saknar

image258

Bye!!


färsk fralla med ost och paprika-

Snart ska elsklingen och jag gå och hämta bilen nere på LBC, sen blir dte förbi Åbergs och köpa färska frallor och in på netto och köpa en paprika. Vaknade för ett tag sen och kände värsta suget efter det är så jävla gott! Idag blir det att kolla på en lägenhet, ja och gissa det är på Mammas och Jannices gård, Då är hela min famil samlad på samma ormåde, Elina och Lennie bor ju på andra gården. plus att Sanna bor ju där, och elkslingen bor över vägen.Sen blir det ju mycket närmre till Pappa + familj. jag tycker det är lite roligt. men när vi gemförde priset med Limhamns hus och vallonbygden så skiljer det nästan 1500 kronor på att bo i en trea ho vallonbygden. Så klart man väljer det billigaste : - ) Annars idag tror jag det blir lungt en riktig slappar dag men kusbevakarna, är sugen på att hitta på ngt. kankse blir en promenad ikväll. Ska ringa Jonna sen också. Ha en trevlig dag!

Bye!!

Onsdagens slut-

Åter igen vid elsklingens dator, hon sitter och kollar på ngt skit program. Hur sjuka personer finns det egentligen? Så wierd att de är blonda också,!! Varför göra sig dum i huvudet p.g.a en hårfärg. Bara för att man saknar pigment betyder det väl inte hjärnsäller. screw that anyway.
D
agens avsnitt utav Greys Anatomy, älskar verkligen den serien och idag var det ett lite sämre avsnitt men Derek och Meredith hade ju inga problem. älskar dom två, Vilken liten värld man har , bryr sig om en serie b t w Dagen i sig har vart helt okej, Först upp till stallet, hem och göra sig iordning till mammas jobb hämtade bilen, senare till Norrköping där vi sprang omkring så trodde att mitt huvud skulle sprängas utav huvudvärken. hem och lämna av Ronny sen lämna bilen och sedan gick vi hem hit. efter det har vi segat, ätit lite mat. sen suttit och muppat oss, Och så har vi så klart vart ute och gått våran lilla sväng.Occccccccch vet ni det är bara 7 dagar kvar tills jag fyller 20!! Då får jag gå på boan =P Nej nu ska väl elsklingen skriva godnatt i bloggen, Sov gott

D
en som gärna bär, lastar alla på!


Bye!!


were is the love

hahah.. sitter hemma hos elsklingen fortfarande. kanske ska sova här. för jag orkar verkligeen inte gå hem, är så jävla trött sitter bara och skrattar helatiden. inget seriöst. HAR ännu inte vart på Netto. men ska dra med mig elsklingen nu strax annars vet jag en liten fillur som blir galen ;) haha..

greys anatomy ikväll 21:00 på 5:an

bye!!

Irriterad på bilen..

Hemma igen, Har börjat kalla "hemma" , hemma hos elsklingen =P. Tror inte det skulle göra sådan skillnad om vi flyttade ihop, vi är ju ändå med varandra varje dag även om någon utav oss är sjuka, Vi fick röra lite på oss idag iaf, gick från mammas jobb nyss, lämnade tillbaka bilen som vi fick låna, har nog aldrig sett elsklingen irriterad i trafiken, men va fan det är ju en gammal bil, så jag svarade på frågan jag fick som löd: Lindy hur mycket fel är det på bilen egentligen?- Ja det är ju bättre att ställa frågan, vad som är rätt i bilen istället ; - ) haha.., Är väldigt trött, Men ska strax gå bort till Netto med elsklingen och köpa chips och läsk åt Ronny till ikväll så han har ngt att snaska på under spelkvällen : - ) Ikväll är det Greys Anatomy wiiehiee,  blir säkert att jag sitter och smågråter ikväll med.. Just nu sitter vi här Anna kluddrar  döskallar i ett block och jag skriver lite skit här i bloggen..
Men ni får ha en underbar Onsdag..


Bye!!

Onsdag. hello.

Sitter hemma hos elsklingen, Vi ska snart börja gå bort mot mammas jobb, hämta bilen sen åka till Norrköping. Jag hatar verkligen att åka buss,det är nog för att jag pendlade i 3 år! så jag fixade så att elsklingen ville köra istället går fortare bekvämare plus att man kan lyssna på hög musik och sjunga med : ) Blir förhoppningsvis McDonalds också, om vi inte fikar någonstans istället, blir nya byxor och nya skor idag ..Nu ska bus , elsklingen och björnen spela poker, ha det bra.
haha. elsklingen vad glad jag blev för din skull nu när du loggade in på msn.. haha nu kan du lägga in en stöt , en riktigt hård också ;)

Vill bara påminna er att ikväll är det Greys anatomy ;) missa det inte för världen för fan !!!


Bye!!

Tisdag.

Nu sitter vi åter igen här, Fick jätte ont i ryggen nyss, det bara högg till så nu kan jag knappt sitta upprät,
Snart börjar Gossip Girl. Tiina kom förbi här förut så vi tog en cigg ihop, pratade lite skit. Tycker det är så synd att vi träffas allt mer sällan. Annars idag är jag på jätte bra humör, har inte vart såhär gladevigheters evigheter. Imorgon ska jag in till Norrköping, ingen som vill följa med ??! Ronny ska på möte och vill att jag ska följa med, men jag vill ju ha med mig ngn.. Anna kan inte, Inte Sanna heller, Jonna går i skolan. Så vem fan ska man fråga då ;) Just nu sitter vi och lyssnar på gammal musik, Sådan man inte lyssnat på , på flera år! roligt det med ibland... Men nu ska jag kolla annat så hejdåå!

image257

Bye!!

bloggar

Sitter hemma hos Anna nu. och pratar med Tiina i telefonen : ) pratar om huvudverk,. Annars gör jag inte mycket lyssnar på skön musik på Annas dator, Älskar Elsklingens dator, finns verkligen all musik som man lyssnar på, ska sätta på "min"låt Dead med my chemical romance.. Elsklingen och jag ska strax iväg till netto och köpa sås, Hehe, har i stort sett suttit här vid datorn sen jag kom hem till henne, Fast har ju kollat på deras nya kök också. men det tog väl kanske 2 minuter. Sociala Lindy är igång. men det finns så mycket att titta på ute på internet.. Allas bloggar.de bloggar jag läser som jag finner intresant som är jätte bra skrivare är
http://almabonita.blogg.se/
http://pixlers.blogg.se/
http://justfia.blogg.se/
http://jessicawaleij.blogg.se/
http://wackyme.blogg.se/
http://JonnaDavidsson.blogg.se/  
Jaa de jag kommer på just nu : )Sen så kommer man ju in på andras bloggar genom andras bloggar. Skriver mera sen. För Elsklingen sitter och tjattar på  mig att vi ska gå...men det som står på listan idag är ju att muppas med Anna och såklart är det ju Gossip Girl ikväll. det missar man ju inte : P


Bye!!

mitt stjärntecken. Fisken

http://www.overnaturligt.se/

Goda egenskaper

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person.

Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om.

Mindre goda egenskaper

Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Ofta visar sig denna oro vara helt onödig.

Ditt dagdrömmande gör att du ibland blir slarvig med dina sysslor. Många ser dig också som lite passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.

Fisken kan ibland ha svårt att skilja sina dagdrömmar från verkligheten. Du lever gärna i en idealistisk fantasivärld och blir onödigt besviken och sårad, när den sanna verkligheten attackerar dig.

Yrken du passar inom

Din fantasirikedom och konstnärliga läggning gör att du passar bra inom konst, musik, film och litteratur.

Din intuitionsförmåga och mjuka känslighet gör dig också till en bra psykolog, präst, läkare m.fl.

Ditt affärssinne skulle kunna vara bättre, men med rätt medarbetare skulle du säkert bli en varm och uppskattad egenföretagare också.


Så tänker du

Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra.

Känner du av tristess eller någon form av hinder eller hot flyr du gärna in i din inre känslovärld och fantiserar och romantiserar.

Du tänker och planerar i stora och breda perspektiv, men ofta faller dina goda idéer på ett lite dåligt självförtroende.

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken. Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt.

Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad". Du behöver också få känna din frihet.

När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande.



Planeten du styrs efter

Den planet som Fiskarna styrs efter (påverkas starkast av) är Neptunus.

Bye!!

 





Måndag eftermidag.. Fika?

Nu sitter jag hos Syster yster, Skulle egentligen bara hämta min plånbok , men det blev fika och mys med Nellie =). Har percis sökt ett jobb också, men ska skicka iväg mitt CV också, Sökte faktiskt till Skara Sommarland, Roligt att pröva på något annat än bara jobb här i Finspång, jag tror det blir en rolig erfarenhet, det ända är ju att man är hemm i från väldigt länge, men det är det värt :)Så åkte Ronny in till stan med Mikka, så jag blev kvar, men ska strax dra, ska se om jag kan ragga med mig ngn, är sugen på fika, inte ngn som ska med då?, jag kan bjuda (A) hehe, Ska förbi Jonna och Martin innan jag drar hem också, så ska du få dina pengar hun!Tog bort lite utav löshåret idag. det satt inget bra, ska sätta om det när jag kommer hem, har bättre lim nu också, Ville egentligen fläta fast det, men så svårt att göra själv,
Så vad händer annars i veckan då? blir iaf eventuellt Norrköping på Onsdag, fast jag har ingen som helst lust, tror jag drar med mig Elina, haha, vi blir så flumma ihop, Hittade en bra bild på Tommy ( storebror ) saknar fakstiskt dig.Men vi får snart åka upp och hälsa på snart igen tycker, Var ett väldigt trevligt ställe du bodde på .

image256

Bye!!

Söndags kväll.

Sitter hemma hos Jonna, kom precis in , Har vart ute och gått en stund, skönt. pratat om Allt, b.la Hundexperten Cesar. hehe, så också om en del jobbiga personer som man kan störa sig på..
Annars idag så har jag inte gjort så mycket var hemma en stund hos Jimmy och Anna, hjälpte dom med veden och sedan syndade vi litegrann och åt pizza på perfect. Med dom kalorierna har Jonna och jag gått av nu, Snart kommer Sofia och Stoffe hit då ska vi spela lite kort sen ska jag hem igen, är ganska trött nu, med det blir ju att se "En annan del av Köping), hehe, det är sjukt bra. Fick hem första season i Onsdags.

Men ha en trevlig Söndagskväll.,


Bye!!

Where do I go from here.

Jag älskar dig alltid, även om jag inte alltid säger det så                                    
tänker jag på det tre orden jag alltid tänker men aldrig säger.                                 
                                                    image248                                                                         
Hur förändras kärleken?                                                                               
Det är bättre att ställa frågan hur kärleken förändrar oss!.                      
Svaret är ständigt.!                                                                                           
                                                                                                                                     
Vet inte varför, kan inte sluta tänka på dig.                                                
Du betyder fortfarande någonting,alltid.                                                        

                                                

Lördag

Sitter hemma hos elsklingen nu. vi var och hämtade Malin på jobbet nyss, Snart ska vi upp till stallet en sväng sen blir det ut och gå med Malin :)Har fan inte umgåst med henne på jätte länge, tråkigt. men hon jobbar ju och så är hon ju ganska mycket i Norrköping hos sin pappa med familj.


Bye!!

Fredagen slutar nog här!

image252
Nu
sitter jag hemma hos Anna,. men ska strax bege mig hemåt.. men fysatan att gå hela vägen. ush ush..! Ingen som känner sig manad till att köra mig (A). Det jag gjort idag är inte så värst mycket egentligen. sen jag kom hem från linkan så har jag typ bara vart i tvättstugan, och där emellan vart ute och gått med Anna, vi blev ju inte våta eller så ;) tolka det hur ni vill . -lol- Men jag hoppas ni har en trevlig fredag. Och övriga helgen, Jag vill festa imorgon så hoppas det blir ngt. nu har jag ju rena kläder iaf.,

Gamla bilder på mig och Anna :)

image173image170image164
image253
image254
image255

Bye!!


Nellie sötaste

Finns det någon sötare unge på denna jord? älskar henne grymt mycket.  Det vöärsta är att jag aldrig får en så underbart söt och vacker unge.! Nellie the beautiful love like always

image251

Ooups

Ooups,, måste verkligen dra nu, :) tvättmaskinerna har vart klara i över 1 timme snart . hehe. klant Lindy :) Snart ska jag ut och gå lite med Anna ,, innan jag drar hem .. vi har mycket att prata om vill jag lova ;) Gullig du var idag Kan inte beskriva med ord hur glad jag blev. you'r wonderful my only love, my soulmate, you are my world


Anna jag vill visst ut med dig. you and only you;)

Bye!!

Tvättstugan

Sitter hemma hos Lennie, skulle gå hit en stund och muppa litegran med honom . men NIX han var inte hemma, Så jag lånar datorn i 30 minuter medans jag väntar på tvättmaskinerna =P Som tur var fanns det trevliga människor på msn , sitter och pratar med Ida Larsson och Anna , Och såklart lyssnar jag på musik. hittade jätte bra musik. b.la evanescence. hur bra som helst. Är verkligen sugen på att hitta på något ikväll, ev gå ut,. men säkert fler folk ute imorgon. så trist här i finspång =/. Der jag annars gjort idag är att vi tog en sväng till Linköping med Pappa , Joel och Ronny. Vi var först och kollade motorcyklar. fy fan vad snygga det finns, en aning mv kåt man blir där inne då ;).Nu ska jag titta in Annas blogg http://Almabonita.blogg.se sen så ska jag gå hemåt igen och fixa tvätten.


Bye!!

inte fullt så värdelös

Hehe.. Kom nyss hem till Anna igen, just vart och åkt skriskor,Så var köket här när vi kom tillbaka. Anna blev ÖVERVÄLDIGAD =P jag var inte så fullt värdelös som jag trodde. gick ju ganska bra, kunde ju något som inte Anna kunde iaf. att åka baklänges . Något jag ska göra flera gånger iaf. och Jätte roligt att Johan kom tyckte jag. han är så go!
Bullarna blev jätte jätte goda det tyckte båda Anna och Johan. ska lägga upp en bild här på dom. Jag tyckte dom blev söta, inte än ända plåt blev bränd. LYCKAT. fast det var Anna som tog ut som. satt och tjatade på henne helatiden. Anna bullarna.. tillslut blev hon så trött på mig att hon bad sin mamma, Lotta är så go, nu ska hon bjuda på mat. Spagetti och köttfärsås, kanske inte världens goaste mat. men det funkar .. :) Har nog kommit över min pasta fobi tror jag


Såhär ser/såg dom ut .
image250


Bye!!

baka bullar :)

Bara så ni vet ska Anna och jag baka bullar nu :). Tycker synd om henne, men det är hennes fel ;) hon skulle egentligen tagit med bullar från Sara, men hon glömde dom så jag har tvingat henne till att vi ska baka bullar nu :) hihi.. jag vet inte varför , men jag har värsta dillenbullar, det är det ända jag går och tänker på "bullar bullar bullar" och nu får jag äntligen mina bullar. hallelujha.

Kommer in med bilder senare,

Idag blir det skriskor,med Anna och Johan! han slutar klockan 2 så han är väl här kanske vid 3 så vi hinner precis bli klar med bullarna :) och ev bowlling med Jenny och Jocke. Äntligen har man ett liv där man hittar på saker och inte  bara sitter hemma framför tv :) Lika så imorgon då ska jag till Linköping med Pappa och Joel, vi sa lämna in datorn som gått sönder och pappa ska kolla på en Motorcykel .

Nu måste jag hjälpa Anna , annars får jag inga bullar =P

Bye!!!

En gammal kallender

Hehe, igår när Anna och jag kom in efter vi vart ute och gått, så la vi oss i sängen så fick jag syn på en gammal kallender :) som jag var tvungen att titta i, det var i från 9:an, hehe. hittade massa roligt där i , Jag hade skrivit ngr bra om anna på varje sida i kallendern, det stod när vi festade med Micke och Toni, När jag blev tillsammans med Tomas , När vi var i stockholm osv. :) hur kul som helst att läsa, den stod det ju mera grejer om vad vi gjorde tillsammans med dem, men det är inget att skriva finns nog flera som tar illa upp, så vi lämnar det till det förflutna men minnen finns alltid kvar :)

you are wonderful,

Bye!!

underbar dröm :)

Sitter hemma hos elsklingen. nyss vaknat, är trött och hungrig,,Bara så ni vet hade jag världens underbaraste dröm, Var verklighets trogen, Kommer nog aldrig sluta tänka, dagdrömma. Låter säkert en gnutta larvigt. så ringde Annas jävla hem telefon  dumma :p. Nu ska vi nog äta lite frulle och ta en kopp kaffe!, men ska jag fråga Annas mamma om jag kan sno en cigg utav henne :) hon brukar vara snäll sådär..

Ikväll är det Greys Anatomy :) Looooove iiiiiiiit !


Bye!!

Gossip Girl ikväll 20:00

Sitter här med elsklingen, Hon vill att jag ska slicka på hennes tunga för hon åt just de sista chipsen. men jag har ju popcorn :)
Vi ska snart ut och gå. vandra ett tag innan Gossip Girl börjar , Fanny kanske skulle komma hit sen.om hon inte hade ngt bättre för sig senare :) trevligt om hon tittar förbi, Nejj nu måste jag flytta på mig annars biter hon mig.Hon vill in på sin blogg.
Have a nice day

Bye!!

Första dagen!

Första bilden på mig som brunett :) Sitter här hemma hos elsklingen och äter pringles orginal.. Var tvungen att ta en :)

image249

Bye!!

blir ev brunett

Blir ev brunett idag :) hehe.. Fast jag funderar mycket. men tror jag passar bättre som brunett än blondin, Det ser så himla fake ut :((
har massa löshår att sätta i .

blir nog bra!
Eller :S
image203image248

Bye!!

gossip girl

Sitter hemma hos elsklingen :)
men ska gå hem nu. Vi har pratat litegrann och sen har vi kollat på gossip girl ;) loooove that serie :P

S
ka gå hem nu :) hörs imorgon.och vet niiiiiii imorgon börjar GREYS ANATOMY ====)

Bye!!

På akuten i Norrköping

Fyyyyy fan idag mår jag inte bra! Kom hem vid 12 idag från vrinnevi, men vänta ska berätta lite snabbt från början!.

När vi kom till festen igår var det inte så många som kommit, så det bjöds på sanfransisco som dom gjort hemma, tyckte som vanligt att det var alldelses för söt, Sen kom alla som vi väntat på och det öppnades paket, trodde inte att gubben skulle få så mycket :) Men då vet man vad man har att vänta, för snart fyller jag 20 :)
När alla hade ätit så gick vi upp på över våningen och sjöng singstar, Pappas jobbar kompis Tommys fru hade ALLA och då menar jag ALLA singstar skivor, ( Inte brända utan ordinal). Mycket sprit vin öl  allt du kan tänka dig ha i en bar och jag lovar istort sett fans allt. tillgång till att blanda vilken drink som helst .. Men tyvärr som det oftast ALLTID blir är det ngn som flippar ur, bara för att en jävla störd huve skulle trycka ner folk i skorna. och tyvärr lyckades han. jag har suttit från klockan 4 i natt till klockan 10:30 På akuten i Norrköping. och fy fan vad jag hatar otrevliga jävlar som jobbar på sjukhus. Om man jobbar på ett sjukhus ska man väl fan var trevlig mot "sjuka människor".
S
nart ska vi gå hem, sitter hemma hos Jonna och Martin, Martin visar upp sina videos från Svenska Rallyt, han lyckades fånga med ngr schysta händelser,

Nu blir det ut och röka

Bye!!

test :)

1 → 3
2 → 4
3 → Ronny!
4 → Elina!
5 → Lennie
6 → Anna
7 → Ingen speciell
8 → Dead
9 → Stand by me.
10 →  Hallelujha
11 → Look what they´ve done to my song


1. Du måste berätta om detta för 'antalet du skrev invid 2:an' stycken
personer.      

2. Personen vid siffran 3 är den du älskar       .


3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
med.      

4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.      

5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.      

6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.      

7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.      


8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.      

9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.      

10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.

Bye!!

ikväll blir det fest

Sitter hos Jonna just nu. skulle ta en kaffe med henne, Gott efter maten :) och så är hon så gullig och låter mig låna hennes vågtång :) ihh måste ju vara fin ikväll..Det som är extra kul är att jag får träffa min farbror Mats, det var ju inte igår, tycker bara det är synd att Rasmus och Johanna och Josefine och lilla Elin är med.. Saknar faktist min kusiner, Men Rasmus och jag har ju sagt att vi ska träffas ngn att jag ska åka upp till honom i Stockholm,.♥

Så nu ska Jonna och jag ta ett parti i yatzy :) Det var heller inte igår som man spelade de.När hon är klar med sitt dammsugande..♣

Skönt att man är "sams" med en viss person nu. vi har ju somsagt var väldigt nära vänner en gång i tiden :)
Ikväll ska jag bli fuller , och dansa järnet :P


image246
◊Kommer in lite bilder imorgon efter kvällens bravader :P
Bye!!

nervsammanbrott

Nu är jag hemma hos Elina igen :)
vad bra kortet blev :) äntligen är allt klart :D

fick värsta nervsammanbrottet förut. märks att man inte mår bra under dom här omständigheterna..! suck
För mycket att berätta, men kanske får en brain storm och skriver av mig ngn dag!

Bye!!

cp dag

Sitter hemma hos Elina, det är reklam på Våra bästa år.! haha. det är ju  lite roligt att elina också tycker om att titta på de.. :).Ja min dag är förstörd iaf. Tack.


Bye!!

kan du svaret på frågan?

Kan du svaret på bildfrågan...
Vad är det som gör bilden så J*VLA rolig :P

HAHAhaha

image151

Bye!!

så glad

haha är så glad :)











Över att ni läser min blogg :)


Bye!!

nere i pappas hall :P

Äntligen är det klart. säger bara Hallelujha, :P
Imorgon ska jag bara ner till Centrum och fixa så det blir framkallat.. Ronny skulle in till Norrköping så han villle inte komma och möta mig. och han vägrar säga vem han ska åka med. lilla gris:P älskar dig ändå honney ..

På Lördag blir det fest. fan så mycket sprit,öl vin , cider det stod nere i pappas hall, men jag ska ändå hålla mig relatift nykter, man ska ju minnas ngt utav kvällen iaf. :)
Får se om det blir ngn ridning..! Annars vet jag ju en som kommer att bli besviken och det är ju Elina..men det ordnar nog sig. det gör det ju alltid.

Sitter och känner på hur gått det luktar ifrån köket .. mumms fillibaba,

Nu ska jag vara social här.

Bye!!

kortet

Sitter hos Syster yster nu, Hon ska bara ut med hunden sen ska vi hem till Pappa, och träffa Jennie och Joel.
så ska vi ta kortet. guuud vad sent det blir med allt ,  Tur att det blir av idag så går jag ner imorgon och framkalla det.. hrfm. sen är det bara en ram vi ska hitta.. Men jag tror jag vet vilken vi ska ha :)
>>Sen har vi ju en till överraskning. jag tror pappa kommer att bli jötte glad.. :)

Nu är det bara 21 dagar kvar tills jag fyller 20 :)


Bye!!

Amanda Jenssen -/ Hallelujah

http://www.youtube.com/watch?v=Qv4hqi1gvOY&feature=related


Gud vad jag älskar henne, framför allt med den låten :) + look what the´ve done to my song


image245

vanilla sky

Herregud!....Vad tröt jag är!, Vaknade precis, jävla Lennie , han som ska hålla mig vaken hela tiden,,

Igår efter jag hade pratat med Ronny telefonen så tänkte jag bara sitta vid datorn ngn timma, men sen ringde Lennie kanske runt 1-halv 2. Och ville att jag skulle möta honom, vilket jag gjorde, sen när vi kom tillbaka så satt vi och körde worm till 4 i morse.Senare in på natten kollade vi  lite gran på "På smällen", men Lennie ville hellre se Vanilla sky, men båda somnade vid halv 6.

Nu ska jag hem Ut med Arrak sen blir det hem till Elina och komma på Våra Bästa år!

Hörs Senare


image244
Bye!!

Vita skor du har ;)

Kom nyss hem till Elina igen,
Var bort på netto och köpte ciggaretter .. inte rökt på hela dagen..fram tills nu då förstås.!

Pratade med en kille igår. han ska hjälpa mig litegrann med bloggen , när har fixat sin deadline :)
äntligen ngn som kan och som verkligen vill,. han erbjöd sig .. cute :)

Nu ska vi dricka kofffffie :)

Träffade Anton förut utanför Netto :D det var inte igår. Vita skor hade du också :P

undrar

jahopp. Nu har man chansen och se om den stämmer.. annars är dte ju skratt retande. varför äns komma och säga ??

Saknar dig Ronny :)

My Chemical Romance - Dead

And if your heart stops beating
I'll be here wondering
Did you get what you deserve?
The ending of your life

And if you get to heaven
I'll be here waiting, babe

Did you get what you deserve?
The end and if your life won't wait
Then your heart can't take this

Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say
I think they never liked you anyway
Oh take
Me from the hospital bed
Wouldn't it be grand
It ain't exactly what you planned
And wouldn't it be great if
We were dead

Ohh Dead!

Tongue-tied and oh so squeamish
You never fell in love
Did you get what you deserve?
The ending of your life

And if you get to heaven
I'll be here waiting, babe
Did you get what you deserve?
The end and if your life won't wait
Then your heart can't take this

Have you heard the news that you're dead
No one ever had much nice to say
I think they never liked you anyway
Oh take
Me from the hospital bed
Wouldn't it be grand
To take a pistol by the hand
And wouldn't it be great if
We were dead

And in my honest observation
During this operation
Found a complication
In your heart, so long
Cause now you've got
Maybe just two weeks to live
Is that the most the both of you can give?

One Two,
One Two Three Four
LA LA LA LA LA
LA LA LA LA LA LA
LA LA LA LA LA LA LA!-
Now come on,
LA LA LA LA LA
LA LA LA LA LA LA
LA LA LA LA LA LA LA!-
Oh Mother Fucker

If Life ain't just a joke
Then why are we laughing?
If Life ain't just a joke
Then why are we laughing?
If Life ain't just a joke
Then why are we laughing?
If Life ain't just a joke
Then why am I dead?

Dead!


Bye!!

yeah!" Greys Anatomy tillbaka

yeah!.. Onsdagen den 13 Februari är Greys Anatomy tillbaka. Äntligen.. saknar den serien som fasiken ;)
Jag har nog tänkt på vad som kommer hända sedan den 28 November.När det hade säsong uppehåll. men ÄNTLIGEN :). Bara 1 vecka kvar :P haha vad jag grät när det slutade..! är så kär i Derek


image240

            


Bye!!





Något att tänka på kanske?

Nu ska jag vara riktigt ärlig.. och jag skiter i rent ut sagt om du/ni kommer att hata mig resten av livet, men såhär är det.

När man ser en människa så är det väldigt lätt att genomskåda den, man gör ett scanning av personen kan man säga, fast man gör det omedvetet, det gör alla människor. Jag har läst mycket psykologi och och om olika beteenden osv, därför har jag lärt mig att se vad du är för en slags människa, När man ljuger, då tyder det väldigt starkt på osäkerhet och mindervärdighetskomplex. Nu kan jag känna personligen att det har gått för långt, när en människa ljuger så mycket så att hon/han tror på vad han/hon själv säger. Då har det gått för långt, då är man inne i nästa process, då skulle jag vilja säga att man är mytoman.
Att ljuga för att få vänner och människor att tycka om en är helt fel, man ska tycka om varandra för den man är, inte för att du har dom senaste kläderna eller för att du säger att du har mycket pengar o dittan o dattan. Det är helt fel. Du kanske har mycket vänner, men hur många utav dom vänner som du har. Vet sanningen om dig? Ditt riktiga Jag? det är inte många. Det är heller inte många som kanske har den förmågan att kunna göra en scanning, och genomskåda en människa. Men tillslut kommer en sån här person (mytoman) inte att få några vänner, dom kommer på hur du är och därför tar avstånd.

Sen tycker jag heller inte om när man lägger in "s.k.a" skrytande, och förnedrande mot andra. Man kan vara jätte glad över sin egen skull och lyckande, men det behöver inte gå till överdrift, genom att plussa på lite extra på skrytandet. Och det värsta är också när det inte är sant, att allting är påhittat. Då anser jag att man är SJUK. Då behöver man hjälp.

Jag anser också att ALLA borde tänka en extra gång,och kanske fråga sig själv, är det verkligen värt det här?
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att vara sig själv, och lite på sig själv. Tycker inte dina vänner om dig oavsett om du har lite eller mycket pengar eller den finaste/dyraste hästen. Då är dom inga riktiga vänner.
Sen hoppas jag också att de/den person(er) som jag har ämnat detta till, verkligen inser att det är dags att komma ner på jorden och inse verkligeheten, det finns ett stopp. Är du för blind för att inse det själv?


Bye!!

happening

Låt : Atomic Kitten, The Tide Is High , hittade gammal musik :)
Msn : Ullis :) saknar dig
Happening : Sitter och  hänger på Lennie dator, Gick egentligen hit för att ringa Ronny
Väder : Kallt
Ikväll : Hem och kolla film strax. mamma lagar mat åt mig ;)
Planer för imorgon : Träffa Elina och möta Jennie,





Bye!!

En konversation

2008-02-04 17:27:36 ツ๑Lindy- well, fake a smile. joovnas m. jag är dygn rast lös just nu. ngt förslag vad man kan göra ?
2008-02-04 17:27:53 joovnas ツ๑Lindy- well, fake a smile. jag vet inte.. kom hit ens väng o snacka skit ;) hehe
2008-02-04 17:28:29 ツ๑Lindy- well, fake a smile. joovnas haha. det törs jag inte :P
2008-02-04 17:28:44 ツ๑Lindy- well, fake a smile. joovnas tror du bits ;)
2008-02-04 17:28:48 joovnas ツ๑Lindy- well, fake a smile. nae, jag är ju rätt farligt ;P
2008-02-04 17:31:00 ツ๑Lindy- well, fake a smile. joovnas är du ? =)
2008-02-04 17:31:14 joovnas ツ๑Lindy- well, fake a smile. ja, tydligen eftersom du inte vågar:P haha

Är så trött på all skit. det är ju tur att man har konversationer sparade.

Bye!!

05:39

Lol- aldrig haft så roligt med IQ befriade människor,.=)
nej nu ska jag sova.måste upp vid 12 imorgon.
Ska ju träffa Elina och Nellie.
sov gott,,

Bye!!

so fucking hot ;)

Jag har fått en ny älskling nu :)

image235

image236

Bye!!


 


Översättningslänk :)

En sida där man kan översätta ord på alla möjliga språk :)








 

Bye!!


fast and the furious

tråkigt tråkigt tråkigt.. Nu är jag inte det minsta trött.. klockan är halv 3, roligt.

Vad ska man göra inatt då?
kanske kolla på 2 Fast 2 Furious har inte sett den på länge. :) De flästa tycker att det är den sämsta utav alla 3, men jag tycker den är bra :) har tröttnat på tokyo drift har väl sätt den 100 gånger eller så :) men den är bra.den med.

image232
image233
image234

Annars vet jag inte vad jag ska göra, varför ska alla vänner gå i skolan eller jobba imorgon för. Blir det att jag får sitta här och ha skit tråkigt!..

ha en trevlig natt,

Bye!!

something to do!

Så börjar det om.

Ditt namn: Lindy Sanny Larsson
Längd: 163cm
Spelar du något instrument: Inte just nu men kan ngr st
Vem är snyggast: Wentworth Miller , Brad Pitt
Vem vet mest om dig: tror det är Elina
Vad vill du ha just nu: Apelsin
Vilka sjukdomar har du: Alla, jag är hyprokondiker
Känner du en snygg kille: Oh ja!
Har du körkort: ja! i symaskin.
Åsikt om jultomten: Väldigt överskattat
Vill du gifta dig: Joja, kanske
Tycker du att du är attraktiv:  Ibland
Din hårfärg och frisyr: Lite längre än axlarna, blond med rött underhår.
Skolväska just nu: Ingen går inte i skolan =P
Har du glasögon: Nej!
Hur ser din plånbok ut: Svart
Favorittv-program: Grace anatomy, brothers and sisters
När ska du festa nästa gång: när sprittarmen vill
Vad köpte du senast: Cigg och Godis
Hur mycket pengar har du: vet inte ngr hundra på banken
Hur svarar du i telefonen hemma: Aa hallå det är Lindy
Senast kramat: Ronny
Vem sov du hos senast: Ronny :)
Stjärntecken: Fisk
Ögonfärg: Blåa
Kroppsform: Kurvor är bra
Kall favoritdricka: Power, med Kiwi
Varm favoritdricka: Oboy
Alkoholhaltig favoritdricka: Martini
Säger ofta: Du vet!
Saknar du någon: jo
Du fikade senast: Med Jenny ,Jocke och Ronny
Senast sedda film: I Am Legend
Hur känner du dig nu: Sova tror jag .
Kan du laga mat: Klart !
Vad pluggar du: Gjorde, Hotell o restaurang
Vad tycker du om fötter: På killar sexigt ♥
Är du smart: Japp :)
Snarkar du: nej, men pratar i sömnen
Är du aktiv i skolan: nej.
Lesbisk: tror inte de-lmao-
När och varför grät du senast: Herromdagen. Till filmen tarzan ;)

lawyer

Sitter här i soffan har lite smått tråkigt, Så jag får väl skriva av mig lite. har egentligen hur mycket som helst att skriva, men kommer inte på ngt just nu,
sitter och lyssnar på en gudina Christina Aguilera har blivit så frälst i låten Oh mother
sitter och funderar på jobb,'
Anna
och jag satt och pratade förut om jobb, fatta vad soft att jobba som en assistent åt en kändis få följa med över allt, göra saker. det är nog mitt drömjobb. Annars skulle jag villja vara psykolog, eller advokat.

image231



K
anske ska sätta på en bra film, Lennie har ganska många på datorn.,!


Bye!!

Walk the line

 Sitter hemma hos Lennie, tänkte crasha hans lägenhet medans han ändå är på jobbet ;) haha.
Ska sova hos mamma den här veckan. bla för att jag har tvättstugan + att jag ska vara hundvakt åt Arrak.

Måste också fixa Pappas 40 årspressent. Vi vet ju exakt vad det ska bli men lite måste fixas runt om,
Jag tror han kommer bli jätte glad, men känns lite tomt. men det är ju tanken som räknas, Lite extra roligt när Alla tre syskon går ihop :)
Jag tycker det är lite synd att inte jag Jennie och Joel inte har så bra kontakt, vi träffas jätte sällan hon har ju sitt nu. kompisar, killar ;) Men jag lovar att jag ska följa med på fler western tävlingar sötis.
hehe, sms:et jag fick utav henne förut var lite  roligt, /- Förlåt att jag inte logga in förut. men jag skulle träffa Ina och Jocke ;) söt, men Hunn ta det lungt med killarna du är bara 14 :P

Sitter och pratar med Pernilla på msn, det var inte igår vi träffades direkt. saknar henne, saknar det där galna gänget som dom är, man hade då aldrig tråkigt när man umgicks med Pernilla och hennes galna gäng :)
mycket festande,lite nakenbad och mycket skratt :)
Hoppas vi kan ses snart honney.!
D
et ligger en rolig historia hur vi lärde känna varandra, Hon började läsa min blogg på http://Lunarstorm.se
och en dag skrev hon i min gästbok och  så bytte vi msn sen så började vi prata, tog nästan 2 år innan vi träffades första gången. Och det var väl inte heller sådär vanligt. Vi tog ett spinnings pass sen så har vi vart bra vänner efter de :)

H
ar komit på hur mycket jag faktiskt älskar Johnny Cash :)
P
lus att filmen Walk the line, äger, underbar film faktist.
image230

kanske skriver mer senare nu ska jag ut och kolla om det finns ngt roligt att göra!


Bye!!

laundry day

Jag har ont i ryggen. fy fan det är så jobbigt.. kan knappt sitta eller stå.
Blev nog efter jag bar in häst maten förut  i stallet.

Nu sitter jag hemma hos Babe och lyssnar p¨å när hon står och svär ute i köket för att hon inte har ngn lök hemma :P
cute,

Skulle haft tvättstugen idag egentligen. men min gulliga mamma hade såklart glömt att lämna kvar husnyckeln hemma, så jag inte kommer in i tvättstugan,. och jag som nästan inte har ett ända plagg rent, Det suger ganska hårt. men jag får boka om den tills på onsdag,
Hoppas att Sofia ville följa med upp till handbollen imorgon. jag vill så gärna börja med någonting, Så man känner sig motivérad :)



Bye!!

i dont know

Sitter hemma hos babe!,
Jag ska med henne till blacka sen , hon ska ha nytt foder till hästen, och eftersom jag älskar att åka bil med musik. oh sitta och snacka skit,
Anna och jag har inte umgåts så mycket på sista tiden. har mest blivit ngn timma sådär, men men. nu har jag en hel vecka som jag inte ska göra ett skit på . då är hon min, =P

Satt och tänkte på att du inte hört av dig fast du sa att du skulle de : o(. men jag tror inte jag orka bry mig längre. varför är det jämt jag som ska höra av mig?!
Då känner man sig bara jobbig. fast du själv säger att det är dålig stil utav dig att du aldrig hör av dig och att du jobbar så mycket, men jag ger upp, finns inget annat att göra...

Marina läste din kommentar. joo jag vet att det tar bort de gula pigmenten. men då kan det ju bli vitt , och det vill jag inte ha. funderar på att bli brunett igen. men i dont know!!

Bye!!

image228

RSS 2.0