nu!

Vill åka snowboard nu :((




även om det kanske vore lika bra

Så vet inte vad jag ska skriva. hade en sak i huvudet när jag loggade in. men tycker det är lite onödigt. vill inte på ngt sett förstöra där. även om det kanske vore lika bra. dock inte för min egen skull . aja jag låter som världens tönt när jag läser vad jag själv skrivit. men ska inte prata mera om den saken jag kan berätta för er att jag är så trött. JObbade natt i natt.  sedan somnade jag inte på direkten heller. var ju tvungen att duscha. Kan berätta att det var 23 MINUS igår och Monika och jag stod ute och jobbade . jag trodde ärligt talat att jag skulle förfrya mina fötter. dom var svullna när jag stallde mig i duschen. och jag var så kall jag mådde så dåligt. sen gjorde det ju inte saker bättre att det var askallt i rummet. precis när jag somnade vaknade jag utav ngt störande moment. så kan kanske somnade 5 halv 6 i morse sen upp kvar i 9.

Så idag när jag kommer hem ska jag sova =) i 2 timmar. sen ska Monika och jag ner till vagnen och städa efter oss efter hon slutat jobba.! . vi pallade inte det igår. det ´var så kallt och vi ville bara hem till duschen.

Det finns två saker som hjälper mig när jag är frustrerad. det är att skriva här och 1 sak till. som hjälpt mig hålla mig lugn nu ett bra tág. vilket jag inte behöver skriva här. men ni kan ju sitta och fundera på vad det kan vara. det lixom hjälper en att slappna av och vakna till liv =)


Nu ska jag ner och kolla om Monika är trött. . Hon sov ju kanske 4 timmar längre än vad jag fick ..
PLUS så ska jag kolla och Gossip Girl och Greys Anatomy släppt ngt nytt avsnitt..

Bye!!



Tycker synd om henne

Nu sitter jag hemma. På den senaste timmen har jag då hunnit med mycket vill jag lova!!.. jag har sovit jag har ätit lite mat (rostat bröd) och jag har hunnit sortera massvis med filmer Med hjälp utav Pierre.. Jag vet att jag inte skrivit i bloggen om att vi har haft stopp i avloppet.. men äntligen har Pierre fixat det.. han har städat sedan klockan 10 imorse. / Med ngr uppehåll. men ändå. han är så duktig och noga.! Inte alla som har en Pierre som vi har i familjen.

och jag har också köpt ett litet paket till Monika idag. det är inte mycket med en liten fin present ska hon åtmistonde få.. Ska strax gå ner till Ica och köpa ngt att äta på. om det blir frukt eller godis vet jag inte. Funderar på att sova ngn timme snart eftersom jag ska jobba i vagnen i natt tillsammans med Monika ..Tycker synd om henne. att hon måste jobba på din födelsedag. Men hon ville ju det själv så!!..


Jag hoppas allt är bra mer er jag tycker om. ni är värd allt gott här i världen. och jag älskar er för dom ni är.

Bye!! =))


grattis till dig :)

Grattis min sötaste underbaraste :)


Ja du må du leva ja må du leva ja må du leva uti hundrade år :) hehe



ja nu sitter jag på cafet igen. Lonie är här och håller mig sällskap. ni ska veta vilka problem vi haft med Photoshop. men tack vara min underbara kusin rasmus så klarade vi av de. Yeah!!

Igår kväll blev det kvällsåk med Lonie Marie Mikael Erik Pierre Sara Johanna.
hoppas det blir ikväll igen. Wiie jag älskar verkligen att åka bräda. finns inget roligare just nu. förutom att mitt knä ska börja paja igen. och det gör sååå ont varje gång jag böjer det bakåt. men det ger väl med sig med tiden. får hoppas på att det bara är ngn löjlig träningsvärk.

Bye!! =))



lyfta huvudet lite högre för varje dag som går.

Nu är vi här igen. Lindy har lyckats igen. Eller det känns så. behöver det jämt vara mitt fel? Jag skiter ärligt talat i vilket, jag kan ta eran skit. mår ändå inte dåligt att ta skit av ngt som jag inte bryr mig om. eller ta skit åt någon som jag tycker om. Det är sådan jag är.personer får tro och tycka vad dom vill . Jag vet vart jag har mina fötter och jag står väldigt bra här!. Frågan är om du står bra. Varför alltid ha blicken i marken när du går förbi ngn som är starkare i psyket. HALLÅ VI ÄR INTE DJUR! vi får inte rang efter vem som är starkast. I en folk skara med kompisar så är ingen högst, Jag vill inte ha personer och vänner i min omgivning som är svaga. och inte vågar stå för vad dom tycker. Kolla på mina vänner. Anna Jonna Elina Josefine Monika Sanna Tiina. Alla de vet vad dom tycker och dom står också för de. Vi stärker varandra. Vi pratar om allt med varandra. man hjälper varandra och defenitift dömmer vi ALDRIG varandra. Så snälla skyll allt på mig, om du nu mår bättre. jag vet vad jag har gjort sagt eller inte sagt eller gjort.eftersom du inte kan stå för dina egna konsekvenser du är en patetisk liten nolla, att jag vet de gör mig bara starkare och kan lyfta huvudet lite högre för varje dag som går.

Men frågan är varför jag gör det. jag vet att det inte är för min skull egentligen. Är det bara för att tillfredställa alla runt omkring sig. Varför beter man sig som 5åringar när man inte tycker om ngn. nu syftar jag inte enbart på mig själv. man äggar upp personer. man tycker att det alltid är lika roligt att få folk att skratta åt personerna som man enbart inte tål. Det är så jag fungerar. Jag är absolut inte altid stolt över hur jag agerar. ibland väldigt omoget. Men just för stunden mår jag bra. person svårigheter ? eller så har jag ingen självkänsla eller självförtroende alls?! who knows ?

Anna
honey. Du vet exakt hur jag fungerar. och vad jag pratar om. men du står ut  med mig. du vet om mina brister, men det finns alltid vissa fördelar med sina brister. Kolla hur du och absolut jag har utvecklats under åren. Det leder alltid till ngt bra.! Men jag tror, skulle du komma upp . Så konstigt nog skulle folk bli förvånade. För jag skulle inte vara den dom kände. Splittrad personlighet. eller är vi tillbaka igen på det där att ens vänner stärker en och hjälper varandra?

Min pappa sa en gång till mig att jag var en person som var alla personer till lags,Visserligen syftade han å¨hur jag var när jag var hemma hos honom och hemma hos mamma. vilket från den dagen jag har försökt ändra. Visst jag kanske må vara falsk och är personer upp till lags. men det är väl isf den jag är.Och säger inte alla jämt tillvarandra. var bara den du är så kommer alla tycka om dig? Fine tyck om mig  . jag står för den personen jag är. JAG PRATAR inte skit.  . Prata skit för mig är att inte stå för det man sagt till ngn annan om någon annan.. Men jag skriver ju allt här. Och om det nu var så att jag pratade/skrev skit? vem skulle det vara FÖRUTOM jag som skriver här? Hallå jag öppnar mig som en bok. Tål du inte sanningen så har du inget att läsa här.även om jag JÄMT skirver den osyligt så vet alla jämt vem jag syftar på. Om det är ngt bra eller dåligt. Man kan inte bli arg för vad ngn annan tycker. alla människor har sin rätt och tycka och tänka precis hur den vill. man kanske inte alltid behöver säga det rätt ut. men ingen absolut ingen människa har någon som helst anledning till att bli arg eller besviken på vad någon annan tycker. Lär er livets mening. det går ut på att göra personer glada och ledsna. Om man inte vill känna sig för besviken på de.eller bara må lite bättre  så kan ni ju alltid tro på Karma
Karma :genereras enligt denna tanke genom våra handlingar och summan av den under ett helt liv

Jag är den personen jag är. Ingen tvingar dig till att tycka om mig du får helt enkelt göra hur du vill. men be mig inte ändra på mig. Det kan jag inte göra. kanske skulle försöka hålla ut ett tag. men tillslut blir jag den jag alltid vart.
Som i ett förhållande. Allt är jätte bra till en början. sen när det blir dåligt och man kanske gör slut. så tror man efter 1-2 månader. men han/hon kanske bättrat sig Men det är så mycket bullshit . personen kommer inte ändra sig. kanske lär sig utav sina misstag. men kommer vara likadan inom en snarframtid. vilket betyder att ni inte är ämnade för varandra. sorgligt men så så så så så så sant.

Detta är iaf min sanning bakom det hela. och den har tagit mig till den plats jag är på idag. Som någon sa till mig herromdagen. det finns inga måsten. och om du tänker så blir inte allt lika tråkigt!

Ska det bli ett tredjevärldskring om detta inlägg?

Bye!! =))




Grattis till min kära FAR idag :) 9 år kvar till 50 ;) Grattis




som jag kände kanske får vänta med

eftersom jag inte är så duktg på att åka än så blev dte inga bilder när jag åkte.. men ngr i liften iaf.:)

idag har det vart sjuk kul. åkningen gick jätte bra :) är så nöjd. snart kommer allt gå kanon. prövade på lite andra saker idag som jag kände kanske får vänta med. måste helt och hållet hitta balansen.  sen kan jag trixa och fixa lite.!!

bilder









Nu när jag har ny mobil ska jag bli bättre på att ta bilder och lägga upp :))

Have a nice day*

Bye"=))


för att ni ska ha ngt att göra

Jahaa ja! Varför är det så tråkigt att vara själv hemma!? Visserligen ska jag ju iväg snart. men bara själv saken att vänta.
Idag blir det iaf ut och åka i backen med Johanna och Sara" ska bli väldans trevligt. ska ringa till Alexandra och se hur hon mår och om hon ska med !!

Ingen skrivlust. men skriver lite för att ni ska ha ngt att göra. jag vet hur dte känns att sitta framför datorn och gjort allt man ska göra. då hoppas man bara på att det ska finnas ngn blogg man kan läsa!! Nu när Anna och Jonna inte är så aktiva i deras då blir det ju tråkigt, istället läser jag min lillasysters blogg. Jessica Waleij, hon är en jävel på att skriva. och det är rolig och lätt läsning. Josefine Söderberg skriver ibland också. och så Pernilla. jag vet att jag har glömt ngr nu. men de va de som poppa upp i mitt huvud."

Nu ner och sätta på sig underställ :)
 lite bilder kommer upp senare idag !!

Bye =))





Kolla in :D

Sitter och muppar med Monika över msn. tillsammans med camen

såhär kul har vi :))




Nu ska vi ner till Ica och köpa glass

See u later aligator =))

Bye!!


det är bara att se vad som händer.

Då är man på jobb igen. har plockat massa bakom. slängt skit osv :) sedan  småstädat på andra ställen. imorgon ska jag ta med fönsterputs och torka montern igen.! helt sinnessjukt vad det blir smutsigt fort.!! idag är det annars en väldigt lugn dag! skönt det med. iaf när man är så trött som jag är. sov inte alls bra inatt. vaknade av minsta lilla. var nog för att johnblund inte var hemma ;) -nevars-  Förstå att jag låg och snoosade i en timma!! fy bubblan.

Annars igår så gjorde jag inget vettigt. kollade på Greys Anatomy och sedan pratade med Mamma i över 1 timme. vi satt och skrattade mesta tiden. lite intärnt. men sjukt kul.. saknar mamma väldigt mycket. saknar alla väldigt mycket. Mamma berättade att Nellie springer omkring och bubblar som bara den. Leo växer jätte mycket. och även han går och småbubblar. :)

P
ratade nyss med Sara och Johanna. dom skulle komma hit snart sa dom. de skulle bara diska och städa lite sedan upp till Skarsnuten och hämta bilen. Se också om Alexandra Alfi hänger på. Så spikade vi att det blir film och Marängswisch ikväll :) Yeah!. går det att vara mera onyttig.

Sjukt sugen på att åka bräda är jag. jag vill så gärna lära mig åka ordentligt swischa förbi alla och inte rammla 1 ända gång. men det kommer väl snart de med. vill lära mig allt på 1 och samma gång. Ska tvinga med Sara och Johanna ut nu ngn dag. se hur de går. Btw så pratade jag och Alexandra om att ev åka Onsdag eller Torsdag. hoppas det blir av. se om det blir ngt jobb i vagnen på Onsdag. men det tror jag inte. det är bara att se vad som händer.

Me miss you Anna. me miss you very mutch!!

Nu åter till att inte göra alls mycket. ska nog skura golvet här bakom. i brist på att göra ngt annat. :)


***
Grattis till Annie som blir gammal idag 23 år var det va ;) hehe. !

***




Bye!!


jag hjälpte ju till. det är ju huvudsaken

Åter igen sitter jag här. Internet är tillbaka i våran lilla stuga, och jag är ensam hemma. vilket betyder att jag kan tanka ner massvis utan att det segar ner ngn annan och det går fort eftersom ingen annan sitter och tankar eller spelar :)

Jag ska nog strax gå ner till Ica och köpa ngt att äta. sugen på fruktsallad. men borde kanske köpa ngt mataktigt. men vet inte alls vad jag är sugen på och är heller inte hundra på att jag är hungrig.

Ni kan ju tänka. jag har äntligen en helt fungerande mobil.  tack återigen.
( Du är absolut inte den elakaste personen jag känner, , Bara ibland ) 
Så tänk jag har pratat med massa redan. pratat med mamma, Lennie Anna och sedan ngr roliga människor här uppe. :) Skulle ringa upp Lennie igen förut. men glömde. jag fick massa kunder på cafet.

Sitter och väntar på att nya Greys Anatomy avsnittet ska komma ner.!! men man kanske ska göra en rövare och springa ner till Ica nu. så slipper jag gå sen så har jag min dejt med soffan HELA kvällen. tills Monika kommer hem och ska kracha min dejt.


Igår har jag inte berättat om!!:.

Vi hade lite förfest här hemma. Lonie kom först så vi satt och pratade om allt och inget alls! mycket trevlig person måste jag tillägga. senare rammlade Christian och Pierre in. sen var det full rulle alla kom på en gång. Pierre och jag lagade mat. eller ja. jag gjorde bara riset. men hallå jag hjälpte ju till. det är ju huvudsaken. men så fick jag såkklart magknip. så jag bara ville dö.  men det släppte strax innan vi gick ut. men jag hann och halsa ngr öl tack vare vårat nya ölspel som Pierre kommit på!. så gled vi ut och buggade los. Lonie och jag ägde dansgolvet. sen så kom Alexandra in och dansade bort oss andra. men sjukt kul!. vid halv 2 gick jag hem . meningen var ju att åka bräda idag. men det hann jag självklart inte. blev lite ärenden istället. sedan jobb på cafet..


OCH VET NI!!!!!? idag kom Johanna tillbaka. hon hade med sig ciggaretter till mig. gullunge :)



Nu är jag hemma och ska kolla på Greys Anatomy och äta ngt gott till!

Bye!



så har jag all tid i världen

Yeeej Jag är jätte glad!! Har fått en Mobiltelefon idag + en brödrost .. hhi-- Christian är nog världens snällaste i HELA världen. inte nog med att han tar mig hit och låter mig bo i hans hus. jag får en dator en mobiltelefon. och han har sagt att han ska införskaffa ett badkar, Nu är det ända som är  kvar på listan en häst en bild och ett körtkort. men körkortet måste jag ju fixa själv.. Attans!! ;)

Jahaa har ingen stor lust att skriva här. får ta dte när jag kommer hem. för nu är internet tillbaka hemma :D allt börjar äntligen bli bra!! eftersom jag är ensam hemma ikväll så har jag all tid i världen att skriva i bloggen och dega framför datorn.

Have a nice day. becuse mine is ;)


Bye!



blev så glad

Hem hem hem.. nu ska jag hem. duscha och städa. förkrök hemma hos oss ikväll :)


Ville bara skriva att jag just läste min lillasysters blogg http://vackrazzt.blogg.se  Blev så glad över det hon skrev. fick en liten tår i ögat.saknar mina syskon så otroligt mycket. tänker på er varje varje dag!!


Hem nu



 

Bye!



Lindysar


No fear ;)



heheh.. såhär roligt harjag haft det vid datorn idag. ifs så var det ganska så kul. pratade med Lennie.. men undertiden så tog jag bilder och satt och pussla litegrann. . :) Ohhyeah baby i love my self . im soo fucking hot  ( not ) or Yes ;) hehehe

betyde mycket på att vi saknar varandra

Ja så sitter jag på cafet igen. ända stället med internet. och kände inte för att vara ensam hemma, Monika skulle jobba och Christian skulle ner till cafet och spela lite. så jag passade på att följa med :)
Sitter och Pratar med elsklingen på msn. Jag tror vårat bråk betyde mycket på att vi saknar varandra och vi stör oss på de.. Jag hoppas verkligen du kommer upp och hälsar på snart. ´Många här vill så gärna träffa dig du anar inte. pratat så mycket gott om dig :)

Vad ska hända idag då?. ska iaf höra av mig till Lonie senare. sugen på lite fest, eftersom Monika och jag är lediga imorgon. vi sålde ju slut på ALLT igår. Men jag gjorde ju en miss. tog med mig datorn ut till vagnen så vi skulle ha lite musik. NU luktar den hamburgare. äschh!!!

Sugen på lite bräda idag. kanske ska ta ett kvällsåk. sen lite öl på de sen hem och duscha sen ut och dansa kanske?? är verkligen sugen på att åka. vill lära mig åka ordentligt och bli super duktig . Kanske kan dra ihop vi som var herromkvällen. Mikael Pierre Christian Marie. kan fråga Alexandra och Lonie Erik Josefine ? ja dra ihop ngr. ja alla som vill helt enkelt =)
 
Förlåt har verkligen inte ngt att skriva. vad jobbigt.   Kanske kommer mera senare.
Men mamma till dig. jag mår bra här borta saknar bara ihjäl mig på er. men vi ses snart. jag lovar..





Bye!

Mycket jobbigt när man inte är

Illa, sitter på cafet på min lediga dag.  lite tanke finns det väl att jag ska hjälpa till om det blir mycket och sen så funkar inte Internet hemma och jag hade bara lust att hänga vid datorn. ska ladda hem ngn ny film. som jag kan titta på medans jag städar och tvättar hemma idag :)

har egentligen inget alls att skriva, är trött. skulle ha gått upp vid halv 11 sa ja. men sov ganska så hårt då. vaknade halv 12 och blev sur på mig själv och fick genast ångest. hur kan man sova bort en hel jävla dag!! förstår inte de som ligger och sover hela dagarna. man kan inte alltid skylla på att det inte finns ngt att göra. det finns det alltid. jag hade stor lust att åka i backen idag också. men hade aldrig orkat med de. blåser för mycket. jobbigt när man inte är så jävla duktig än. man måste väl ta det ngn så man blir duktig snart,

Sitter och pratar med Pernilla på msn just nu. är så sjukt avensjuk på henne och Richard. men jag glädjer mig med deras lycka.dom är två så underbara personer. är så glad att jag lärde känna Pernilla. hon hade läst min dagbok på lunarstorm ett tag. och kommenterade ett inlägg om min pappa. kommer så väl ihåg. sen pratade vi på lunarstorm i över ett år. sen bestämde vi oss för att träna tillsammans så vi tog ett gympass. och sedan började vi umgås lite smått. vi har bla firat valborg tillsammans. Ja en riktigt underbar männiksa som jag saknar och önskar vi hade mycket bättre kontakt.

Pratade också med med Anna elsklingen förut. fan förlåt för allt Anna. saknar dig sjukt mycket. önskar bara du kunde vara här med mig.och dela det jag gör nu med mig. du betyder så väldigt mycket. ,. som du sa. det kommer alltid vara Lindy och Anna. Kommer aldrig glöma när vi satt nere på cantrum och ngr gick förbi och sa där är ju Lindy och Anna. och vilket utbrott du fick. hahaha!! alla timmar vi suttit på din balle och bara njutit.! Den dagen VET jag kommer igen. always and forever!

And you, you are ,you is everyting http://www.youtube.com/watch?v=N_0aP-rsDME&feature=related

Ikväll blir det vagnen igen. det var rätt okej igår. Monika och jag körde hänga gubbe i 1-2 timmar. vi körde tema artister och grupper. hon tog Velvet? och massa konstiga. finns  det ens en grupp som heter Velvet? vet att det finns en låt som heter black velvet. ska tanka ner sista tre avsnitten utav säsong 4 på one tree hill..

Nu ska jag ner till Monika och kolla om hon vill röka ..

Btw, vem var den personen tyckte att jag såg väldigt snäll ut på den bild jag har här på bloggen `? rolig skit . ;)



Lindy says bye! :)


så då bestämde jag mig för att

Vill bara börja med att säga. Vilken underbar dag går dagen var!" Skulle inte vilja byta bort den mot ngt alls. jo kanske byta bort tröttheten. men det gick fint. somnade så skönt i soffan Både jag och Mikael dog av ren utmattning. tror till och med johnblund somnade också, Christian var nog den ända som så hela filmen. MEN kors i taket. jag fick inget finger i örat eller näsan denna gång! haha..

Internet hemma funkar inte så bra längre :-O så kunde inte skriva ngt igår när jag var hemma. men lyssna nu'

När jag gick hem från jobbet så gick jag direkt ner till mig och la mig i sängen, den ända som var hemma var Monika hon kom ner till mig och började prata. hon var säklart pigg. hon hade ju fått sova i 12 timmar. Gick och mötte upp Johnblund och Christian på Ica. köpte schampoo och balsam. sen så messade jag lite med Mikael som sedan kom hem till oss. och C o M tjatade på mig eller jaa dom tvingade mig att följa med C satte sig på mig och M drog ner byxorna och skulle trycka sin rumpa mot mitt ansikte så då bestämde jag mig för att följa med VILKET jag absolut INTE ångrar =) Så vi åkte och plockade upp Marie som också skulle följa med. sen gegav vi oss ut. Vi åkte ngr åk.Pierre var en ängel och åkte med mig helatiden. tack så mycket. var väldigt trevligt. även om jag kanske är pain in the but sometimes- sen så gav Christian upp och gick och tog en varm choklad och vi tog vårat sista åk, vilket råkade bli i Off pisten, jag bara skrev åt P M och andra M. men vi åkte ut i röda backen sen istället. var helt underbart. sen gav vi upp åkte hem. Mikael kom förbi med mat , Spagetti och köttfärsås. så blev det film Ultra Violet helt okej film. ja dte var min går dag. helt underbar.



Skriver mera senare. fick skriva om allt eftersom internet la av. vilket skit.

Bye! : )



Det har jag inte lust med igen.

Hur är det möjligt att få sådan träningsvärk utav att åka lite snowboard? hela ryggen. jag kan inte skratta eller hosta. om jag anstränger magen eller ryggen får jag så ont.. men när man börjat åka lite mera så avtar det väl. eller så kanske man skulle börja stretcha? Men det var en lyckad dag i backen igår. ramlade inte alls mycket. Först hade jag Alexandra vid min sida som lärde mig lite saker. sen så Åkte jag tillsammans med Lonie. så Alex skulle få åka i sin tackt :)


Monika och jag jobbade ju som sagt i vagnen inatt. lika som gången innan. när det är bransje kväll så är det inga som kommer. det är bättre på helgerna Fredagar och Lördagar. då kommer de. de kanske är turisterna som är hungriga :) haha. Så vi får väl se hur det går till helgen. men ikväll så får jag sova. har sovit 7-8 timmar på två dygn nu. börjar känna att kroppen vill sova. eller det kanske mest är träningsvärken. får väl se hur långe huvudet är med i´dag..!!


Hade en så sjuk dröm inatt. den var jätte jobbig.. kändes så verklig och jag blev bara så ledsen. därför jag känner mig lite smått låg idag. jag som brukar ha rätt om sånna saker, men jag hoppas verkligen inte de nu. isf kommer jag förlora en vän. och det har jag inte lust med igen.




Nu kommer jag till mitt OTH fjolla. Monika och jag kollade lite på det inatt när vi kom hem. Det finns ju olika Karaktärer . jag syftar på två stycken. Brooke och Peyton, två stycken bästa vänner, som råkar sig vara kära i samma kille. men när Brooke vart tillsammans med Lukas så har han vart otrogen mot Brooke med Peyton. Och jag skulle bli lika galen som Brooke blir. men det ingen visste var att Brooke haft sex med Peytons expojkvän, när de två var tillsammans..(eller jaa. de hade ju gjort slut ) Visst Peyton har ju all rätt att bli arg och förbannad. men ingen anledning till att hata Brooke. Vadå hon har ju gjort samma sakt mot henne 2 ggr.!??! Jag tycker verkligen inte synd om Peyton. jag hatar henne.Det ska alltid vara så synd om henne hela tiden. åh mesig karaktär. jag är där av ett fann till Brooke hon är bäst!! =) OTH fjolla!!


idag när jag kommer hem blir det sängen 1-2 timmar. skulle göra vad som helst för att få bada i ett badkar. men nu är så fallet att vi inte har ngt badkar. och det är så pissigt på vintern är det bara badkar som gäller. iaf när varmvattnet tar slut efter 1 timmas duschning. och alla som känner mig vet att jag älskar att duscha helst i 2 -3 timmar. det blir lite av en powernap. eller iaf en stund att ladda batterierna.

JAG HOPPAS SKARSNUTARNA KOMMER SNART!!!



***
Grattis till min storebror som fyller 23 idag :) saknar och älskar dig Lennie :)
***





Bye!!



tvungen att bli av med skiten,

Förlåt, nu måste jag klaga igen.. jag är så trött. började med igår, när jag kom  hem från jobbet så blev det massa på en och samma gång. Sen ner till Elgen och började dricka. jag som bara skulle ta ett par öl. men det blev 10 000 white russian. iofs blev det ju bara 2 öl.. men sen hem. mådde lite dåligt så var tvungen att blii av med skiten, så spyde litegrann :) haha,., sen gick jag och la mig, och insåg att det bara var 4 timmar tills jag skulle upp igen, fick lite ångest där igen. men Alexandra var här kvart över 9 i morse och vi åkte iväg till backen. måste säga att det gick rätt så bra :) vi åkte ngr å´k. sen tog vi paus, behöver verkligen de. var fortfarande bakis. MEN måste få säga att jag tror det hjälper att åka lite bräda när man är bakis . hehe.. men efter vi åtit kom Lonie, Pontus och Mikael. så vi åkte lite med dom. det var jävligt roligt. haft en underbart trevlig dag.och strax efter jag kom hem så kom Christian inanför dörren. och sa att han skulle laga mat =) så mat har man också fått idag.. Tackar"" Nu ligger jag i sängen och har försökt sova, men går inte så bra. .SEEEGT..  Kanske ska slänga på en film och försöka somna till litegrann. Ska ju jobba i natt igen"
Åter ett inlägg som jag legat på magen och skrivit, det är ganska så jobbigt. men orkar inte resa mig upp :) hehe






BTW , får inte glöma att skriva att det kommer bli en stor saknad. idag åkte John hem :( min John. min cafe kompis John .. kommer bli så tomt. men jag hoppas han får det bra. han sa ju också att han skulle komma upp och hälsa på och åka skidor med oss. oh det hoppas jag verkligen aatt han gör..





Bye!!




så att personen känner sig skylldig till....

Nu sitter jag på Cafét, ganska så trött, jag gjorde ju världens tabbe imorse. klockan ringde 08:25 och jag var pigg, men jag valde att ligga kvar i 5-10 minuter, vilket jag absolut inte skulle ha gjort, då var det kört. så jag blev liggandes till 09.15, och var nere på jobbet 09:30. jag säger då de. det är få som kan göra sig iordning till arbete på 10 minuter..

Det var ngt sjukt konstigt i morse. jag visste att Monika började jobbet 08,30 hon var nere hos mig och gjorde ngt. men precis innan jag gick upp så hörde jag ngn på övervåningen,. så jag tänkte bara att Monika inte kommit iväg. men nu när jag var och handla nere på Ica så sa hon att det inte var hon. och John. den nya killen,som också bor hos oss låg och sov. hans skor stod där iaf. och jag tycker det är ganska så mysko, när både Pierre och Christian är i Sverige. Jag har ju en chansning på vem det "kan" ´vara. men varför skulle ?!

Jag har iaf hunnit med en del saker på cafet idag. jag har gjort en morotskaka, och kokat ägg plockat undan massa saker, sedan vart världens trevligaste café expidit :D

Vet ni vad jag är riktigt sugen på. ATT TATUERA MIG IGEN!!! det var så längesedan nu. och jag är sugen på ngt nytt.. är nästan så att jag vill åka hem bara för att tatuera mig. Men först måste Magnus fixa iordning den tatueringen jag har på foten, den ser hemsk ut, den som var så fin från början. jag vet inte om det bara är att min fot är cp eller om han som tatueraden inte körde djup nog. Annars har jag ju en innestående tatuering att plocka ut.


Vill också säga GRATTIS till Magnus Engdahl , kocken på Skarsnuten som fyller år. Grattis :)

Jag stod och tänkte tillbaka på en konversation jag hade med en gammal kär vän till mig. Vi båda var väl inne i en dep-period, Så sa hon att det är så enkelt att svara att allt är bra, när någon frågar hur det är med en. För svarar man : Sådär, eller: ja inte så bra. så måste man förklara för personen varför det inte är bra. då är det mycket skönare att svara. jo det är bara bra. hur är det själv.!  kan det vara så att personen känner sig skylldig till att fråga varför, är det något som hänt ? eller är det faktiskt bara för att den bryr sig? Och just varför jag kom och tänka på de är för att det är den vanligaste frågan man får. både IRL och msn, facebook ja över allt. och ska man då förklara för minst 20 personer om dagen hur man egentligen mår. man kanske mår bra, men det är alltid oftast ngt som tynger ner en. om det är ett tjaffs med en kompis, eller bråkat med Pojkvännen, inte pratat med sina föräldrar på evigeheter.? Ja vad som helst egentligen.  Men vill man säga det till alla som frågar ? man vet att det där bråket med pojkvännen kommer att lösa sig, när man kommer hem. eller iaf under dagen. .

Nu ska jag inte skriva mera. kan bli hur mycket som helst.

Bye!!



vart en ytlig och fördrivande tid ?

Nu ska jag göra ett försök att skriva liggandes på mage. krångligt har pratat med Mikael på msn ett tag, och det är väldigt ansträngande vill jag lova!

Imorgon är det jobb som gäller, saknar Cafét när jag inte jobbar där. men det måste ju alla förstå man kan inte jobba alla dagar i veckan + jobba natt 2-3 dagar i veckan. det går ett tag. men även en envis åsna som jag dör utav de till slut. och det är känns också jobbigt när man har jobbat varje Måndag-Lördag i nästan 7 månader och nu är man ledig. känns som man skiter i det. låsas vara sjuk för man egentligen inte orkar. jag vill vara på Cafet.  men jag behövs inte där när Emmy jobbar. hon är en klippa ska ni veta. känns som om hon tar över Cafét från mig. JAA jag vet det låter sjukt. men lite avensjuk blir jag allt ;) But hey!! Thats me.'


* * *
Varför är det lättare att förlåta en främling, än någon man verkligen älskar?
* * *


Jag har så mycket jag vill skriva, eller jag trodde jag hade de. försökte komma in på bloggen för 1 timme sedan, men kom inte in och jag ´blev så frustrerad, det bara kliade i mina fingrar. nu när jag väl har en öppen sida här så går det inte. jag vet inte om jag är glad , deprimerad, ledsen trött. vet inget alls. Men som jag svarade Jannice min syster förut när hon frågade om det var bra med mig. svaret blev de : jodå jag tror jag har det bra, iaf i den sanningen jag lever i. . Och det är ju det bästa svaret man kan ge.

Måste bara tillägga att det är sjukt tråkigt här hemma när varken Christian eller Pierre är hemma. ingen som jävlas med en eller ngn man kan sitta och prata oviktiga saker i soffan med. Ingen som slår Monika. ingen som äter upp ens chips eller godis.. Háha. Men Sara Christian och Pierre kommer på Onsdag. och Johanna på fredag tyckte jag John sa! Då blir det trevligt igen mina frukost flingor!!


Yttligare en sak att tillägga. Det är så jävla tråkigt när allt folk man tycker om ska åka här ifrån. människor man faktiskt verkligen tycker om. som man skrattar med och umgås med. och verkligen kan prata med. betyder det att ni aldrig kommer vara med i ens liv ngt mera? har denna tid bara vart en ytlig och fördrivande tid ?

¤Bye!



och vara bitter

Sitter hemma i soffan. skulle egentligen vara på cafet för läääängesedan. men vaknade runt halv 1. behöver verkligen sova ut tror jag. ;) Har o andrasidan sovit som en gud i natt. var riktigt längsedan jag sov så bra. Somnade först på soffan, När vi satt och kolla på en riktigt dålig film. egentligen var den nog inte så dålig. men det som  gjorde den riktigt dålig var att det var en bakgrundpratare. men vaknade av att John kom hem från Jobbet., Då var klockan halv 4 tror jag. då gick jag och la mig och sov,

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. trodde vi skulle åka till Gol och köpa nya kuddar och täcken. men får inte tag på Christian. tror han åkte upp till Jobbet förut. vet inte riktigt. han var iaf inte hemma när jag vaknade. Det är bara Monika och jag hemma nu iaf. och jag ska hoppa in i duschen, känner mig smått smutsig.

Till frukost idag blev det choklad och coca cola :) mumms. måste köpa ny cola åt nya killen. jag har tagit massa utav honom. eller så får jag bjuda honom på cafet när han kommer dit :) hehe

nej nu ska jag hoppa in i duschen och vara bitter!! 




















Bye!!


knappt kunde ta mig hem

Det där med att alltid veta vart gränsen går, var väl kanske lite  att ta i för min skull..jag kom iaf hem. (tillslut). men jag hade trevligt ett bra tag. tills jag märkte att jag var ganska så full och jag knappt kunde ta mig hem. Alla bara försvann,. men jag minns iaf att jag och Josefine stod och dansade med ngr skottar. väldigt trevliga. hehe. det var en kille jag stod och dansade med. men sen tog han tag  min arm och sa ( excuse me, i think you are very cute, but i have a girlfriend ,sorry ) hehe. det var bara tummen upp. men hallå.jag skulle väl inte vilja ha ngt seriöst med en kille i kilt ?haha men trevligt var de.

Det började med att vi alla ( Johanna ,Sara, Alexandra Alfredsson, John John Monika och jag) satt hemma hos John det blev 6 öl på 40-50 minuter  och sedan massa sprit och öl ute. det var en väldigt lyckad förfest, massa prat om allt. men absolut inga tråkigheter, alla var på sitt bästa humör. taxin till Hemsen var sjukt kul. När vi precis börjat rulla med bilen så ringer Mikael till taxin. och alla börja skrika. jag böjer mig över sätet och tar tar i comradiogrejjen och sa det är lungt jag är Lindy Larsson. och då åkte vi och hämtade upp Mikael, Magnus och Mattias. sedan var det dans och sprit HELA KVÄLLEN!. saknade dock en person i den hela skaran. men alla kan ju inte alltid vara med!!

Nu sitter jag iaf på mitt café med John. saknar dock alla andra skarsnutare. men det gör ju till att jag har tid med bloggen.


Bye!


Grattis :))

Grattis lillebror på 10 års dagen :))





jag vet vart gränserna går

Sitter i soffan ensam hemma med massa färg i håret. mörk mörk brunt ska det bli. kanske dock inte inte så smart att sitta här i en VIT soffa.. hehe Lite nyfiken hur jag kommer se ut sen. orkade inte tvätta bort färgen i pannan och runt öronen defintift inte i nacken. har velat färga håret i flera dagar nu. men har väntat på att jag ska bli frisk. och enligt mig är jag frisk nu. hosta och förkyld kommer jag säket vara tills jag åker hem. och jag kan ju inte gå omkring och se fattig ut med världens utväxt,. iofs är jag ganska så fattig med iaf ;-p

Ikväll ska vi gå över till John. Han är ensam hemma, Marielle och Fredrik har åkt hem till Sverige i ngr dagar. Vill ju egentligen skriva att jag också vill hem till Sverige. men jag vill ju inte de. skulle väl isf vara för att träffa mina underbara syskon. umgås med Jennie. haha kan man digga sin lillasyster. tycker hon är helt sjukt cool-. hon påminner om mig när jag var i den åldern och jag var fan cool ;) Så skulle jag väl vilja pussa på Nellie och Leo-. ;Men den som väntar på ngt gått väntar då aldrig förlänge.

Över till att gå till John. Jag har köpt ngr öl så vi ska väl sitta och dricka oss smått berusade har velat dricke nu ett tag. men också väntat på att bli frisk. . har ju gått miste om ngr roliga fester nu på sista tiden. men hallå det kommer flera tillfällen. och att jag dricker idag är för varken jag eller Monika kommer ha tillfälle till det ngn i Januari. skulle väl isf vara när hon fyller. 30 Januari.  Johanna Sara Alexandra Alfredsson kommer också vara där. och nya killen. han jag inte berättat om för er. Det har flyttat in en ny kille här John heter han. han ska jobba uppe på Skarsnuten Hotell, som diskare. trevlig liten kille. känner honom inte så bra än. men när man bor i hop så tar det väl inte så lång tid.

Jahaa ja. fick reda på en tråkig sak idag. som jag måste ta upp med en person. och se om hon minns  vad hon sagt. jag hatar att göra folk ledsna, och det har jag lyckats med. men inte med mina egna ord!!!!!


Ha en trevlig onsdags kväll,, OCH mamma bli inte orolig över att jag ska dricka idag,. jag om ngn sköter mig ganska så bra. jag vet vart gränserna går och det vet du!!: Har jag någonsin vart borta en hel natt? Åhh nej ;)


IMORGON FYLLER MIN LILLEBROR JOEL 10, LILLA GUBBE!!

Bye!!



now you wish you never meet me

  • I'm the Bitch you meet .
    I'm the Bitch you know..
    I'm the Bitch you loved
    and now you wish you never meet me ! you know babe, Ill be a bitch becuse I can


hur mycket tid har vi?

Att vara 20 år och inte gjort ngt speciellt med livet innebär inget alls. jag har funderat hundra ggr på vad jag gjort i livet och vad jag kommer att göra. Min pappa är alltid sådan att man ska planera, planera i veckor innan. Medans min mamma kanske planerar, men det blir inte alltid som planerat. Jag lever dagarna som dom kommer. jag planerar ibland, men ibland inte. Tider är ngt jag verkligen suger på. Även fast jag är tid beroende. när jag vaknar när ja sminkat mig. när jag går till jobbet . när jag sitter och kollar på film. ja alltid. fast jag inte alltid har ngn tid att passa.Så har jag ändå ett tvång i kroppen som tvingar mig kolla på vad tiden är!!

När jag åkte till Norge var det egentligen inte alls planerat. jag ¨vågade inte planera , för då visste jag att jag skulle dra mig ur, jag är alltid så, stora förändringar Det skrämmer mig.. Jonna som är en utav mina närmsta vänner sa helatiden när jag frågade henne. Kommer du sakna mig?!?!.., Nej jag känner dig. jag tror inte du kommer åka. det känns inte som de,.Ärligt så tror jag att det  faktist var därför jag åkte. jag avskyr när människor har förutfattade meningar om mig. då måste jag bara bevisa motsatsen. så har det alltid vart, när det kommit till allt. när mamma eller pappa sagt ngt. eller en lärare, ja eller vem som helst egentligen- Det har väl också med att göra att jag alltid vill ha rätt.

Finns hur mycket som helst att berätta..


Hur mycket tid har vi?
Inte alls mycket !


tro aldrig att jag lämnade dig

Men det är väl ingen fara med det, eller? jag hoppas inte det. blev bara så orolig där ett tag. men det är väl som det vart fram och tillbaka nu i 2 månader. började lite smått där efter antibiotikan. 3 ggn, men nu tror jag mer på det är som mamma säger. att det har med ätningen att göra. men eftersom jag vart sjuk nu i ngt dagar har jag heller inte haft ngn matlust. förutom godis. =)) ja den dagen jag säger ner till godis, då borde ni vara oroliga. Sen tror jag också det är massa annat runt om kring. saker hemma osv. men annars mår jag bra. ska sätta in mitt kort i Monikas telefon och gå ner till Ica och ringa Elina. saknar henne så mycket. kom och tänka på igår att jag inte pratat med henne sen jag kom tillbaka ifrån Sverige..

Nu ska jag ner och köpa frukt eller glassa att äta. men det är jobbigt att visa sig bland med männiksor när man är sjuk och inte vart på jobbet, och cafet har vart stängt hela dagen!!

tack för att du sa att du saknar mig och alltid kommer älska mig. det betydde mera än vad du egentligen förstår. och tro aldrig att jag lämnade dig  jag gjorde dig en tjänst, jag tröck bara ner oss bägge två. Det är vad sanningen är. men till mig själv måste jag säga att det var ditt fel,. för att jag inte ska gå omkring och må dåligt över det hela!. Inerst inne vill jag att vi alltid ska vara vänner och ha varandra hela livet, men tror inte någonsin det kommer gå.

Bye!!


jag hoppas verkligen alla blir


Kul kul. så har man gått och blivit sjuk. TACK Monika min kära vän. jag hoppas verkligen alla blir nersmittade. för det är fan inte kul. ärligt jag blir sjukt irriterad. kan livet bli värre, så bli det nu iaf. s¨å kan man gräva ner sig ett tag. och sen gå ut och göra 110%..

tyvärr är jag inte upplagd att skriva ngt, mera än att jag verkligen inte tycker om dig. jag skulle inte ens pissa på dig om du nu så brann. Bara om jag hade sprit i kroppen. hehehe

Man får nog en brnslig sida när man är sjuk!!




Bye!!





är det att vara kompis

Sitter på cafet och degar. tror jag är ledig idag. Emmy kör sitt  eget race.. :) Skönt att sitta och häng på sitt eget cafe.:! Nu idag har jag inte tänkt så mycket på det dåliga.. Hoppas det förbli så idag. Vi ska ha lite middag hemma hos oss idag.. Johanna och Sara skulle komma. och jag hoppas verkligen inte att det blir massvis. då tänker jag gå ner till min källare och sitta där.. det väcker för mycket minnen. Inget egentligen som förknippas med alla människor här. men mycket ljud. då springer man in i sin lilla värld och tänker, tänker på det deprimerande. varför ska det bli så jobbigt jag sitter lixom 90 mil ifrån er..! lika bra det .. annars skulle min handligar bli så omogna och barnsliga. Och det värsta är att du vet de.. och vem nöjer sig med en kvart när det sedan är över och jag brutit ner dina känslor som du just gjort mot mig. är det att vara kompis ?¨



Grattis Rebecca*



Skriker efter hjälp

Kan tyckas att det verkar vara som ett skrik på hjälp?
Om jag nu var gravid skulle jag inte skriva det här, "jo jo visst det är en blogg, en dagbok, men hallå det är internet där alla läser. jag som har allt mellan 20 -50 läsare om dagen. förstå vad snacket skulle spridas. Jag tror det är att man söker lite efter uppmärksamhet? eller vad vet jag!! jag är ju bara 20 år gammal och har inte vart med om så mycket i mitt liv. Jag säger ju inte att det är så , utan att jag bara tror!!


Igår var en dag i sig. förstår inte alls vad det är med mig. vill bara vara själv. Visst lite svårt när jag jobbar här, men här är det helt okej. träffar underbara människor. och möts av många fina leenden varje dag. men när jag kommer hem vill jag vara bland stängda dörrar. I vanliga fall INTE men nu känns det skönast så. slippa prata med människor. jag hoppas verkligen att ingen tar illa vid sig.
Alexandra kom förbi i 10 minuter. egentligen pratade vi inte alls mycket. iaf inte lika mycket som vi brukar. Det var skönt faktiskt..Efter hon gått så satt jag där i sängen och skrev, skrev ner mängder med ord, meningar, vissa saker jag känner att jag inte kan skriva här,. får då tror ju folk att det är ett skrik på hjälp.
Men efter ett tag blev Lennie arg för att jag var så off, så han gjorde bland det roligaste jag sett. en Video på honom och mig när vi dansar på Jimjab ? sjukt kul.

Monika kom hem någon gång efter 9 och sprang runt som en idiot och letade efter min laddare. jag sa att jag heller inte sett den och att min telefon var död, så hade ingen kontakt med världen där ute. exept msn. så hon ringde christian hundra ggr.  tills han svarade att han hade den. 
När hon ringt sina samtal så la vi oss och kollade på One Tree Hill, skönt. äntligen så har Monika kommit ifatt mig, så vi kan titta på det tillsammans...

Hon ligger hemma just nu och väntar på att jag ska komma hem från jobbet. Lilla Kinder har blivit sjuk. och jag säger då de. jag börjat känna att jag heller inte mår så bra. men jag håller ut tills det verkligen inte går längre.. Man kan inte stanna hemma från jobbet bara för lite hubuvärk eller ont i magen. Om du är magsjuk - ok eller har ngt som smittar. men hallå In i matchen. game on!!

Nu märker jag att jag bara babblar igen. OCH det är så tråkigt. vart är allt folk vill ha samma speed på dett som förra veckan!! Så man verkligen kan sluta tänka på allt som hänt!!

Bye!!


done by only me is your doing

Ärligt talat förstår jag inte ett dugg, Hur vet man vad en riktig vän är? Ska jag vara ärlig nu så vet jag inte. Jag skulle aldrig kunna svika en så nära vän , just nu som jag blivit. Inte när man står på sina bra knän .. sinnes sjukt. inte nog med att man slösade bort viss tid igår. utan på igen igen igen. och bryt ner den person du kallat din vän. jag vet inte hur länge. orkar inte sitta och räkna på det heller. Jag kommer aldrig mera kunna lita på dig. kunna ha lika roligt med dig längre. förlåt men du har visat vem du tydligen egentligen är. och jag vill inte lägga ner ngn mera energi på detta.

När man pratat och saker 100 000 gånger med samma person , att man absolut inte skulle kunna göra så. men så gör man det ändå. Trodde man var lojal mot sina vänner ? men vad vet jag jag är en drama queen, och får jag inte som jag vill ha det blir jag en sur bitch tråkig och arg.. please forgive me ?

I hope life treats you kind. And I hope you have all you've dreamed of. And I wish to you, joy and happiness. But above all this, I wish you love.


Med den texten menade jag inte allt som jag drömt om, eller min lycka, eller som återigen sagt min kärlek?



I carry your heart with me (i carry it in my heart) I am never without it (anywhere i go you go,my dear; and whatever is done by only me is your doing,my darling) I fear no fate (for you are my fate,my sweet) I want no world (for beautiful you are my world,my true) and it's you are whatever a moon has always meant and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows (here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows higher than the soul can hope or mind can hide) and this is the wonder that's keeping the stars apart I carry your heart (i carry it in my heart)



men nej, jag har försökt undvika den frågan igen igen igen, men ändå kommer den tillbaka. om om jag inte besvarar den är det ändå bara jag som får skiten. men det är det iaf. ´Något man lärt sig leva med, Alla vi människor får en stämpel här i världen. man ska väl bara försöka hitta sin. och försöka förbättra den. som Karma, nästa liv vill jag ha!?!?!..



Igår vid matbordet satt Pierre Johanna Sara , Monika och jag och pratade. så kom ngn på den bästa Idén EVER!
Vi / jag ska  starta en dinkys blogg :) yeah!!!


Bye!!


men ibland uppskattar man den...

Sitter å¨jobbet. idag är det inte på min vanliga stol. sittert i soffan. är så trött att jag mår illa.. ska nog stänga vid 3 idag om det är lungt då vill säga! Ska upp och jobba på Skarsnuten ikväll. ska stå i disken. På ngt konstigt sett tycker jag faktiskt om att stå där =)). Ibland kan det vara kul att servera också. det är bara för kontakten med gästerna. Börjar bli tråkigt här på Cafét nu. John och Johanna har jag inte träffat på jag vet inte huuuuuur länge!!? Får snart ta en återträff alla igen. hehe. film eller ngt mys hemma hos ngn. Nicolina har jag heller inte umgåts med på Länge. ! Min Alexandra träffade jag igår när vi var uppe och åt mat på Skarsnuten.

Förrätt : Ngn getost soppa. med Valnöt
Varmrätt: Oxfilé med råstekt potatis rödvinsås med oxsvans
Efterrätt: Brownie med vanilj glass + jordgubbs kräm + hemgjorda marschmallows (stavas)
Dryck: CocaCola och rödvin  Roda från spanien en 2003 :) ( tror jag ) =))

TRÅÅÅKIGT Lennie och Johan åkte hem idag. denna vecka har gått så fort för fort. men ganska skönt att det bara kommer vara vi nu. man behöver lite avslappnad tid , lite tid för sig själv. älskar att umgås med människor, men ibland uppskattar man verkligen den "ensamma" tiden man får!

Yttligare en tråkig nyhet, Rickard åker hem idag :( han flyttar hem. han pallar inte vara kvar här. tråkigt nog. hoppas jag hinner träffa honom 1 gång till innan han åker, Men vi har ju varandra på msn och facebook. så kontakt kan man ju alltid ha!!

Sitter och undrar vart allt folk är. har alla åkt hem nu? jag som verkligen älskade när det var "action" här på jobbet mycket att göra. dagarna bara springer iväg. och man känner att ,man gör nytta. än att sitta här och skriva toma rader i bloggen.

När du ler mot mig vet du exakt vad du gör. snälla älskling låtsas inte, för du vet att det är sant,. för du ser det när jag tittar på dig!

Bye!



V

Välkommer 2009,



RSS 2.0