so. You can buy all the make-up, that a man can make. But if you can look inside you, find out who am I too. Be in a position to make me feel so damn unpretty. I'll make you feel unpretty to. Never insecure until I met you, now I'm bein stupid. Why do I look to all these things, to keep you happy? Maybe get rid of you, and then i'll get back to me.

No Doubt - Dont Speak.

I really feel, i'm losing my best friend. I can't believe this could be the end. It looks as though you're letting go. And it it's real, well I don't want to know. Don't speak, I know just what you're saying. So please stop explaining, don't tell me 'cause it hurts Don't speak, I know what you're thinking i don't need your reasons. Don't tell me 'cause it hurts.



Annars idag har jag inte alls gjort mycket.. sitter här i sängen. och funderar på om jag ska ut och gå lite. fixa tankarna litegrann. Men som sagt det känns redan mycket bättre.. även om jag bara kopierat in texterna :) hehe. men dom talar ju för mig. iaf här i min blogg. jag får tro vad jag vill, jag vet ju själv att jag är lite koko :)
Tills i kväll så har jag 3 filmer jag ska ladda hem. Blir nog att se om filmen Step up 2 the streets. Annie och jag kollade på den i Fredags. men den var sjukt bra. oJAA.  jag hade inte sett den innan. bara 1.an. visste inte ens om att vi hade den här hemma.
Ensam hemma kväll en fin söndag som denna.! Blir även lite plock efter fredagen. och sätta i gång diskmaskinen.








Falska förhoppningar..

Alone ,Brokend and miserable..


You're anything I thought you never were, And nothing like I thought you could have been, But still you live inside of me, So tell me how is that, You're the only one I wish I could forget, The only one I love to not forgive, And thought you break my heart You're the only one,  I know I'll be there at the end of the day I don't wanna be without you babe I don't want a broken heart, Don't wanna take a breath without you babe, I don't want to play that part. I know that I love you but let me just say I don't wanna love you in no kinda way,

There's something that I feel I need to say, But up 'til now I've always been afraid, That you would never come around, And still I wanna put this out, You say you got the most respect for me, But sometimes I feel you're not deserving of me And still you're in my heart. But you're the only one And yes there are times when I hate you But I don't complain Cause I've been afraid that you would walk away Oh but now I don't hate you I'm happy to say .That I will be there at the end of the day


Okej, ni som inte vill läsa om hur ledsen och ensam jag känner mig, kan sluta nu!!


Ligger i sängen och känner en svag oro. Varför egentligen. allt har vart bra, en lång tid nu. fram tills i Onsdags, När jag kom hem från jobbet var jag helt ensam. ensam efter en säsong med fullt hus Pierre åkte här ifrån i Lördags. Monika i och John i Måndags. Så kom Christian upp och stannade tills i onsdags morse. och nu är jag helt alone. Tro mig när jag säger. jag uppskattar ALDRIG att vara ensam. kanske de 10 minuter jag står i duschen-. men inte mer.
Och det finns ingen man kan ringa och prata med. Vänner jobbar, eller gör annat. och att alltid få höra. Kan du ringa lite senare?


Eftersom du läser forfarande.Kom också ihåg att jag överdirver alltid sjukt mycket!!


Jag kommer nog blogga väldigt mycket nu igen. jag hatar den här känslan. på något konstigt sett så känns det som om jag är osams med hela världen. som om alla har svikit mig. Men det är väl jag som har valt att vara här uppe. så snäll som jag är. men trodde inte det skulle ta död på mig. Jag är så sjukt beroende utav människor, av att prata med folk. Skulle till och med kunna tänka mig att ha min värsta fiende här just nu. så desperat är jag efter någon. SYMPATI tack. Den här ensamheten får mig tillochmed sakna Finspång. DÄR  har man ju iaf ngn man kan umgås med. ut och gå med.

JAG VILL SITTA PÅ ANNAS BALLE OCH DRICKA KAFFE OCH RÖKA + KOLLA PÅ ALLA SOM GÅR OCH ÅKER FÖRBI,NU NÄR ALLA SOMMARBILAR KOMMER FRAM OCKSÅ.

Jag är arg och ledsen. Men på vad vet jag inte riktigt. Det är väl att jag är sjukt avensjuk på alla som inte är här, som är med människor som dom älskar och tycker om. jag är fast här .. Men jag kan ju inte bara dra här ifrån. jag har ju lovat att jag kan vara här till 17 Maj helgen. 

Jag önskar att jag vågade säga vad jag tycker och känner om allt som snurrar i mitt huvud , men jag är för feg. Kanske är det så att jag egentligen inte vill veta. jag vill att allt ska vara bra. så att det inte behöver vara några frågetecken över något som rör sig i mitt liv.

Pratade med en gammal vän igår på telefonen. Vi satt länge, länge och pratade. Det var inte förenes jag sa det högt för mig själv jag började se, Är det själva tanken på allt som är bra. finns verkligen känslorna där? Och om dom finns borde dom inte försvinna, när dom aldrig blir besvarade ? Eller är de dom falska förhoppningarna man ger varandra ? Man kan ju inte låta bli att tänka tanken om det är något stort fel på mig som människa som stöter bort? Eller så kanske man skäms över den andra personen ?

Like how much you wanted, anyone but me..


Nej som vanligt hur mycket jag än tänker på det blir jag dock inte klokare. I vanliga fall hade jag skickat iväg ett sms, med det ord jag inte kan säga på telefonen. Men det tänker jag inte göra. För att det gör att jag vill ha ett svar. men denna gång kan jag inte få de. Egentligen har jag ingen som helst anledning till att vara upprörd. skyller på att det är ensamheten som gångrar allt med 77.


Ingen kan klaga på detta inlägg någonsin.  Varken stavfel, eller om någon tycker att jag pekat ut en person. Jag tror helt ärligt att ingen männsika vet vem jag syftar på. Måste tyvärr göra dig besviken.....









Vill ni veta vad jag gjort

Pratar med Ullis på msn.. Det slog mig just att jag vill fan bosätta mig i stockholm när jag återvänder till Sverige. Elina och jag har haft så många diskutioner om att vi vill flytta till Stockholm.. På sista tiden har jag även vart inne på att flytta till Göteborg. men jag vet inte. Känner mera för Stockholm,. även om nu Göteborg har mera att erbjuda på Sommaren.

I övrigt är jag sjukt irriterad, jag har nog aldrig vart så irriterad när det kommer till min klumpighet. helt ärligt. jag är jätte ledsen på mig själv och undrar hur fan jag lyckas med alla klumpigehet som jag jämt gör.. Vill ni veta vad jag gjort.
Jag vaknade halv 4 i natt av att lampan lyste o hallen och dörren var vidöppen. så blev irriterad och skulle gå upp och släcka och stänga dörren,. men eftersom jag hade lagt ner datorn vad sängen och det var andra saker i vägen så blev det att jag klev på datorn. SMART LINDY;:: men jag trodde inte det skulle bli en svart fläck.....

Nu sitter jag här i min ensamhet p åjobbet och äter glass.. är egentligen hungrig, men kunde inte komma på vad jag ville äta så fick bli glass,,,

Skriver senare i kväll.. måste skriva ett avslut på säsongen.-.








RSS 2.0