Det kan man iaf hantera.

Idag är det dagen jag egentligen bordet bloggat från att jag gick upp tills jag går och lägger mig.. Studsar runt jobbiga tankar i huvudet. Men jag blir inte riktigt klok på det heller. Överdriver jag eller är det så illa mitt huvud vill få det att tro ?

Denna helg kommer nog bli riktigt bra tror jag.. ska jobba och äntligen göra nytta utav det jag kan och det jag är duktig på..


En sak till.

Varför ska tjejer vara sådanna som alltid snackar så mycket skit ?.. och alltid ställa till det för varandra..

Ska försöka komma hem i Juli.. Min syster Elina blir ju 25. och jag behöver verkligen er där hemma just nu. iaf en dag som denna. många promenader och mycket snack. Men jag är väl glad över att kommit ifrån Finspån gsbubblan. men ibland vill jag bara krypa in i den igen. Där kan man iaf hantera allt skitsnack. man har sina riktiga vänner och de som älskar en där hemma.. och självklart de som hatar en också. men som sagt. det kan man iaf hantera.

Kärlek gör mig rädd. När ,man är kär och verkligen älskar ngn så vill man bara inte förlora det. och men går och är rädd för att de som gjort en så glad bara ska vara borta över en natt!!!








att jag inte kan andas längre.

ojj ojj. hehe. jag har visst inte skrivit på en hel månad-.. men saker och ting är lite annorlunda. jag har inget internet hemma. PLUS att Christian hade gjort någon inställning så det trådlösa inte fungerade. men nu är allt bra igen. och jag kan äntligen sitta och ha en stundför mig själv med datorn i knät =) Me like.

Livet mitt är helt underbart nere i Kragerö. härliga nya vänner och ett liv här i Kragerö. och jag 'är så kär att jag inte kan andas längre. men det är nog mycket sommaren som gör de här känslorna i min kropp.. Jag är glad helatiden och det pirrar i min kropp varje sekund. Me like.

Saknar min familj så jag snart spricker. ni finns i mitt hjärta och mina tankar helatiden.

me miss Anna..

I love my life.


RSS 2.0