satte sprætt på fingrarna :)

Han går bara inte att ersætta.




Nu ska jag gøra ett tapert førsøk att skriva i bloggen, fast med ett norskt tangetbord :)



Ni som undrar vad vi sysslat med sedan vi kom till Bergen, då kan jag ju berættat att vi inte gjort mycket mera en att , Jobba, sovit, supit, letat lægenhet och æven hængt på cafè en hel del, så Anna får sitt dagliga bruk utav kaffe. Ni anar inte hur underbart fint det ær hær i Bergen, Fiiii Fan, jag trivs som fisken i vattet, ja æven fast omstændigheterna skulle jag vilja leva hær i minst 1 år, men det finns ju en person hær i mitt liv som gør att jag vill dra hem hemåt. eller inte bara 1 person, det ær ju flertal vænner och familj, men om vi sæger så att det ær en kille, men vi får se hur det utvecklas, denna gång ropar jag inte HEJ førens jag ær øver ån :) Man som ordspråket sæger Lær sig utav SINA misstag .

Just nu bor vi hemma hos en arbetskamrat som heter Jeanette, En underbar och trevlig tjej, Ni anar inte hur snæll hon ær, trotts att vi inte kænner varandra så væl , så låter hon oss bo hær hemma hos henne i 2 och en halv vecka, helt gratis, hon ær så gæstvænlig så ni førstår inte, Och hennes kæra far, kom till vårat jobb igår och læmnade 2 stycken uppblåstbara 1,40 madrasser igår, så vi skulle ha ngt att sova på. helt sjuk och idag så lagade hon en jætte god lassange och bjød på. Hon tog æven ledigt från jobbet idag så vi kunde åka ut till Åsene , dær  hon visade ett underbart shopping stælle, och æven dær hennes mamma bor. så vi blev bjudna på kaffe , samtidigt som vi fick låna internet , då vi behøvde kolla på lægenheter som vi ringde på. :) Så det blir Visning på både Fredag och Søndag. sweet.

Imorgon blir det jobb mellan 3 och 23 før min del. behøver lite cash w t f, Men ska æven kolla lite efter andra jobb, før jag vill komma upp i åtminstonde 60 timmar i veckan så jag kan dra in ngr kulor. Dær jag sedan kan gøra mitt livs resa och sjælvklart ta det dær førbannade kørkortet :)



Kom och tænka på andra tråkigheter som vart i mitt liv . Jag fann en underbar væn før ca 2 år sedan, han fyllde verkligen upp alla de tomm rum som fanns inom mig , Han førgyllde all min tid, så fort jag tænkte på honom så spelade min telefon en melodi, antingen var det ett meddelande eller ett samtal, och ja sjælvklart ifrån honom, Jag trodde eller tycker att vi har / hade en speciell kemi emellan oss,  och ja, jag tycker det fortfarande, jag tror emellan åt också att det ær ømsesidigt. Vi kommer bara att førbi vænner , vilket jag tycker ær helt underbart, men før ca 6 månader sedan hade jag hoppats på något annat något mera storslaget, eftersom jag aldrig træffat en mænniska som gjort mig så lycklig, men under loppets gång också så førbannat olycklig och han har sårat mig så innerligt mycket, Men bara att møta hans blick fick mig att smælta, att høra hans røst fick mit att svæva på moln. Han førstod mig i stortsætt alltid. han fick mig alltid att le. och det bæsta av allt, Han fick mig alltid att tro på mig sjælv, han gjorde mitt sjælvfrtroende så stort, han gav mig ansvar om ting som ingen annan gjort før, han trodde på mig som aldrig någon annan har gjort.


Ja jag kan fortsætta, men i ett annat kapitel. Hans namn ær Christian och han kommer alltid att vara speciell før mig, och jag kommer alltid vara hans væn, æven de ggr han inte førtjænar de, men det han gjort før mig, ær så stort att ingen kan førstå. det går inte att sætta ett pris på de. Han ær oersættlig, och jag hoppas att han alltid kommer att vara min væn :)


Kom hit nu

Day one, please give me more NOW :)




Nu sitter jag återigen vid datorn och skriver rader här om livet tillsammans med Anna i Norge :)
Vi kunde knappt ha det bättre, eller jo hade vi haft våran egen lägenhet och en vis person hade befunnit sig här, wow vad jag hade vart lycklig.

Idag var första jobb dagen, helt underbart, Jobbade tillsammans med en tjej som hette Eline, hur underbar som helst. :) efter vi jobbat så kom även Anna plus 4 stycken karlar in och drack ett par öl medans vi stängde igen baren :)

Imorgon byter Anna och jag plats. jag tar Mezzo och hon jobbar inne på Casa :) Men om jag ska vara ärlig är jag hellre inne på Casa. Det är så avslappnat där inne . aja what ever. det blir säkert hur bra som helst :)

Ta hand om er så hörs vi. ska lägga mig i sängen och kolla MOVIE


Vem drömmer då, inte jag , jag är kär.



Nu är vi framme

Här följer ni MIN och Annas resa i Bergen,
Med jobb och en jävla massa äventyr :)



  • Ja, jag kan ju börja med att berätta att Anna och jag är nu framme i Bergen ( Norge) och resan gick as bra. vi var lite smått nervösa på Arlanda, men vi gick på planet och när vi klev av igen var vi 100-tals mil hemifrån efter bara 1h och 15 minuter.
    Och jag kan väl lika gärna skriva det här också, När vi satt på flygplanet så frågar jag Anna som sitter vid fönstret och tittar ut,
    Jag- Fan Anna går det fort eller ?
    Anna- Vadå går fort ? Vi står ju fan stilla.
    hehe. sedan körde vi kommentarer från Torkel i Knipa, och kom på oss själva när dom bakom oss blev tysta och satt och lyssna på oss . Och jag vill verkligen inte veta vad fan dom tyckte om oss :)

    Hotellrummet vi har älskar vi sjukt mycket, och vi skulle gärna bo kvar här hela vistelsen. men det går ju tyvärr inte dock. Men redan imorgon ska vi på lägenhetsvisning, och jag hoppas det är fint och att vi tycker om de så har vi hela den saken bakom oss..  Men för säkerhetens skull ska jag in på Finn.no och kolla fler lägenheter så man har ett safecard.!

    Idag har vi gjort stan tillsammans med André. Anna har införskaffat ett norskt sim-kort och jobbbyxor nu iaf, och vi har ätit väldigt god pasta :) Och ska snart iväg till en telefonsäljare, eftersom Anna måste registrera sitt nya sim-kort :) men jag vill bara lägga mig i sängen och kolla på film. men det får man väl göra när allt är avklarat..

    Och för er som bryr er är jobbdelen HELT avklarad för Anna, hon har fått heltidsjobb här på hotellet tillsammans med mig :) Sweet .. Nu är vi arbetskamrater. FÖRLÅT Malin att jag tog Anna ifrån dig ;) Men bara så du vet söker han ett par till servitörer från och med, 17e Maj.

    Nu åter till de viktiga saker, skriver mera senare eller imorgon :)  


      :)  Jag kan bara säga Sweet*



inte ett ända kärringstop, sweet.

Sitter hemma hos Anna,. och jag ber så mycket om ursäkt att jag inte skrivit på evigheter.. men jag har flyttat hem till mamma nu de sista dagarna jag är kvar hemma i Sverige. :) Och vi har inget internet där. och jag har ändå haft fullt upp nu . Hehe.. SHit snart kommer resfebern.  men dte ska nog gå bra ska ni se. :)

Vill tacka även här för en underbart trevlig lördagskväll. :) Hade hur trevligt som helst på förfesten/middagen. och även hemma hos Fredrik Sjöholm också :) sedan blev det hotellet :) sweeet .

Nu ska Anna och jag springa hem till Malin och säga hej på en kaffe tror jag. sen en promenad i snövädret.


BTW. jag har kört massa bil idag :) och jag var jätte duktig. INTE ETT ÄNDA KÄRRINGSTOP! och det var ända riktiga ordentliga gången ever. Blivande förarstjärna tror jag allt.!! SWEEET!!:

Ikväll blir det stan.


RSS 2.0