Vänner från förr.

Intensivkurs för 12000 ja nu går det framåt.


Nu känns det som saker och ting börjar komma igång .. NU blir det en intensivkurs i 2 veckor. sen har jag förhoppningsvis körkortet,
'
Nu har jag en bra helg framför mig.

Ska Träffa Jimmy och Anna och självklart Jonathan och nya bebisen som jag inte träffat en Milton.

Sen har jag pratat med Jenny, vi skulle nog också pricka in saker i helgen. :) Ska bli trevligt att träffa dessa människor, som en gång var vardagen i mitt liv.

Jonna och jag skulle ev, äta kräfftor någon kväll i helgen.. Och sen har jag lovat min kära mamma att vara hundvakt över lördagsnatten.. vilket jag absolut är..

Förhoppningsvis blir det en egen hund i mitt liv snart. jag hittade en igår på blocket. En American Bulldog. Jätte fin och söt liten valp. Jag orkar inte gå och vänta på rätta tider. man får göra de tiderna till rätt när man väl har hunden.. sen om det skulle vara ngn dag i livet man inte kan ha hunden . så finns det dom människor som gärna skulle vilja hjälpa mig för ngr timmar :)

för övrigt saknar jag Christian. och självlart vännerna man fick i KragerÖ och Hemsedal.. inte det samma utan er.!


hejdå



Var ett bra tag sedan.

Väldigt trevligt att se att det fortfarande massa människor som kollar in min blogg även fast den inte är så aktiv just nu .. Det är så när jag mår bra så har jag inget att skriva här.. Eller ja ni förstår..

Kan börja med att säga att jag saknar er alla från i sommar, Men Christian är den jag självklart saknar mest.. Men han kommer ju snart och hälsar på mig. det är ju bara 1 månad kvar.

Alla ni vet ju säkert att jag är hemma i Finspång just nu.. kommer vara hemma nu i några veckor. Trevligt att träffa alla igen. Har nog träffat alla jag ville träffa. Blir nog mera utav den varan skulle jag tro.. ;) If you know what i meen..

Sitter och är barnvakt åt min systerson Leo, Jannice jobbar och Anderas är och renoverar nya huset dom köpt- OCH det är ända vid Pizzerian Meri - Blir nog många svängar dit nu när jag är hemma. JAG HAR JU FÅTT ETT EGET RUM :) den vägen är jag ju också väldigt van att gå också.

Imorgon blir det häng på P2 med mina två vandringskamrater Anna och Malin. *även spenderat  3 timmar där idag. Man hinner med mycket om dagarna när man går upp 8..

Nej nu ska jag göra annat.. Facebook tex.

Hejdå!




RSS 2.0