nu så.

I'm Back.


Ibland kan ...


Ibland kan bara musiken förklara hur jag känner.. För ibland är det så svårt att uttrycka sig rätt. Det jag menar är att när jag lyssnar på en låt, så är det som om texten talar om för en hur man egentligen känner, man känner igen sina tankar i texten. Men det är ju något som vi alla har gemensat. Att man har musik som man lyssnar på när man är glad, ledsen, förbannad och uppgiven.

Humöret idag kanske inte är det bästa.. Har haft ånger heladagen för saker jag sa igår.



Fly - Hilary duff.

In a moment everything can change, feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait.
Let go of your yesterday Can you hear it calling? Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing and take control?
Open up the part of you that wants to hide away. You can shine.

Celine Dion - One Heart.

You can run and you can begin, in a place where you dont fit in, love will find a way. When youre down, you can start again, turn around and you think youre in. Love will find a place. If you got one heart you are followin, one dream keeps you wondering. Love lights your way through the night. One wish keeps you tryin. You can fall a thousand time, you can feel like youve lost your mind, love will find a way, In a minute it can change your life, in a moment it can make you right. Love will find a place. If you got one heart you are followin. Love will find a way in your heart.

TLC - Unpretty.

I wish i could tie you up in my shoes, make you feel unpretty too. I was told I was beautiful, but what does that mean to you. Look into the mirror who's inside there, the one with the long hair. Same old me again today, my outside looks cool, My inside are blue. Every time I think i'm through it's because of you. I've tried different ways, but its all the same. at the end of the day i have my self to blame. I'm just trippin. You can buy your hair if it won't grow, you can fix your nose if it says so. You can buy all the make-up, that a man can make. But if you can look inside you, find out who am I too. Be in a position to make me feel so damn unpretty. I'll make you feel unpretty to. Never insecure until I met you, now I'm bein stupid. Why do I look to all these things, to keep you happy? Maybe get rid of you, and then i'll get back to me.

No Doubt - Dont Speak.

I really feel, i'm losing my best friend. I can't believe this could be the end. It looks as though you're letting go. And it it's real, well I don't want to know. Don't speak, I know just what you're saying. So please stop explaining, don't tell me 'cause it hurts Don't speak, I know what you're thinking i don't need your reasons. Don't tell me 'cause it hurts.



Annars idag har jag inte alls gjort mycket.. sitter här i sängen. och funderar på om jag ska ut och gå lite. fixa tankarna litegrann. Men som sagt det känns redan mycket bättre.. även om jag bara kopierat in texterna :) hehe. men dom talar ju för mig. iaf här i min blogg. jag får tro vad jag vill, jag vet ju själv att jag är lite koko :)




H E S = hata ex syndrom ?

Nu är jag hemma igen, men bara för ett ögonblick, ska duscha och göra mig iordning, sen iväg och fika med lillasyster+kompis.

07:30 kom ´Jannice in på rummet och väckte mig, så det var bara att sätta på sig mjukisarna och ge sig ut och gå. Det är riktigt skönt när man väl kommer igång.Man känner sig piggare, exept när man kommer hem och lägger sig i soffan, så vill man bara somna. BTW så ligger Jannice och sover med barnen nu . pssst!! Nybörjare ;)

Efter vi vart ute och gått 1,15 h, så packade vi bilen full med skit som skulle till pappersinsammling och d,s Sen åkte vi och hämtade resterande saker hemme hos mamma. Men när vi ändå var på den sidan av bron ville Jannice så gärna in på NETTO,
Och tack vare de så träffade jag LASSE OCH HARRIET. guuuud vad jag har saknat dessa människor, var så trevligt att få krama på dom och prata, tror nor vi pratade i närmre 30 minuter. om allt.
Lasse som alltid ska hålla på att dumma sig, det har han gjort i alla år. men det är de som är charmigt med honom,. Han skulle ta igen de här 1½ åren som gått nu , sa han . för han har ingen att jävlas med längre :) hehe. Och Harriet, hon är så mysig och trevlig att prata med
, Alltid vart.
Synd bara att Jason inte var med i bilen, så hade jag ju fått pussa på min söta lilla hund också .. han blev ju så glad sist jag sprang och pussade på honom, Jason batteriet har börjat tagit slut, det har ju gått hela 3 månader sedan jag fick pussa på honom nu. får ta och åka ut till Igelfors och träffa honom hädan efter, för Ronny är ju låst och får ju inte träffa mig, utav någon konstig anledning. H E S!



var dag!

Eftersom du påstår dig veta så mycket om mig så vet du också att inget av detta biter på mig,. också borde du veta att jag trivs i sådanna situationer. Jag tycker det är skit kul. För det är det här jag är duktig på!

Aja för övrigt har det inte hänt så mycket. Jannice och jag har börjat vart ute och gått med varandra på mornarna. vilket är skönt. dock inte när de inte plogar vägarna på denna sida av Finspång. men man mår bra efter att vart ute och gått.

Imorgon blir det först P2, sen stallet. ÄNTLIGEN.. Magnus, Mathilda , Matilda Here I come. ni som saknat mig så. och självklart Bimbo "min" häst. har saknat dig. hoppas du blir glad över att se mig :) :) :) Ska ta bort din rastlöshet, så Coralls täcken håller sig hela.

Snart blir det film i sängen sen sova . Jag har lyckats ändra tillbaka dygnet, vilket jag inte trodde jag skulle klara av, 

Gott folk ni som tycker om att läsa min blogg , hehe jag har fått en anmälan på sidan, var visst lite känsligt, det jag gjorde, My horse is bigger then you'r horse ;)



brist på jag vet inte vad.

hej mina kära läsare. vi har fått upp ett prblem här, Det har vissats på facebook och folk är irriterade och förvånade hur en människa kan skriva detta om en person den inte träffat  IRL.
Allt har ju med yttrandefrihet att göra som tex, Jag hatar Angeline Jolie , men hur kan jag påstå detta när jag inte träffat människan, Men det är inte Jolie jag hatar som person utan den IKONEN hon är, oftast är det avensjuka inblandat. Aja nu ska jag inte ta åt min kredd,

Här har ni en tjej som heter Josefine som påstår sig tycka att jag är den mest patetiska människa hon vet, och att jag snärjer mig in hos folk ? Men hur kan hon veta de när hon inte har en aning om vem jag är ? döm själva. jag känner henne inte det ända jag vet om henne är att hon är nu tillsammans med min fd pojkvän Ronny, men som sagt det är väl det där hata alla hans ex syndromet vad vet jag.

http://EvelinJosefine.blogg.se



Lindy-knapp,

Sitter och lyssnar på Enyas speldosa, det tränger verkligen in i huvudet på en, men sålänge hon är nöjd med den så är jag.

Ikväll blir det lugna gatan. Vart ute och gick en skaplig promenad med Gibson förut. vi dansade och hoppade. trevligt sen fick han lyssna på min vackra röst när jag gick med musik i öronen och sjöng med. hehe.

Det sägs finnas en Lindy-knapp på vissa personer, att när det blir förmycket sätter man bara på den så blir det ljudlös, men ändå kan man le och se glad ut , så jag inte uppfattar de som har den som otrevlig. Egentligen borde jag bli upprörd när jag hör folk driva på min bekostnad, men det bjuder jag på . för vem vet vad jag säger när de inte lyssnar,

Imorgon bitti/förmiddag ska jag ut till stallet och rida. det var ju inte igår jag var hos hästen direkt, och Magnus har frågat efter mig varje dag säger Anna,  Så jag är ganska så omtyckt iaf  Lindy-knapp. släng dig iväggen ;)

Ovisentliga saker jag pratar om nu. men måste komma igång med skrivningen

mys med syster Jannice ikväll, senare kanske jag springer hem till Micke och Rosanna, måste ju pussa på mina bebisar.



Joel 11 år :)

Grattis till min lillebror som idag fyller 11 år :)


lite som jag, Impulsmänniskor

Sitter fortfarande kvar i Soffan, Har vart barnvakt åt Leo nu på morgonen, vi har dansat och kollat på tv tillsammans.! Jannice kom hem lite tidigare en planerat, så nu är hon och Jessica ute och går.

Idag hade jag tänkt att gå ner till P2 en sväng, men känner ändå att jag någonstans i denna värld inte vill vara runt massa folk.Men känner också att det är ngt jag kanske borde. hehe.  har inet rört mig ute så mycket sen jag kom hem från Norge. Anna som jag vanligtvis brukar spendera varje dag med, har jag inte umgåtts med på flera flera dagar.! Stallet som jag brukar vara i 4-6ggr i veckan har jag inte vart i på snart 1-2 veckor tror jag det blivit.
Tror att allt som snurrar i huvudet är en liten protest från mig, Något xom är det värsta jag vet är att ha förpliktelser, För är det ett måste eller tvång så blir det inte roligt längre. man tröttnat, För mycket motgångar gör att man tröttnar och ger upp. varför ens försöka , Jag tror kroppen känner av om det är värt attt sattsa på.

Annars de senaste dagarna har jag umgåtts med Rosanna och Micke. Mycket trevligt. SÅ jävla skönt att det finns sånna människor här i världen. snälla, trevliga, roliga, haha OCH jag måste bara säga Coola. dom är bara så sköna att hänga med! Dom är lite som jag, IMPULSmänniskor och det gillas skarpt.


nej nu kommer första ciggaretten för idag :)

hejdå



sjuk.

Ibland måste man lära sig älska personer som är bra för en,

Så nu sitter jag hemma här i soffan och njuter av musiken som spelas, Finns inte så mycket annat att dra fördel av, är sjuk, och så sjuk att jag inte har energi till ngt alls, Är dock väldigt rastlös, men det hjälper ju heller inte till sådär jätte mycket.

Norge resan var helt fantastiskt trevlig måste jag säga, även om det var mycket tid som spenderades i bilen.
Men att få träffa Christian var bra, saknat honom väldigt mycket. Att bara så ge honom en kram igen kändes på ett mycket bra sätt. Han var ju som sagt min vardag och mitt liv i 1½ år,  men jag får ju snart ha honom där i iaf 3 månader.! Att ha en vän som Christian i sitt liv önskar jag er alla, Han har gett mig så mycket, så jag har kommit långt med mig själv . Att ha någon som tror på en , det är helt underbart.

Åter till mitt liv i Finspång,
Händer inte alls mycket, och jag börjar verkligen bli less på min vardag. men snart bär det av. och det känns okej,. tar ju med mig Anna till Norge, och vi kommer ha det så grymt, Och JAA jag kommer väl tillbaka någon gång. men behöver vara iväg och finna lugn och ro. Jag trivs där det händer saker och där jag får jobba röven av mig!

Nej nu ska jag dra hem en film som jag ska somna till,


 


resan bär av om ca 1½ timme

Nu sitter jag i mitt nya rum och på min säng , och är lite depp över att jag egentligen skulle ha tatuerat mig idag.! Men var ju sagt att jag skulle åkt tidigt idag egentligen, så jag ringde och avbokade min tid hos Magnus, Får bli en annan tid snart här,, har pratat lite med Micke, och han ska göra en tatuering snart, och jag ser verligen asmycket ifram emot de ..

Hade ju tänkt att börja skriva här i min blogg, men det har visst inte funkat sådär asbra..

Igår kom Kim, En kusin till mina syskon, trevlig och pratglad typ. tror det ligger i den där familjen. hehe.
Så när väl Kim kom till Finspång så drog vi hem till Tommy och satt där hemma fram tills klockan 01 i natt, Sen var vi så jävla as trötta så vi drog hem till  Lennie och kollade på " oss torpeder imellan" den är ju bara så skön!. Sen delade jag och Lennie på soffan, Och i morse blev det frukost på Centrum grillen, sen en kaffe på P2.

JUST NU, Sitter jag och väntar på Ullis och Johnny,
Idag/ Inatt, drar vi iväg till Norge, åhh skönt att slippa Finspång för iaf ngr dagar. Är tillbaka senast Torsdag.  och i helgen blir det party party med Lennie och Kim. Förhoppningsvis är väl Tommy också med. Ska försöka få med min Anna panna också :)



Det andra dagarna som gått på detta år har jag umgåtts i mitt rum med flertal Wallander filmer. Inte umgåtts med ngn förutom Jannice, och lite film har det blivit med Lennie och Oscar, men det är skönt att ta hand lite om sig själv också! 

Skriver mera på torsdag när jag kommit hem!. take care.


RSS 2.0