sVerige inatt =)

Sitter på Cafet just nu. helt døtt, men som tur ær har jag Christian som sællskap :) han står dær bak och bakar en morotskaka, Monikas smakade .ursækta mig men skit : ) men jag ser ju att Monika gjorde på ett helt annat sett æn vad Christian gør. men vi har inte smakat den æn ! . men jag kan lova att den ær god. allt han gør smakar ju så det knullar i munen. ( førutom møgelost marmelad och bigaroer ) skulle ni kunna æta de?? Nej jag tror inte de :-p

Inatt åker vi till Sverige  : ) : ) : ) så -ær hemma runt 5-6 imorgon bitti,

ses snart

bye!!




så underbart

Vet inte varfør men jag kænner mig så glad idag!Vilket jag brukar gøra. men jag har en bra kænsla i hela kroppen..
Så ær det bara imorgon kvar jag jobbar, sen så åker vi.: ) Hem till Finspång. På Torsdag ska Christian och jag kolla på en hund som han hittat, En jætte jætte søt Am bulldog. Man blir ju inte så lite kær nær man ser en valp.

Jag saknar verkligen alla dær hemma,  Och yttligare en sak jag ska gøra nær jag kommer hem. Anna och jag ska rida :) ta en lång mysig ridtur ute o skogen och prata . Det ær så underbart at komma ut i skogen och sitta på en hæst rygg, kænns som om alla problem bara førsvinner før en stund! och så ær jag ute med Anna. då kan det inte bli bættre..

Igår var Christian och jag jætte duktiga, Vi var ute och gick ett varv på 2 HELA mil. Det ær ju næstan som att gå från Finspång till Norrkøping. men ohboy vad det var skønt. man kænde låren senare på kvællen. : )
Nær vi var på væg hem så stannade vi på Spar och køpte lite mat så vi kunde gøra varmamackor , Christian gjorde vælrdens godaste championjon stuvning .. Så kollade vi på filmerna Music and lyrics och Bridget Jones Dagbok.
M
en sen var vi så trøtta så vi gick och la oss, Skulle egntligen ha tvættat klæderna till Cafet men var så trøtt så jag glømde bort de, men jag hade turen på min sida så jag hade ett kva hær på cafet!: Så det blir att tvætta idag. Blir nog ut och gå senare idag också.  Måste ju komma i trim. Plus så jobbar ju Monika ikvæll då finns det ju inte ngr att gøra mera æn att ut och gå och såklart umgås med Christian som ær ledig. men æven om han ær ledig så ær han uppe på jobbet iaf : ) Workaholic. BTW får inte glømma att gratta Marlene + familj så æntligen fått sin efterlængtade son :) grattis grattis..


Bye!


absolut inte vill

trøtt trøtt.. hehe. Plus att jag inet mår sådær jætte bra heller!
sitter och lyssnar på min och Jannices låt. Somewhere over the rainbow :)
Christian och Martina kom just tillbaka från en topp tur, Monika logger hemma och sover . Har vart sjælv heladagen .Har faktiskt gått jævligt bra, med tanke på hur jag mår. ær svimfærdig och yr svettas och helt mør i kroppen ont magen och huvudværk ;) en bra blandning..

Ikvæll blir det inte alls mycket aktiviteter. kænner bara før att lægga mig ner och blunda och sova tills næsta torsdag så jag snart ær hemma i Finspång. och pussasokramas med min familj och vænner. Har en annan sak att ta itu med innan jag åker tillbaka till Norge igen, vilket jag ABSOLUT inte vill!!!!!

Bye!




elakt men jævligt roligt

Just nu sitter jag på cafet och pratade just med Jonna i telefonen. Alltid så glad nær jag pratar med henne :) Hon ær en sådan underbar væn :) Love you girl
Annars idag har jag inte gjort mycket. kom till cafet runt 9. och stængde det vid 1 :-s Men det var inga kunder knappt idag. beror på vædret, alla ær væl ute i bergen och vandrar och sysslar med massa annat en sådan dag som denna! Sen så gick Christian och jag  och åt på Kokken kroken. (olika stavelser varje dag) efter de så gick vi hem , Monika sov, då passade Christian och jag på och jævlades med henne, hælde vatten på henne ; ) elakt med jævligt roligt. Sedan la vi oss ute på græset och solade ett tag tills det blev tråkigt så væckte vi Monika och satt och pratade i soffan, och vid halv 3-3 så åkte Christian till jobbet . Monika och jag kollade på film sen så gick hon till jobbet och jag gick hit.

M
en ska stæda lite sedan hem och kolla klart på filmen The water horse :)

miss you my people.
Bye!




Men jag ælskar den

Att jag inet skrev något igår ær Christians fel! :) jag hade børjat skriva ett inlægg och han trycker alt, F4 så sidan læggs ner, sedan orkade jag inte børja om igen<! så dont blame it on me.
Igår var dagen helt seg, Jag førsov mig :-$ Sorry my bad. Annars igår efter jag slutade jobba så gick jag Monika och Micke till Køkenkrogen och åt, Sedan så gick Monika och jobba och jag gick hem och stædade hela huset : ) (utom Monikas rum)
Nær jag stædat klart och duschat och plockat øgonbrynen så kollade jag på film, den førsta Meet the spartans och sedan en film jag aldrig hørt talas om men jag ælskar den. (har dock inte sett klart hela filmen æn), Christian kom hem och då kollade vi på 21 ( En film Lennie tipsade mig om, JÆTTE BRA!!)  dock så var det ngt fel på filmen så den sega upp sig ngr ggr.! men det gick bra. Datorn finns ju kvar ; ) Filmen iaf som jag inte såg klart heter  The water horse.

Idag blir nog dagen seg, Solen skiner och blåare himmel finns nog inte!


Bye!!




Katherine Heigl

Jag ær duktig :) Jag gick upp till Christians hotell idag igen :) Men idag gick jag på 52 minuter, Wiie me,

Annars idag har jag inte gjort så mycket mera æn att jobbat och tryckt i mig en halv melon. och kollat på två filmer tillsammans med Monika, men hon skulle ivæg på arbetsintervju (tror jag) Vi kollade først på filmen Mean Girls, Sedan en favorit film How to lose a guy in 10 days. Ælskar den filmen, Nær jag ska hem så skulle vi kolla på en film som vi fick hem 27 dresses, (tror jag den hette) med skådespeleskan Katherine Heigl . Izze från Greys Anatomy. Jævligt bra skådespelerska.

Tralalalaa.. Nu kom Monika, men hon var inte lika duktig som jag och gick upp, Hon fick skjus utav Micke,. Men det kænns bættre att gå. ihh

Nu hem och duscha kolla film sen sova : )

Christian pratar Tyska
Bye!!



jag har ingen ingen rubrik

Lugna stugan idag, har vart lite folk hær men inte alls mycket. Men har blivit en bra dag ændå, Man får skylla på det vackra vædret vi har hær i Hemsedal. helt underbart ær det,
Finns så mycket jag vill skriva men kan inte :( jag vill vara den gammla Gossip Lindy ;) (alltså om mitt egna liv)
Vill att alla ska få høra men jag kan inte har svurut en ed ;) (skæmt osido) Kan bara inte berætta!!
Nu ska jag spela lite på King.com och æta upp min paj jag tog.

Bye!!


Jag har det bra hær iaf, ni som undrar om ni vill prata med mig så kan ni ringa på nummer
+4790361055



social

Sitter hær och æter frukost. det gjorde alllt bra før min kropp. kænde att jag inte mådde såbra. men nu ær det kanon. :) just nu ær det jætte lungt på cafet. tror det kommer vara jætte lungt idag. det ær as bra væder.
Nu kom Monika så nu ska jag vara social.


Bye!!




som en kanin

Shit shit. Sitter nere på cafet nu, Trodde Christian skulle vara hær, men det var jag ju inte ! Så just nu sitter jag och væntar på honom. Monika ligger och sover dær hemma, Hon var så trøtt. Men jag ær pigg som en kanin :-p Fick sova till klockan 10 idag, I vanliga fall ær 10 ganska tidigt, men nu ær det værsta sovmorgonen.
Seg ær jag. ær sugen på att ut och gå, Ut och gå Annas och mitt varv. gå och sætta sig på babylon och bara snacka skit. hær i Hemsedal finns det hur många stællen som helst att gå på . Men med vem? Monika som inte har ngr bra skor før att gå ut och gå. Christian jobbar helatiden och gå sjælv pallar jag inte, om man inte har ett mål att komma till!

Det som ær på dagens schema ær att baka och sedan ligga på soffan :-p Ska gøra paj och morotskaka och chockladbollar (tror jag) . Så nu ær det bara att invænta C och sedan messa M sen ær det bara att sætta fart, så man ær steget nærmre soffan.. haha


Bye!!



Helt førstørd.

HELT førstørd. haha.

Kvællen børjade jætte trevlig igår. Vi gick øver till Sven, grillade lite och drack "lite" det børjade lite iaf. Sen nær alla skulle ner till Køckenkrogen (stavas?) så kom Christian och hæmtade upp mig och Monika, och det blev mera vin och mera vin. Blev så mycket att jag inte miss hur vi kom ner till hotellrummen, Enligt Christian hade jag sprungit in i Bastun och satt mig dær? :-s jag hade också ringt till Anna :-s och sagt massa saker hon hade vart hos någon Tobbe?!?! Helt sinnes sjukt minns inte ett dugg,. PLUS att jag ringt till Markus och tjatat på honom att han skulle komma upp till skarsnuten och sova med Monika :-s Alla igår jag ber om ursækt jag sa ju att jag inte ska dricka alcohol. jag blir så dum. jag vet iaf att jag har nt i hela kroppen och mitt ringfinger ær helt BLÅTT? vansinne,,

Vad blir det ikvæll. ska iaf INTE ha øppet imorgon ska hem sen och dygn dygn sova :-p och førsøka minnas från att vi gick från restaurangen ner till rummen. jag minns inte vart Monika tog vægen..

MEN det var iaf en lyckad kvæll. och gott vin och gott køtt, Eller vad sæger du Monika !?!?! ;) hehe..

Fortsætta jobba nu.
Ska gøra våffelsmet
Bye!!




me, my self and I

Om man bortser från Søndags då jag var sjælv , Så ær det førsta dagen jag ær helt sjælv hær på cafet,. Då hade jag ju ændå en life saver Tomas. æven om han kanske inte var just på cafet så var han ju ændå i byn. Nu ær han hemma i Sverige så den ænda jag kan ringa till om hjælp ær Christian som jobbar uppe på hotellet, Så han kan ju inte bara springa hit, Im so lonley im miss lonley ; ).. Men inte snart Monika bonki ær på væg. hon sitter på tåget på væg hit hon ringde førut vid 9, så var hon i Katrine holm och skulle byta tåg :)  Ska bli trevligt och jævligt roligt att hon kommer upp. hoppas bara hon kommer trivas. stannar inte hon stannar inte jag!.vi får se.

Monika kommer som sagt idag. hon har med sig  liter vin den jæveln ;) så ikvæll blir det væl ngr glas. inte før mycket ska orka upp imorgon och jobba :) Kanske ev skulle på en topp tur sedan, Micke frågade mig igår om jag var sugen,. men han pratade om en svart backe :-s Kul ændå att han frågat. Igår kom han førbi, ville væl umgås lite med Christian som jag førstod de, men Han jobbade uppe på hotellet, Så Micke och jag åkte till Gol och tog en kaffe och pratade massa strunt. trevlig mænniksa, iofs alla jag træffat har vart helt underbara. snælla goa och trevliga.!

Hoppas min førsta dag HELT HELT sjælv går bra,Christian skulle komma førbi lte senare sa han!:



Bye!!




stand up.

This life sucks,

jahopp, sugen på att åka hem till Finspång AB  : ). men nu ær det en lættnad Christian ær så snæll så han tillåter mig att ta med en kompis hit, Så Monika kommer hit imorgon om allt går som det ska : )  .

Trøtt och smått irriterad ær kænslan i kroppen. Bara ge upp och åka hem,.Till det liv man levde   FØRHOPPNINGSVIS så ændras de tankar till ngt bættre nær Monika kommer med vinet ; ) och vi får ha en Girls night :) prata skit och berætta allt før varandra. vi har ju inte haft en kvæll tillsammnas på jag vet inte hur læng och før 2 år sedan gick det inte att særa på oss. :)
Fest varje dag. :-p
Kommer dock aldrig glømma då nær vi satt och drack hela natten, Sov 1 timme innan Monika slet upp mig och vi drog till skolan. Jag skulle ha prov på Ansvarsfull Alcohol Hantering : ), Var fortfarande full nær jag gjorde provet och jag fick 2p från MVG ; ). det var tider, finns så mycket. bla en kvæll nær vi gick hem från krogen och vi fick med oss massor utav saker hem bla, ett parasoll, blomkrukor, en glassgubbe : ) haha. men det var C2 och Greven som kastade in på Monikas ballkong : ).

Men nu ær vi 2 år ældre och førståndigare. mera erfatenhet och  førhoppningsvis lært oss utav våra misstag och inte hoppa på bilar :-p haha


Nu åter till allt skrivande så jag klarar av att skøta cafet nær Tomas ær borta (A)

bye bye





purrpurr

Just tillbaka kommen från en topptur med Christian!: Det var skont. dock inte så lång och jobbig som steget var =).
Skulle egentligen tagit en till men blev ikke så! vi åkte hem sen ringde Anna och då så åkte christian igen!: och jag knallade ner hit .Så nu sitter vi hær och pratar jag tomas aaron. så kom Jenni førbi hon som jobbade hade det hær cafet førut. så hon ær hær på besøk.!

jahopp antingen imorgon eller på torsdag så åker Tomas och Aaron, så jag blir sjælv hær på Cafet. Men det ska nog gå bra . hoppas jag på.jag prøvade ju på att vara sjælv hær i Søndags och det gick du bara bra!,
jahipp se hur længe jag ska vara kvar hær, Blir ju iaf hemgång den 1 Agugusti.. Jipiee..! :) Ska træffa alla mina vænner och familj. vilket jag saknar som fan!!: men som jag sa, flyttar jag hem igen så kommer jag sakna Christian som bara den!!

Just nu orkar jag inte fixa med ifyllning och så. før Aaron vill spela spel!!:


Bye bye !




yttligare en som fyller år

Idag fyller yttligare en væn år till mig =) Grattis Totte, hoppas du får en jætte bra dag!

Sitter på jobbet nu. men ær ledig. passar bara cafet før Tomas ær ivæg och køper varor, och eftersom vi har øppet tidigare om dagarna nu så får jag sitta hær, och det gør min absolut inget alls.!
Igår var en bra dag! æven om jag mådde jætte dåligt på førmidagen så ordnade det upp sig senare, Efter jag vart på Cafet så gick jag hem oh pysslade litegrann, Sen kom Christian hem och vi satt och degade litegrann i Soffan samtidigt som vi spelade Tony Hawk. .jag ær inte lika duktig som jag var før 8 år sen :-p.
Sen så drog vi ivæg och åt god mat borta på spisekrogen ( ingen aning om jag stavar rætt ) Det var jag Christian Aaron och C,s kompis Anna, jætte trevlig ær hon. sen så bar det av till Cafet och jag hjælpte Tomas att stæda och fixa litegrann innan stægningen. Sen hem och tvætta tvættade 3 eller 4 maskiner, inget utav det var mitt så snæll ær jag (A).
Under tiden kollade jag på filmer. Først Arn tempelridaren / Vægen till jerusalem. jætte bra film. nu vill jag bara att tvåan ska komma ut.
Sen blev det Sex and the City, Inte værldens bæsta klavite, men den var mycket bra den filmen.



Sen sov jag så gott så ni anar inte.

Nu har jag vart hær øver 1 vecka och jag trivs som fisken i vatten, men saknar mina andra "fiskar"

Bye!




Grattis

Ojj ojj, Idag mår jag inget bra. så fort jag kom till cafet imorse och skulle sætta på mig klæderna så fick jag som ett blodtrycksfall, var tvungen att springa upp till toaletten och spy, men nær jag kom upp så kunde jag ine spy, Jag har sprængande huvudverk och mår illa, ær hungrig men kan inte æta : (
Det ær førjævligt.


MEN

Grattis till min ælskade storasyster Elina idag, saknar var minut . ælskar dig Elina, vad gøra jag hær utan dig. jag saknar dig och alla i familjen som fan.'
GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS











bye!







næstan 11 timmars jobb på en søndag :)

Sitter och jobbar idag med :) har gått underbart bra før att vara en Søndag. ( sæger Tomas iaf ) førsta søndagen jag jobbar. men men.!!

Haft en bra helg. JOBBAT =) men jag bara ælskar att vara hær. saknar dock min familj och vænner men trivs hær. men Christian Tomas och Aaron. Det ænda som inte ær så kul just nu ær att det ær stopp i avloppet. HAHA. Ifs så ær det inte ett digg kul men men.! Dom skulle fixa det idag iaf =)

Trøtt som ett as har precis stængt och gjort allt. nu væntar jag på diskmaskinen ska tømas så jag kan fixa den och sen hem och SOOOOOOOOVA!: shit vad seg jag ær

Næstan 11 timmars jobb på en Søndag, Bra jobbat L i n d y ;)

Gick upp klockan 6 i morse och hjælpe Christian Hotellet med frukosten. sen har jag sjælv jobbat. så i næstan 11 timmar inget annat æn jobb. Ikvæll skulle C och jag ut och gå. om jag orkar vill sæga!

miss you all

bye!!




Man vet inte vad man har førens man førlorar de

Sista arbetsdagen på veckan..
Imorgon ær jag ledig. Och vad ska man gøra då?. Tomas och Aaron skulle ut och fiska. Christian jobbar førmodligen sent idag också, Men igår var jag duktig. Jag gick upp till Hotellet som ligger 6 km hemifrån, 2 km  vanlig gång. sen ær det 4 km uppåt. hotellet ligger 1000 meter øver havet. det ær jætte mysigt dær uppe. men jag klarade av att gå på 55 minuter. Christian går på 1 timme och 2 minuter. så ær lite bættre æn han ; ). Måste sæga att det var riktigt skønt att gå. det  regnade litegrann , så jag var helt bløt nær jag kom fram. hehe
Så fick jag 200 kronor nær jag var snæll och diskade åt dom igår. Inte før att jag ville ha de, men snællt utav dom. men vad ska jag ha pengar till hær? Jag jobbar duschar sover, och lite dær emellan ; ) kan ifs køpa smink :-p behøver en ny fondation. (stavas) ska upp och kolla det senare nær jag får tid. Sitter hær sjælv just nu. Tomas ær nere i sport butiken och kollar efter fiske kort.

Det som hænder idag ær att jag jobbar till cisrus 4, sen så hem ta det lungt, och ev gå upp till Skarsnuten (Hotellet) idag igen. Måste ju røra på mig. kan ju inte bara sitta som en sæck potatis, Har ju ingen Anna , Jonna Elina eller Jannice att gå med hær. så får ta min egna sjælv dicepilin och Christians Ipod och gå : ) Snæll han ær som låter mig låna den!

Just nu sitter jag och pratar med Tiina, Saknar henne oerhørt mycket också. Nu har jag ingen som kommer och røker med mig længre. har dock slutat røka. men ændå!

Har inget mera att tillægga så avslutar nu

Bye!!




And I love it

Jobb jobb jobb :) And i love it!

Tiina saknar dig som fan också. har ju skrivit om dig i min blogg . det vet du!: men vi har væl inte ngn speciell låt tillsammans. ..



Igår kvæll så åkte vi upp till hotellet Skarsnuten. dær Christian jobbar. oh gud vilken god mat vi fick
Sen så stannade jag kvar och væntade på Christian , vi skulle ut och gå, trodde jag ; ). Han vænner Anna och hennes sambo skulle med och dom sprang, shit vilken kondition dom har, sen så styrketrænade vi, eller ja dom. jag gjode bara fram och bak lår och rumpa : ). Sen bastade Christian och jag,, Det var evigheter sedan jag bastade. heeeelt UNDERBART.
Sen så skulle Christian och jag æntligen kolla på en film , som vi sagt att vi ska se hur længe som helst. men vi kollade kanske bara 20 minuter sen låg Christian och sov. så jag sov øver på hotellet så kærde han hem mig 6 i morse .

Skriver mera senare Aaron tjatar på mig om att han ska ha datorn, så ska væl dela med mig =)



mysigt att ligga kvar

Hej!

Måste medge att jag ær trøtt :-p, Træningsverk 3000 . i rumpa och rygg!, Skulle egentligen gått upp en timma tidigare i morse och gått ett varv, men orkade inte de, plus att det var så mysigt att ligga kvar och mysa med Chabo som låg och snarkade brevid mig. Finns det något mera underbart att pussas med en valp .. :-)
Så jag tar en jogging runda senare ikvæll nær vi stængt igen cafet.

Blir nog en lugn dag idag, solen skiner och fåglarna kvittrar ; ). De dagar det ær sol och vackert hær drar sig inte så många till att sitta inne och fika, då ær væl bergen mera populært, Ska kolla med Christian senare under dagen om han har ngr bilder på bergen som jag kan lægga upp kan ni få se hur vackert det verkligen ær hær!

Idag åker Lisa hem till Sverige, kommer bli tomt utan henne, kommer vara den ænda tjejen kvar hær i huset och cafet,
:-(


Åter till Arbetet ska fixa lite innan frukosten børjar nu!

Bye!!




saknar alla|

Låtar till var och en



Anna  I will always love you
Jonna I wanna dance whit sombody
Elina No air
Nellie I have nothing
Mamma Sweet miss blue
Lennie A new day
Jannice Somewere over the rianbow
Malin Det ær så synd att du ær så søt

Våra låtar =)

Dom jag kom på nu

Miss you all




Inte ngt jag kan begæra

Nu sitter jag på Cafet. Ær trøtt efter maten =) Lisa gjorde vælrdens godaste TacoPaj . underbart god!
Haha hade hur mycket som helst i huvidet jag tænkte skriva men det bara førsvann nær jag kom hit. Nær jag hade kommit hit och startade datorn så kom jag på att jag inte hade løsenordet med mig. så fick gå tillbaka och hæmta de, Vilken tur att det inte ær långt hem hær ifrån!: ca 250 meter. men surt ændå.men jobbigt med dørren som ska upp ner upp ner upp ner ;-) If you know.
Det jag gjort idag ær væl inte så mycket jobbade i 2-3 timmar, sen fick jag vara hundvakt åt Chabo. Før Aaron och Lisa skulle till sjukhuset och Tomas var tvungen att stanna kvar hær! Eftersom jag ær så rastløs så fick jag værsta stædryket och stædade hela huset. Fast jag har kvar att torka golvet. Christian kom hem ett tag och høll mig sællskap. =) men sen var han tvungen att åka upp till jobbet och jobba! :-(

Tror inte det blir att jag kan åka hem i Augusti :-( isf måste cafet vara stængt. Tomas åker hem i slutet utav Juli, Om jag klarar av att skøta det sjælv då. det ær ju snart.. Men skulle vara underbart att komma hem bara en helg och mysa med familjen och mina vænner! Håller tummarna. men det ær ju inte ngt jag kan begæra, men kænner jag Christian rætt så får jag nog åka med, :-p det handlar ju bara om 1 helg :-p Vilket blir Fredag Lørdag Søndag..

Bye!







Før att vara førsta gången

Sitter hær återigen. Samtidigt som jag ær vældigt trøtt och seg så ær jag pigg och glad!
Percis ætit upp frukosten..

Christian och jag gick upp 0715 i morse klædde på oss och gick ut i skogen ( bergen ) Ær helt slut i rumpa och lår. Men det gick bra tycker jag, Før att vra førsta gången jag gick så fort nær det var så brant .. =)

Har inte så mycket att skriva idag om jag ska vara ærlig. men nu vet ju hur jag ær. jag ær inte så pratglad ( skrivglad) på dagarna det mesta kommer på kvællarna!
Funderar på att antingen stanna kvar efter vi stængt eller gå hit senare ikvæll och bara sitta vid en dator.  Eller så drar jag med Tomas och Lisa ut på en tur. Aaron Christians lillebror ær hundvakt åt en jætte jætte gullig Amstaff. Chabo (stavas)?
kan ta med honom ut i skogen kanske. om jag inte går vilse!!

Bye!!



Tisdag, dag 2

Nu ær jag glad.. Pratar med Jonna på msn. saknar henne så mycket..Men kænns nog också då bara før att man sitter næstan 80-90 mil hemifrån!.

Ska snart ivæg till Peppes och prata med dom dær, men så underbar Christian ær så føljer han med! vet inte om jag vågat gå annars. Jag ær inte nervøs øver sjælva jobbet utan språket.! man førstår i helhet men inte allt. får fråga ursækta X antal ggr :-p

Stænger nu klockan 4 så dax att børja stæda. : )

Ha de bra!

Bye!!




Klart med CV

Nu sitter jag på caf'et åter igen : ) Dagen har vart mycket mycket trevlig. Imorse hade jag lite hemlængtan. Måste faktiskt erkænna no hard feelings, Saknar Nellie mest utav alla. Bara få krama henne och pussa på henne. Ikvæll ska jag låna Christians mobil telefon och ringa hem till Mamma, och Elina .Kanske kan slå en pling till Anna ; ) Måste bara få prata av mig. Hade døtt om jag inte haft Aaron Tomas och Lisa,Måste ju få prata svenska. Men idag kom det faktiskt in en svensk kille, med sin familj. Blev jætte førvånad nær han bestælde på  Norsk Svenska! : )
Ikvæll blir det kort med Aaron Tomas och Lisa, Christian ska ivæg på fødelsedagsfest..

Måste ju också berætta om gårdagen!: mycket trevligt Christian bjød øver ngr utav sina vænner så vi  (inte jag) satt och drack och pratade om allt, sex kom upp . jag sæger bara FY FAN :-p och jag trodde jag var en  - - - - - -..! Men inte så. inte om man gemfør med ngr andra ; )

Åter till Arbetet!!

också vart ivæg till Skarsnuten och fixat mitt CV som jag ska læmna in ngn dag hær i veckan!!
Bye!!




Førsta dagen i Norge

Nu sitter jag hær på Caffet dær jag ska jobba litegrann, Just nu ær det jætte lungt,  Några trevliga herrar sitter 2 meter ifrån mig och pratar. førstår væl kanske lite mera æn hælften : ). Tror nog det kommer att gå jætte bra det hær, Trivs som det ær just nu. Tomas och Lisa ær værldstrevliga. plus Lille Aaron också.
Tomas  var nyss ute och visa mig bergen, Åhh min gud vad vackert det dær. skyhøga berg med vattenfall. i love it!!

Anna førlåt mig før att jag inte hørde av mig nær jag kom hem. vi var væl hemma vid halv 1 i natt!
Jonna førlåt mig før att vi inte sågs ngt mera.

Elina Nellie och alla er kommer sakna er grymt mycket. men hørs ju på telefonen!


Bye!!




Sista kvällen.

Nu sitter jag vid datorn igen : ).
Har hur mycket som helst att skriva men kommer inga ord. Börjar känna att det är snart dax att åka! Om ett dygn är jag nästan framme i Norge. Där jag ska bo minst till Maj nästa år. Kommer nog bli jätte bra. Har ju Christian att falla tillbaka till och söka tröst hos :-p Det vill säga de stunder man får hemlängtan. Finns ju även telefon i Norge så jag kan ju ringa hem och prata med Familj och vänner, Vilket som betyder hur mycket som helst för mig. Men ni finns kvar när jag kommer hem (förhoppningsvis)

Ikväll blir det utgång med elsklingen. Gullungen Jonna ska också ut. så får jag prata med henne också : ) I will miss you whit all my heart. Tiina skulle också ut en sväng sa hon. så får kramas litegrann med henne också. Tråkigt att man flyttar ifrån när vi precis börjat umgås mera!. Sandra och gullungarna ska med ut. Synd att Josefine inte följer med : (. Blev tydligen för mycket för henne igår, Det är också två tjejer man börjat umgås med nu på slutet, som kommit mig nära om hjärtat. Får bli mycket bilder ikväll, minnen och alltid upppiggande att kolla på i efterhand!
Finns så många människor man vill träffa ikväll. Få krama en sista gång! Hehe, låter som om man ska eller ngt. Fått reda på att man bara har ett dygn kvar att leva ; ). Riktigt så illa kanske det inte är.! men håller vänner och familj nära!!

Ska göra allt för att få den bästa kvällen i mitt liv! Och den får jag spendera med mina bästa vänner- Anna och Jonna!
Jobbigt bara att man inte fått träffa mina underbara små syskon. Ni två är dom FÖRSTA jag träffar när jag kommer och hälsar på i Augusti!!

Bye!



HEL DAG MED MIN ELSKLING!!

Äntligen en hel dag med min underbara vän Anna Cecilia Ohlsson : ). Tråkigt att jag åker ifrån henne bara!!
I will miss you whit all my heart.!

Nu ska vi iväg till bolaget köpa lite dricka tills ikväll, Direkt efter det blir det vingåker och shoppa , sen hem och ha lite spa dag : ). Sen förfest sen ut och skaka rumpa!! För sista gången den här månaden sen blir det Bulgarien!! Ihhhhhh

Skriver mera senare eller imorgon>!

Avslut blir det vill jag lova!: btw. Vet inte alls vem du är lämna namn och telefon nummer så ringer jag upp :-p


Bye!
I know you love me..xOxO Gossip Girl




RSS 2.0