borrrrrrring

Har jobbat fram tills nu. men har inget vettigt att skriva i bloggen så hittade ett formulär där man fyller i dumma frågor..

Kan glädja er med att nu är det bara 1 dag kvar tills min ANNA kommer hit till KragerÖ Och Mari var snäll och kunde ta 1 utav mina pass nästa vecka så byter vi ett också =) Me like..


Vem ringde dig senast? Christian
Vad har du för bh på dig just nu? Svart.
Vad har du för trosor på dig just nu? Svarta
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är sdet i från? Christina. Det är från min mamma, Jag frågade henne , vem som var snyggast utav Christina Aguilera och Angelina Jolie.
Har någon kallat dej slampa? Jo, kan väl inte rinktigt svara nej. men jag var inte förtjänt utav de.
Har du slått någon riktigt hårt? Det har jag.
Använder du parfym? JAPP.. Christina Aguileras nya ;)
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Hela mig =p
Killar du faller för? Runt 1,90  och de som heter Christian =p
Vill du ut och festa nu? Sitter redan på jobbet ( krogen och dricken en KB)
Vad är klockan? 22:00
vilken färg har din mobil? Svart & Silver sony ericsson T700
Är du social? Oftast.
Vad tänker du när du vaknar? Vill sova och vill inte att C ska lämna sängen ..
är du kär just nu ? Jo som en larvig liten 14åring.
när strulade du senat ? Längesedan det var.
när kysste du någon sist ? Ca: 12 timmar sedan.
Vad stod de i ditt senaste sända meddelande ? Hej! Har inte mycket pengar kvar, Vill du ringa mig!
när svek du någon senast ? Säkert loppet inom 1 vecka.











dålig stil och sista gången...

HAha.. just nu kan det inte bli mycket bättre i mitt liv. Eller jo , om jag fick träffa min familj så..

Känner hur de gammla vibbarna jag alltid hade förr börjar leta sig upp till ytan.. ANNA kommer snart hit och jag börjar lyssna på den musik vi jämnt gjorde i bilen. :) JAG ÄLSKAR YOUTUBE!!!!!!!!!!

Ska snart börja jobba också. jobbar i baren ikväll. 20 till stägning.. skönt att ha stägningen när man själv ska upp på jobb dagen efter. då vet man att städningen är bra. Har tyvärr inte vart de de dagarna jag inte haft stägningen.. OCH nej jag är inte bäst på att städa i världen. men på det här stället är jag de iaf.!!
Haha tack vare att jag skrev det nu kom jag på att jag inte får tag på min anställda i Hemsedal. har försökt ringa henne idag och skriva mail på facebook , men hon svarar inte.. Ska fråga Anna om hon är sugfen på att köra upp till Hemsedal nästa vecka och kolla hur fan det går.. Varken Christian eller jag har ingen som helst aning om hur det går, eller om det överhuvudtaget är öppet..!! Dålig still och sista gången man frågar någon man inte känner.. men men. man är ju dum och litar på vissa personer som inte är så värda att lita på. Men man lär sig tydligen inte av sina misstag..


haha trodde jag skulle ha massa att skriva men tydligen inte..









måndagen den 27e :)

Kan  ju börja detta inlägg med att jag gärna hade legat kvar i sängen även denna morgon, men jag gick upp vid halv 9 gjorde mig i ordning för att gå till mitt jobb som städerska på tollboden. Men det hade blivit ett missförstånd så det andra städerskan var där. så jag gick förbi Kiwi köpte med frukost hem och gav Christian frukost på sängen och la mig brevid och kollade på film. sedan somnade vi om och jag vaknade 11:50 och skulle vara på mitt andra jobb klockan 12. men jag ju redan i ordning så jag borstade tänderna och sprang iväg ..

Så just nu sitter jag på jobbet och restaurangern brevid är sura för att vi inte har toalettpapper, Men har messat chefen så han är på G...


EN TREVLIG NYHET.. Min Anna kommer hit på Måndag den 27e, På hennes egna födelsedag.. det blir att gå ut och bjuda henne på middag och sedan ta en flaska vin eller 2 :) 
OCH JAG ÄR JÄTTE GLAD FÖR DE !!! =)









sitter på sushi

Sitter på Sushi. men ska nog gå hem nu. Rätt så mycket onyktert folk. så får inte den lugna kvällen jag hade hoppast på. men bra för sushi att att är mycket folk. Imorgon bitti blir det jobb både på Tollboden och Sushi.. GE MIG MERA JOBB..
Har en kul sak att förtella för er. Jag har fått löneförhöjning :) wiee wiee. och mera arbetstimmar så jag har planerat att vara rik ett tag, eller jaa.Jag ska ju till Thailand så blir att spara alla pengarna tills dess :)

Hemåt.. Hade hoppats på att Jennie ( lilla syster ) eller ngn trevlig människa skulle vara på msn. men ikke sa nikke!!










att gå upp ur sängen,

Nu sitter jag återigen på jobbet men jag är fri.. tänkte mera på att surfa litegrann och bara hänga med brudarna från Tollboden. Idag har annars varit en ganska så hyglig dag. Christian och jag klev ur sängen vid 9, Vi båda skulle upp och jobba. För mig blev det dock bara 2 timmar. Jag kan ju lova er att det var rätt så jobbigt att gå upp ur sängen, eftersom jag jobbade till halv4 i natt. Christian var pigg som en tupp även fast han festade och kom i säng samtidigt som mig. Får se hur kartig han är i kväll.. Men han är ju arbetsnarkoman.

Ikväll pratas det om fest. Men jag känner mig inte så sugen. eftersom jag ska upp imorgon vid 8 och jobba. Men jag är ju här för att jobba.. Kan inte förstå de som tycker att 9-10 arbete är jobbigt. jag vill jobba minst 14 timmar om dagen.
Nu börjar mitt jobb komma igång. servering på dagarna och bar på kvällar/nätter... Me like*

Måste även idag skriva att jag saknar er där hemma.. Och vill också berätta att jag pratade med Elina på msn i Torsdags och hade webkameran igång, och min Nellie satt med och hon blev jätte glad när hon såg mig och sa Kom baka menas med ( Kom tillbaka ) åhhh vill bara pussa och krama sönder henne.  MIN NELLIE. Elina och Robert bara lånar henne imellan åt ;)

Suger på att se Jannice och hennes mage nu också.. jag inväntar ju även ett till Syskonbarn, som jag lovar er kommer bli lika änglalik som de andra två.. =)

Nej nu ska jag faktiskt dra ihop mina saker och gå hem. se om de orkas med ett glas rödvin på Tollboden med de andra!









Ta fram mina hundvalpsögon

Nu sitter jag på jobbet igen.. det är två småkillar som sitter här vid baren och tycker de är jätte coola och dricker cocacola. hehe.. Annars idag har det vart en väldigt lugn dag.. kan tänka mig att alla som är lediga idag lgger på stranden och njuter utav det härliga vädret som man inte vill ska försvinna ..
Just nu sitter jag och pratar med Ullis på msn också. :)

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra.. Men jag tror jag får ta tag i vårat sovrum. Allt Christian och jag äger står mitt i rummet. jag lovade honom att jag skulle fixa de igår på min lediga dag. men jag valde att sova till klockan 3 och sedan blev det 1 avsnitt av Greys Anatomy, gud vad jag grät.. sedan blev det en dusch. och begav mig för att möta upp Kristel. Så vi började med att gå till Kiwi och köpa en varsin smirnoff ICE och satte oss på bryggan och badade fötterna och snackade mest massa skit. men det är ju det vi tjejer tycker om ( instämmer ? ) hehe.. efter de gick vi och åt lite kinamat, sedan satte vi oss här på mitt jobb. drack litegrann avslutade kvällen med ett nattbad. sen hem och mysa med film :) Jag var iaf duktig och bäddade sängen =)

Pratade med min Anna idag också.. lovade henne att jag skulle ringa ikväll när jag laddat telefonen.. måste bara ta fram mina hundvalpsögon och fråga Christian .. hehe..

Nej åter till jobbet..








Ihh

Lycklig :)






RSS 2.0