Valborg

Sitter hemma hon min elskling. allt är så jävla stressigt., Jonna har "lånat" mina leggins/strumpbyxor, och hon har ont i huvudet och kan inte lämna dom, och jag har massor saker att göra. ska hinna med allt innan 4, blir att åka in till stan till monika och grilla, skulle egentligen åka vid halv 4, men får se vad som händer och fötter. blir att so´va på bortaplan inatt kanske inte riktigt där jag valt att sova men men. blir att ligga sked med Anna i natt med ; ) haha.

Ha en underbar valborg.

xOxO gossip girl. i know you love me!



På hemmaplan

Sitter hemma hos elsklingen. dagen har vart ganska rolig. satt och pratade för mig själv i morse när vi åkte och släppte ut hästarna, -haha- Anna tyckte jag var ganska söt när jag bara pratade ord men inga meningar, Nu bär det först av till viberga och köpa hårfärg sedan bolaget, jag ska köpa budwieser (stavas) jag kallar den för den röda och vita ; ) det var inte många som förstod mig i lördags vill jag lova.! Sen blir det Norrköping. vill egentligen vara på hemmaplan, men ikke!! Ska bli trevligt att träffa mina små änglar!

Anna och jag denna morgon. Gud vad arg hon blir när jag lägger ut bilden på henne ; )


            




xOxO Gossip Girl , I know you love me!



all me, just for you

Jag ska sova hos Anna, jag  ska sova hos Anna! : ) ärligt jag är trött hungrig och utmattad. ! Anna och jag var ute och gick nyss. eller aa sprang./ flumma osv, tur att ingen vi kände såg oss, hade vart lite pinsamt. : ) nej snu ska jag skriva Annas blogg.
bye!!



Bättre start på dagen finns inte!

Första dagen på jobbet. var underbar. barnen när dom såg mig bara vrålade Liiiiiindy!!! : ) bättre start på dagen finns nog inte, Underbara barn som blir glada över att se än, och saknat än!.cute, Men var ganska trött när jag kom hem till anna vid halv 7. Stannade förbi P2 och hjälpte Linda och Anna och plocka iordning, Linda tycker jag är knäpp som jobbar gratis, Men måste ju hjälpa min elskling, så vi kommer hem fortare : p.. Tiina kom förbi också. haha när vi stod ute och rökte och pratade sprang det en gullig lite mus, och jag filmade den. haha det var en ful svart fågel som ville äta upp den, men vi skrämde bort den. : ) Efter de åkte vi upp till stallet Anna tvingade med mig, är egentligen så jävla trött, men kan ju inte bara sitta inne, Imorgon blir det party , yeeejh,, fast jag har lovat Anna att jag ska följa med henne och släppa ut hästarna. blir upp klockan 5 jävla roligt. men vad gör man inte för en vän. efter det blir det annas balle, sen bolaget.

xOxO Gossip Girl



Fick tillbaka jobbet

Sitter hemma hos min bara min elskling, Dagen har vart helt kanon, Började med en kopp kaffe hemma hos elsklingen sen hem och bytte om och åkte ner till centrum, Så ringde jag dagiset, dom hade ringt underförmidagen, men då sov jag,. OCH VET NI VA !!?!?!?!?! jag har fått tillbaka jobbet. De ni, ni skojar inte hur glad jag är, När elsklingen började jobba gick jag över till smink shopen och köpte läppglans åt Anna, sen gick jag och tog en kopp kaffe på P2, sen så gick jag och Jonna en sväng, hon köpte jordgubbar och glass, hon skulle hem och göra  milkshake, Efter det gick jag tillbaka till P2 och hjälpte till att städa i ordning, sen så kom Tiina förbi och tog en cigg och vi pratade lite skit. förlåt raring. men behövde sova ut lite, vi träffades en stund iaf, och du var jätte vacker idag! Sen vid kvart i 7 så åkte vi hem och lagade lite mat, eller jaa jag gjorde de, och det blev en 10 utav 10 ; ). Nu strax ska vi in till Norrköping. Anna ska träffa Kim och jag ska träffa mina flickor., dock inte Ellie* för hon är hemma hos sina föräldrar i Melby!. Här kommer några bilder, _/ are you the cock ; )

image340

Vad tittar anna på ; )
image341

image342

image343

Lite mörka men va fan ;)

xOxO Gossip Girl



that ain't what you got

Sitter hemma hos min elskling, vi har planerat lite framtid hon och jag : ) Ska snart iväg till P2 , elsklingen ska jobba och jag ska uträtta ärenden åt henne.! Dagiset svarade inte. får göra ett nytt försök imorgon, lite tidigare, får ställa klockan.,runt halv 9 dom har möte till halv 9 bra att ringa efter det. kanske blir att man börjar redan imorgon, wihiee, På onsdag blir det fest med girlsen i norrköping, Synd att du ska till Uppsala din tönt. Just nu sitter anna och messar med Kim. ni ska bara veta vad dom skriver till varanda. dom är snuskia, vem håller på med sånt. ; ), eller så är jag bara avensjuk, Blir eventuellt Norrköping ikväll med elsklingen hon ska träffa Kim och jag ska träffa monika jessica och elli, miss you girls,
Eller så blir det film med Lennie och Linus ikv'äll med,. Om dom inte skulle in jätte tidigt till Norrköping imorgon och köpa nya GTA, Det är nog det roligaste spel jag spelat : )

have a nice day!
xOxO Gossip Girl



Kaffe med elsklinngen

Kaffe med elsklingen

image339


Tiina förlåt att jag inte svarade när du ringde jag log och sov, men jag ringer sig snart =) pusspuss



Sonmade hos Linus

Shiit va trött jag var. sonmade typ hemma hos Linus.! fan jag som tyckte filmen var så himla bra. vaknade ifs upp när Lennie och Linus började skratta! Sen pallade jag inte mera så jag gick upp och la mig upp hos Lennie!, han kom hem sen runt 0430-0500 Nu pratar jag med elinsklingenmsn, ska hem till henne nu och ta morgon kaffet..! Lennie och jag ska ev till P2 och ta en fika sen när anna börjat jobba! Får inte glömma ringa dagiset idag heller!,Fatta vad skönt att få ett jobb.

Skriver mera senare!

Bye!!


Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - måndag 28 april

En social och utåtriktad dag ger rikligt med möjligeter att etablera konstruktiva relationer med människorna i din omgivning. Är du singel kan du komma att fatta tycke för någon.

Veckohoroskop - vecka 18

Om den förra veckan var hektisk socialt sett, för att inte säga bitvis hätsk, blir denna veckan betydligt lugnare och mer fridfull. Det som verkade vara olösliga meningsmotsättningar visar sig inte betyda så mycket, eller trots allt ha en tredje väg som lösning. Speciellt början av veckan är en bra tid för dig att finna tillbaka till nära och kära och prata igenom saker och ting. Kanske kan det bli tal om en utflykt eller resa med människor du tycker om. Intellektuella och kommunikativa angelägenheter har gynnsamma förutsättningar. Det kan också vara mödan värt att söka finansiering för ett innovativt projekt av något slag. Åtminstone en och annan dröm kan bli verklighet.



Månadshoroskop - april 2008

Du är alltjämt inne i en period när du kan hålla dig ajour med de många förändringar som ligger i tiden och förutse framtida trender långt innan alla andra gör det. Just nu är du dock också frestad att fatta impulsiva beslut när nya initiativ verkar stå för dörren, något som kan få ekonomiska återverkningar. Just ekonomin är annars ett område där det blir svårt för dig att bli överens med andra.

En konflikt verkar också vara under uppsegling i förbindelse med barn, kreativa projekt eller kärleksaffärer, och den kulminerar mot slutet av månaden. När principfrågor står på spel kan verklighetsförankringen ibland vara det första som ryker. Ingen verkar beredd att lyssna till rim och reson och alla menar att just de har rätt. Argumenten är alldeles för emotionellt betingade. Alla verkar dock kunna enas om att det borde bli förändring, så dra dig inte för att experimentera.

En mer förnuftig atmosfär får genomslag efter fullmånen den 20 april, som markerar en tid när i synnerhet partners av alla de slag lugnar ner sig och blir mer på det klara med vad det är de vill göra. Lyckligtvis stämmer detta överens även med dina behov, så mot slutet av månaden uppstår en mer harmonisk stämning. April månads allra sista dagar är mycket bra för relationer, resor och sociala evenemang.



texten från shrek 2

Where have all good men gone
And where are all the gods?
Where's the street-wise Hercules
To fight the rising odds?
Isn't there a white knight upon a fiery steed?
Late at night I toss and turn and dream of what I need

I need a hero
I'm holding out for a hero ?til the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero
I'm holding out for a hero ?til the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
There's someone reaching back for me

Racing on the thunder and rising with the heat
It's gonna take a superman to sweep me off my feet

I need a hero
I'm holding out for a hero ?til the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero
I'm holding out for a hero ?til the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

Up Where the mountains meet the heavens above
Out where the lightning splits the sea
I would swear that there's someone somewhere
Watching me
Through the wind and the chill and the rain
And the storm and the flood
I can feel his approach
Like a fire in my blood

I need a hero
I'm holding out for a hero ?til the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero
I'm holding out for a hero ?til the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

Dans uppkallad efter mitt namn!!!

Haha,, har blivit helt kär i en dans, och gissa vad den heter?? LindyHop! coolt. såg det på Talang2008 förut idag!; skit skön dans finns att kolla på http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.394482 .
Sen så var det en liten söt pojke med också som sjöng med stängd mun!: haha. Men lixom vem ursäkta språket kan inte det? Någon fick sig ett gott skratt iaf!.
Nu är Tiina på väg hit vi ska ut och gå!, måste gå ur mig alcoholen jag fick i mig i går drack i stort sett  1 hel vinare på 40 minuter var verkligen kanack full igår,! men trevligt var det!!

Bye!!



Did I disappoint you or let you down?

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow

Dont ask me why, i do not really understand!

Ja dagen började ju bra iaf, hur kunde den inte göra.Tänkte berätta lite om går dagen som blev såååå lyckad. Som ni alla vet väntade jag på att elsklingen skulle ringa efter hon kom hem från rallyt, men det gjorde hon ju inte, plus att hon skulle sova kvar en natt till i tjällmo, -no hard feelings darling, Men under tiden pratade jag med Sandra på msn, så jag fick komma till dom, hade så jävla roligt oich trevligt hela kvällen., Kanske inte var värsta röjet på 18års festen, men jag hade underbart kul Träffade den underbarasta utav dem alla, Jenny, saknat dig och GUUUD vad vacker du var i håret. jätte snygg like usual, : ),träffade min Johannes ute också, plus massa fler trevliga personer, Sen plankade vi in på Hotellet. Sandra och jag fick låna Lisas och Sofias biljetter, Vi var för snåla för att betala 110 kronor för bara 1 tiimme, sen var det väl inte sådär jätte skoj, men ändå helt okej! var även uppe på Kristallen och fumla omkring, Pratade även med Marina där, Rebecca också. gud vad jag tycker om dig gumman, och nu ska vi fan rent ut sagt hitta på ngt ngn dag, annars blir jag ledsen!. Men iaf kvällen drog mot sitt slit och vi stod i den där förbannade jävla grillen kön. HAHA har ifs aldrig skrattat spå mycket som jag gjorde igår, Emma och Sofia muckade med värsta tönten, Han var så jävla dryg och dum i huvudet,  Emma blev galen och gick ur kön,! efter ca 10 minuter kom han och muckade med henne, då exploderade hon och knuffade iväg honom i all värdens fart  och han flög och maten flöööööööööög,,!! haha. mindre kul var det väl att Farbror Blå såg det! men det blev ingen stor sak utav det , Sen skulle jag göra sällskap med Johan och Emma hem, men båda två var så osociala och gick och pratade i telefonerna, jag tog upp luren och ringde dig!,Måste också tacka de underbara personerna jag gick ut med Sara, Sandra och Lisa,  underbara personer med ett hjärta utav guld!

BTW, har ett nytt smeknamn, Påsen!?!?! Dont ask me why, i do not really understand!
Hoppas ni inte sonmar när ni läser : )


xOxO Gossip Girl


ser ut som SKIT

Nu när Jannice kommer in måste jag hem och byta om!!.. så jag ser någolunda ut ikväll.. kan ju inte se ut som en jävla trasa :P hahahaha..och dricka lite öl,




Sara och Sandra

Åhhh.. Nu blev jag glad !!:. Ska ut med Sandra och Sara : ) love you girls. ahh. nu ska jag bara he, och tatta sprit hemma hos mamma : P Äntligen får jag festa med dom!. aldrig riktigt festat med dom sådär förut. bara träffat dom ute!!..

Ha en underbar Lördagskväll!!! det ska jag ha!

xOxO Gossip Girl

this day for nothing

Jahopp!! känner mig helt loonley, Anna ska stanna kvar i Tjällmo : ( kul ul, men W a f, finns väl fler, Johan frågade mig om jag ville komma in till honom och festa med dom ikväll, det skulle vara trevligt var ju inte igår jag träffade honom, kanske blir lite oftare när han börjar på Simens,Pratar med honom nu och han säger att han festat sen lunch,  haha!! illa!!
Får se vad kvällen har att erbjuda. ska väl ringa Monika och kolla vad hon ska göra kanske kan dra in till henne och parta litegann!

Bye!!

saknar mitt hår!!

image338

Hjälpa Jannice

Hallå alla människor, Se vad som händer idag/kväll, är bjuden på ljusparty hos Anna Cratz, men fest där efter, är jätte sugen på att festa verkligen,Får bara vänta och se vad Anna har att komma med ikväll, Vill iaf inte sitta inne som jag ´gjorde igår, Det jag ska göra nu är att hjälpa Jannice attlaga mat, eller iaf passa Leo, hon ska laga köttfärssås till 15 personer till klubben imorgon, ush vad mycket mat!.Skulle vara trevligt at träffa en viss person också, men man ska väl inte hoppas på för mycket! haha. Annnnna kan du komma hem snart,
Det jag gjort idag är att vart på centrum och fika med Jannice Elina mamma Leo och Nellie =)
N
u ska Jannice få min assistans, haha.


Bye xOxO Gossip Girl


God natt

Ligger hemma i sängen och hostar. Väldigt störande. Hade tänkt att ge mig ut och springa ikväll men hosta för mycket. . Ska sova nu när som. Men hade vart mysigare om man hade haft någon att ligga brevid. Som kunde krama om och mysa. Och som kunde tycka synd om mig. Haha.men det är bara att finna sig i att det inte finns någon nu.
Men förhoppnings viss så. Nej nu ska jag sova. Måste bli skapligt någon kväll. Haha sov gott.

horoskop

DAGENS HOROSKOP

 Tur
Det mesta tycks nu gå din väg. Överraskningar och äventyr väntar i kulisserna.
 Hälsa
Det här tycks vara en perfekt vilodag för dig. Försök att ha det riktigt lugnt och skönt hela dagen.
 Ekonomi
Neka inte en vän ett mindre lån idag. Visserligen kan du behöva pengarna men du kommer nog att vinna på att ändå låna ut dem.
 Arbete
Arbetet kan idag vara i behov av att prioriteras, du kanske ligger efter i planeringarna eller så är det mycket just nu. Glöm i så fall inte att ta igen förlorad tid med familjen en annan gång.
 Kärlek
Idag kan du känna dig lite osäker på din partners känslor för dig. Tecknen visar att det inte finns någon orsak till oro.
 Relationer
Du kan idag stärka banden mellan dig och en person som du hittills bara har haft flyktiga kontakter med. Ni kan till och med bli riktigt goda vänner.


MORGON DAGENS HOROSKOP

 Tur
Få situationer går din väg med hjälp av turen idag. Du måste tyvärr lägga ned en hel del arbete istället.
 Hälsa
Du kan känna dig lite hängig idag. Kanske finns det något i din livshållning som behöver ändras på.
 Ekonomi
Spara undan de pengar du nu får över. Det kommer du att få glädje av längre fram.
 Arbete
Du är ambitiös och envis på arbetet, och dina chefer kommer att uppskatta denna sida hos dig.
 Kärlek
Chansen är stor att du upplever den bästa dagen på länge idag ur kärlekens synvinkel. Har du en partner kommer ni varandra ännu närmare.
 Relationer
Din relation till en viss person kan om du spelar dina kort rätt förstärkas. Det är du som bestämmer hur privat du vill vara.




My dear, we're slow dancing in a burning room.

Sitter hemma hos Jonna Ponna. Kom precis in först gick vi förbi ettan och fick pengar utav mamma sen till grillen och köpte glass mummigt, Sen ringde Tiina så vi har suttit hos henne 1 timma ungefär, trevligt mycket att prata om. Vet inte varför men idag har det vart en dag till irritationen, Mycket tankar krig massa saker, vad jag ska göra hur jag ska göra! Men fick en glad nyhet idag! ska börja vicka på 2 dagis nu! ska få mera timmar på dagiset i blacka, ska ringa och prata med dom på Måndag : ) Det var Lise-lott som sa förut att dom behöver folk!! sen så nämnde hon också att på hennes nuvarande dagis behöver vikarier plus om jag får börja på hermelin också, Då kan jag ju åka utomland efter sommaren. 3 jobb`= 3 inkomster. Så har jag ju också ngt att fördriva tiden med också ; ). Ja ikväll blir det lungt men har lust att parta imorgon, Blir eventuellt så också, om Anna orkar, För Jonna ska ju på folkrace på Söndagen, så då kan hon ju inte festa, men då kan Anna och jag shake some ass ; ). Sitter och lyssnar på skön musik med Leona Lewis,

D
et jag annars gjort idag är ju då att jag vart barnvakt åt lilla Leo, har gått jätte bra, han är så snäll sötnosen. Så jag följde Anna till skolan så blev vi sittandes där, Mathilda blev helt kär i honom, och ville att han skulle vakna helatiden!, haha. Sen så satt jag och tittade ett tag när dom hade idrott, sen satte vi oss på den nya skolgården, och jag brände sönder axlarna, så blir nog bara röd denna sommar . Efter det gick jag,Malin och Anna ner till P2 och mötte upp Jannice och tog en fika , behövdes, var så längesedan vi 3 umgicks, och inte firade vi våran 1års dag heller, Tycker Sofia ska följa med nästa gång. btw Sofia tatueringen var grymt snygg ; ), Sen följde jag med Anna hem så vi satte oss på ballen och solade litegrann, efter det bar det av till stallet för att mocka skit. och därefter har jag vart med Jonna!!


xOxO Gossip Girl!

My dear, we're slow dancing in a burning room.




I was the one you always dreamed of,
You were the one I tried to draw.
How dare you say it's nothing to me,
Baby you're the only light I ever saw.

I'll make the most of all the saddness.
You be a bitch because you can.
You'll try to hit me just to hurt me,
So you leave me feeling dirty cause you can't understand.



.

Hej då Anna

Nu ska anna åka :-( men hon kommer hem imorgon igen :-)
Nu ska jag åka till Jonna, vi ska ut och gå / like usual,

bye!!

Fredag äntligen

Nu sitter jag här igen hos Jannice, hon åkte just iväg och Leo ligger och skattar på golvet, ska strax ut och gå, ska följa Anna en bit till skolan, så ska hon få berätta om igår, Pratar ju nu med henne och modellbilderna hos och sara tog så hon ska skicka den  :-) Så pratar jag med en annan tjej som hjälper mig med jobb :-) underbar människa verkligen..


image301

är och bränner massa fett.. haha säger:

Ne jag tänkte informera lite om jobb haha

är och bränner massa fett.. haha säger:

dem söker försäkringsförmedlare..

är och bränner massa fett.. haha säger:

bra grundlön..

-


nu ska jag göra iordning Leo och gå. han måste sova..
men ha en trevlig Fredag, höres senare..

bye!


Det jag skulle vilja just nu

image289jag vill vara i ett mörkt rum och i en stor skön säng med mängdvis med kuddar och krypa ner under täcket och kolla på film.









Bye!!

youtube.se

Kom nyss att tänka på en grej, Det var i 5an. haha, Fanny ,Evelina, Isabell (tror jag) och så jag dansade för hela mellan stadiet till låten Super Trouper med A*teens. haha, var tvungen att kolla upp den på http://youtube.se Jaa sjuka grejer gjorde man när man var mindre,! Har massa minnen framför allt med Fanny, Alltid när vi smög ner till hennes Farmor och Farfar och snodde glass och kakor. och när vi filosifiera mycket tog med värsta frukosten och åt nere på bryggan!!och satt där heladagarna när vi inte var i stallet,

Blev ingen fotboll, Lennie och de andra skulle repa senare och just nu satt dom och spela CS, et tråkigaste man kan göra, iaf när det är / var en så underbar dag som idag!, får ut och sprinag med Arrak ikväll litegrann annars,han blir ju glad iaf, vill inte springa själv .

Imorgon blir det upp tidigt IGEN, ska vara barnvakt åt lilla Leo, Pratade nyss med Anna B, kanske skulle gå upp till henne då och ta morgon kaffet där, det var ju inte direkt igår jag var där uppe, man får inte tappa kontakten , det närmsta man har + familjen är ju sina vänner!, 

Bye!!



till slut är det bara trygghet och vänskapen

Sitter hemma hos Jonna nu igen :)

Varför är det svårt att släppa sina gamla vanor, Det kommer ju alltid sitta kvar, går ju inte att få bort, men det är väl inget man egentligen vill, minnen är ju vad vi år bra, I det allra mörkaste stunder finns det ändå lite ljus, Men man måste också låta det vara ett ljus och inte hålla ut till allra sista stund när den ljusa fläcken är borta! Läste en gammal klass kompisblogg förut idag, där hon nämnde att hon inte tror på eviga förhållanden, Jag tror ärligt talat att man lär sig leva med varandra till slut är det bara trygghet och vänskapen som håller tillsammans varandra, Alla har duster det blir bra med tiden, men aldrig lika bra som i början.Vart är spänningen?

xOxO Gossip Girl



sluta röka!

Med tanke på att jag är lite sjuk nu och hostar upp lungorna så har jag bestämt mig för att göra ett försök. nu ska jag sluta.!det ända jävliga kommer på lördag om det blir fest!Har egentligen ingen lust till det!! men får se. om Anna är på är jag på!! Ikväll blir det fotboll med grabbsen, så det är ju lägligt att försöka sluta nu när man har tänkt att bli aktiv, Nu blir det ballen med elsklingen och kaffe,! det är också ngt man borde överväga att sluta med men det är så gott ..!!

Bye!!



A mighty heart

Idag har Lindy vart en effektiv tjej,. Anna och jag gick upp klockan 05:00 i dag, åkte upp till stallet och släppte ut hästarna, sen åkte vi hem , Började med att laga matlåda åt mamma x-) sen gjorde jag 2 ägg åt mig och stekte upp lite champinjoner, och 2 mackor. efter de bytte jag om och gick ut och sprang lite, sprang i hela 40 minuter, skönt så duscha jag av mig lite lätt, sen så satte jag på filmen :                                                        
A mighty heart :med Dan Futterman, Angelina Jolie,                                                                          image335
Archie Panjabi den var faktiskt väldigt bra kanske lite långdragen och ett tråkigt slut,           
Baserad på en verklig händelse, så den fnkade utmärkt för mig! .                                         
E
fter filmen så började jag storstäda heeeeela lägenheten.                                                        
Det ända jag INTE gjorde var att tvätta fönstrena och så satte jag på en gammal skiva med 
G-E-S (Glenmark Eriksson Strömstedt) haha gammla minnen till den skivan vill jag lova!:                    
haha..Efter det sågick jag över till Elina och satt och pratade lite ute på ballen ;-) sen gick vi ner och tog en snabbfika på P2, skulle möta upp Anna tänkte vi, så snälla är vi! så nu sitter jag hemma hos elsklingen och håller henne sällskap när hon städar. fast just nu är jag väl inte sådär jätte social, men måste ju berätta för alla er 28stycken som läser min blogg varje dag!!           

xOxO Gossip Girl



bus med elsklingen

sitter hemma hos elskling nu. lovade henne att hjälpa till i stallet i morgon bitti! trött är jag!
Det jag gjort sen sist jag skrev :
Anna kom och hämtade upp mig hos Jonna, så åkte vi hem till henne och kollade på Greys anatomy, och sedan gick vi ett kortare varv som blev ett längre ;) sedan satte vi oss här utanför så kom hannes förbi så vi tog en cigg ihop och pratade massa skit. Min lilla hannes, se om du kan komma med på lördag, skulle fan vara kul oförglömlig kväll om inte annat !!

xOxO gossip girl

MIN JONNA =)

image334

dumma Anna ;)

Haha.. Dumma Anna.(elkslingen) läste just hennes blogg, Men jag älskar dig oerhört mycket ändå!Det var så att jag satt och pratade med en person på msn, så pratade vi om film/filmer, så frågade han vad jag tycekr om för slags filmer,
L- eh jaa. jag älskar alla slags filmer, men det jag verkligen inte kan se på är Stjärnornas krig och star wars!!
(då förstod jag inte att jag skrev samma sak. utan han frågade mig )
P- ehh jaha. men vad är det för skillnad på stjärnornas krig och
star wars ?
Jaa
den kvällen fick jag nog höra utav alla att jag är en riktig blondie!
 
men har fortfarande tråkigt och undrar vad som händer ikväll. >Jonna ska ju kolla på Men in tress klockan 20:00 ska messa elsklingen och fråga när hon kommer hem och fråga om vi kan  gå ut och gå innan klockan 21:00 eller så kan vi kolla på det tillsammans hon och jag har mycket att prata om. vill vet allt ALLT om Kim. image257





xOxO gossip Girl


try!

haha. satt och kolla ngr bildagböcker, så hittade jag den här rolig grej iaf när man är lite rastlös. Mitt namn blev då

L-
Söt
I- Älskar hårda sex lekar
N- Sex är mitt liv.
D- Sexfixerad
Y- Är toppen på att kyssas

L- Söt                                                       P- . Sex är min vardag
A- Älskar sex                                          R- . Rolig
R- Rolig                                                   I- .  Älskar hårda sex lekar
S- Tycker om porrfilmer (not)              N- . Sex är mitt liv
S- Tycker om porrfilmer (not)              T-  .Älskar att älska
O- Gillar hårda tag. (yes)                     Z- .Älskar att leka med tungan
N- Sex är mitt liv.

Namnet Printz passar mig bättre. =P

A.
Älskar sex
B. Gillar kondom
C. Gillar att suga
D. Sexfixerad
E. En kåtbock
F. Ständigt kåt
G. Upphetsad
H. Älskar att leka med lolipopen
I. Älskar hårda sex lekar
J. Kan inte bli bättre inom sex
K. Ofta öm
L. Söt
M. Neutral
N. Sex är mitt liv.
O. Gillar hårda tag
P. Sex är min vardag
Q. Tråkig
R. Rolig
S. Tycker om porrfilmer
T. Älskar att älska
U. Elak
V. Dum
W. Älskar killar med stil
X. Älskar att kyssas
Y. Är toppen på att kyssas
Z. Älskar att leka med tungan
Å. Hejare på allt
Ä. Fränast
Ö. Ömhet

Greys anatomy

Sitter hemma hos Jonna nuHar vart och lämna lilla leo. underbara unge. älskar min lilla prins, han har vart underbar heladagen!
image302
Lyssnar på musik och pratar med folket på msn.! Funderar på om jag orkar att äka in till norrköping, Monika vill ju parta , men inte jag. vill bara ligga hemma och kolla på tv Greys Anatomy är ju ikväll. Det missar jag inte för ngt här i världen.!
Det blir lätt att man saknar det man har, även om man bestämt sig för något så går man ändå i de andra tankarna.! ,men det kanske blir bäst såhär! man orkar inte med hur mycket som helst.
Tee och en cigg då!

xOxO  Bye!!


image240

Blivit sjuk

Skööööönt :-) äntligen kunde jag sova länge visst det känns ju som jag sovit bort hela dagen, vaknade 13:30. Men blev ganska utmattad inatt, plus att jag nu har blivit sjuk, hostar som aset,, Nu blir at dett gå ut och gå med Leo, Jannice ska ut och spåra med Gibson. så Jag ska gå till Jonna :-) som är hemma och pluggar med Sara, Var ett tag sedan jag träffade henne nu . Ikväll blir det in till Norrköping och sova hos Monika, Ska upp och se om jag kan få tillbaka jobbet ..Idag har jag inte haft söndr någon än iaf :-p
BTW Greys anatomy ikväll 21:00

xOxO Gossip Girl.. Bye!!



Time

Time flies. Time waits for no man.
Time heals all wounds.
All any of us wants is more time.
Time to stand up.
Time to grow up.
Time to let go.
Time.




spegeln gick sönder,7års olycka,

Sitter hemma hos syster Jannice nu, har vart barnvakt i 30 minuter, måste ju hjälpa till när Andreas är utomlands, Det jag gjort idag är inte så mycket egentligen, Gick över till Anna i förmidags, sen hem till Elina och spelade lite yatzy, och pratade lite om allt som hänt! sen gick vi över till  Jannice och sen gick vi ner till centrum och skulle köpa glass men det blev ingen glass, För Elina och robban ville hem och laga mat!. Jo en sak till jag gjort idag, Mamma blev galen men mest ledsen, Jag hade sönder hennes stora jätte snygga spegel, den bara åkte i golvet. 7års olycka!!!!!!! Monika ringde förut, hehe.så pratade vi om vissa saker, bla att jag är en väldigt rastlös människa och det finns dom som stör sig på det.
Konversation 1.
L- Varför stör man sig på om man är rastlös? jag är nog den mest rastlösaste människa som finns, jag kan fan aldrig sitta eller ligga still.

M- Vad menar du?

L- jaa alltså det finns ju dom som stör sig på sånna som är rastlösa jag vet iaf 1.

M- jag var rastlös förr, vet du vad jag gjorde för att "bli lugn"?

L- nej vadå?

M- Jag började dricka, supa aset, Nu hinner jag aldrig bli rastlös, för jag sover jobbar super, sover jobbar super.

L- haha.

M- Nej jag skojade bara jag är alcholist!

Konversation 2.
L- Jag fattar inte varför folk bara kan sitta inne en såhär dag!!

M- Vadå jag har suttit inne, inte äns vart ute på balkongen, och inte rökt en ända cigg idag!

L- Vad duktig du är, men varför?

M- Jag har inte haft någon att prata med, och du svarade ju inte när jag ringde förut idag,Och är man med någon så blir det ju att man röker helatiden. så jag tycker att du kommer in till stan ikväll,.

Påänglösa konversationer, men hade inget annat att skrva!



Nu ikväll blir det hem och duscha, ska ta en låååååång dusch, är jätte trött redan så blir nog att sova tidigt! jag lär behöva det! Mamma har vart gullig och laga dillkött åt mig, underbara du!
Imorgon ska jag träffa Elina på förmidagen, vi ska väl kolla på våra bästa år eller så! hoppas det blir fins väder så kan vi sitta på hennes ballkong och spela yatzy!!

xOxO Gossip Girl



gammal bild!

haha satt och kollade igenom annas och min bilddagbok, ( väldigt dåliga på att uppdatera) så hittade jag en (gammal) bild på mig ser ut som en 10 årng fast den är tagen i vintras . haha. men lite söt var jag väl ;p nej nu ska jag dra med slöhögarna för att gå ut och gå =) Underbart väder. kanske blir en glass vid grillen :D

image333

xOxo/ bye!!

klaga då ;)

säger:

stavas VENEZUELA!!!!!  Hahaha förlåt då förfan ;) Redan folk som klagar på mig!! :P

undra vem det är som vill med?!! anonyma människor säger jag bara, Men såg nu vem det var på IP adressen!!: Pilly då. du måste ju säga att det var du ;), Föresten pratar jag med pillan på msn. och vi ska ses ngn dag säger vi. hoppas bara det blir av. saknar dig raring .

Greys Anatomy tillbaka imorgon 21:00

Sitter hemma hos elsklingen, min telefon dog förut, och Elina var inte hemma, så sprang över hit en snabbis innan hon ska in till Norrköping, Skulle egentligen med in idag, men orkar inte blir nog hem till syster och sitta på hennes balkong sen och sova litegrann, så jag pallar med dagen i övrigt. =). Kanske lika bra att inse att det inte finns så mycket kvar!´? jävligt tråkigt. maby its ment to be!?
Funderar på att ut och springa senare i eftermidag. Elina kanske vill med, hon har ju sagt att hon ska börja springa med Eros, Hehe., måste ut och röra på mig, Frågade Jannice om hon ville med ut och gå, men Elina och hon hade redan vart ute, hon sa att hon ringt mifg vid halv 9, tjena att jag var vaken då, På tal om att sova, mamma sa (såg) att jag har fått påsar/blivit mörk under ögonen, men har ju inte sovit ngt knappt sedan i fredags, Men som du sa, : sova kan man göra när man blir äldre! haha, plus att man kan inte sova bort en underbar dag som denna . lite därför att det inte blir Norrköping heller,. vill inte sitt apå en buss en vacker dag som denna!!
Monika Ringer dig senare när mamma kommit hem! Så får vi planera om det blir hultsfred?! och eller bulgarien. skulle vara underbart att åka ner iår igen :) men jag vill till så mycket flera ställen som Venutzela (stavas) .

Ha en skönt och solig Tisdag ♦

Imorgon är ÄNTLIGEN Greys Anatyomy tillbaka, vart uppehåll i 2 veckor p.g.a Hockeyn.!
♥ xOxO Bye!!



Somewhere Over The Rainbow

Sitter hemma hos Jannice, ojj ojj ojj vilken skallebang jag har , inte så värst bakis förutom huvudvärken!, Och har ni sett vilket vackert väder det är , sitter och väntar på att Leo kan vakna så jag kan gå ut och gå, tänkte ringa elsklingen snart, se om hon är lika arg idag som hon var igår! hehe ja jag säger då de,
Just nu lyssnar jag på Jannices favorit låt som hon tjatat om i flera dagar,som jag fixade åt henne igår,som heter. Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow, Visst är jag snäll!:
 
Ja fan jag visste inte att ni var bästa kompisar, då hade jag ju inte sagt något till dig förstår du väl, hoppas jag inte förstörde  ngt där :p. Föresten vill ni veta något svinit, Igår, jag gick med anna helavägen, så pussar vi varandra hejdå!! sp går jag hem. när jag står utanför porten så slog det mig fan mina nycklar, (mina fötter var döda) gick barfota från centrum. så det var bara att börja pallra mig hem till elkslingen och hämta nycklarna, skapligt irriterad! och jävligt irriterande,Haha så sjukt att min mamma  vet vem din pappa är, och han har vart jätte kär i henne!!

Nej nu ska jag ge elsklingen ett försök till att vakna, ska inte jag få sova ska ingen annan det heller ;-)

uppdaterar senare/
xOxO/ Bye!!
image332
Bara så ni vet gör vi oss til på bilden iaf jag :P ville inte vara med på kort !!!

kickapoo

Haha.. duktigare än mig idag går inte att va!: det började med en uppvärmning fram till bergska skolan, med en snabb powerwalk. sen så sprang jag ner till godislagret, gick fram till bron och sprang till missionkyrkan och gick upp till päronträdet, sedan sprang jag till tegelbruket, sen gick vi i rasktackt runt gron på 1timme och 30 minuter! =)
Sen när vi kom hem gick jag upp och hämtade Arrak och följde med Elina till dagmamman, och nu sitter jag här och ska strax äta mat . såhär hungrig har jag inte vart på länge!
Bästa kommentaren: Kickapoo!


Bye!!

OC atomic County



image331image330image328image329

Glad för din skull!

Sitter hemma hos syster Jannice. hehe. vi ska ta en fika!: Mötte upp Elina förut efter BVC!. så matade vi ankorna litegrann sen gick vi hem till Jannice.

Igår träffade jag elsklingen hon kom förbi för att låna mitt busskort hon ska in och träffa Kim idag.. :P haha min underbarning. är så glad för din skull!!

Nu ska jag vara social!

Bye!!




JAG BER OM URSÄKT ATT JAG Ä>R SÅ JÄVLA MISSLYCKAD!!!

men gud ., jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla som tagit illa upp över mina inlägg!!: Och alla som VERKLIGEN känner mig vet att jag måste skriva av mig i bloggen för att lämna det, Och just för stunden när man är Irriterad så låter det mycket värre. man måste ju ta allt med en nypa salt.!  Just nu har jag lust att skriva massa saker men det kommer jag väl också få en utfrågning/utskällning) utav.,Och ngn kommer ju säkert på peka mn stavfel också, för det är ju så jävla hor roligt att påpeka saker. Och sanna förlåt då och du tog åt dig men alla har fattat det som att jag var irriterad på min pappa, bara JUST FÖR STUNDEN:;!!! men jag behöver ingen telefon hade vart roligt med en uppdatering!! men jag vill inte ha den där telefonen längre , KAN JU FAKTISKT skaffa ett eget jobb med egen inkomst så jag kan köpa mig min EGEN telefon... HAHA jag har fått Anna symdrom att skriva vissa ord med stora bokstäver. hehe man blir som man umgås min elskling. älskar dig! Nej nu måste jag hem. innan jag får en till utskällning idag. Känns så jävligt när man äntligen fått tillbaka en bra kontakt med sin pappa blir den förstörd.! Nu kommer det inte kännas bra att trffa honom igen.,! träffas typ 1 gång varanan månad och så ringer han och är jätte arg!. JAG BER OM URSÄKT ATT JAG Ä>R SÅ JÄVLA MISSLYCKAD!!!

sms1
Gulligt skriviet på din blogg. Typ som om det är mit fel! ///
inkommet Måndag 14/4 20:16:34
Mitt svar:
Ursäkta hehe alla som läst de förstod att det var till pappa, men det är ju bra attd u säger till till honom, det gör ju bara saken lite värre tack. men vi hörs någon gång i framtiden / Lindy
sms2
Ursäkta. ja mår skit för att han lovat dig och Jennie mobilen. Så jag skickade din bloggskit till mamma. Så det är väl hon som visat din far!? Ska lämna telefonen imorgon. Men visst om du inte vill ha någon kontakt med mig längre , så är det upp till dig!- inkommet Måndag 14/4 20:37:09

Nu mår jag bättre som sakt behöver bara skriva av mig så det försvinner ur systemet!!!!

Bye!!

i'm yours

Är hemma hos jonna.- ska ut och gå med henne och Ella =) .

bye!!



Shakira

Har fått värsta dillen på Shakira !!  bara hennes musik i mina högtalare! så grymt sexig är hon också!

image327

ännu en dag till irritationen!

Sitter hemma hos pappa,., är jävligt sur!!!!!  Han lovade mig LOVADE MIG. att jag skulle få hans telefon när hans köpt en ny!. men nej då. har har lovat Jennie med. men det är inte ngn utav oss som har den. ne det är Sanna som har.!! en jävel på att lova saker men en annan sak att hålla dom!!. aja cpitirriterad. hela den här veckan har vart cp, känner att man skulle behöva en break med tjejerna. prata av sig och verkligen ha ngn som lyssnar och förstår.! ikväll blir det väl lugnt, skulle gärna vilja supa av ngr hjärnceller, Får heller inte glöma att ringa Monika idag heller! ska se om jag kan komma in till henne imorgon så vi sen kan gå upp till hermelin på måndag.! så jag äntligen kan ha ett normalt jobb! där man faktiskt tjänar pengar, och inte massa jävla utlåtanden att resa hit eller dit och tjäna  30 000 i månaden. !
Ha en trevlig Lördag mina vänner-!!

xOxO Bye!!

KOLLA IN DENNA PÅ YOUTUBE

http://www.youtube.com/watch?v=xE9gYdY24wc&feature=related

Älsakr den här låten =)

Will you count me in?

I've been awake for a while now.
You've got me feeling like a child now.
'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

The rain is falling on my window pane,
But we are hiding in a safer place.
Under covers staying dry and warm.
You give me feelings that I adore.

They start in my toes,
Make me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

What am I gonna say,
When you make me feel this way?
I just...mmm.

And it starts in my toes,
Makes me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

Da-Da-Dum-da-da-da-da-da.

I've been asleep for a while now.
You tucked me in just like a child now.
'Cause every time you hold me in your arms,
I'm comfortable enough to feel your warmth.

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever you go,
Always know,
'Cause you make me smile even just for a while.


Christina Aguilera

Vill klippa lugg och sätta i nytt löshår Älskar verkligen X-tinas fisyr på bilden. men vet inte har ju en förmåga att ångra mig sådär =P

image326

ca 2mil

Seg jag blev då bara för att jag satte mig här. har väl gått ca 2mil i högklackat idag, det verker är hemma hos Jonna nu . vi ska dricka lite tee :-) mummsigt..Blir att sova själv inatt :-( minder trevligt, . och imorgon åker min kära mor till Barchelona (stavas?) AVIS, hehe Hon frågade min om jag ville följa med henne till stan idag IGEN och köpa ett ´par skor till åt henne, det räcker tydligen inte med 1par skor och en hel ny garderob.. nej då vi köper upp hela lönen på en och samma vecka.. Kan hon inte förstå att jag också vill ha och behöver massa nya kläder..
Idag slutade jag iaf på jobbet. trodde jag skulle palla men icke tyvärr jag är en qutier, vilket jag inte trodde aja .

VILL SUPA IMORGON!!!!!!!!!!!!

Bye!!

This is

Låt : ingen det är tv:n som är på med Gilmore girls
Msn : Pernilla =)
Happening : Är hemma hos Jannice tillsammans med Elina och barnen
Väder : super trist väder
Ikväll : ta det lugnt.
Planer för imorgon : Jobba!

Tur att man inte är gift med dig;)

Hur lätt är det att ringa och få tag på ngn som alltid pratar i telefonen, när man inte får messa. men jag messade ändå får jag ringa senare ikväll, vet redan va jag ska säga ;) haha

- Du var en svår man att få tag på, tur att man inte är gift med dig ;) haha..

ska fika nu.äntligen har magknipet släppt, mamma var riktigt orolig där inatt, har knappt sovit ngt alls, snart hem men först umgås litegran med systrarna.och deras underbara barn!

Bye!!

irriterad

IRRITERAD.... jag vet inte vart jag ska vända mig. snurrar runt hundratals ord i mitt huvud som jag bara vill skrika ur mig.. och vet inte heller hur jag ska formulera mig och få ut det irritation  jag har!! va fan jag tycker om det här jobbet jag gör de.. men pallar inte mera snart. och det är inte de att jag pallar arbetstiderna. men det  kanske är dax att ge upp. även om det låter väldigt olikt mig! jag är inte som bara slutar, men ändåå. jag vill ju kuna vara bra på mitt område jag jobbar inom!. Vad Ska Jag GÖRA!!!!!?!??!?!?!?!??!?!?!?!

ska bli skönt med en spring runda sen ikväll, synd bara att ryggjäveln streakar...

INGET FÅR TA DETTA PERSONLIGT MIGG VANLIGASTE svärord.
BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG BÖG



cheese

Nu blir det cheese på McD :) haha
Anna blir du avis nu !! hihih. ses snart hun!

xOxO bye!

Grattis..

Grattis Louise som såljde sin första idag =P

Jag suger ;)

Bye!!

Tisdag, Världens gulligase mamma.

Jag har världens bästa mamma. hehe hon sätter in pengar på mitt konto IGEN så jag kan äta mat sen plus köpa ciggaretter, vilket vi har kommit överäns om att jag ska sluta med,!

Senare idag ska jag tvätta, Också träffa elsklingen vi ska ut och springa, sen är hon så gullig så hon kommer och möter mig vid bussen =) love you hun! ha en trevlig tisdag Nu ska jag sälja!

Bye!!



haha den där var längesedan!

Att va' söta men lika som bär vad är det o ha?
Lite annorlunda är inget fel o va'
Om man är av en annan sort
Varför ska man kastas bort?

Lite trasiga
och knasiga!
Är vårt trasdocksgäng
Lite trasiga
och knasiga!
Det är vår refräng

Är din näsa sned
eller armen ur led
och din tå är gul och blå
lappen säger trasdockan
- Du är lika bra ändå

Fast trasiga
och knasiga!
Vi sjunger vår refräng
Lite trasiga
och knasiga!
Är vårt trasdocksgäng

citat

Dagens citat: Det finns inget som slår en cigg efter ett bra sex
!

this is!

HEEEEEEEEEMMMMMMMMMMA !!!! är så trött. men skön jobb dag ändå!:

ha en trevlig måndag!!

Låt : Martin Stenmark. sjumilakliv
Msn : Totte
Happening : Är hemma hos Jonna, ska strax ut och gå, sen hem och sova!
Väder : Underbart!
Ikväll : Slappa, och sova, + öva på malen!
Planer för imorgon : Jobba!

Bye!!

Illa!

Från 6 stycken till bara 2 kvar :P haha
illa!!!

Jobbet! Måndag!

Sitter just nu på jobbet. börjar strax. skönt ändå att ha en normal varda, det tråkiga är ju att inte sepndera förmidagarna med Elina tillsammans med Våra bästa år!. men det kanske betyder att man äntligen har blivit människa!

ha en bra och trevlig Måndag!

Bye!!

Christina Aguilera och Max

image298




sorry

hehe sorry, har inte skrivit i boggen på evighetwer :P
men just nu r jag med jonna, vi ska ut och gå, sen ikväll blir det MYS =)
ha en bra och trevlig Lördag.


Bye!!

RSS 2.0