JAG FICK JOBBET!!!!

Ville bara berätta för alla som läser min blogg som då är 30-40 stycken om dagen :) hehe..

orkar inte sjriva mera nu. för vi är hemma hos Tiina och vi ska spela lite wii :)

xOxO Bye!!

Dagens och månades horoskop

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - fredag 28 mars

Kärleken tar en överraskande vändning som har en frigörande inverkan. Du svävar verkligen på små rosa moln och struntar säkert i vad omgivningen har att säga om saken.

Personliga horoskop

Personliga horoskop Analys för 3 månader Relationsanalys

Ditt personliga horoskop baseras på din exakta födelsetid och är därför unikt för just dig. Rapporterna har skrivits av den internationellt erkända astrologen Adrian Ross Duncan

Veckohoroskop - vecka 13

Under veckan kulminerar en process som handlar om expansion och förändringar i förhållande till ditt sociala liv, dina vänskapsförbindelser och dina gentemot en grupp eller förening. Genom att hålla fötterna fast förankrade i tidens verklighet lyckas det dig att få gehör för en del nya, revolutionära idéer. Processen når kulmen till helgen, då många spännande saker händer. Det är möjligt att du står som värd för en grupp ovanliga och ovanligt begåvade personer som har ett spännande budskap och ett unikt sätt att förmedla det budskapet. Om inte så ger händelserna nu dig förnyad glöd att ta dig an vardagen.

Månadshoroskop - mars 2008

Nymånen i ditt tecken den 7:e mars varslar om en period då du olika experiment kan göra mycket om du vill nå fram till fertila förändringar i ditt privatliv. Ett oförutsägbart handlingsförlopp för dig samman med inspirerande människor från världens alla hörn, och du kan etablera starka band till kloka personer som i sin tur genererar en inspirerande framtidsvision. Händelserna avlöser varandra i ett verkligt flöde just nu.

Runt mitten av månaden trappas aktivitetsnivån upp när kreativa personer ansluter sig till dig. Dessa personer sitter också inne med de idéer och förbindelser som kommer att göra det möjligt för dig att komma framåt. Först kan det dock förekomma en del motstånd från andra, något som blir till en värdefull läxa för dig. Andra människor har vid denna tid som funktion att påminna dig om vad som är gångbart och vad som är omöjligt; bara genom att ha kontinuerlig kontakt med dem som kan omsätta dina idéer i praktiken kan du nå dina drömmars mål.

Framme vid fullmånen den 21:e påminns du på ett mycket kraftfullt sätt om någon angelägenhet i ditt sociala liv eller i förbindelse med barn eller en älskad att någon form av handling är absolut nödvändig. Vid denna tid kan människor tendera att vara en smula drastiska i sitt uttryck. Ultimatum kan förekomma, inte minst ekonomiskt. Någon kan också ha ett horn i sidan till dig på grund av någon tidigare angelägenhet som vederbörande inte tänker glömma i första taget. Se till att liera dig med rätt personer, dvs sådana som kan ge dig det stöd du behöver.

test

Hittade ett test på Sofias blogg http://justfia.blogg.se/ http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html
Och jag blev 102 år gammal!  OCH  såhär stod det om mig =)

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre.

This is!

Låt : Cascada/- What hurts the most.
Msn : Sarko
Happening : Dricka tee med Jonna.Kom nyss in efter en jätte lång prommis med Elina,Nellie, Jonna och hundarna
Väder : Kallt.. brr, men inte lika kallt som igår! =p
Ikväll :  Hem och ta det lungt!
Planer för imorgon : Ut och gå med Elina och Nellie! =)
Några speciella planer på för veckan: In till Norrköping till blåbär, och så på Arbetsitervju :-)
>Bye!!

VINN en helårs prenumeration

image323

Gå in på www.desingadinblogg.se och vinn en hellårs prenumeration. :) på din favorit tidning :)

händer

Låt : Cascada/- What hurts the most.
Msn : Ingen
Happening : Kanske gå över tiill Sanna och Fredrik
Väder : Kallt.. brr
Ikväll :  Ingen aning,!
Planer för imorgon : Till Igelfors och äta Påskmiddag
>Bye!!

hur svårt kan det va

Jag kan va' varm och jag kan va' kall
Jag kan va' allt du vill ha
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' under, jag kan va' över
Svara mig ja eller eller nej? He-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag

Jag kan va' din och stanna hela natten
Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

Jag kan va' ärlig, jag kan va' härlig
Jag kan va' bättre än bra
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' fattig, jag kan va' rik
Bara jag är det med dig, he-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag

Jag kan va' din och stanna hela natten
Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

Inget i världen kan få dig att ångra dig, du behöver mig
Jag kommer förfölja dig tills du blir min (Tills du blir min)
För här är jag
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

(Jag kan va' din och stanna hela natten)
(Jag kan va' farlig, kan ta det varligt om du vill) (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' din, va' värsta hjärtattacken
Kan ta det kallt, jag kan göra allt och lite till (Här är jag)
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va'?

färgat Lennie hår

hahaha sitter hemma hos Lennie, lånar hans dator medans jag ändå är hundvakt, finns inte så mycket att göra lyssnar på låten Upp och hoppa, som var med i melodifestivalen!. hehe, Har iaf hunnit med att färga Lennies hår, tror det blev bra. :P såg det bara som blött, sen gick jag ut för att träffa Elina, så vi släppte ihop hundarna, innan hon skulle ut till Lotorp, Så nu finns det inrte så mycket att göra! ngt förslag?

xOxO Bye!!

Britney Spears

image320image319

image321

hur snygg och sexig var hon inte förut. :-) Britney spears har nog vart allas före bild ngn gång. Idol eller vad som helst!: men vad händer med stackars flickan :-( jag tycker personligen synd om henne!

image322

Kat i L.A inc

image312

Den var död!!!

Så nu ska jag berätta en rolig/tråkig sak,! Hehe. Jonna och Martin kom ju hem till oss igår kväll, så skulle Jonna vara gullig vilket hon alltid är, och hantera våra råttor, och bada dom litegran, så hon började med min råtta, allt gick jätte bra till en början,då råttan fick lite smått panik och sprattlade som fan. Sen när on var klar och skulle torka råttan så märkte hon att den inte rörde på sig, den bara låg där i hennes hand , stenhårt och rund som en boll, Den var död!!! eller ja vi trodde de, den hamnade väl i koma i 1 minut, sen när Jonna upptäckte att den andades så började hon gnugga råttan. och den öppnade ögonen och flög upp!: jag blev lite ledsen där ett tag men kunde inte sluta skratta.!! haha. Jonna ska aldrig mera få hålla i min råttaa!! haha..

Nu ska vi hem till mig och köra en Makeover på jason. ha en trevlig Påskafton ..


♥ xOxo Bye!!



Bilder på Tatueringar

Sitter här och just kollat på massvis tatueringar :) måste ju även lägga upp en jag redan har. sen så har jag ju beslutångest, vad det blir härnest. vet ju att mitt stjärtecken ska in bakom ena örat, Anna och jag ska ju göra de tillsammans. sen någonstans på kroppen ska mitt namn in.! Ego Lindy jag vet!. haha här kommer ngr jag fastna för.


Det här en ju en dröm tatuering, som jag bara vill skaffa mig. men med andra skuggningar och lite mera Lindy över det hela :) men det blir nog bra om jag låten Mange titta på den och göra mer mina egenskaper i tatueringen :)
image309

Alla som känner mig vet hur kär jag är stjärnor, tror det kan bli det här. det tar ingen tid alls att fixa och inga kostnader heller, bakom andra örat,Beslutångest där med hur många osv. men tre är helt okej =)
image310

Snyggt.. vissa tatueringar skulle jag väl inte vilja ha p min kropp. men tycker det är så jävla snyggt med tatueringar!
image311

Här kommer ju min absoluta favirit. hon är min Idol. efter Christina Aguilera förstås =P Hennes stjärnor vid vänsta ögat är så otroligt snyggt. VILL HAAAA!!

image312

Den här har jag ju i nacken :) ångrar lite . men går nog att få snyggt .
image313 image314

helt såld på tatueringar :)
image315

Bye!!

världens gulligaste vän

Men ojj, Hamnade här idag med, Vi ska strax gå hem till mig, Jonna ska göra en makeover på Jason.. behövde komma ut och röra på mig, tänkte sprínga och möta Jonna, men så ringde mitt söta blåbär Monika, så vi pratade lite b.la. om igår. hehe. säger bara OJJ OJJ, Men Jessica och jag var ju enade om en grej iaf .Ska in till Monika på Tisdag och sova över till Onsdagen och så ska hon följa med på arbetsintevjun, Monika frågade mig vad jag ska säga, men HAR ingen aning. Och är inte Jonna världens gulluigaste vän, När jag kom in här så satte jag mig vid Martins dator, så låt det en jätte gullig hemmagjord strut med massa godis i som det stod Glad Påsk på, och gissa den var till MIIIIG =) love you hun, Annars idag ska jag inte göra mycket, vara hundvakt åt Arrak, Yippie! -not-

Bye!!

Sista inlägget för idag

Sista inlägget innan jag drar hem :-) fan vad jag har bloggat idag. eller ifs inte skrivit så mycket bara massa bilder på Christina Aguilera osv,. men hittade massa muppbilder på mina syskon så jag lägger ut dom :-) lite snygghet  finns det hos oss ;)

Lennie                                 Tommy
          

Jannice o Leo                 Elina                               Joel och Jennie                Me!!!!!!!!!
                                       


Bye!!



De två jag håller av mest

Mina två syterbarn :-) Nellie och Leo underbara och sötare barn får du någ leta länge efter innan du hittar någon som slår dom, men ingen idee att du letar för det finns inget bättre.!

Nellie
image300

Leo
image301

Christina Aguilera + Bebis

Tack så mycket http://eemmaass.blogg.se Tog dina bilder :-$ hehe.
Finns ingen kändis som jag älskar så mycket som Christina Aguilera

Xtina + bebis :)

     
image299
Http://ChristinaAguilera.com



BIKINI till SOMMAREN

Någon som vet vart man kan hitta en snygg bikini till sommaren ??!?!?!?!?!!

image295

Christina Aguilera dag idag

image291
image292
image293
image294

men jag vill ha massa bilder på henne och hennes bebis.! sökning pågår ;-)

christina aguilera

image290

det jag vill just nu!

image289jag vill vara i ett mörkt rum och i en stor skön säng med mängdvis med kuddar och krypa ner under täcket och kolla på film.









Bye!!








det som händer nU!

Låt : Cascada/- What hurts the most.
Msn : Lilla syster, och en gammal arbetskamrat!
Happening : Dra med mig Jonna ut och röka strax!
Väder : Bög snö väder,.
Ikväll :  Ingen aning,!
Planer för imorgon : Ja, det är ju lördag  och påsk, men jag vet inte!

>Bye!!



Ringde du senast?


Vem ringde du senast?
Elina

Vem ringde dig senast?
Jonna

Vad står det i ditt 4:e mottgana sms?
Har läst din blogg eller vad de nu heter..Rätt kul faktiskt så nu har du en till läsare, haha Puss!

Vad står det i ditt 12:e mottagna sms?
Uj ja, haha knull knull, fan du skulle varit här fan, älskar dig!

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Hej min vän, allt bra? varför jobbar du ingenting längre? Tråkigt där utan dig ju, Fått nytt jobb kanske? :-p

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
haha min lilla party prinsessa ;-), fan ska vi ta en riktigt jävla rolig tjej-kväll och sedan ut och festa gärnet snart? psuspuss!

Har du några utkast?
3.

Vad är ditt rekord i snake?
hehe. det har jag inte på telefonen, men jag var en jävel på det förut.

Vad har du för kontaker som börjar på J ?
Jonna, Janette Jimmy , Johannes, Jonathan, Johanna, Jennie, Joel, Josefine S, Josepinhe N Josefine J, Jannice  Jenny Österberg, Jessica (norrköping) Johan, johan JB, Jonnas Mamma ;) Johan N.

M?
  Mamma ,MalinS , MalinW, Mange,Maria, Maria A, Marina, Marina hem. Marielle, Marlene, Martin ( jonnas pojkvän)
Mats, Mattias, Monika M, MonikaP,. Matilda. Mitt :-p

Har du privat nummer nu?
Nej!
                               

                      


this is

Nej men titta, jag hamnade vid en dator idag med , haha. sitter och lyssnar på Vincent /- Miss blue. love!. Ja det var ju inte världens bästa väder att vakna upp till, Madde och Jonas kom och ringde på klockan i morse, flög upp ur sängen, sen när jag kollade ut genom fönstret blev jag sur, värsta snöstormen, Sitter hemma hos Jonna nu iaf, Hon städar och jag sitter här, Nu kanske det går undan just nu började hennes favorit låt spelas, Nik Kershaw/- I wont let the sun go down on me, Så vad händer idag. jag vet att jag iaf ska höra av mig till Tiina senare, vi pratade om att kanske ses.! tack Sanna för ditt gulliga sms igår !. Jag vill supa! helst av allt i Norrköping med Monika och Elli, Jessica och Josephine ! Skriver mera senare!

Bye!!



Vill till Elmia<

Jonna jag älskar dig =).
Nu ska jag gå hem. om jag vill att ngn kommer och möter mig. hehe. ha en trevlig torsdag. Händer imorgon. vill ju åka ner till Elmia, men ngn som är lite seg.  ät din kebab gör de strunta i att svara när jag skriver, latmask!
Finns det ngn man kan åka med!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!


Bye!!



I hope life treats you kind

te är gott :) hehe.. vet egentligen inte vad jag ska skriva :-p ska snart hem tror jag, Jonna och jag har iaf hunnit med ngt parti i kort. ska be henne köra lite yatzy med mig innan jag far hem. jag blir lite smått nojjig när min telefon är död, känns som om ingen får tag i mig då, så måste hem och sätta på den, och så ska jag messa till min Monk. Ska in till henne antingen på Tisdagen eller Onsdagen. ska sova över eftersom jag ska på arbetsintervjun då. kan lika gärna passa på!: Skull eev sova hos Anna nästa vecka, men eftersom hon jobbar och att vi är lite smått osams så blir det väl inte så, Men känner jag oss rätt så blir vi väl sams lika snabbt igen. älskar ju min lilla elskling,

Anna just remember this,
I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

 Bye!!



tee med jonna SkärTorsdagen 20-3

Sitter hemma hos Jonna nu. Kom precis in från att vart ute och gått, brr  vad det är kallt uite . mina fingrar är som is .Men snart ska vi dricka tee då hoppas man ju på att fingrarna ska vakna till liv :-) så jag kan skriva lite fortare än vad jag gör nu!. Och Anna om du inte förstår varför jag är irriterad så vet jag inte hur jag ska kunna förklara det bättre för dig!. iOch vadå att jag kan vara med mina älsklingar själv?!?!. det vet vi båda två hur kontisgt det låter, orkar inte tjafsa mera med dig, kanske bäst vi tar en liten break ifrån varandra ett tag. kanske vi behöver så vi inte blir lika osams som vi var för ngr år sen. vill inte förlora dig som vän. hoppas du förstår de.!

Föresten, någon som haft några påsk kärringar hos sig idag? Inte jag iaf. fast jag har ju inte vart hemma så mycket idag!

social time nu!

Bye!!

arbetsintervju här kommer jag ;)

Sitter hemma hos Storasyster och tänkte bloga lite, medans det inte är ngt bra på tv i väntan på kaffe och kaka :P haha. har faktiskt något jävligt roligt att berätta, Jobbgrejen vi var och lyssna på i Tisdags ringde i dag . och jag så på en Arbetsintervju  på Onsdag :):) ih. vad glad jag är. han sa att han fastnade för mitt namn och att jag lät jätte trevlig över telefonen. yes yes, men Anna då varför svarade du inte, och Monika. varför hade du inte mobilen på!. irriterad. men Monika sa att hon skulle ringa upp honom imorgon. för hon visste ju inte ifall han hade ringt. men men. Anna., hoppas du ringer nu på direkten när du kommer hem från skolan. det är ju värsta grymma jobbet =).

Nu är det kaffe.

Bye!!



Dagens horoskop

Tur
Idag bör du avstå från att satsa pengar på lotteri då det verkar som om du inte kommer att få uppleva någon större tur.
Hälsa
Risken för ohälsa är liten just nu. Du tycks inte vara särskilt trött men inte direkt i farten heller.
Ekonomi
Vissa saker som kreditkort kan krångla idag. Det värsta är att det finns en risk att det händer när du minst av allt vill det.
Arbete
Idag kommer du att uppskatta ditt arbete mer än vanligt. Du kan bara komma på positiva saker när det gäller jobbet.
Kärlek
Du är på ett romantiskt humör och du vill helst vara ifred med din kärlek. Nästa veckoslut ser ut att bli underbart.
Relationer
Du tycks vilja distansera dig från något genom att hitta på andra saker. Innerst inne vet du att det bara är att skjuta upp allt.

 

Detta stjärntecken har kallats för de två fiskarna sedan äldsta tider. Neptunus, den föränderliga egenskapen och vattnets element kombineras här och ger som främsta och starkaste egenskap att vara anpassningsbar och känslig. För fisken är det inre känslolivet mer verkligt än den yttre världen som ibland ter sig hård för honom.

Den känsliga naturen gör fisken mottaglig för andra, ibland till den grad att han verkar sakna egna åsikter. Han hjälper gärna andra, och detta är han väl lämpad för. Hans empatiska egenskaper gör honom ofta till en god vän eller älskare. Liksom tvillingarna är han något av en intelligent dubbelnatur.

Det finns ett djupt rotat behov att fly bort hos fisken. Både känslomässig och fysisk flykt är nära att tillgripa. Det har inte med feghet att göra utan är mer en undermedveten drift. Flykten kan ta sig uttryck i konst, inåtvändhet eller psykiska gåvor. Det finns en Neptunuskoppling till hav, drömmar och sömn.

Element: vatten Kvalitet: föränderlig Polaritet: negativ
Nyckelord: Neptunus, inspiration, lättpåverkan, medkänsla, humanism, sömn, flykt och elfenben.
Positiva karaktärsdrag: vänlig och receptiv.
Negativa karaktärsdrag: slarvig och hemlighetsfull.
Människokroppen: fötter och tår.


Heldag med Tiina!

Heldag med Tiina :) Kom nyss in fråg att vart ute och rökt och kastat  Pizza kartongerna, Träffade Linda där nere så vi stod och pratade ett tag. trevlig människa faktiskt. Haha, Ronny är helt såld på spelet Wii, sorry people stavade fel förut. men det får ni leva med. Är väldigt glad över alla som läser, även de dagar jag inte skriver har jag mina trogna läsare. love you all!, Nej nu ska tiina gå model för mig och jag ska försöka hålla mig borta från datorn =P . Och föresten vad arg jag är att http://Bilddagboken.se har ändrat sin webdesign. men det får man väl också lära sig att leva med.!

Just remember Greys Anatomy 21:00 kanal 5!

Bye!!



Missa INTE!

Greys anatomy ikväll 21:00 på kanal 5

image240'


















image239image238

Bye!!

Love wie

Sitter hemma hos Tiina och Markus fortfarande :P haha Ronny kom hit så vi sitter och spelar Wie :-) haha fy fan vad det är roligt., Tiina och jag körde boxning mot varandra nyss, Alla började skratta år mig för att jag gjorde värsta stön ljuden ;-) nice haa!! Snart blir det ut och röka md Tiina. sen blir det pizza med Tiina och Markus, såklart Ronny med! Först ska Tiina och jag ut och gå, hämta hennes nya kläder.hehe, så ska hon får gå modevisning för mig i hennes nya kläder .

ha en bra Onsdag

Bye!!

Onsdag 19-3 hemma hos Tiina

Just nu sitter jag hemma hos Tiina och Markus och lille Theo, Var nyss ute och rökte, och nu ska Tiina ge honom lite mat, Snart börjar Våra Bästa År också, Förlåt Elina  att jag sviker dig, hehe, Annars idag blir det lungt Greys Anatomy ikväll klockan 21:00


Måndagen: Gick upp ganska skapligt och sedan så mötte jag upp Anna  nere på bergska, så gick vi upp till Nyhem och hämtade pengar hos Börje, och fy fan vilket jävla skit väder =P. Så sprang vi helavägen till P2 där vi tog en Kaffe medans vi väntade på  15:00 bussen, Så åkte vi inte till Monika och Ellinor i Norrköping, what a day =). vi började med att laga mat och satt och snackade skit, Senare kom Jessica förbi och vi satt och snakade skit och pratade gammla minnen, men försökte inte prata för mycket sånt, för ville inte att Anna skulle känna sig utanför. Sen underkvällen gjorde vi massa roliga saker,
Tisdagen: Så gick vi upp vid 10 ungefär, då kom Jossan förbi, och åt frukost med oss, Saknat dig raring, Hoppas vi kan ses snart igen. Efter det så gick Anna, Monika och jag till Arbetsförmedlingen i Norrköping och var på ett arbetsmöte, som verka hur schysst som helst , blir kickoff resa till Karibien, sedan en shopp resa till Paris. och massvis där till, Han sa att han skulle ha ringt alla innan Tisdagen 22/3. Så det är bara hoppas på att han tycker att man verkar intressant, Isf blir det utbildnings time i Stockholm två nätter på Hotell och mycket festande. HALLÅ kan det bli bättre. Man kanske har en STOR fördel med att man har jobbat på hermelin tidigare och har pratkunskaperna och att jag är ganska framåt och jävligt posetiv till saker,Sen efter mötet blev det hem till Monika och Ellinor igen och tog farväl och sedan gick bussen hem vid 16:05. Sen hem och slappa heladagen med ett varmt bad och Gossip Girl. Som hade säsongs avslutniong igår!

Bye!!

Ego Lindy =)

image286
image287
image288

Konversationen mellan elsk och hennes far!

Sitter hemma hos elsklingen, måste bara lägga in en rolig konversation , när jag pratade med elsklingen i telefonen,

A- Men pappa jag måste upp till viberga innen stallet och köpa hårfärg, och färga håret vill göra det innan england.
B- Ja men du får väl göra det senare!
A- Men jag hinner inte, Lindy ska göra det  på mig.
B- Du får väl be mamma göra det på dig.!
A- Be mamma???
B- Ja!
A- Det är fan som att be henne sätta sig på en motorcykel och be henne köra den!

Hahaha,, Fy fan vad jag skrattade i telefonen.! du är så söt min elskling. men jag lovar det är bara jag som är bäst i världen på att färga hår ;)

Nu strax blir det att åka upp till stallet, och hjälpa elsk, sen ska vi hem och förga håret på oss, sen hem till Lennie och förga hans hår  / Han var också med på viberga. haha han är så söt, han visste inte vad det var för skilnad på färgning och toning =P

The Accidental Husband

Den filmen blir ikväll
 
 
 

The Accidental Husband

  
Recensioner
 
- Läs Recensioner (0)
 
Betyg
 
- Visa betygsättare
- Senaste betygsättare
 
Listor
 
- Privata paket med filmen
 
 
 
Originaltitel:
The Accidental Husband
Regissör:
Griffin Dunne
Utgivningsår:
2008
Betygsätt:
 
Filminfo:

En radiovärd för ett relationsrådgivningsprogram ska precis gifta sig när hon upptäcker att hon redan gifte sig för 14 år sedan med en gammal skolkompis, som inte heller förstår hur det kommer sig att de är gifta. Men för att han ska gå med på skilsmässa har han ett krav...

 
Skådespelare: Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan, Sam Shepard, Lindsay Sloane, Justina Machado, Keir Dullea, Isabella Rossellini
 
Manus: Mimi Hare, Clare Naylor, Bonnie Sikowitz
Nyckelord: Komedi, Romantik
Längd: 90 min
Bye!!

jävla tand jävel

helvetes jävla idiot tand,! och nu har det börja svullna upp :( och spänner uppe i huvudet, jävla roligt, tur att man inte ska göra ngt speciellt i helgen, kommer inte kunna gå ut förens svullnaden har gått ner .. Är glad för Ronnys skull. han fick reda på idag att han fått jobb och börjar i April. grattis. Idag har jag tvättstugan, så Elina och jag måste springa ner nu innan klockan blir tre,!

Bye!

Komma ner på jorden?

Jag är bara så jävla larvig! För att jag inte kan inse och komma ner på jorden,det är ju inte så stor grej, Men jag trodde att när man lovat en person något så håller man det ?,kanske, kanske inte! Det är inte själva grejen att jag inet vågar gå dit själv, utan att jag trodde vi skulle gå dit ihop,! Om du nu känner mig så visste du att när man lovat ngt så håller man det. annars blir jag sur, Och vad spelar det för roll om man är 2 personer som söker samma jobb kommer dit samtigt eller att man går dit själv?. Jag tror inte dom bryr sig,. Dom är äl bara glada över at det är så många som möjligt är intresserade utav deras "utgivande" utav jobb!. Och varför orkar du inte höra på när jag är sur, över en grej som du blir sur över. HALLÅ. behandla andra som du själv vill bli behandlad!, men ja just . jag är ju så jävla långsint och vill prata ut om saken än att bara kasta den bakom axeln och gå vidare. Sorry me! Men jag lovar jag ska komma ner på jorden när jag är redo, Ja Anna jag vet att jag säkert kommer att använda den kommenataren många gånger.! men tyckte det lät så roligt!

Kanske jag överdriver,. men det är mitt sätt att komma ner på jorden.!

Silly me, silly me! Vad trodde jag egentligen!

Best freind forever, my ass!
Bye!!



våra bästa år

Hemma hos sanna idag med :Kom precis hit, vi kollar på våra bästa år ..

Bye!!

älskar kött!

Sitter hemma hos elsklingen just nu, men hon lagar mat, men jag har iaf Sanna här brevid mig som håller mig sällskap. men fy vad det luktar gott där ute i köket. hon steker kött. mumms =). Lyssnar på Enrique Iglesias., älskar att lyssna på hans musik, dock hans bilder också . Vi var och fikade på P2 förut trevligt , även fast Anna och Sanna dumma sig med mig,. sen köpte Sanna en korv, sedan bar det av till stallet, så vi hjälpte elsklinngen med hö och vatten, Nej nu måste jag vara social här, dom bara klagar !!! =P



Greys Anatomy 21:00

Bye!!



greys anatomy 21:00

Hehe, ja jag säger då det, Blir förmodligen P2 senare, så skönt att bara sitta däroch dricka kaffe,! antingen drar jag med mig Sanna eller Anna. eller kanske båda två??!. Det jag gjort idag är att går ut med Arrak, och sen så gick Sanna och jag hit och har degat slappat som fan.! skönt det med. men nu börjar jag bli rastlös.!

Greys Anatomy ikväll 21:00

image240

Bye!!

med sanna btw

Sitter hemma hos Sanna idag med, Vi ska strax kolla på våra bästa år!: haha tycker det är så kul att jag fått Sanna att titta på det med..! Jaha. ngt roligt som händer idag ? Ikväll är det iaf Greys Anatomy, 21:00 det får man inte missa.!!Skriver mera senare,. ska vara social med Sanna nu.
Bye!!

TMD

Tragiska Människor Dör! just remember!

S
itter hemma hos Sanna nu =).. vi har vart ute och gått värsta långa rundan,vi är duktiga vi!. Fast sen gick vi förbi babelon och delade på en pizza =P så det förstörde vi på en gång .hahahah
Min Sanna =)
image284


Bye!!



Ut med Arrak

Nu ska jag iväg och ut med Arrak. :)Sanna jag hoppas du är klar nu =)

xOxOxO

Bye!!

Godmorgon Tisdag

Så nu har vi vaknat Lennie och jag !:. haha.. eller vi har vart vakna ett tag, suttit och kollat på jätte snygga tatueringar, Lennie ska göra en snart och jag ska göra min 7:e..
Nu blir det hem frot sen ut med Arrak,
Gossip Girl 20:00 ikväll med elsklingen,


Bye!!

God Natt

Nu säger jag GodNatt. Lennie tvingar mig att sova nu.

image267
Bye!!



tisdagsmorgon 03:51

Egentligen,. vad gör man uppe?. Lennie gick nyss och la sig. han ville inte sova bort hela dagen imorgon, Han ska upp klockan 10 REDAN  = S Lycka till säger jag bara.. Plus att han tydligen vill och ska städa, wierd.!! Men jag borde med tänka på at gå och lägga mig, men orkar inte. jag trivs så mycket här vid datorn fast det inte är en ända kotte inne på msn, men kul att blogga runt bland allas bloggar
Sov Gott hörs imorgon

xOxOxO

Bye!!

utslängd :(

sjukt blev utslängd :P



Check this out,

Check this out  =)

http://www.rockkarusellen.se/ostergotland/band/puls/





But above all this


jahopp, nu sitter jag bara och väntar på at Lennie ska äta klart så vi kan slänga på en film!!.. One moment in time!  Sego Lindy!, Va irriterad förut för att alla ligger och sover, men vad finns det egentligen att göra såhär sent. har massvis jag vill skriva,. men finner inget sammanhängande :)



I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

Bye!!



00:33

Idag har jag hunnit med massa skit =). wiehiiiie!! Blev lite uttråkad förut, är så trött på den vardagliga vardagen här i Finspång, så jag ringde Monika och hon tyckte att Anna och jag skulle komma in till Norrköping, så vi drog en inpuls grej och åkte och tanks sen bärde det in till Norrköping Vilket man borde göra allt oftare!. Skön musik i bilen och mycket tjejsnack uppe hon Monika och Ellie*, så var Jessica där när vi kom också, kan inte förstå vilken toffel man blev och struntade i de kompisar som verkligen stallt upp mest på en, Fick upp en ur den dåliga svakan man var i, För att man blir kär? Men som sagt man är väldigt bra på att vara efterklok. Men nu har vi verkligen sagt att vi ska ta tag i det här och börja träffas allt oftare, så det kommer det säkert bli om man får jobbet inne i Norrköping. HOPPAS . men får jag ett jobb här i finspång nu så tar man väl de. men ha ett skit jobb sålänge är ju bara bra. fan gör allt för lite pengar " det kan man ju försöka tolka med en nypa salt" Jaa! hur kul kan man ha åt att kolla i en skolkatalog!?? Hur jävla snygg har man själv blivit på kort!!: -lol- men gud vilka sköna kommentarer vi fick till.haha. I'll be a bitch becuse I can,


Sitter hemma hos Lennie nu och lyssnar på när han spelar sin skönt musik. och pratar med ngr sköna typer på msn, jag måste verkligen ta och skaffa mig en bärbar snart, Så stor datanörd som jag är behövs det verkligen,, Det Lennie och jag ska göra är att slänga på en film, Han tvingade iväg mig till Statoil nyss för att köpa lite chips och en fruktsoda, men som tur var ville sötis Sanna följa med,. Thanks hun!
Imorgon blir det att vara hundvakt igen, Ska ner till Centrum och ta ut pengar till Sanna, sen hämta hennes cykel på bergska, och där efter vet man aldrig vad som händer.! Någon som vet vad man kan göra en Tisdag ??! Imorgon kväll klockan 20:00 är det iaf Gossip Girl, - I like!!

 Men ni underbara människor, Ha en underbar Måndags natt!!:. Love you !!

xOxOxO

Bye!!

inte kan koka ris ;)

Pratade nyss med Jonna i telefonen :). Och kom precis innanför dörren och jag ska laga mat hemma hos elkslingen, Hon kan ju inte koka ris så jag får göra det åt henne. hahah lite små sött är det ju när hon inte kan saker . haha. fast när jag retar henne mobbar hon mig för att jag inte kan åka skriskor :P. Vad händer ikväll då?.. Jonna frågade nyss om vi skulle gå ut och gå , visst det är ju skönt, men har så jävla ont i foten.- jag skulle ringa henne när jag skickat iväg jobbansökan till Hermelin. ..

Bye!!


this is.!

Nu blir det kaffe på P2, en åka och handla med Anna, sen laga mat, sen åka till Orga och köpa hästfoder,,

Bye!




återigen

Min schnygga syster Elina :) smile you on candy camera :P

image276


Nu sitter jag här återigen och har tråkigt. men blev jätte glad nu när Josephine skrev :) haha Sitter också och pratar med Sanna på msn..! och nu skrev Anna :) hahha. hon frågar om jag vill följa med henne och handla..  Ska ara lite smått social nu tänkte jag. och titta på när Nellie äter :P haha,

Bye!!



Måndag eftermidag..

Jag tror det är viktigt att själv kunna fatta ett beslut när man står i en korsning där det finns två vägar att välja, och när man öppnar en ny dör stängs alltid 1 eller flera andra dörrar. Vissa dörrar kan man inte bara stänga igen och välja en annan. Tänk att vara rik och ha allt, den perfekta bilen, huset jobbet allt, just det man saknar just nu. men blir man någonsin nöjd? Det är en fråga som bara en själv kan svara på.. !.Tänk värda ord


Just nu sitter jag hemma hos syster. Var förbi mamma förut och gick ut med Arrak, Elina hade med sig Eros så dom fick leka lite, Så efter jag lämnat Arrak hemma så gick jag förbi Sanna och pratade lite skit med henne, sen hem till Elina och kolla på våra bästa år, Träffade elsklingen och Malin på vägen hem till mamma i förmiddags, så vi pratade lite skit,. ska följa med henne sen till Orga och hämta häst mat. sen blir det väl upp till stallet och lämna maten. så blev det ev en fika på P2. :) om anna har lust. Min lilla fyllekajja,! Hörreduu anna, kanske ska ta och börja kalla dig det istället för elsklingen ;), Hehe. förlåt skämtade till det lite bara.! Nu ska jag ut och pussa lite på Nellie, Fick en förut. sötisen



Annars igår när jag kom hem från Jonna blev det tv, L..A ink började igår.! I really love Kat., Är nästan så att jag skulle villja åka till L.A och tatuera mig bara för det!.Har faktiskt ärligt talat funderat på att tatuera in Los Angeles, just bara för betydelsen och för att det Kat har de.. men vart på kroppen har jag inte listat ut än. Senare kom Anna förbi och hämtade kläderna, så följde hon ut med jason, och sen så åkte hon så satt jag och segade i soffan , sen gick jag in och la mig i sängen och kollade på min favvo film The holiday, Med Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack Black. Love that movie,,! :)¨

Cameron Diaz spelar reklambyråkvinnan Amanda som bor i Kalifornien. Kate Winslet spelar journalisten Iris som bor i mitten av ingenstans på den engelska landsbygden. Båda har kärleksbekymmer. Varför inte byta lya? Ja, varför inte. Omväxling förnöjer heter det ju. Trist då att konstatera att filmen i sig inte bjuder på mycket som förnöjer.
Dessutom kan man verkligen njuta av att titta på Jude Law.

Bye!!



Hund vakt

Sitter här i soffan. Ska strax ut med hunden. Sen hem till mamma och gå ut med arrak. Och eventuellt träffa flina. Springer över till henne och kollar på våra bästa år sen klockan 1. Nej nu ska jag klä på mig. Puss och kram.

vill bo i Norrköping

hehe. blir snart att dra hem!. hehe. Martin ringde nyss till Jonna och sa att dom ska hem till martins pappa, han fyller år idag. Jaa jag säger så de. ALLA fyller fan år i Mars,, haha... Jahopp ska man göra hemma då? inget bra på tv förens20:30 En annan del av köping.. Älskar tobbe.. Lust att ut och gå, men vem känner sig manad till det då? inget roligt att gå själv heller, och min mp3 är borta!! kanske går förbi mamma och tar hennes Ipod.! Jag vill bo i Norrköping,, då kan man gå till Monika och Elli när man vill!!:
Aajust!.. Har ju inte berättat att jag var ju hemma hos dom i Fredags,,Elli var dock inte hemma men fy fan vad jag saknar dom. Den tiden tillsammans med dom var guld värd  , Men vi hann planera in att vi ska kröcka ihop Valborg iaf. Det kommer att gå villt till!!

Ha en trevlig Söndag!

Bye!

rök!

Just nu blev jag arg!! Skulle gå in på gina.se och kolla upp kläderna jag köpte och göra som alla andra gör, lägga upp kläder osv- men den filen stöds inte. blöööh!!: Irriterad...!!

Nu blir det rök med jonnis.!  Det äger ju lite då att vi båda sitter vid en varsin dator. men snart kommer Martin hem!

Bye!!

Packa väskan och ge sig av,

  • Packa väskan och ge sig av, Är det egentligen fegt att bara ta sitt pick och pack och dra ?. Om man inte orkar mera just då?, Jag tror att det skulle vara bra för vissa människor att bara dra, kanske komma tillbaka om ett halvår, ibland funderar jag bara på att dra, tex ta en sista minuten resa till ett varmt länd i två veckor, bara säga till de närmsta anhöriga att jag drar i 14 dagar, vi ses då.!

    Finns det ngt bra man kan skriva om ? ngn diskution eller så? . jag är på skrivhumör,, samtidigt som jag börjar släppa en del saker,

    Vill ni veta en sak, Nu när Jonna och jag kom upp fråg tvättstugan var det två killar som busvissla på oss,. ;) 

      
Bulgarien sommaren 2007 08 28 I will always remember, klockan var 05:00 på morgonen,
image275

Bye!!





leva livet som en tärning

Att sitta och fundera. Det gör att man funderar på allt i ens liv, tankarna spridda, tankar om att tex: kan jag få det bättre i mitt liv, fan jag är 20 år, betyder åldern att nu är det dax,Att alltid höra en röst som säger åt en att ta tag i det här, du är 20 år nu, du ska ha ett fast jobb snart är det dax att skaffa barn, men om man inte vill ha några barn,. om man känner sig nöjd med livet som det är, jag vill ha säkerhet. veta att det ska gå framåt, men också vill jag ta en dag i taget, vill ha mitt liv som en tärning .Att vissa slag blir mycket sämmre än det andra. Motgång är ngt vi alla stöter på, men varför varje dag ?. Vart har den glada Lindy tagit vägen?. Kanske bara är idag jag känner såhär,.jag vill leva livet och känna att även om jag kanske är 20 så vill jag kunna flumma som en 14 åring. Strunta i vad andra tänker och tycker, allt blir lättare och roligare,

Magnus Uggla:/ Kan det vara kärlek.

Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag, tar vi varann förgivet
O har förlorat att det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå
Kan det va kärlek å
Kan det va så
Att jag nog älskar dig ändå

Vi har, tappat bort varandra
Som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar, fast går i smyg till andra
Kanske bäst vi ger oss av åt varsit håll

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå
Kan det va kärlek å
Kan det va så
Att jag nog älskar dig ändå

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
Packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå
Kan det va kärlek å
Kan det va så
Att jag nog älskar dig ändå

Kan det va kärlek å
Kan det va så
Att jag nog älskar dig ändå

Kan det va kärlek å
Kan det va så
Att jag nog älskar dig ändå

Bye!!

JAG HAR TRÅKIGT DÄRFÖR JAG LADDAR UPP EGO BILDER :)

image273
image272
image274
image271

Byee!!

Lite bilder så länge..


Igår på dopet :) hehe
image262

Tommy och Emelie igår efter dopet :)
image263

image264

Lennie. lite uttråkad :P
image265.

Hemma hos mig när jag fyllde 20, Jannice härmar Leo :P
image266
Måste ju få med en bild på mig :) haha
image267
Elina och Nellie hemma hos mig.. :)
image268
nellie vill till mormor :)
image269

Kommer in flera bilder snart.. Ska följa med Jonna till Ica :D

Bye!!

Om fredagen 7/3-2008

Ujj uj, Vart börjar man på en sådan besvikelse till kväll, Dagen började med att åka in till Norrköping med elsklingen, vi fick låna mammas bil, Allt var redan då stressigt eftersom att jag skulle vara hemma hos pappa senast 15:30 för lillasyster fyllde år.Grattis i efterskott sötis Jennie! och där emellan skulle jag hem och byta kläder också. Men till slut kom jag ditt och allt var jätte trevligt,. redan då började med att jag fick massa sms där det stod. när åker du är du klar snart!??Men sen när kalaset var över så körde pappa mig till bolaget, där jag mötte upp Sofia och Anna. Vi gick hem till mig efter att ha gjort  våra ärenden nere på centrum. sedan hem till en sur människa som sa att vi spelade för högt helatiden, Klockan 20:00 tog vi bussen in till Norrköping och var redan på värsta fest humöret. Sofia var dock lite trött.. Klockan 21:00 träffade vi Elin och Christian, och då var festen i full gång. synd bara att den slutade 23:20 Anna var jätte full, Så det var bara att gå med henne ner till resecentrum och ta bussen klockan 01:05. Så slutade min 20 års festkväll. i timme varade den, Så finns det vissa saker jag inte vill skriva ut får då blir det ett jävla liv. Men ni som vet, kan spriten göra vem som helst otrevlig och dum.!
Det kanske är jag som är förjävla larvig och inte vill släppa den här saken. men Eftersom ingen svarar när jag hör av mig så antar jag att dom är sura, Och vad ska jag göra be om ursäkt för att jag tog hand om en vän? och åkte hem och inte följde med in på Otten ?!. Nej jag tycker det är ngn som ska be om ursäkt till mig. Bara så ni vet var jag bara tvungen att få det ur mitt huvud och ner i skrift.


Nu sitter jag hemma hos Jonna den underbara. Ska hjälpa henne med att färga håret strax, men ville lägga in lite bilder först så jag har dem :)


Bye!!

8 mars

tackar :) Alla ni som skrev grattis i min blogg =)

Idag har vi vart på dop heladagen . kom nyss hem till Elina nu när vi ska ha en familjekväll tillsammans med Jannice, Andreas, Tommy , Emelie , Elina , Robert, Lennie , jag Ronny. Mamma, Börje, Lasse ,och hans fru (som jag inte vet vad hon heter., Och Mio Fredrika, Nellie och Leo. this is bebs ;)

Ha en underbar Lördag.

j
ag vet inte om jag vill kommentera gårdagen, blev inte så lyckad.

Grattis Jannice på 28års dagen

Bye!!

Thanks

Vad illa:) kunde inte skriva mera i förra inlägget:) ville bara tillägga att imorgon blir det röj som fan. Förts måste jag inviga systemet. Sen röj med mina girls:) ha en bra kväll. För nu blir det badet sen sova. Tack för alla sms och samtal under dagen. Xoxoxo

20 år

Just nu sitter jag i soffan och är skit trött. Jonna och martin gick just hem. Är jätte glad för allt jag fått idag. Helt obeskrivligt. Världens finaste guld armband. Och en guld diamant ring Utav farmor som hon en i tiden fått utav farfar. Det betyder mycket. Saknar min farfar oerhört mycket. Och ett present kort på gina på 1200 kronor :) och så klart rosor. Haha plus massa mer. Vilket jag inte orkar skiva på mobilen. Fy fan vad kaffe jag har hällt i mig. Säkert därför jag har huvudvärk. Bye:)

snart 20

Nu är Elina hemma igen. Jannice och Leo kom nyss. dom ska fika och jag ska strax iväg hem till mamma och lämna tvätt, sen ska elsklingen gå en sväng, i det jätte sköna vårvädret. LÄNNNNGTAR tills helgen då jag först ska till bolaget och sen ut :D haha.. FATTA jag får gå på bolaget fromochmed TORSDAG. ihh. fan va roligt. jag ska bli 2008:s nykomling som stammis på systemet.. gotchaaaaaa

bye!!

blir inge jobba :(

Jobbet ringde nyss och frågade om jag kunde jobba imorgon. men helvete så kunde jag inte de,, Irriterad jag är. gick och pratade om det igår sist. att jag saknar det jobbet som fan.. och så just den här veckan, NÄR VERKLIGEN ALLA fyller år, till och med jag :D haha.. jag blir hela 20 år på Torsdag, så det blir mycket städning och mycket bak den här veckan. så ska man hinna köpa en dop pressent till på lördag. och en födelsedagspressent åt lillasyster tills på Fredag.Jannice får ta dop pressenten. Hon får skylla sig själv att hon ha dopet på sin egen födelsedag :P nevars!!:.. Sitter fortfarande och pratar med elsklingen på msn..Men nu är sötis Nellie vaken.. och sitter här i mitt knä!

image261

bye!!

slog i ryggen.

Är barnvakt åt sötisen,Elina och Jannice skulle in till Norrköping och hämta färskfoder till hundarna, Jannice ville inte åka själv så Elina följde med,! just nu ligger Nellie och sover, och eros piper som fan så jag bara vill hugga huvudet av honom. Pratar med elsklingen på msn, hon, sofia och jag skulle egentligen ut och springa ikväll men jag struntar i de. rammlade förut och slog i ryggen riktigt hårt, så det knäpper i ryggen när jag går, så jag tror inte det är så bra att springa då!! :(

image260


Bye!!



Klättrat i träd

Haha,, satt och kollade litegrann på Elinas och Robbans bilder på datorn, så kom jag fram till den här bilden, Det är faktiskt något jag glömt att berätta, Elina och jag var ute och gick herromdagen, så gick vi förbi ett träd och Elina säger med besviken röst,! Där uppe i trädet hänger Eros leksak, jag köpte den för nästan 100 kronor,och han hade den kanske i 2 veckor , så jag fick dåligt samvete och klättrade upp i det där jävla trädet.. haha, men jag kom inte så nära själva leksaken, så jag fick jobba med en pinne, höll på kanske i 20 minuter, men fick ner den =) stolt..Nu ska vi kolla klart på Singing bee,!
image259

Bye!!

Find out what it means to me

So sweet, so beautiful
Everyday like, queen on her throne
No, nobody knows how she feel



He moves, he moves like a breeze
I swear I can't get him out of my dreams
To have him shining right here by my side (shining like a star)
I'd sacrifice all them tears in my eyes
ohohohh

Sitter hemma hos syster yster har vart ute och gått i all evighet. skönt. Så träffade vi mamma så Eros och Arrak fick busa litegrann, och sedan gick vi till netto och köpte lite fika bröd.,
I övrigt har helgen vart helt underbar = $-. Utgång i Fredags med Jenny, Jocke Veronica och Emma. Jätte trevligt.- träffade även Josefine och Sandra. Mina party tjejor, Den ända som saknades under hela kvällen var Min Anna..
Men fick ju träfa min elskling igår, satt och spelade poker tills klockan 9  efter det  så följde jag henne hem, i stort sett helavägen. Lyckat väder att var ute och gå i. var as blöt när jag kom hem, Men det var det värt, skulle offra ganska mycket.. I love you  i love you i love you!:

Elina, jag säger bara:

Ooo, your kisses (oo)
Sweeter than honey (oo)
And guess what? (oo) 
So is my money (oo)
All I want you to do (oo) for me
Is give it to me when you get home (re, re, re ,re)
Yeah baby (re, re, re ,re)
Whip it to me (respect, just a little bit)
When you get home, now (just a little bit)

R-E-S-P-E-C-T
Find out what it means to me
R-E-S-P-E-C-T
T
ake care, TCB

Bye!!




RSS 2.0