så det började "brinna" i altanen

Grillning åt helvete  =))



 

Hehe, Ja gårdagen var rätt så kul , Lonie och Lottie kom förbi cafét och hömtade mig så gick vi och handlade nere på Ica, för vi hade bestämt oss för att äta ngt tillsammans. Det blev till att grilla. Och det gick som det gick. Tänk er 3 tjejer och 1 engångsgrill, Kan ju börja med det roligaste. Det gick hål på grillen så det började "brinna" i altanen. så Lonie sprang och hämtade en tallrik. efter ett litet tag sprack den, och det började "brinna" igen. så då sprang jag och hämta en plåt den gick dock inte sönder men värmen gick igenom och det började igen." När jag säger brinna menar jag att det började ryka från den. blev ngr svarta märken i altanen. sjukt kul hade vi då iaf. så vi tog grillpannan. så när allt var klart (trodde vi) så var köttet fortfarande rosa och luktade korv. så vi kastade in dom i ugnen en bra stund. men när dom var klara så var de fortfarande lite rosa och smakade korv. Måste säga att det var det äckligaste jag ätit på länge . förutom majsen vi grilla och hasselbackspotatisen. Till efterrätt gjorde vi egen fruktsallad med vaniljglass . :) underbart gott.

Under kvällen satt vi och kollade på varandras bilder och avslutade med filmen Fatsoo, ganska så vrickad film. men jag tycker personligen verkligen synd om honom.

Idag då? Vädret är sämst, så hoppas på att det kommer bli mycket att göra på cafét. Lonie och Lottie kommer snart.

MÅSTE komma ihåg att gå till posten idag..









fråga mig hur det känns..

Nu är jag inte sådär jätte nervös längre. Jag fick ett utav jobben. börjar isf första Juli. Jag hade ju önskat en tidigare anställning. Man ska inte klaga, det finns ju faktiskt dom som inte har jobb alls, och fråga mig hur det känns..
Jag om någon på denna jord vet hur det känns att bli kritiserad på den fronten hörde jag ngt annat de sista 2 åren? hade knappt gått ur skolan innan det började.

Haha. jag borde vara jätte glad. men jag känner mig smått arg. eller besviken eller ja inga glada tankar iaf. Vad har hänt med mig ?

Allt är iaf fixat för ikväll och för imorgon kväll.. hehe.. nejdå. jag bad Monika hjälpa mig för 1 gångs skull ;) bad henne ringa Pierre så kan kunde hjälpa oss att inhandla hamburgerbröd osv borta på Kiwi. och han var väldigt snäll och gjorde de. sen satte jag Monika på att städa vagnen,. för det var hon som stod där sist.. Så jag slapp. men jag har ju gjort andra nödvändiga saker idag.Plus att jag jobbat som vanligt.. tack vare det fina vädret så vart det ingen stress idag. ( ovanligt ).

Imorgon är det party party, Börjar med att ta ngr åk i backen tillsammans med Lonie och Lottie, så får Monika sova huuuuur länge hon vill =) Sen hem till oss och ut i solen med en strawberry daiquiri, eller ja flera stycken röstar jag för iaf.
Sen så ska vi väl ut och dansa eller iaf stå i baren och utforsta drinkar. Mitt och Lonies nya nöje.

Från och med Måndag blir det plugg plugg för min del. jag ska kunna hela boken utantill .. önska mig lycka till, jag kan behöva det ganska så bra.

Hem och fortsätta städa.








Nu börjar jag bli nervös

Nu börjar jag bli nervös, Inte hört något och det har gått 4 dagar sedan jag skickade in ansökan. helt ärligt så har jag glömt bort hur lång tid det brukar ta. men sista ansökningsdagen är ju 15 Maj. så det kanske inte är jätte kris egentligen.

Sitter här och pratar med en söt liten hund. En labrador. hon heter Linie, Så som Nellie sa mitt namn i början .. sött..

Igår blev en väldigt trevlig dag, emot vad den skulle ha vart, jag hade bestämt mig för när jag gick från jobbet att städa och tvätta hemma, men Lonie ringde vid 6 tiden och frågade om hon kunde komma förbi, så vi kunde hitta på ngt.. Så det blev ett par timmar i solen , på Elgen, med en varsin drink och tjejsnack. sedan blev vi hungriga så vi gick till peppes och tog en hamburgare .. den satt fint vill jag lova. Efter ett tag så kom även Lottie och satt med oss.. sedan blev det hem till mig och vi satt och pratade lite så var även Monika närvarande . Men jag måste ju också säga att jag plockade lite igår och mublerade om lite. och i morse när jag borstade tänderna så gick jag och småplockade lite.
Så idag nu när det inte är så bra väder ska jag städa när jag kommer hem. kastade in en tvättmaskin i morse. ska tvätta upp allt nu. och bäda rent i sängen kanske. =p

Åter till nerladdning utav How I met your mother =)








Känns rätt skönt dock. men lite lustigt.

Nu är livet sådär ja ni vet, konstigt. Man är varken glad ledsen eller deprimerad. känns som man stannat upp i ngt mitt emellan. Känns rätt skönt dock. men lite lustigt. Det känns som om jag skulle kunna börja skratta när som. men också deppa ihop totalt.

Jag saknar faktiskt Finspång lite just nu. Allt är Monikas fel, hon tjatar helatiden om hur mycket hon vill hem. Då börjar det kännas i mig också. Ta det inte fel, men jag vill inte hem. men får jag inget jobb till sommaren, så har jag inget annat val, än att åka hem, men bara  över sommaren. Funderar lite på isf att skaffa en hund. Jag vill så gärna ha en hund. JAA jag vet vilket ansvar det är med hund. och frågan är om jag har tiden för en hund. men man kan ändå villja ha saker. Ngt jag får börja fundera på kanske. förstå en litel puppy. åhh såsött..

Annars här i Hemsedal skiner solen och det är alldeles underbart ute. Jag vill bara ut , ut ,ut, ut .. Men somliga har ett jobb att sköta.. Det tråkiga med denna dag är att Monika börjar jobba klockan 1 och Lonie jobbar heladagen.
Men det ger mig bara större anledning till att städa hemma. Röja upp i sovrumet och tvätta lite kläder.

Åter till arbetet, eller en cigg på det här kanske ;)









bli bättre om jag valde den andra vägen

Tro det eller ej,

Men jag klarar inte av det här längre. trodde det hade fått ett slut,. men ack så fel jag hade. hur kunde jag ens tro att allt skulle bli bättre om jag valde den andra vägen . att prata med dig istället för den andra personen. du ljög mig rakt upp i ansiktet och jag trodde på dig. du är så lite värd  i mina ögon ..


Skämt o sido. har lite tråkigt här hemma. alla vi 3 sitter i vardagsrummet och pratar om ludna damer som får bättre orgasm..








smått onykter

Trött..

vet egentligen inte alls vad jag ska skriva mera än att jag känner mig smått onykter.. LEDIG inatt också..

ha en trevlig kväll. skriver mera imorgon. söndagar brukar det vara mycket i huvudet.





vi tog en svslutande kväll

Jaha. nu är det dax återigen att uppdatera lite här tycker jag..
Sist jag skrev , skrev jag att mamma var här. men hon åkte i Onsdags . mycket trevligt att ha henne här. : saknar min mamma när jag inte har henne runt om mig.

Så veckan då. den har vart helt underbar.

Måndags: Vädret var helt underbart SOL SOL SOL. så Lonie jag Christian Rune och mamma drog till backen. och åkte. Helt underbart. Rune orkade inte åka så mycket, så han gjorde mamma sällskap på fjällcafét där hon satt och solade. efter flera timmars körning drog vi ner till skidstua och drog i oss 10 kanor öl , och en varsin hotlamomba (stavas?)
Efter de drog mamma och rune hem. vi fortsatte ner till stavkroa, med yttligare 3 kanor öl.  Strax efter de upptäckte jag att min mobil var borta. tappade bort den i ngr timmar. sedan ringde en trevlig norsk människa och sa att han hittat den. 
blev lite mellan fest hos Marlene / co. efter de ner till stavkroa igen.  jag drack för ca 1200. Monika lika så. Lonie också. menjag kanske var dränkt i öl för kanske 2000? kände mig smått mobbad utav Christian Pierre Lonie Monika Nicolina jaa alla typ :)

Tisdagen. Mindre roligt väder. men vi tog en svslutande kväll med Kina mat. Christian och jag bjöd. mycket trevligt.

Onsdagen blev mycket trevligt. efter mamma hade åkt blev jag deppig. tyckte jag kunde ha vart ledig mera. men man måste jobba.:!! men både hon och Runde var väldigt nöjda med veckan..
Efter jobbet gick Lonie jag och Lottie hem till marielle o Fredrik och grillade. alla var där. förutom Monika. men hon jobbade , så hon kom senare.. det var en mycket trevlig kväll. tror fan att alla blev jävligt fulla den kvällen. men alla var på bra humör så det var helt lyckat.. Tack Marielle och Fredrik för en underbar kväll.. och alla ni andra också.!! Tänkte lägga upp lite bilder här.. Orkar egentligen inte. men finns ingen ursäkt idag. för dom finns på min dator,.

'Torsdagen, Började mycket tidigt. satt  i en liten bil 5 personer bakfull. ja kan det bli värre. men det var en trevlig tripp. det var Jag, Christian Pierre Sara och Johanna som drog ner till Krager Ö. där vi ska bo i Sommar. mycket trevlig stad och vi hade solen med oss ner.. ja en enormt mysig dag.! hade vart bättre om man vart på topp..
Men jag måste verkligen säga att mitt liv är så bra just nu. jag mår bra. allt är bra.! MEN saknar en viss "grej" om jag nu får kalla det de.. jag vill inte nämna vad det egentligen är. men det är de som tynger mig de dagar jag är dyster..




Nu har jag skrivit massa strunt. här kommer lite biler. Enjoy.



































iallafall på ytan..

Hej hej hallå..



Har inte haft den tid jag behöver till bloggen på jag vet inte alls hur länge. om jag ska vara ärligt så har jag inte haft ngn vidare lust heller,

Kan ju börja med att skriva att min mamma och hennes vän Rune är här uppe i Hemsedal och hälsar på.. Finner det väldigt trevligt. Vi har precis kommit hem efter att varit och ätit på kökken kroken. mycket trevligt och mycket god mat. fick ett väligt gott vin till som Rune bjöd på..Trevligt att se så mycket folk ute också, det märks att det är påsk nu.. tycker bara det kunde vara mera snö.. Imoron är det en vanlig dag för mig. jobb på cafet hela dagen.

Det vi gjort idag:
Fick sovmorgon tack vare Christian, ska väl inte säga sovmorgon, var egentligen ledig idag, skulle bara gå in extra om det var mycket folk. men det var lungt och skönt så den ända nytta jag gjorde var att baka en morotskaka.
Sedan så kom Lonie förbi så vi gick upp till huset och hämtade upp mamma , Rune och Monika. så gick vi bort till skidcentret och tog en fika i solen. mycket trevligt och jag tror det uppskattades från både mamma och Rune.. sedan hem och satt vid köksbordet och pratade och lyssnade på musik och drack lite dooleys. sedan gick vi för att äta mat..
Kan säga att denna dag vart mycket trevligt och älskar att ha min mamma här på besök. så får hon se vilket paradis jag lever i..iaf på ytan ..¨

Nu ska jag gå ut till de andra och säga godnatt. måste sova bort denna huvudvärk jag dragit på mig.

Ha det bra mina underbara.








möta det jag lämnade åt ryggen och stängde dörren till!

Ett tag sedan!.




Sådär nu skriver jag igen. Kan ju börja med att jag inte vill sitta inne på cafet och jobba idag!. mera sugen på att sitta uppe på skarsnuten med en nice drink i det strålande solsken som är idag. och självklart imorgon när man är ledig så ska det vara mulet =/. Men oandrasidan, det är ju snart sommar, så kan man ta del utav många dagar som denna. Önskar bara det kunde vara 1 meter snö + detta underbara väder. men snön försvinner bara mera och mera. vill man åka snowboard kanske man borde ta tag i det nu innan all snö är borta..! Jag ber till GUD att det ska vara bra snö när mamma och Rune kommer upp..
Ohh jaa ni hörde rätt, min kära mor kommer upp och hälsar på mig här. har haft lite panik för att koma på saker man kan göra. men det är bara att åka till olika ställen på dagarna och äta god mat. men tror hon kommer treivas här i hemsedal. kanske inte finns sådär överdrivet mycket att göra. men själva omgiv´ningen är helt underbar.
och jag är glad över att hon ska komma upp!!

Sitter och kollar i Hemsedals tidningen Fjell Nytt och har precis löst ut finn fem feil. Den var inte så svår denna gång. tycker att Niclas är snäll som gör dem lite lättare, blir så sur annars när jag inte klarar ut dom!!
ska nog gå över till sudoku. härligt tidsfördriv.

Så ska jag väl skryta lite att jag är ledig Måndag och Tisdag =)) ska iväg till Krager Ö bara över natten. wie wie..

Som svar till dig John, Jag ska inte vara i Hemsedal i sommar, men ska ner till KragerÖ och jobba där tillsammans med Chrístian , Pierre , Sara och Johanna. Hoppas att Lonie följer med också. det är en tjej du inte träffat. men hon är underbar,

Ullis jag saknar dig jätte mycket också. trodde du skulle komma till Norge så vi kunde ses. vet inte om det blir så mycket till Sverige för min del i sommar.. tror jag åker hem till Nellies födelsedag. missade den förra året, men ska inte hända igen.. PLUS att jag måste till Norrköping också och fixa tatueringen på foten. vill få ordning på den nu snart. dum i huvet var jag som inte tog tag i de när jag var hemma sist.. och jag ber sååååå mycket om ursäkt att jag inte hörde av mig då. men jag hade så himmla mycket att stå i.

Saknar Jennie , Min söta underbara lillasyster
Saknar Anna, min allra bästa vän.¨
Saknar Elina och Nellie, Jannice och Leo, Lennie och Tommy, och självklart min lillebror Joel.
Mamma och pappa och alla andra mina underbara vänner.
Trodde denna sommar skulle vara i Finspång.
Men finns förmycket där som jag inte vill vara med om. men jag kommer ju och hälsar på och återvänder säkert ngn jag. när jag är reda att möta det jag lämnade åt ryggen och stängde dörren till!








RSS 2.0