just nu eller för resten av livet.

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.
När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dom för.
Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta beslutet att lämna. Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättat, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört . Den bön du skickade till universum har hörd och det är nu dags att gå vidare. Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller får dig att le!  Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig har gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det! Det är äkta! Men bara för en tid.
Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv. Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period, just nu eller för resten av livet.


Ligger i soffan och verkar ha fått tillbaka skrivandet i fingrarna. jag tackar Sara som gett mig inspiration :)


"to svenske jenter skal drepe meg!",

I wanna be a billionaire so fucking bad, Buy all of the things I never had.

Nu kan jag väl ändå säga att foten mår bättre, efter att burit stödbandaget i snart 1 vecka, Jag är smått beroende utav det, men det är nog för att jag är smått rädd att det ska bli värre, med tanke på mina knän som blir överbelastade så fort jag inte går normalt, Men när min chef säger att jag ska jobba "what so ever" så har jag inget val, Eftersom jag valt att jobba som servitör/bartender så betyder det att jag står 95% av min arbetstid. och för att inte belasta som i detta fall högerfoten så blir mitt vänstra knä överbelastat, och det för ju inte saken bättre att jag jobbar i DIN SKO, skor som är så tunna att jag lika gärna skulle kunna gå barfota, men det är ju mitt val. inte chefens. Men André ( min chef) sa åt mig i lördgas att om jag ville ha nya arbetskläder så kunde jag gå till HM och köpa 2-3 nya shortor och bara läga kvittot i kassan så skulle hotellet betala. sweet tänkte jag, men varför har det inte sagt de tidigare, när man istort sätt ändå köpt allt nytt, Men just nu går jag ändå omkring och jobbar i träningsbyxor och en slapp t-shirt från Gina.

Helgens bravader, jag måste ju skriva ner det någon gång, men vart ska vi börja ?

Lördag: Jag jobbade till klockan 00, sedn blev det ner till reception där kockarna och Sara väntade. Det var bara för Ståle att ladda upp med drinkar, för Sara tyckte vi skulle spela "Jag har aldrig" Ändå ganska så kul tänkte jag. man lär ju bara känna varandra bättre, men det visade sig att det nästan bara var Jag, Sara och Aleksander som drack, Och vad säger det dig, när halva leken nästan bara innehåller sexfrågor? Så kvällen som egentligen skulle ha spenderas ute på byn med dans , blev sittandes på hotellet fram till klockan 2, Då bestämde vi oss för att åtminstånde hinna med en öl ute, Så vi gick dansandes fram med DUNKANDE läppar, som för övrigt var Sara's sin fel, hon lura på mig något läppförstorande läppglans som stack i läpparna riktigt rejält.
1-2 öl blev det på "fotbolls pubben"  där vi egentligen bara skulle vart i 30 minuter, men blev uppåt 1½ timme, eftersom en liten idiot till brud gav ett par slag i Aleksanders ansikte, Ja hon fick vad hon tålde sen, det räckte med ett par blickar ifrån mig och Sara, så fick hon tydligen för sig att vi skulle döda henne, hennes telefonsamtal inne på toaletten med hennes ex, -: "to svenske jenter skal drepe meg!",
Men efter X-antal minuter snackandes med henne så var det över och klockan hde väl blivit 4 säkert, Men vi hoppade ner till centrum, där Sara spring omkring och intervjua alla möjliga personer, och jag blev sugen på att ta ett dopp, så jag tog av mig skorna och hoppade i fontänen mitt på torgallmäningen ( stavas) ?  där jag fick en bra publik och ett par kommentarer, Undertiden hittade Sara och ALeksander en efterfest,  och där satt vi ett tag tills Polisen kom förbi, eftersom något jävla pucko ( hehe jaa ) kastat mängder med glas från fönstret, Men när de väl kom sig in i lägenheten så brydde de sig nog inte så mycket om vem som kastat eller inte,. för de fann ganska mycket hasch inne i lägenheten, så då var Sara Aleksander och jag väldigt ointressanta , eftersom vi satt ute i trapphuset och hade en "normal" konversation, så vi blev väl "oskylldiga" Tack gode gud ;)
Det man inte minns har man inte gjort.

Beskrivningen på denna kväll är  Obeskrivlig, Oförglömmlig, Men jag hade kul :)


I love the way you lie!


Nu ska jag göra mig iordning för jobb, men först stanna till vid banken så jag får igång min internetbank.


 


mysig kväll tillsammans med S och A

Så vad har vi gjort idag!
Anna väckte mig när hon kom hem från jobbet, säger bara OMG vad foten var stor och blå. men gick rätt bra att ta sig ner till jobbet och lämna nycklarna som jag av misstag fått med mig hem. Sedan gick jag en tur på stan och köpte mig en väska :) En svart fin Elite väska :) och äntligen ett par cesar sandaler :) wohoo.. Tänkte ta bilder och lägga in,. men har ju som sagt ingen telefon att ta de med. så frå låna Annas imorgon :) jag är iaf super nöjd med dessa inköp, Så fick jag kasta ut pengar på et stödbandage till foten. men det var det värt, har redan blivit mycket bättre, men jag fick fri imorgon också för att vara på den säkra sidan :)

Kvällen spenderade jag tillsammans med Sara och Anna vi gick till Hard Rock Café och tog ett på glas vin, och åt en liten matbit :) hur trevligt som helst, å tråkigt att man ska lära känna en person som man kommer så bra äverens med så här precis innan man ska resa hem. men som sagt. man kommer nog garanterat tillbaka till bergen. :) och Sara finns förhoppningsvis kvar då. om hon inte tröttnat och flyttat hem till Uppsala.

Nu ska jag ägna resten av kvällen till någon skön skräckfilm och tänka mig framåt i tiden, och hoppas på att det blir iaf lite som jag vill när jag kommer hem. Den som lever får se helt enkelt. ha en fin kväll :)

O and O

bara benen som var kaputt ?

Ligger i soffan med foten så högt upp som det bara går, de säger att man ska göra de :)
Foten är sådär lagon stor och börjar skifta över till en avatar. hehehe. Jag är smått imponerad utav mig själv och förvånad över vilken hög arbetsmoral jag har :) efter 18 tiden idag så lyckades jag vrida om foten, och kunde inte stödja mig på den, trodde bara att det varade för stunden. men har vart så hela kvällen. och precis innan jag gick hem från jobbet som förövrigt tog mig 15 minuter, ( vanligvis 5 ) så var jag bara tvungen att ta av mig strumpan och kolla. hahaha och som tidigare nämnt så var den mörk mellan svart och blå?!!? Säkerligen en inflamation eller en aning överansträngd fot.

Onödigt att nämna kanske men ligger med ipoden och har väl lyssnat på All out of love, det var ju iofs min och Ronnys låt. gamla minnen som för en gångs skull är trevliga , och varken jobbiga eller slitsamma att tänka på.
Han är en fin människa och har det bra i sitt liv nu. Han har äntligen börjat spela fotboll . :) haha tillsammans med en AIK:are och han själv är SÖDETÄLJARE. haha jag undrar var min pappa skulle säga om de ;)

Annars så finns mina tankar hos en helt annan person. men det är helt onödigt att ens tänka dom banorna. Jag har tänkt och tänkt. det är och förblir en god vän.  men bara när jag tänker på de där mörk mörk bruna ögonen och hans ironiska smile.


Är jag helt dum i huvudet som lyssnar på westlife och faktiskt njuter ?


Imorgon blir jag då fri med 80% betalning SWEET.

Så eftersom jag är fri så har jag planerat att umgås med Sara imorgon :) Våran nya hotel-recetionist. helt underbar människa. alltid lika glad och trevlig. Ni som har koll på min facebook vet ju redan vem det är. det är den där IRONISKA människan.. hehe. kan ju säga att hon har skadeglädje 3000. Jag annförtodde mig till mina arbetskompisar igår att jag är rädd / eller vad man ska kalla det för utvecklingstörda. att jag blir sjuk nervös och kallsvettig i deras närvaro. Och så förut när hon stod i hissen och såg på casas ingäng så fick hon syn på en människa i permobil, och började asgarva och tänkde på mig. HYGGLIGT .. men som tur var (för min egen del) var han helt funktionell i skallen. det var väl bara bennen som var kaputt. I hope you dont read this shit."

Over and out!




sweet escape

Sitter och pratar med en gammal vän på facebook nu, Jag har frågat mig själv hundratals gånger varför varför  och hur jag kunde göra så som jag gjorde, det är ganska exakt 6 år sedan. Men som vi alla vet kan man inte gå tillbaka i tiden. Men jag lever i den tron att allt man gör har en betydelse för hur livet ser ut nu. Och jag är nöjd med mitt liv, Men jag skulle gärna villja ha en egen lägenhet i Finspång / Norrköping. men den tiden i livet kommer nog den också. Men ibland skulle jag så gärna villja ha svar på hur mitt liv kommer att se ut om 5 år.
Om någon hade frågat mig för 5 år sedan hur jag trodde mitt liv skulle se ut idag, hade jag sagt att jag skulle ha fast jobb. körkort och minst besökt 5 länder. men Ussh. vad inget utav det stämmer in. Men som sagt jag har inget att klaga över. jag har en frisk och kry familj. och underbara syskonbarn.

Just nu spelas The Sweet Ecape, Min och Nellies låt. Jag bara sitter och ler , hela jag lysser upp, Kommer så väl ihåg när denna låt kom på MTV  och Nellie springer fram till mig och vill att jag ska dansa med henne :)

Annars i helgen så har jag jobbat. fredag och lördag, Men fri söndag och måndag. och på det har jg hunnit med en riktigt ordentlig fylla, somnade i duschen. sedan blev det bio, The Eclipse. rekomenderar till er som tycker om de första filmerna Och så har jag lyckats vara vaken i 38 timmar. vart med Anna på frukosten, och det var slitsamt, sedan suttit recetionen , eftersom Jeanette skulle iväg och köpa mat :) Vet ni att det är ett jobb jag lätt skulle kunna jobba med. Kanske blir lite lång tråkigt. men det blir väl alla jobb i längden iaf :)
men ska strax gå och sova, behöver få irodning på mina sömnrutiner.  Fick som tur va låna Ainas Ipod i natt. Älskar att sova med musik :)



Hon är min absoluta bästa vän. jag vet att vi går varandra på nerverna exakt helatiden, men bakom allt det där så ligger en underbar vänskap. och vi känner varandra utan och innan, Nu är det till och med så illa att vi avslutar varandras meningar . och säger samma saker samtidigt. Var wierd det kommer kännas att var ahemma sen. har sovit brevid varandra i öve 3 månader. Min fina Anna :)



300 :-

Sitter här och är lite hlv irriterad, men hoppas även att jag gjort nn annan jävligt happy, När jag kom hem nyss så skulle jag lägga åengarna jag hade i fikan in i plånboken. men insåg att de 300:- som skulle ligga där inte fanns kvar, så jag gick tillbaka till Seven Eleven för och tjecka ifall han i kassen sett ngn som funnit pengar, viket jag egentligen kunde lista ut , utan mitt huvud att ingen skulle lämna in pengar som de hittat. SÅ grattis till dig du kan få dom där pengarna,

Annars idag har jag jobbat, solgt för 31 000 :) och även dragit in 2000 i dricks. Hallelujah damn im good.

Blev kvarsittandes med Sara nere i recetion, tog ett glas vin och snackade skit, ( bla spöket Aurora,) Riktigt trevligt avslut på kvällen. förutom ¨på vägen hem, tabben med att tappa pengarna ,så tror jag fan att jag sett den största fiskmåsen i världen. och den såg riktigt arg ut"

Nej åter till facebook i några minuter, sedan sängen.
åter till arbetet imorgon igen. pengar pengar, det är så vi ser det nu efter det jag fått reda på idag. Hur kul är det att jobba kvar när det mest roligaste människorna jag någonsin jobbat med ska sluta. fuckface.

Bye!


RSS 2.0