..

:)



jag och jag, och återigen JAG!

"Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra. Jag ljuger så BRA " ???







Olika saker sägs helatiden, du förlåter en lögn, och tror att personen ifråga ska förstå att det var ett misstag, men nejjdå!! Vi gör samma sak igen och ljuger lite till..
Det är så att det finns vissa funktioner i hjärnan som inte fungerar.
Varför stå och säga saker , som enbart förstör för sig själv.!  Spekulationer...

Jag har så lärt mig utav mitt 5 års förhållande att saker blir alltid det samma, oavsett hur många gånger man försöker. Du är alltid samma person. Självklart kan man anstränga sig lite extra, absolut. men ska du verkligen förändra den personen du fallit så hårt för? Nej , inte min melodi. 

Jag ska absolut inte säga att mina 5 år med Ronny var dåliga. för det var det inte! Fina roliga och härliga minnen. Och ja vi försökte reparera vårt förhållnde 2 gånger, ohh joo ja det var super bra de första 2 åren, sedan samma visa igen. Jag försökte bättra mig på mina tider, och min impulsiva sida.
Men som sagt jag kommer alltid vara tidoptemist, och jag får mina impulsiva anfall,  som att åka till Stockholm över 1 natt och bara gå på stan eller kanske dra ner till Göteborg för att bara gå 5 timmar på Liseberg. 
Han gav mig mycket lärdom och visdom här i livet och att vara "plastmamma" eller det ordet jag valde och gav mig in i rollen som kompis / eller bästakompis. Det är nog det som fick mig att växa ännu mera. Lilla Jonna var bara 2 år när vi träffades, och idag är hon redan 10 år. satan vad tiden går fort. och de 5 åren vi hade tillsammans var helt fantastiska, men jag säger de jag hörde en vän till mig säga herromdagen,

Det var bara ett utav flera kapitell ur mitt liv, och det gör att denna berättelse kan fortsätta och de erfarenheterna jag bär på idag kommer ge mig så många fördelar här i livet!"

Jag anser att man har bara en mamma, och där vet jag redan att 20 utav er 78 läsare grinar illa och tänker:
Hon har ingen aning om vad hon pratar om, jag låter er återigen tycka och tänka precis som ni vill. men ordet plastmamma, ? det rimmar illa. men det finns alltid plats för fler familjemedlemmar. Och fina underbara Lise-lott, du kommer alltid ha en roll som står så nära bonusmamma , plastmamma  eller what ever man kan komma.

De två åren i Norge fick mig att växa på ett helt annat sett, där gick svek och förtroendet hand i hand. Jag hade Christian i 2 hela år, han jag trodde då var min absoluta livskärlek, soulmate. Han gav mig så mycket att jag växte in i min roll. Han fick mig att tro på mig själv, dock har jag väl aldrig varit osäker som person, alltid stått på mina egna ben. Men det är tack vare de personer som kommit och gått i mitt liv.
Den dagen Mr C valde att fortsätta utan mig, ja den var tuff. tog mig 1 ½ år att komma över honom.
Ja ni som följt denna oberäkniliga blogg kan ju räkna ut med "censur" att det var i April..
Jag trodde världen skulle falla samman, Jag som var så säker att jag åtminstonde skulle höra hans röst varje dag för resten utav mitt liv.
Ja jag vet  patetiskt. men det var iaf så jag kände.
Men var det hans val, vem är jag att jaga honom, när han gjort sitt val. Och ja, det kom helt ovänat, jag var upp över öronen kär i honom. 
Det var flera kvällar där efter det som jag satt med ett färdig skrivet sms på telefonen och det var bara att trycka "send"
Men tröck alltid bort det istället, Aldrig att jag skulle svälja den soltheten jag har i kroppen. Aldrig att jag skulle visa mig svagare en någon annan. Självklart är vi vänner idagens läge, Nu ser jag absolut inte honom på något annat sätt en som världens finaste vän. han gav mig mer än vad han tog ifrån mig ,
Där lever ordspråket " Det som inte dödar, härdar." Right ?!?

Nu väntar jag på att skriva nya rader om mitt liv , och den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. iaf enligt de dumma ordspråken. Man ska alltid lita på de personer man möter i livet tills de bevsat motsatsen.
Det är det jag lever efter . och ingen uppskattar ärlighet mer en mig. man kan förlåta mer en vad man tror. Kärlek och förlåtelse är väl praktiskt taget samma sak, ? Det är så jag ser det!!

 Hörrruuuu ;)

men vem fan behöver vara snygg ;)

Man slutar aldrig förvånas.. Sen är det så roligt att personer är så förutsägbara .. :)

En mycket trevlig dag på jobbet, dock gick tiden fruktansvärt sakta mellan 9-11:30.. sen rullade det på!
Tack vare att det har varit mycket att göra idag så har tankarna bara varit fokuserade över jobbet, och det har hjälp, dock över en sömnlös natt och lite mat, så såg jag väl ut där efter, men vem fan behöver vara snygg ;)

Nu ska jag slå mig ner och kolla på greys, och förhoppningsvis somna, och ser vad morgon dagen har att bjuda på! för övrigt blir kommande vecka fruktansvärt trälig, ensamtid gör så man automatiskt analyserar, och det gör en smått crazy, tur att jag ändå har båda mina fötter på jorden och vet vad verkligheten erbjuder och de ultimatum som sedan ställs, Ärligheten varar längst, men vitalögner är väl okej!! Kom också ihåg att i krig och kärlek är allt tillåtet.

O a O

my love*


"My Love"




My love, we have seen it all
The Endless confession,The rise and fall
As fragile as a child
Lately I'm sorry I can't hold a smile

But I stand tall to get by
No matter how hard I try to hide
Did you know I take the time for you
Did you know that I would see you through
Did you know that I would play the part
I must've made it clear right from the start

My love, can you give me strength
Somehow I forgot how to ease my pain
I know I'm right where I belong
Something from nothing never proved me wrong

But I stand tall to get by
No matter how hard I try to hide
Did you know I take the time for you

Did you know that I would see you through
Did you know that I would play the part
I must've made it clear right from the start

I would share my whole life with you
Would you do the same for me
I would give all I am to you
Would you do the same for me

And I will stand tall to get by
No matter how hard I try to hide
Could you see I've been brave
Did you notice all my mistakes
There were times I could feel you read my mind

Did you know I take the time for you
Did you know that I would see you through
Did you know that I would play the part
I know I made it clear right from the start


RSS 2.0