slutar snöa vid 5?

Låååång dag framför mig. storstäda cafet, hem och ta reda på kläderna som ligger i hela rummet. slänga in en tvättmaskin. men nu ska jag ut och röka i snöstormen. men det går fint. bara det slutar snöa vid 5. :)

Bye!


yeah!!

surprise surprise , knock knock on your door !!




jag är överlycklig

ligger fortfarande i sängen . och mår verkligen skit, hostar och har så ont i halsen.. vore det inte lördag skulle jag stanna hemma, men det går ej. har så mycket att fixa idag!!

jag är överlycklig

bye!



hemma nu!

Klar på jobb nu!: Men är redan hemma och pratar med Josefine på facebook.

Fan jag gjorde de IGEN. därför skriver jag om hela inlägget..!

Blir ingen bowling. vi pratar om att dra bort till cafen istället, för Josefine pratade om att det var ngn snowboard film som visades där!!.

så hela gänget drar dit. glömde ngr sist.. det blir Jag Nicolina Alexandra S Josefine Erik, Stelle, John Marielle Magnus och Alexandra. vet inte om jag glömt ngn nu.. :) men det är iaf dom jag vet ska med..

tror det kan bli jävligt trevligt om alla följer med.




Bye!!



jag är ju en snäll människa så det kommer nog gå bra :)

Trött seg och sjuk.. Just nu ligger det på lugna sidan. men jag är "rädd" för att det ska bli värre som det blev sist. men jag får väl hålla ut tills min nya anställda kommer nu i början av December.. ska bli skönt att bli lite avlastad. men jag är lite smått rädd för att jag kommer bli för hård. men jag är ju en snäll människa så det kommer nog gå bra :)

igår var det en mysdag, Jag vaknade vid 1 (A) Inte sovit så länge på jag vet inte HUR länge!!Satte på Tokyo Drift.. Efter 3 minuter in i filmen kom Nicolina och Alexandra in och la sig i sängen med mig och vi låg på rad och kollade på filmen.. När filmen var slut duschade jag, och sedanåkte vi ner till cafet och började baka paj. var tvungen att ha paj. så jag har ngt i matväg som kan säljas,

Sen så satt vi alla och tankade film. och åkte hem till Alexandra och Maya , kollade på Saw5, sen gick jag hem, var så trött. Då kollade Monika och jag på Pocahontas, Törnrosa och Askungen. sen satte jag på Aristocats men somnade ifrån filmen.

På kvällen kom Mikael förbi hos oss. jag gjorde en varmtoast åt honom satt och skrattade lite med dom. men gick in igen till Monikas och mitt Disney maraton :) flera filmer är på väg.


Bye!!



här kommer lite bilder från Alexandras camera :) jag nämde ju för er att Christian och Monika hade krig med olivolja.. här kommer lite bilder från den kvällen. måste börja med att lägga upp Monika. som ifs var den sista bilden på cameran den kvällen!!: hehe. ni kommer nog skratta lika mycket som jag gjorde när jag såg dom!: och fy fan vad glad jag är att jag inte la mig i deras bråk, för fy fan vad hon hade att göra med håret. stackare. hon som också skulle upp och jobba dagen efter. men som det sägs. Är man med i leken får man leken tåla!! :)


 
Som ni ser var det Öl med i bilden också

 
Se så hon ser ut. stackare. men fy fan vad kul :)'

 
Soffan. men Proffs Lindy fick bort de :)


Så orkar inte lägga in flera bilder. det finns på facebook.com om ni vill se mera bilder..
Bye!!



natti..

god natt



barnsliga idioter.!!

idiot.. fast för en gångsskull är det så jävla skönt att vara arg på ngt annat!!: hur jävla respektlös får man vara när man spelar så jävla hög musik så att det överröstar mitt högsta när jag sitter med höglurar??.. och när min telefon ringer sänker dom inte ens!!!: IDIOTER,.

Nu vill jag ärligt talat bara härifrån. till människor som lyssnar och respekterar andra människor..

Nej men vi är faktist mera än dig. så vi respekterar varandra genom att lyssna på varandra.. hur normalt låter de då.!! barnsliga idioter.!! jag är arg arg arg. men ska göra mig iordning och gå till Alexandra. för här hemma blir man inte respekterad på ngt sett!!!!!!!!!  Klipp er och skaffa er ett jobb!!..



nu känns det bättre!!

bye!!



För tro det eller ej men jag älskar inte dig.

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt .Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär Även om du sa förlåt för allt som du har gjort. Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär. Om du lovade att ändra dig och bli normal.Om du sa jag kommer alltid att älska dig. Skulle det inte spela någon roll. För tro det eller ej men jag älskar inte dig. Du får stå kvar
För jag går nu. Ja, jag går nu. Och jag är starkare än du.Ja, jag är starkare än du. Det har jag lärt mig nu.Du brände dina broar när du sa det där. Som fick mig att förstå vem du egentligen är.Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser.Och när du försöker le så ser vi den bara mer.
Du har sårat mig mera än du tycks förstå.Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så.Och du som tror på karma, och kallar dig lärd.Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd.






Sitter hemma i soffan just nu, jävlas lite med Rickard och Monika och sjunger hur högt som helst, medans dom lyssnar på skit musik, fast ibland hör jag ganska så bra musik ur han högtalare,.. Dom spelar högt högt. finns nog ngn som inte skulle tycka om de tror jag!! Sifter också och inväntar Alexandra, hon skulle titta förbi en snabbis sa hon. :) och lämna mitt rödvin som hon köpte åt mig i Gol.


Btw, det blev inget läkarbesök igår, läkaren var inte där när vi kom. men jag fick en tid på Måndag klockan 10. Förmodligen skulle söta pierre jobba ngr timmar. det kommer nog gå ganska så fort, ska bara göra tre prov, sen så får man invänta resultatet. och hoppas på det bästa!! ska bara se om jag kan ragga lite på Alexandra eller Nicolina eller Monika om ngn vill köra mig till Gol :)



Här kommer ngr bilder från ngr fester vi haft här hemma :)


Nicolina, Pierre och Erik!


John, Erik, Fredrik, Josefine, och Mikael


hehe, Christian


jag och Nicolina! :)   ( jag vet inte hur jag roterar bilderna) loolife


Monika Erik Josefine och Christian.


Rickard .. galen men söt!!

Orkar inte med alla bilder. dem finns på facebook.com


Bye!


unnnnndeeeerbart

Sitter hemma nu, med min nya dator.. :) överlycklig..

Idag har jag jobbat och sedan åkt till Gol, men det var inte öppet hos läkaren, men tog nummret så ska ringa imorgonbitti. så jag får en bestämd tid istället.. för att försöka åka på droppin..!!

har pratat med min mamma idag också.. underbart trevligt..älskar min mamma.
också pratat med Tiina. hon ringde en stund förut. saknar henne så mycket..
försökte ringa till Jonna förut men hon svarade inte :(

Ska strax iväg till Nicolina. vi ska bada jacutzi :) unnnnndeeeerbart, dricka vin och glögg. yeah!! tycker verkligen om dessa tjejer. underbara

jag är på ovanligt glatt humör idag. den som försör för mig ska jag spotta på. ;) jag har redan lyckats att irritera Rickard med migg glada humör. ni ska se hans hand. jag har kluddrat lite där ;) hihihihihihihi--

nej nu ska jag byta om sedan gå hem till Nicco :)

Bye!!



fått dator idag

JAG HAR FÅTT EN DATOR IDAG =) =) =) =)

världens snällatse christian



måste

kanske dax att gå upp ur sængen nu.. måste på toaletten. måste klæ på mig, måste sminka min, måste till jobbet

bye!!




springa på toaletten var 10.e minut.

Ligger i min sæng mitt i den stora nya dubbelsængen :D helt underbart att sova sjælv (ibland)

imorgon blir det en kort dag på cafet. ska åka till lækaren och kolla upp vad fan det kan vara, orkar inte gå omkring om må illa hela dagarna och ha ont hela tiden. kan ju inte jobba ordentligt då. Denna dag har vart værst hittils. har mått illa och haft spyjænsla helda dagen- och vart jætte yr.! och hur jobbigt ær det inte att springa på toaletten var 10.e minut. och det går aldrig øver. varfør varfør . hur kunde jag vara så dum i hela mitt huvud..

kanske ær jag?!?!?!  En ljug apa!!

nej nu ska jag kolla klart på filmen. Prata lite med min bror på msn innan och læsa lillasysters blogg :)

Bye!!




ruffsar hon till de

Nu har min søta lillasyster också en blogg.. søt hon ær :)

http://vackrazzt.blogg.se
 

Sitter på Monikas golv just nu och hon pillar mig i håret.. så skønt. hon har just plattat de men nu ruffsar hon till de igen .. :-p
Ska strax ivæg igen.. har inte vart hemma på heladagen. vart med Alexandra och Stina heladagen. suttit och prata med Maya litegrann undertiden hon var hemma och gjorde køttbullar :)

Nej nu orkar jag inte skriva mera..

have a nice day babes

'
bye!!




igår med olivolja och allt annat.

jag bryr mig inte om det dåliga længre. jag ligger hær i en STOR skøn sæng med en dator i knæt och massa filmer. det ænda jag saknar just nu ær chipsen som står i køket, men om jag går ut kanske dom tvingar mig stæda upp efter Chtistian och Monika som hade krig igår med olivolja och allt annat. Ingen utav dem ær hemma nu iaf. Monika jobbar och Christian ær væl ngn annanstans han. hos den høgremakten i hans liv just nu!! hehe.
Richard och Pierre stædar. kan smyga ut i køket så dom inte ser mig.


Måste ta mig en dusch också. luktar som en full gammal 80åring som inte vet vad en dusch ær. ngn som vill komma och lægga sig brevid och lukta litegrann . :-p

ikvæll blir det ev festa med. men inte som førra søndagen.  Ska messa Alexandra också se om hon vill med till Spar om det nu ær øppet åpend! ska kolla om mitt Tele2 kontantkort kommit. isf blir det telefonen heladagen.. :D

øver till en film och powernap

Bye!!




Leo 1 år :)

Får absolut inte gløma att skriva att Leo fyller 1 år idag :) Saknar den busungen.

GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis GRATTIS grattis






jag vill inte såra mænniskor,

blev inget bloggande igår nær jag kom hem. før Christian hade datorn. men nu kan jag ju blogga lite iaf. :)

blev glad førut nær Richard och Alexandra kom førbi och sa att jag såg ovanligt glad ut idag. førlåt haha. men alltså jag ær en glad person. bara vart nere i en svacka, men på væg uppåt. nu finns det inget jag kan gøra længre mera æn att sæga ha det så bra .



Jag tror jag aldrig skæmts øver något jag gjort. kanske ongrar till viss del, men gjort ær gjort och man måste stå før sina konsekvenser, jag gør mycket fel. varje dag i stort sett. pratar innan jag tænker, och det sårar mænniskor, jag vill inte såra mænniskor, men nær någon hugger tillbaka blir det værre.  Varfør kan man inte redan ha alla svar. innan man ger sig in på ngt.- Jag ger vanligvit aldrig upp, men nu tænker jag gøra de. !!!!
Jag tænker gøra den hær sæsongen. jag kommer ha jævligt roligt vissa dagar och andra sæmre. men thats life. life is a bitch sometimes. ovanligt mycket på sista tiden.  men det som inte bryter ner æn gør en starkare. JAG måste ju leva upp till mina två meningar "citat" som jag alltid anvænder.Well fake a smile. och I'll be a bitch because I can.  HAHAHAHAHA..

En tjej træffar en kille under sommarlovet, dom gør allt tillsammans spenderar all tid med varandra. hon får uppleva det hon tror ær riktig kærlek før førsta gången i sitt liv. han ger henne allt. allt hon någonsin kan ønska sig, men sedan en dag , nær sommaren børjar tina bort och verkligheten kommer ifatt,så gør æven kærleken de,



Men ikvæll blir det iaf ut och æta med Alexandra Nicolina Stina? och ska fråga om monika vill følja med. :)
girls night out ..  har hållt på att skriva det hær inlægget i 2 timmar, Under tiden har jag gjort pajer och morotskaka sedan haft kunder,. Hade jætte mycket i huvudet førut men det ær helt borta. skønt de iaf.
ska kolla ngr avsnitt utav gossip girl nu.

Bye!!




Det trodde jag aldrig.

Sitter på jobbet.. Linda och två utav hennes arbetskamrater,., dom sitter och pratar om att det kommer bli 20-22 minus grader nu i dagarna. jævla roligt jag fryser ihjæl nu. och det ær ca 10 nu.. men jag står hær inne på mitt cafe med ugnar och varma saker som håller en hudfærgad iaf :)

Har inget att skriva. men ville ændå uppdatera. ska førsøka lista ut vad jag ska gøra ikvæll.. ALLA i huset jobbar ikvæll. och jag ær sjælv. Om Christian ær ledig lær ju inte han vara hemma iaf.! Men vi har ju internet hemma nu iaf.. ska ladda ner lite GreysAnatomy.. om det slæpps ngt mera. avsnitt 9 håller på att tankas nu.. får ta ngr GossipGirl också. Jag har ju cocacola och massa chips kvar från igår som jag kan moffa i mig. vægde mig føresten idag. sen jag kom tillbaka från Sverige nu sist har jag tappat TILL 4 kg =) Det trodde jag aldrig. men fan vad glad jag blev. jag har ju lixom inte gjort ngt alls..

Back to work. funderar øver om jag ska gøra paj nu eller senare.måste ha ngr pajer tills imorgon. Lørdag. førhoppningsvis en bra lørdag (A)

Bye!



det var så jag blev kær!

Nu ligger jag i sængen och lyssnar på Imogen heap, grymt bra !! Har ni inte hørt de førut så lyssna. underbar musik. mycket utav den musiken finns med i OC. det var så jag blev kær! Ska strax lægga mig før att sova.. men ær inte riktigt trøtt.. sugen på att titta på Sunes Jul som Monika och jag håller på att ladda ner, men då tror jag hon blir lite less på mig! Ær sjukt rastløs, och mycket førundrad øver vissa saker.. Att ha en dator och internet får mig att kænna mig på bra humør. en bra væn. har ræddat mig från många saker. också satt dit mig, Hade det tex inte vart før Facebook så hade jag inte vart hær. Det kan ni tolka hur ni vill. men jag mår bra och det går bra.


Hehe pratade med Ronny førut, min expojkvæn, han tipsade mig och Monika om en film ( The lodge ) førlåt men den filmen søg verkligen.. Om det ær/var ngn jag verkligen førlitar på mig nær det kommer till filmer ær det Ronny, men 1 minus dær.


Skulle egentligen ringt Lennie idag också. pratade med honom førut på msn. men jag glømde bort de. han skulle ivæg till sin væn Johnny som fyller år. kan ringa honom imorgon istællet før nu.. har ingen ork till att prata med ngn . speciellt inte nu nær jag har internet i sængen. HAHA.. :) life is good!


Men det blir nog ingen Sune før mig ;) det ær ex antal timmar kvar på den. det segar upp grymt mycket nær man har flera program uppe,




Jag kommer ihåg før 5-6 månader sedan nær jag inte førstod mig på facebook. nu lever jag før facebook. det ær nog jag och Jenni, facebook is the world. man får reda på allt dær, tillochmed saker man egentligen inte alls vill veta. Men jag ælskar de, och sjælvklart Youtube.com . Det ær typiskt mig. de sidor jag jæmnt har uppe ær Facebook, youtube och sjælvklart bloggen. men først læser jag alla bloggar først. ser vad som hænder i mina vænners liv. kan titta in på bildagboken imellan åt också..


Nej nu ska jag gøra ngt annat. skriver bara strunt just nu.. ska ægna mera tid på face'en innan jag lægger mig før att sova.
BTW så ær det førsta kvællen på længe det ær riktigt lungt hær hemma..! visserligen ælskar jag att ha mænniskor runt omkring mig. men idag uppskattade jag verkligen att det bara var jag och Monika. pratade om mycket och kunna bete'e oss som mojen.!!Har dock saknar Alexandra idag. men vi ses ju snart igen. Hade ju iaf turen att umgås lite med Nikko. vi tog bilen och drog till Gol. pratade också endel om vissa saker. tror nog vårat "tjejgæng"  KOMMER få vældans roligt hær i vinter.. ska bli kul att læra kænna Stina också som kom igår : ) verkar vara en riktigt goo tjej ...


Bye!!



och hamna i mitten igen.

Hur kunde jag ana de,, jag som skriver bæst på kvællarna, men eftersom vi inte haft internet fram tills nu så har jag ju inte kunna, men VI har fått de nu, och jag kænner mig inte alls så sugen på att skriva, men ni kan ju få veta vad jag gjort idag iaf :)
Nicolina kom førbi på dinkys førut och frågade om jag ville med till Gol, før hon skulle kolla på skor. så jag børjade stæda vid 3 och stængde vid halv 4, det gjorde ju ændå inte eftersom jag inte hade ngr kunder då!: Varfør kan det inte bli høgsæsong nu før då. så dagarna gå fort och man kænner att man gør ngt viktigt.. men iaf, så vi drog till Gol, gick i varje skobutik hundra ggr, och det fanns bara kærringskor. Inte ens min mamma skulle køpa dom. men tillslut så ringde hon upp Christian och frågade om det gick fint med ett par helsvarta converse skor , och sjælvklart gjorde de de. och jag gick och køpte mig lite nytt smink. sedan hem och haft mys med Monika :) vi kollade på filmen A walk to remember , underbar film. Sen nu har vi hængt tvætt pratat skit. førsøkt underhålla hunden Christian ær hundvakt åt, men han jobbar ju, så Monika fick stælla upp så snæll hon ær.. Nu sitter vi och væntar på att de andra två filmerna ska komma ner. och lyssnar på Lars Winnerbæck ..

Jag funderar på att gøra en makeover, kan ju inte gøra så mycket med utseendet æn kanske tappa ngr killo. men mitt sett att vara.. jag tænker tænka mer på vad jag sjælv vill., gøra saker før min skull och inte andras.. visst jag mår bra av att gøra mina næra glada.. men kænns som om vissa saker bara ær till ingen nytta alls.!! Kolla vart jag står nu, i mitten på ett stort fællt. vet inte vart jag ska gå. før det ær lika långt till alla olika håll. och det ær bara jobbigt att ta sig tillbaka..och nær man inte riktigt vet vart man vill så skulle det bara vara jobbigt att gå tillbaka och hamna i mitten igen. jag tænker stanna hær och se vilken væg som blir bæst. men jag ær glad nu och kænner inga tvivel just nu. det ær inte jag som gjort ngt fel. mera æn att kanske vara før snæll och dansa efter allas pipa før att smælta in och bli omtyckt. patetisk.

jag vet att du finns hær før mig iaf. och jag tackar dig før de.! du betyder allt och mera før varje dag som går. banden blir bara starkare, fast de egenligen kænns det som det glids åt sidan. men jag finns hær och du dær!. kom i håg mig.

Bye!!




och jag blev kær

Nu blev jag glad, Tiina hade kommenterat min blogg. Saknar dig med babe,

Igår nær jag hade stængt cafet så gick jag bort till sporten, hittade den finaste jacka jag nogonsin sett (øverdriver) men det var riktigt fin., och jag blev kær. hittade också jætte skøna boots dock inte så snygga men helt okej. men jag vill ha Christians byxor, dom ær så stora och skøna :) kan ta hand om dom nær han køpt nya (A).
sen gick jag hem och la mig i sængen ett tag, precis på væg att somna så kommer Monika in och ska låna min telefon. sen nær jag lagt mig igen kommer Christian in och vi pratade lite grann, så det blev inget sova., ångrar jag nu. før jag ær helt færdig.. Det blev en dusch sen så sminkade jag mig till ngn film, ville vara social mot Victor och Christian och Richard. Sen så tog jag jævligt lång tid på min innan jag gick ivæg till Alexandra och Nickolina, vi drack lite rødvin ( Helt okej ) sen så smsade jag Mikael och frågade vad han gjorde, de satt nere på elgen (en krog ), Det var bara Nickolina som hade sug på att gå ut. så vi føljde henne ner, gick in och sa Hej! sedan ivæg till Shell køpte chips och M&M :) och gick hem till mig hæmtade Transformers, kollade bara i 30-40 minuter, sen vaknade vi nær eftertexten kom .. och maya och Nikko kom. Gick hem halvsovande och frusen, somnade direkt (utan mp3.n) vaknade utav hunden i morse, sedan nær jag gick upp så fick jag færdigblandad saft yeah!! vilken service.. typ som frukost på sængen. Hallelujah.

yttligare en sak jag blev glad av IGÅR var att mamma ringde., hon ringde nær jag var mitt uppe i Guitarr Hero. men det gjorde absolut inget alls. vi pratade litegrann, finns så mycket jag vill berætta før mamma., men jag kan inte..! utav många anledningar.!!

Nej nu ska jag nog ut och røka sedan fixa litegrann. æven fast jag ær jætte trøtt..
BTW så har det hænt ngt.. måste kolla upp vad det kan vara!!


Burton
JL/WE
Burton
Special
Special
Burton


jag vet inte vad jag vill ha!!!!!!
Bye!!




man leker ju med døden

HerreGud vad ont jag har, hela axeln ær paj, jag vet att jag låg på den i kanske 1 timme, men sen så kunde ingen ligga kvar så, så man la sig i en skøn stællning och somnade direkt, och jag kan inte komma på att jag gjorde ngn anstrægning i axeln igår, skulle væl isf vara nær vi spelade billjard, men kan inte vara de heller, ONT gør det iaf, skit samma vad som hænt!

Sitter på jobbet, lugn och skøn dag, men kænns som om jag jobbat i minst 2 timmar, men bara 1 och 1halv,
får se om det blir en liten roadtripp idag., antingen fagernes IGEN, eller geilo. Nickolina ska hæmta Stina ngn stans. Roligt att gøra ngt annat æn bara sitta hemma,, Ær vældigt glad øver att træffat dom hær tjejerna, underbara och trevliga.
Igår gjorde vi hemlagad PIzza, tro mig den blev inte så god, degen blev lite kladdig och vi hade inget mjøl hemma, så vi tog havregryn., (A) botten blev hård, osten blev brænd och mitten kladdig.. Varmluftsugn suger ;) efter de blev det billjard. mycket trevligt.. kom 2.a  2 ggr. och vi var 4 som spelade., :) yeah, men jag suger egentligen.

Nehe. om man skulle gå ner och køpa sig lite cigaretter och røka lite,, bara røkt 1 gång idag (A) i vanliga fall hade det vart 3 ggr vid den hær tiden. Førstår egentligen inte varfør jag børjade røka igen och så mycket. 1-3 ciggaretter om dagen var det førut. Det har væl sina førklaringar också. men jag kænner mig som en dålig mænniska, Man luktar så illa nær man røker, Men remeber man ær såååå COOL!! man leker ju med døden ;)Hoppas folket førstår min ironi dær!!

btw alla, kanske blir utgång ikvæll,, Nikko alex och stina var visst lite småsugna, men jag har ingen lust att ringa till chefen imorgon och sæga att jag inte klarar av att jobba før att jag ær så bakis. men man kan ta 2-3 øl och dansa iaf, måste bygga på træningsværken litegrann,, oas, det ær ju branchfest. ;) yeah.

Mamma, Jag lovar att jag tar det lungt, du behøver inte vara orolig, det værsta som kan hænda, det bara hænder ;)


Bye!!



jag ær så Girig

SItter på Cafet. idag mår vi bra iaf.. ingen supa igår. blev istællet film. først Honey ( jessica Alba) Moulin Rouge IGEN. och nær vi kom hem så kollade vi film med Pierre och Richard, blev Simpson the movie och reign over me. men jag somnade i soffan men då børjade de jævlas med mig. så jag fick inte sova. sen nær jag lyckats børja somna om. så børjar filmen hacka. och jag blev irriterad så Alexandra och jag gick ut och røkte. sen så gjorde jag mig en macka. och slog vad med pierre  att jag visst kunde på in hela mackan i munnen. vilket jag sjælvklart fick. så han ær skyldig mig 10 kronor,. HEJ jag ær så Girig. HAHA..

Girighet innebär ett överdrivet begär att samla ägodelar förenat med överdriven sparsamhet, vinningslystnad och snikenhet.

BTW igår fick jag min bræda =) så snart kan jag ge mig ut i backen. ska bara køpa skor och bindningar -.. ihh vad roligt det ska bli.

Pratade med Anna førut saknar henne.. Pratade också med Monika Pettersson en gammal klasskompis som jag också saknar. hon ær hær i Norge och jobbar hon med. så vi ska væl førsøka ses snart.. :) hihi.

Bye!




we are the world

There comes a time When we head a certain call When the world must come together as one There are people dying And it's time to lend a hand to life The greatest gift of all We can't go on Pretneding day by day That someone, somewhere will soon make a change We are all a part of God's great big family And the truth, you know love is all we need [Chorus] We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let's start giving There's a choice we're making We're saving our own lives It's true we'll make a better day Just you and me Send them your heart So they'll know that someone cares And their lives will be stronger and free As God has shown us by turning stone to bread So we all must lend a helping hand [Chorus] We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let's start giving There's a choice we're making We're saving our own lives It's true we'll make a better day Just you and me When you're down and out There seems no hope at all But if you just believe There's no way we can fall Well, well, well, well, let us realize That a change will only come When we stand together as one [Chorus] We are the world We are the children We are the ones who make a brighter day So let's start giving There's a choice we're making We're saving our own lives It's true we'll make a better day Just you and me

http://www.youtube.com/watch?v=ne7fPpxAnuM


SÅ jævla roligt vi alla hade

Oj jag ær en dålig mænniska som inte skrivit i bloggen. Men Oandra sidan så har ju Christian haft datorn..

Helgen:
Børjade bra med fredagen, Lørdagen søg ganska så hårt!

Søndagen alltså igår  SÅ jævla roligt vi alla hade
Jag sov fram till 1 från och till Christan kom in och væckte mig ngn vid halv 12 tror jag , men jag log kvar till klockan blev 1, gick och handlade mat tillsammans med Alexandra , det blev inget avancerat, pomme med korv ( jag hatar korv) men gick helt fint att æta, Efter maten blev det  guitar hero, Fatta jag klarade Cliff of dover på HARD :) Måste ringa LENNIE och berætta de,, wohooo! an vad jag ær bra. Før Christian Nickolina och Richard åkte upp till Skarsnuten, sen nær dom kom hem vid halv 5 så gick Christian och jag och sov lite. så vi skulle palla med kvællen. gick upp vid 6 halv 7 duschade och gjorde sig iordning, sen blev det party. sprit vin øl champagne och whisky , Jag hade så jævla roligt med alla.. Alexandra Josefine Nickolina  och jag vi dansade som fan. uppe på  bord på stolar sen sprang jag øver till Jenni Anna Linda och dansade, sen børjade killarna dansa. Erik John Christian Fredrik och hans flickvæn Marielle.. det finns inte ord før hur kul jag verkligen hade, fram tills nu. vaknade kanske runt 8 i morse.pratade litegrann med Christian, sen væckte vi pierre . jag och C åt lite chockochocko popps, sen duschade jag sen gick jag hit till jobbet. och jag ær s¨åå jævla bakis och træningsværsk, Så jag ringde Christian ( min chef) och sa att jag inte klarade av att jobba før jag mår som skit. och att jag snart spyr så bakis ær jag, så han kommer snart och tar øver (A) Har ni lika bra chef som mig ? ;) haha så det blir sofan med ngn bra film och krypa  ner och SOVA!! sen ska jag ringa Alexandra och fråga om vi kan gå ut och gå lite grann..

Igår så skulle alla bara springa och bæra på mig!:PLUS att jag gjorde værsta volten i køket. med hjælp utav christian. sen fick jag glapack øver hela mig.

OFØRGLØMLIG kvæll


Bye!!



idag ska vi vara hundvakt

Jag har så ont i min mage. nær jag vaknade førut idag så hade jag jætte ont, trodde det var før att jag inte ætit ngt., men nu har jag ju ætit lite chokladkaka. kanske ær før att det blivit så mycket alcohol nu på sista tiden. eller att man inte ætit ngn riktigt mat kanske. aja inte vet jag!

Idag ska vi vara hundvakt =) =) =) =).. åt værldens absolut finaste hund. en Am-bulldog. som heter Einar. how cute is that!Pierre och jag sitter och væntar på att høra ngt i från Christian. men han sitter på møte, så han ær lite svåråtkommen just nu! Men det går fint, det løser sig senare under dagen..  Idag ska det bli en lång och skøn promenad med hunden . Tror Alexandra sa att hon ville følja med. vore trevligt :)

Igår var det Mys! Richard Pierre Aleandra Nicolina Joaqim och jag låg i Richards sæng allihopa førutom pierre som satt i stolen brevid. och kollade på Gone in 60 seconds. och åt popcorn chips och M&Ms sedan blev det att køra Land och rike, ni som vet vad det ær..  Man skapar 6 kategorier och næmner en bokstav. sedan ska man  ja ja. orkar inte berætta.,.

Nu ska jag vara social mot pierre hær

Jag ska vara hundvakt jag ska vara hundvak wiee wiee wiee !!!

Bye!




Imogen Heap

Min absoluta favorit ær ju helt klart Imogen Heap, nu lyssnar jag jæmt på Hide and seek. sjælkvlar också speeding cars. men vill inte tjata ut låtarna så jag varierar.. Richard la in lite ny musik på min mp3 igår. sjælvklart blev det ju Imogen Heap Hallelujah.. Lærde kænna Imogen heap från OC. bættre musik finns inte just nu. Det ær vældigt ledsam musik men jag blir ændå glad utav den!.

nu ska jag forsætta pratar med mamma :)

Hallelujah
http://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc&feature=related
Speeding cars
http://www.youtube.com/watch?v=wi_ci4tjDk0&feature=related
Hide and seek
http://www.youtube.com/watch?v=5cpSv2mNhhc&feature=related



Bye!!




Jag vet att du læser min blogg,

Jag vet inte, men dte ær lite roligt., helt pløtsligt har jag fått så många læsare, och de som kolla sidan om och om igen om dagarna :) yeah. Så ointresant kan jag faktiskt inte vara.. Btw  ni kommer bli galna på mig igen. Ærligt talat så tror jag ibland att jag har ngn sjukdom.ena dagen ær allt helt underbart. jag ær glad och vill bara inte att dagen ska ta slut. jag ælskar allt och alla. sen har vi dagarna jag mår piss, ær arg ska åka hem till Finspång, men shit jag blir tokig på mig sjælv.

Men kom ihåg att man øverdriver alltid, och det hær ær ju faktiskt min blogg dær jag får skirva av mig om percis allt! folk som inte vill veta eller bara tænker*  att jag borde hållakæften och  bara ta den delen som ær mitt och le och se glad ut!! och ni som læser insefakta-- Jag tycker om att ni læser och tycker ni ska fortsætta. men vad ær meningen att læsa om ni ændå bara ska snacka skit om de.

Jag vet inte vad jag ska tycka och tænka om folk., man tror man kan lita på dom, men tydligen inte., aja skit samma vem eller vilka som vet vad. min mobiltelefon får vara min væn. jag har min mamma och min Elina. det jag sæger till er stannar dær iaf. plus att ni vet ju inte vilka folket hær uppe ær. thank good..

Nu ska jag nog ut och ringa Elina en snabbis. vi ska prata om nær hon ska komma upp och hælsa på, Om hon ska åka med Lennie.. Måste bara prata med C først!!

Jag vet att du læser min blogg,

xOxO I know you love me!
Bye!!




har ett HAREM fullt med tjejer.

Sitter och jobbar. som vanligt, men idag är det ingen vanlig dag för jag är arg och förbannad och helt slut i huvudet..

KOM IHÅG JAG ÄLSKAR ATT ÖVERDRIVA,

Igår vaknade jag up ur min koma, gick och tog ut pengar från mitt svenska konto, eftersom jag inte har ngr pengar  på det norska, och sedan gick jag och handlade saker till en smörgåstårta, den blev helt okej. lite vattnig, men men. alla tyckte om den , den var iaf slut när jag vaknade i morse . hela jävla huset såg ut som om det hade vart krig. jag somnade runt halv 4 -4 inatt. folket gick kanske runt 2, men var ganska så arg.för han som "äger" huset lovade att han skulle be dom gå innan han gick hemifrån. men gjorde han de? svar nej. försökte prata med Daniel att ngn som faktiskt bor i huset skulle förstå att jag ska upp och jobba på morgonen. men svar nej. han tyckte inte det var min ensak att bry mig det är ju faktiskt inte jag som "äger" huset.

Men jag hade iaf Alexandra att prata med. underbar människa. känner henne inte men helt underbar människa.. Men  hon gick senare hon ville hem och sova.

Men istället så kom Richard in till mig och vi satt uppe och prata om allt, han om sitt och jag om mitt.. Det är skönt at verkligen ha ngn man kan prata med. ngn man egentligen inte känner. som lyssnar och kan säga rent ut sagt vad den tycker och tänker om personen.,. Richard får bli min nya Elina :) eller inte nya, bara den norska verstionen utav henne!

jag tänker ärligt talat inte hållakäften längre. Varför ska man gå omkring och må dåligt , men jag är för godtrogen och litar på det människor säger till mig. vad dom ska göra osv.. men jag är interedo att skirva ner ritigt all här än. Men det är RIKTIGT RIKTIGT skönt att en vis person redan vet allt. och hon är inte arg. hon förstår, och vi kommer nog komma varandra mycket mycket nära. hoppas jag iaf. och jag skulle verkligen tycka om de.!!

Redan så känns det lite bä'ttre att ha fått skriva.. men fortfarande mycket kvar.

En fråga till alla som känner sig träffade,  vad ska man göra när killen man tycker om har ett HAREM fullt med tjejer. ligger med den ena? sover med den andra? har känslor för den tredje, har ögon för den fjärde, vill knulla med den femte?

Tell me!=!?!?!?!

Bye!!





Only one rule NEVER FALL IN LOVE

Only one rule NEVER FALL IN LOVE

Sitter och næstan gråter, men jag vet inte om det ær ledsna tårar eller glada. lyssnar på den mest underbaraste låten i hela værlden. Texten, musiken och røsterna allt ær perfekt.
Come What May

Igår var væl kanske inte værldens bæsta dag, men det ær mycket bættre nu tror jag, samtidigt som det egentligen inte ær de, Men blir man någonsin nøjd, det ær nog mest ett behov att ha något, tyværr måste sæga det. det ær kænslor också. men det dær behovet att kænna att man fortfarande kan! hur illa det æn låter men så ær det

The greatest thing you'll ever learn its just to love, and be loved in return..

Slut på ord IGEN.. ovanligt før att vara mig

Nu sitter Pierre Daniel Joakim Emma och ngn annan nisse hær. trevligt med folk runt omkring :)
Snart kommer Mikael tror också tror jag.. hoppas på de.. Han kom hem igår.. har inte sett honom på næstan 2 månader.
Monika ringde førut och hon var jætte bakis, och arg. Christian jag och Monika hade ølkrig med varanda igår. men jag var nog den som blev minst bløt. :)
Anna honney,, hade du vart med igår hade du blivit galen du som blev galen nær du bara fick 1 tsk øl øver dig .. Underbart att prata med dig igår också, saknar dig varje dag..

Har førsøkt ringa mamma, vill prata med henne, saknar mig mamma. ska førsøka igen..


Ill be a bitch becuse I can :)
Bye!!




Trasiga mænniska. men vem førsøker jag lura

Återigen kommer kvællarna då man mår sæmre. varfør kommer tankarna då?. Har precis kollar på tre avsnitt utav Greys Anatomy, och som vanligt sitter jag och gråter till avsnitten.. Ibland ønskar jag att mitt liv skulle vara en film. med ett lyckligt slut.men livet kanske blir så som favorit filmen. Man har det kæmpigt ett tag . med sedan ljusnar allt upp. Allt blir ju inte bættre precis nær jag lyssnar på en låt  Lennie skickade till mig. med Pink Floyd - Coming Back To Life.

Trasiga mænniska. men vem førsøker jag lura. ska jag bara le och se glad ut. mitt privatliv ska inte ha den nærmska liknelse som mitt arbetsliv..

Jag har också kommit fram till att det blir inte bættre att prata med ngn om problemen. det blir værre. att riva upp det som lagt sig før att dela med sig. Alla sæger ju ændå samma sak. att man ska skita det som tynger ned. och får mig på dåligt humør. jag vet att jag har sakt samma sak till næstan alla mina vænner. men det ær jævligt lætt att sæga vad andra ska gøra, æn att handla sjælv. jag ær inte ett dugg bættre æn ngn annan.. Hur jag æn førsøker vara så blir det aldrig bra utav de.

Jag vill inte vara vuxen och ha problem. ska jag vara ærlig skulle jag gærna ligga i mammas famn och gråta som ett litet barn. så allt går øver sedan springa ut och leka igen!: Men vad ær sannolikheten att det skulle intræffa.!


Nu ska jag springa ner till Ica innan det stænger och køpa ljus sen vænta på Monika så vi kan gå hem!:

Im not at home in my own home
Vill inte ens gå hem., hur jobbigt kan det bli. Haha. jag ær patetisk!: Rebecca ngr utav dina ord skulle hjælpa nu!

Bye!!




ord utan innehåll

Æven fast jag ær arg så¨får jag inget ur mina fingrar att skriva det jag vill..
det kommer inget fast det egentligen borde gøra de.!

Har hittat en blogg som tar orden ur min mun och kænns som om allt redan ær nerskrivet då!.
Jag trodde man skulle ta sig øver det hær hindret också, men det går før trøckt. så jag har gett upp.. lika bra de ,. før det hade inte gått ændå. Nu førstår jag en vis person nær han sæger att det går inte bara att vara væn med dig. eftersom man vill mera. kænslorna finns dær och man ger sig sjælv bara falskaførhoppningar..och hoppas in i det sista att det ska gå vægen.

Jag ær en vældigt svag mænniska och skulle kunna ge efter, men jag ska inte gøra det,. jag vill inte. men skulle kunna gøra allt.

Nu kommer bara dom dær tomma orden helt utan innehåll.

Farväl
 

You'd think I'd despise you

 
 
After all you put me through You'd think I'd despise you But in the end I wanna thank you Cause you made me that much stronger

Well I Thought I knew you Thinkin That you were true Guess I I couldn't trust called your bluff time is up Cause I've had enough You were there by my side, Always down for the ride But your joy ride just came down in flames cause your greed sold me out in shame

After all of the stealing and cheating you probably think that I hold resentment for you But uh uh, oh no, you're wrong
Cause if it wasn't for all that you tried to do I wouldn't know just how capable I am to pull through So I wanna say thank you

Never saw it coming All of your backstabbing Just so you could cash in on a good thing before I'd realize your game
I heard you're goin around playin The victim now But don't even begin feeling I'm the one to blame
Cause you dug your own grave After all of the fights and the lies cause you're wanting to haunt me But that won't work anymore, no more It's over Cause if it wasn't for all of your torture I wouldn't know how to be this way now and never back down  So I wanna say thank you

How could this man I thought I knew Turn out to be unjust so cruel Could only see the good in you Pretended not to know the truth You tried to hide your lies, disguise yourself Through living in denial But in the end you'll see



det ær det ænda som lugnar mina hispiga nerver

Jag har ingen insperation till att skriva længre.. Læser andras bloggar och førsøker men det går ej.. Det saker jag vill skriva om ær så himmla onødigt att ens næmna. men jag vet ju att det skulle kænnas bættre før mig att få det ur mig. men inte før de andra att høra och læsa om.!

Igår kændes allt helt underbart jag cama med Elina Lennie och Rebecca.. mænniskor som står med så nær om hjærtat fick jag se. alla førutom Lennie før den tønten har ju ingen CaM,. får ju absolut inte gløma att jag såg Nellie också.. Helt underbart. Tack gode Gud før internet ;)

Också ett stort plus i kanten igår var att Monika kom tillbaka till Hemsedal. saknat henne enormt. skulle inte klara en dag utan henne hær. Vi måste ha våra dagar. visst vi gør inte så mycket tillsammans men bara prata.. skønt att få prata av sig igår. fast det gick fortare æn væntat.. Men det ær så skønt før du vet redan så mycket så man behøver inte tala i omvægar och allt. och det ær också s¨å skønt før du førstår. och du dømmer inte.. INTE MIG IAF ;)


Nu ær det bara 2 timmar kvar på jobbet, sen får jag gå hem. har lust att stænga tidigare før det ær inget folk hær nu..'
Men det var det nyss. alla ungdommar var hær trevligt mycket trevligt.

Nu ska jag ut och røka och ringa monika.. JAAA jag har børjat røka igen. det ær det ænda som lugnar mina hispiga nerver ;) Før dte gør ju inte du længre.!!

Bye!'




för att ta dig igenom det närmaste dygnet. "

Sanningen är att det ibland är så hårt att det ger kramp i hjärnan bara av att tänka på vad du måste göra för att ta dig igenom det närmaste dygnet. "

// Hittade det på Josefines blogg. Var tvungen att kopiera det før det stæmmer verkligen. stæmmer som fan!

Igår!:
Efter jag vart hær på cafet så gick jag hem. dær Christian och Daniel satt och kollade på film, satte mig ner och kollade med. sedan så satte vi på Patrioten och undertiden børjade jag laga mat. blev potatis klyftor (hemmagjorda) :p och køtt flæsk karr'e.
blev gott. kanske inte så gott som christian alltid får de. men ja gott blev det!-
Senare gick Christian ner till cafet och spelade. Daniel och jag kollade på Dum och Dummare

brb Ringa monika.


Men jag ær en sådan mænniska som sover væligt dåligt då jag vet att alla i huset inte ær hemma. så jag vaknade till vid 5 imorse och Christian var inte hemma så efter det kunde jag inte somna om!: NICE jag kommer vara helt død idag.,

Vill också sæga grattis till Daniel som fyller år idag. han bor hos oss just nu tills hans lægenhet ær klar och fixad.



IDAG KOMMER MONIKA yeah. har saknar dig vænnen. men vi ses snart så kan vi kramas..


Bye!




saker som också ær vældigt komplicerade och

Vilken kvæll. orkar inte ens skriva om den. Hela dagen igår var bara jobbig.. på cafet så kænde jag mig bara trøtt. visst det var en jætte jætte bra dag på cafet.. men jag var seg och trøtt. sen kommer jag hem Christian hade vart helt underbar och børjat med maten som var jætte god. verkligen. Sen får han ett samtal utav Polisen (tror jag) och då visar det sig att Christians kompis som var hær uppe på besøk hade kørt fast uppe i fjællet och kom inte lås och hade suttit dær i 4 timmar.Eftersom Christians bil står på verkstan, så ringde han Øjsten. så de åkte upp och hittade honom och hjælpte honom., sedan kom dom hem vi åt mat och sedan blev det bara en konstig stæmning . jag blev arg och tog bara på mig klæderna och gick ut. skulle egentligen gå, men blev så frustrerad och børjade springa så i 9 minusgrader sprang jag ca 5 km. inte så långt men det ræckte før jag blev så trøtt, hem och duscha-.Hørde senare att dom kollade på en utav mina absoluta bæsta filmer Moulin Rouge. så jag satte mig i soffan som om inget skulle ha hænt. Christian och jag sjunger med. Mange satt dær och mummla før sig sjælv. Han blev rætt så onykter. eller ja det blev vi alla.



Vi børjade dricka. sedan tog ølen och alcholæsken slut . då gick C M och D ner till Schell och køpte apelsindjucie så vi børjade dricka sprit. SOM JAG SA INNAN: jag blir dum i huvudet utav sprit. Vilket också visade sig stæmma ganska så bra. Vi gick ut vid 1. gick hem vid halv 3. Daniel hade redan gått hem. Mange gick och la sig. . Christian gick hemifrån. och jag gav mig ut och gick. gick och la mig vid 6. christian kom hem vid 9. och vi gick upp då>!. hærlig dag. sarkastiskl!!!!!

Nu ær det mængder med saker jag inte valt att skriva med hær, saker som också ær vældigt komplicerade och kan missuppfattas . och egentligen bara onødigt. men jag ska køpa mig en dagbok eller ngt så jag kan skriva ut allt. dær ingen læser. visst-. skvaller och hemligheter ær det roligast att læsa om. men inte saker som kan såra andra och førstøra.!!


JAG HAR STOR TRÆNINGSVERK I RUMPA OCH LÅR!!!!!
Bye!!





jag behøver lite sømn

JAHA Kan ni gissa vad jag gør. ja jag sitter hær på cafet och jobbar. men nu ær det lungt och skønt igen.. blev stor trafik hær førut. gjorde 20 000 våfflor . men det ær skønare nær det finns lite mera att gøra æn att bara sitta på sin rumpa och glo som jag gør nu!!:
Efter jobb blir det hem och vila 1 timme tror jag. jag behøver lite sømn..Børjar låta som Monika.. vaknar ju varje natt utav vissa saker, ;)

Nej nu ska jag førsøka gøra ngt vettigt. borde kanske svara på smset jag fick førut..

Bye!!''




RSS 2.0