Här kommer det, Året 2008

Ikväll blir det mycket alcohol och inga bekymmer, kanske imorgon, men inte ikväll. Är lite arg eftersom jag är så trött helt slut i huvud och kropp.  Blir att fira det nya året med min kära bror Lennie , Monik och Johan. iaf till att börja med" se vilka filurer man träffar på senare.

I Januari: den första var det självklart Ivanhoe. också som förra året mycket firande utev familj, gick mest och drog hemma, jobbade en hel del på Dagiset i skärblacka.

Februari var en död månad, Ronny och jag umgicks väldigt mycket med Jimmy och Anna, inte bara i just Februari ,
Jag blev brunett igen. tröttnade på att vara blond. och har hållt kvar vid det bruna. längre en vad jag brukar. Fick ocks¨å min guitarr Hero nojja under månaden. var verkligen GH-toffel. :) också vilkeet jag lägger märke till så satt jag väldigt mycket vid datorn. skrev himmla mycket i Februari månad.

Mars, Jag blev 20 ;p yeah!! och hade världens bästa födelsedag. alla kom för att fira mig. Ajuust det något jag hade glömt. jag började ju jobba på Swemedia i Linköping. hehe.  som ni alla vet sög ju det jobber ngt otroligt. Så var vi på dop min lilla Leo döpdes på Jannices födelsedag :) Så hade jag också min klättra i träd debut ;)..

April. Det tog slut mellan mig och Ronny efter 5 år. i valde att gå skilda vägar, och det har visats till något mycket bra. för oss båda. No hard feelings...En månda med mycket Lennie och Linus tid :) helt underbart. saknar faktist det. när Linus och jag krascha i Lennies lägenhet när han var på jobbet. hehe. Började umgås lite smått med Totte också. trevlig filur. synd bara att det blev som det blev!

Maj, umgicks väldigt mycket med Sandra Josefine och Linn. mycket trevliga tjejer. saknar dom grymt mycket. och snart nästa år så kommer det stå om Josefine och hennes bebis :)

Juni. Fick kontakt med Christian. och bestämde ganska fort där att jag skulle komma hit till Norge och jobba. bilket jag gjorde. ett beslut som jag gjorde och faktist höll. annars brukar det vara mycket prat och like verkstad. Vissa stunder har jag ångrat såååå hårt att jag åkte hit. men inte då. Juni månad var en helt underbar månad.
firade midsommar med Sandra /hennes pojkvän och Linn :) trevligt.  Har även spenderat mycket tid i telefonen denna månad. överdriver nog inte om jag säger 24 timmar. Tatuerade mig också på foten :) efter den har det inte blivit ngn med. men det blir det 2009.- ANNA och många fler vänner tog studenten :)

Juli. packade väskan och åkte till Norge. i början utav Juli kändes som en dröm, allt var underbar. så var jag bara glad, inte ens trött bara lite seg ;) hehe Sedan drog jag upp Monika upp till hemsedal. och hon är fortfarande kvar. :) vad skulle jag gjort utan henne. I love you. ockås mycket mys med alla som bor här träffade världens underbarase personer här Mikael Josefine Erik Markus  osv
Monka och jag började vårat OC maraton vilket som gick över på en månad. vi som trodde vi skulle ha det hela säsongen :)

Augusti. En månad jag trodde var helt underbar. men visade sig vara motsattsen. "men det man inte vet lider man inte utav" eller hur är det man säger.. mycket jobb. mycket fest :) Åkte även hem till Sverige en liten runda där också :)
Träffade också 2 underbara personer som Monika och jag umgicks väldigt mycket med Annie och Laura. lite fest. mycket tjejsnack och goda tider. 

September: Monika och jag blev sjuka. låg nästan i 40 graders feber . Den månaden jag blev en väldigt svag människa. trodde jag faktist inte om mig. jag som alltid vart en så stark människa. rammlar ner i samma fälla HELA TIDEN och tro mig har nog gjort det minst 1 gång varje månad sedan september fram tills nu. men nu är det nog.  När Christian var iväg så hittade Monika och jag på massa bus :)

October. också en sväng hem till Sverige. mådde väl inte såbra under den tiden. tyvärr. men det har det vart mycket om fram och tillbaka.  första snön kom hit till hemsedal den 5.e october.

November. Leos första födelsedan :) hehe Hemma en sväng i Sverige också .. Alexandra och jag drog en Impulsgrej. men det var inte semester. det var läkarbesök hit och dit . men hann ju träffa Jonna och Anna litegrann iaf. fanns inte så mycket tid till att träffa nära och kära.  mycket fylla i November -
Folk som jobbar på Skarsnuten kom upp  älskar dem alla. Alexandra Nicolina ni är mina små änglar. finns även andra mycket trevliga personer. men kan inte nämna alla här. :) ni vet vilka ni är.
Även pierre och Rickard kom upp hit. dom som bor  här tillsammans med oss trevliga pojkar :)
Blev också kär i Imogen Heap  SÅÅÅ FÅR VI INTE GLÖMMA ATT JAG FICK EN DATOR UTAV CHRISTIAN :)

December Monika och jag började men One Tree Hill maraton. håller fortfarande på :) mycket fylla :) min anställda till cafet kom också :) mycket trevlig tjej Emmy heter hon.. hon kom tillsammans med hennes pojkvän Herman, som jobbar uppe på Skarsnuten Hotell!  Det ni redan vet så kom ju Lennie och Johan upp hit också.. får heller inte glöma att jag åkte snowboard för fårska ggn i mitt liv .. =)))

Nej nu fortsätte året 08 med fest och börjar det nya året 09 med bakfylla :)

 




 

Hej då 2008!
Lämna det dåliga saker bakom dig .

Hakuna matata =))



Välkommen 2009!!



helst av allt ha dig här..

image289jag vill vara i ett mörkt rum och i en stor skön säng med mängdvis med kuddar och krypa ner under täcket och kolla på film. och helst utav allt ha dig liggandes här!
















jag älskar dig!



 



lindy har haft tråkigt på jobbet


OM JUST DIG


FULLSTÄNDIGT NAMN :  Lindy Sanny Larsson
FÖDD : 6 Mars 1988
BOR:  Just nu Hemsedal /Norge men skriven i Finspång
SMEKNAMN : Lindy men dom som inte vet riktigt vad jag heter säger Lindsey
INTRESSEN : Vänner, familj,, lära mig åka snowboard , impuls saker
SKOLA : Ingen alls

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Lite väl mycket
ÅNGRAT NÅGOT: Finns ngr saker på den listan.
LJUGIT :
Har jag säkert, eller förskönat ngt.
SVIKIT NÅGON : Hoppas jag inte.
KÄNNT DIG SÄMST : Vissa gånger ,
GRÅTIT : nej inte i December.
SKRATTAT : Absolut
VARIT SJUK : Nepp bara haft problem med njurarna
VARIT UTOMLANDS : Joo, om Norge är utomlands :)
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : nej!

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA : Till film. men inte så ofta i åt verkligheten.
SKRATTAR DU OFTA : Varje dag är det ngn som förgyller min dag så man får skratta.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött seg, och uttråkad, därför jag gör detta!
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Väldigt bra, är på strålande humör.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej nej. men ryktet säger de. hahaha
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Har jag säkert

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Förälskad ja. För lätt,
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: I mellan åt,
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: inte förälskad  men tycker om en person.
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD? En och tänker fortsätta med det
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : Ingen
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : Svårt, en som vet vart han har fötterna på jorden, är tryg i sig själv,  öppen sinnig, ärlig, glad trevlig bjuder på sig själv, ha en annorlunda personlighet, som är väldigt tilltalande.
OM SÅ VORE, VILKEN SORTS TJEJ GILLAR DU :
SKA EN KILLE/TJEJ VARA SÖT ELLER HET : utseéndet för mig spelar ingen större roll. visst må jag vara ytlig. men är man kär i ngn så blir den söt snygg het. :) Men jag vill inte ha ngn spinkig jävel som får mig att se stor ut
SKA EN KILLE/TJEJ VARA LÅNG ELLER KORT : spelar ingen roll bara han är minst 10 cm länge än mig
SKA EN KILLE/TJEJ VARA BLOND ELLER BRUNETT: spelar ingen roll

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Brun
ÖGON FÄRG : Blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Halvt långt
SNYGG ELLER FUL: Något mittemellan men skulle villja svara skit snygg
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Faktiskt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Det händer väl, reflekterar inte så ofta över det
ELLER TVÄRTOM? : Som sagt, reflekterar inte över det.
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Mycket möjligt
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nae
SMINKAR DU DIG: jo vardagligt
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN ?  känns skönt


one moment in time

Nu ligger jag i Fjutte soffan och lyssnar på Whitney Houston. <i will always love you och I have nothing..

Idag har det vart en bra dag. har vart på ovanligt bra humör, och det har vart att göra på jobbet. inget sittande och glo :) mina böner är besvarade. tack alla kära turister.

Jag har OOOOONT i hela kroppen. det är sjukt att man kan ha såhär ont! men som sagt det är så värt de.

Är sugen på att dra igång en film. men vet inte riktigt vad , och jag vill inte känna mig Osocial mot Lennie. dom dricker öl idag igen" fy bubblan vad dom dricker. hehe. jag ska inte dricka förens på Onsdag.

Hade man vart hemma i Finspång nu, hade man vart jätte nojjig över vad man ska göra nyår, men här händer det bara saker. det man planerar blir aldrig av iaf . tråkigt nog. men det löser sig alltid till något bra iaf.! Lennie är ju här .. hihih..

Kan önskningar slå in, även om det är dåliga önskningar. hur kan man påverka ngt man egentligen inte har med att göra? det går ju inte. och inte vågar man säga ngt heller, men nu är tärningen kastad och det är bara se vem som slår högst.

Nej nu ska jag in i duschen. vill bli varm . men först kolla facebook.! och läsa lillasysters blogg :)

älskar dig :))
bye!!


så är det inget attraherande

Sitter nere i MIN källare. hahaha. kom just från festen hemma hos Nicolina/co firade Alexandra Alfredsson.. :) jag stod för tårtan. tog inga egna bilder, men andra som gjorde så jag får sno dom bilderna och lägga upp här :) hihi.. det var trevligt. spelade singstar. jag vann alla ggr jag körde förutom 2 .. jag har blivit mycket dålig på detta spel. fy fy fy . det äckliga rökandet. Borde sluta ska försöka efter nyår .. man luktar inte så illa då och fryser inte lika mycket och händerna. plus att jag kan börja springa på riktigt då utan att stanna och hosta upp lungorna ... håll tummarna för mig mina vänner.!! BTW så är det inget attraherande när tjejer och killar röker det är snuskigt och det ser snuskigt ut!!

Sitter och lyssnar på butterfly /- Crazy town.. Norge är lite efter och jag fastnade för den låten igen.. :) älskade den låten när den var ny för 10 år sedan :)

Idag dåå!! JAG HAR ÅKT SNOWBOARD yeah! det gick faktiskt bra. är förvånad om jag ska vara ärlig. jag var en liten naturbegåvning iaf =D men har så ont i skallen. slog i riktigt ordentligt 3 ggr. Men Lennie och jag hade jävligt kul faktiskt. Johan hade inte så mycket problem som vi han åkte ju skidor .. :) men han var duktig iaf. så en heldag i backen och med det svullna knät och ont i röven och ryggen så är det värt varje smärta man har :)

Imorgon är det jobb och sedan DYGNSLAPP efteråt. får bli ngn film. sen tisdag är det backen igen. vi skulle ta kvällsåkning :) underbart roligt. jag ska verkligen bli bra på att åka !! :) det ska bli min vinterhobby. och ridning på sommaren. heheh..

saknar Nellie och Leo så jag snart dör.  men får snart pussa på dom!!

Men Anna , när ska du komma och hälsa på då? du och Lennie får åka upp snart. Lennie ska upp snart igen säger han. MEN snälla försök hålla kontakt med Lennie denna gång. eller så är det att du inte vill komma! men tror du skulle trivas här . alla gör det som kommer upp och hälsar på ..!!

Ska nog sätta på en film eller ngt. är trött. men inte så att jag kan sova!!.

Bye!!

älskar dig, :))


barfota ner till schell

Jaha jaa . Nu sitter jag här på jobbet åter igen,. och vart är alla skarsnutare som brukar vara här och mysa med mig? Det är så tomt utan er!!


 

jag har ju inte skrivit här sedan den 25,e Då Lennie kom. så ni kan ju förstå att jag inte haft ngn lust att sitta vid datorn då! När dom kom i Torsdags så hade Monika och jag städat hela huset och lagat mat åt dom, Det blev riktigt gott faktiskt.kanske ska sluta med att säga att jag inte kan laga mat ( a ) jag vet ju att jag kan. även om jag inte är lika duktig som vissa andra! MEN  det går ju att äta. på kvällen började vi dricka lite. slutade med att vi satt och spela öl spelet för allt gick ju så låååångsamt. Vid 10 - 11 tiden gick vi öv er till Tom Daniel och Stina, där John, Sara (ola) Christian Mattias också var. vi fortsatte dricka, sedan gick vi ut på¨Bar´t mycket tevligt. jag hade faktiskt jätte kul. många white russian men så guld.  mycket trevliga människor ute många kramar och mycket skratt!

BTW så kom två utav mina favoriter Johanna och John :) :)

men på natten (torsdagsnatten) blev det bus och bråk. DET VAR SOYA överallt. till och med i min säng.. :) men det är lungt nu. men fy fan vad vi bråkade. men det gick över på en kvart.. :)

Igår: heheheheheheh vi hade då underbart kul. När jag kom hem från jobb , lagades de mat, sedan blev det kort spel. vi körde först Hjärter, och vi skulle ha ett straff till den som förlora, Straffet blev att man skulle göra en snöängel i snön i t-shirt och barfota. Det blev Lennie som förlorade.
Sedan körde vi tecknet ( kommer ni i håg ? ) Monika och Lennie , Jag och Johan! Straffet till de två partnerna blev att springa ner BARFOTA till Schell och köpa godis till alla som ville ha! det var jämnt, men Johan och jag förlorade, så det var bara att springa. men fy fan vad kul det var!!!!!  PLUS ATT DET Ä BARA NGT SÅ SJUKT JAG SKULLE KUNNA HITTA PÅ!

När vi kom tillbaka så satt vi och körde hänga gubbe. det var filmer vi sökte efter. jag och monika var ju klart bäst ;-) fråga Lennie,..

När alla skulle gå och sova så drar Christian med oss till Grillvagnen. vi skulle hjälpa till och lyfta stacketet och det var tack vara mig och monika IGEN det löste sig ( eller inte ). på hemvägen låg jag nog i snön minst 5 ggr. sen PRECIS utanför huset trycker Christian ner mig i snön och täcker HELA mitt ansikte i snö. och jag fick panik efter bara 5 sekunder. det var kallt och kunde inte andas.. men fy fan vad kul det är..!! Det är sjukt  kul att umgås med Christian. man mår verkligen bra.och har s¨å sjukt roligt och man går med ett leende på läpparna. Det är det roligaste Monika och jag vet, när Christian är hemma och flummar med oss.! men Tillsammans blir Monika och jag mycket mycket starkare ;)..

Bilder kommer upp såfort jag sitter vid datorn hemma :)

Ikväll ska vi upp till Skarsnuten och äta middag. ska fråga Christian lite snällt om vi kanske kan basta också :) kanske kan deala lite. Men bor det folk på hotellet kanske det inte går,. men förhoppningsvis går de =D

Ha en trevligt dag


 

Älskar dig!




Sitter nere ...


Sitter nere i sängen och väntar PÅ Lennie.. han och Johan ( Monikas bror) dom har väl kanske 10 mil kvar :):)
Ska bli underbart kul. så Monika och jag håller på att förbereda lite mat. Potatis gratäng och fläskfilé .. igår var det trevligt, vi gick till Alexandra där var "gänget" vi öppnade våra paket och jag blev jätte nöjd.

Christina Aguileras parfym "Christina Aguilera" 

Sen fick jag också benvärmare och Svart på en kvart tror jag det hette. :) underbart tacksam mina vänner ..

Ska strax gå ner och köpa ciggaretter. och köpa ngt gott också. vet inte alls vad det  står på Schemat ikväll, någit trevlig blir dte iaf. Imorgon blir det snowboard tror jag.! Ska fråga Nicolina om jag kan få låna hennes bräda, har ju inte köpt bindningar till min än.! Lennie och jag får ta 8 liften upp sedan ta oss ner för backen.. Hoppas det går bra. om jag hade vart duktig på att åka kunde jag tagit med mig kameran. men eftersom jag knappt kan åka så är det likabra att hoppa kameran och ge all eneergi till att ta mig ner och lära mig att åka.. Det är mitt mål här uppe.När jag åker härifrån ska jag ha lärt mig åka bräda och vara nogolunda bra på det också .,

Skriver mera senare

Älskar dig!
Bye!!


God Jul :)

God Jul =)



 
Kom nyss hem, har vart till Gol med Alexandra och Marielle .. köpte de sista julklapparna.. var trevligt med stressigt. som alltid alla år. så är man alltid ute i sista minuten, but hey!! thats me, Men det har uppståt ett litet litet problem. men det löser vi nog ganska så fint hoppas jag!" Fick en lysande Idée utav Carl nere på Ica, han är så söt, träffade hans underbara föräldrar igår, dom var uppe och fika,. Oooooh Nej, han är bara en litet filur nere på Ica, så tänk inte ens tanken.

Dagen nu och framåt.! Ska strax slänga i lite färg i håret, sen undertiden ska jag börja byta rum med Rickard. ska bara slänga ner mina kläder i alla resväskor. eftersom det inte finns ngn plats att ha dom där nere. För Lennie Printz kommer hit imorgon. whiieee.. Min roliga bror. fan vad kul vi ska ha.!! hihihi. är helt uppe i varv. hoppas han bara inte får tråkigt här. och han ska vara med mig 24 / 7 i en hel vecka. han ska inte iväg på ngr  äventyr utan mig. Vi ska åka snowboard festa och göra massa trevligt.. Monikas bror Johan kommer också.så vi 4 hittar nog på ngt, tar idéerna slut så finns det ju alltid sprit. vilket dom tar med. hehehe..

aja. men efter de så ska jag plocka lite grann. sen skulle jag hjälpa Monika med hennes hår. Vilket jag är Bäst på fråga mina vänner ;-) efter de blir det vill Make Over äntligen får man en chans att klä upp sig i denna hålla . eftersom man inte fick ha mjukisbyxor på julmiddan så måste man väl få ha en klänning =)

baby all a want for christmas its you!!

Sen så klockan 21,00 ikväll är det julbord på Hotell Skarsnuten !


 

Bye!!


thank good

Nu sitter jag hemma i köket, trött efter den här dagen , men den har vart mycket trevlig. men alla skarsnutare och andra bekanta.. + att det vart mycket att göra. thank good. behöver verkligen lite action. om man nu kan få det på ett café. Trang står och lagar mat och Monika hjälper till, eller jaa hon försöker väl med de . tycker mest hon sitter och luktar på allt och slänger det mesta. Skulle vara gott och äta den maten dom lagar. men jag ska iväg med "gänget" och äta ute .. Så trevligt att man äntligen börjar hitta på saker. man blir så deppad bara av att sitta hemma och pilla navel. men det slog mig just att jag har tvätt att ta hand om. men jag är så trött och skúlle mest av allt bara sitta kvar här och lyssna på musik. men har man plikter så måste man ta hand om dom!! och nu sitter jag och pratar med Monika så jag glömer skriva.! har egentligen så mycket jag vill skriva. men är ordlös !! kommer väl ikväll. med det är när man mår bra så har man inget att skriva .. är man arg och irriterad deprimerad då är det så mycket som ska ut!:!


men iaf dagen hitils har vart helt underbar


3 dagar kvar !! :))


Bye!!



¨åtminstone jag

När någon ställer den frågan, hur vi tjejer vill att "våra" killar ska vara svarar vi snälla omtänksamma snygga osv. men tjejer vill bara ha någon som vill ha dem. åtminstone jag


.

grattis


Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller Christian år :)  grattis gratiis.





Hinner inte skriva mera nu.! ska spring till Ica innan det stänger. berättar om mig dag senare ikväll :)


Den torra och tråkiga sanningen!

Den torra och tråkiga sanningen!!Tillbaka i det hus jag egentligen skulle kalla mitt hem, men detta är inte mitt hem. det är en tillfällig bostad , kan man inte få guld får man nöja sig med det andra skulle kalla ursäkta mitt ord men skit! jag ska väl vara glad att jag har tak över huvudet och en säng att sova i. men som jag alltid sa till mitt ex. jag har tak över huvudet på ett annat ställe. detta är inget måste. jag har ingen inkomst inget att röra mig med. samma som hemma.! jag trivs lika bra här som hemma. jag har underbara nyfunna vänner här. lika många som hemma. hemma hade jag väl heller ingen jätte inkomst heller. men det är ändå hemma. Borta kan vara helt underbart men hemma är faktist bäst.! eller är det inte så!. jag vet att jag bara klagar och klagar hela jävla tiden och att folk är så trött på den. men vart ska jag få klaga om inte här. detta är min blogg. min hemsida. Helt underbart att folk faktist vill läsa min blogg. mitt liv. Alla som har en blogg lägger ut sitt liv helt och hålet. som en öppen bok. men det är okej. man får göra de. men varför får inte jag göra de? varför är det alltid ngn som kan bli såra. jag vill inte såra ngn. jag är bara ytlig. men jag får inte vara ytlig här. då tycker bara folk illa om mig. att det är onödigt skrivande.

Men det är helt okej , Nu "vet" ju folk redan om att jag mår så dåligt att jag ska dra hem eller ta livet av mig. jag har ju bára blivit utnytjad.? haha.kanske på min snäll het. att folk utnytjar de. Jag kan inte säga nej när ngn ber om ngt. jag ställer så gärna upp, det är hur jag är. även om det ibland kan kost jävligt mycket. Men jag kan heller inte vara falsk om ngn ber mig de! falskhet och lögner är det värsta jag vet! men ska hålla det man lovar och säger, annars är man inte värd att bli pissad på om det skulle vara så att man brann...

Nu orkar jag inte skriva mer. märker att det ändå inte hjälper. känner mig lika tomm som nyss. jag vet inte vart jag ska tavägen bara. men jag tänker inte ge upp. inte på ngn plan. jag kan hålla på hur länge som helt. men för en gångs skull, så är det inte lika roligt som det brukar vara,. kanske för att det jag alltid sett som nöje har blivit en vardag. och det blir en vana, och vem tycker om de?


Lindy!!




All coming back to me

There were nights when the wind was so cold
That my body froze in bed
If I just listened to it
Right outside the window

There were days when the sun was so cruel
That all the tears turned to dust
And I just knew my eyes were
Drying up forever

I finished crying in the instant that you left
And I can't remember where or when or how
And I banished every memory you and I had ever made

But when you touch me like this
And you hold me like that
I just have to admit
That it's all coming back to me
When I touch you like this
And I hold you like that
It's so hard to believe but
It's all coming back to me
(It's all coming back, it's all coming back to me now)

There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things I'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than any laws allow
Baby Baby

If I kiss you like this
And if you whisper like that
It was lost long ago
But it's all coming back to me
If you want me like this
And if you need me like that
It was dead long ago
But it's all coming back to me
It's so hard to resist
And it's all coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now
But it's all coming back

There were those empty threats and hollow lies
And whenever you tried to hurt me
I just hurt you even worse
And so much deeper

There were hours that just went on for days
When alone at last we'd count up all the chances
That were lost to us forever

But you were history with the slamming of the door
And I made myself so strong again somehow
And I never wasted any of my time on you since then

But if I touch you like this
And if you kiss me like that
It was so long ago
But it's all coming back to me
If you touch me like this
And if I kiss you like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
(It's all coming back, it's all coming back to me now)

There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things we'd never do again
But then they'd always seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than all your laws allow
Baby, Baby, Baby

When you touch me like this
And when you hold me like that
It was gone with the wind
But it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
Then we see what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall
But it's all coming back to me now

If you forgive me all this
If I forgive you all that
We forgive and forget
And it's all coming back to me
When you see me like this
And when I see you like that
We see just what we want to see
All coming back to me
The flesh and the fantasies
All coming back to me
I can barely recall but it's all coming back to me now

(It's all coming back to me now)
And when you kiss me like this
(It's all coming back to me now)
And when I touch you like that
(It's all coming back to me now)
If you do it like this
(It's all coming back to me now)
And if we, , ,

han blev galen,så jag fick springa i allvärldens fart

Helgen!!!

Lördag då jobbade jag, sedan la jag mig i sängen och laddade ner lite film och pratade med Ullis på msn.. vi pratade om WOW, Nu kan jag ju inte namnen.- Men Ullis tycker inte om Christian för att han spelar blå och ullis röd. tror de kallade de röda för "hard"??? sen så pratade vi om allt runt om kring WOW.. jag förstod väl 5% utav allt vi pratade om. men försökte låtsas att jag fattade och kunde mycket. men egentligen fattar jag väl inget alls .. Sedan kom Monika hem från jobb och vi myste litegrann sen så kollade vi på One Tree Hill. underbar serie.. och skönt att titta på den från allra första början. jag tittade mycket på den när den gick på tvn, men hoppade nog in i andra säsongen, så blev lite smått förvånad utav vissa saker..

Söndag: då vaknade jag vid halv 12, utav att Monika kom in och sa att Alexandra och Nicolina sökt mig. Men nu är det ju så att min telefon är cp. man kan inte ringa till den för min mic på telefonen är trasig. jag hör de som ringer med dom hör inte mig.. suger lite smått. men smällar man får ta ; ) Så jag ringde upp Alexandra , Det hon ville var att jag skulle med ut och åka snowboard. vilket jag gjorde. Fy fan vad det är svårt, men jävligt roligt. när jag åkte upp i liften skakade mitt ben så jag trodde det skulle hoppa ur led. men det gick fint. mycket bättre än vad jag trott. fast jag trodde inte det skulle vara så svårt att komma upp när man ramlat. men sista åket gick mycket bättre "tror jag" men jag svänger lite för grova svängar. Men gott folk. ge mig 3 dagar i backen så ska jag nog klara av det där lite duktig ska jag vara!! Sedan åkte vi hem , Monika väntade på mig. för vi skulle laga mat. så vi gick ner till Ica, köpte lite mat. sedan hem och åt. tillsammans med One Tree Hill. sen ringer Christian och säger att det ska vara förfest hemma hos oss.!! så ngn gång efter 10 började Monika och jag sminka oss. men folket kom inte förens vid 11. fest blev det. Christian som bjudit hem alla till oss gick och a sig för att sova. Om han nu kunde sova, för det var världens liv till bla Aqua och en remix ngn hade spelat in.mycket trevligt.. Monika och Mikael jagade varandra med toalettborsten. sedan stoppade jag in bröd i munnen och sedan kastade de på Mikael. HAN BLEV GALEN! så jag fick springa i all världens fart . UTGÅNG med mycket dans och flumm. Jag gick hem vid 2. sen ringer Mikael till mig och det var efterfest hos Pierre, Så Monika och jag gick halvnakna upp till Pierre. sedan ville han sova och vi gick ner till Huset  igen , där den andra Christian låg och sov i soffan. vi kastade becon och massa annat på honom och han blev så arg och sa fula saker till oss ..  sen var det bara att sova. men var inte så värst trött så kollade på ngr avsnitt utav One Tree Hill.  men när kag såg att klockan var 0515 så stängde jag av och la mig och sov.!!


Så jag tror att denna dag kommer att bli HÅRD!! känner redan nu att det svider i mina ögon..Hoppas att Skarsnuten folket kommer och underhåller mig. finns inget trevligare än när John Johanna + de andra som bor ute i Tuv är här. och SJÄLVKLART Alexandra och Nicolina mina små änglar :)

Btw, Min anställda träffade jag också igår. se om hon kommer förbi idag och säger hej,. verkar faktiskt vara en hel gullig tjej :) och hon hade jobbat på Café förut så det ska nog inte bli ngr problem alls :) och vadå jag är ju alltid snäll (A)



Bye!!


flippat totalt

Ligger hemma i soffan . väntar på att Alexandra ska höra av sig. och se om det blir ngn fest .. men det verkar det inte bli. eftersom klockan är redan 9 :( men det är inte hela världen .. skönt att bara chilla!! är smått irriterad på en person. skulle vara skönt att komma bort ifrån huset ett tag..

Annars idag har jag inte gjort mycket Jenni var förbi här och tog en cigg. Sen kom Christian hem,. sen gick han igen. strax efter de kom Monika och Rickard. sen dess har vi bara muppat. flippat totalt. Började med att vi kollade på en film Ullis tipsade mig om. Ken Park. DEN SÖG!!! sen så har vi bara skrattat och flummat..

Nej nu ska jag se vad som finns i kylen. förmodligen inget alls. men ändå!!



Lindy :))



verkar vara ngr timmar försent nu""

Ligger hemma i sängen och lyssnar på Camilla :) helt underbar sångerska. P L U S att jag är helt ensam hemma.. det var inte igår man var det. Oftast är det alltid ngn mera hemma..!! haha. för 3 månader sedan hade jag hatat att vara ensam hemma, för då var man det minst 1 gång om dagen.. hade gärnat haft ngn hemma man kunde spona med!! men den ända jag vill spona med här hemma  är Monika.! Hon sover hos mig imellan åt. lite ensamt att sova själv i en stor säng.. ..


BTW glömde säga vad jag gjorde igår, förutom att muppa med Monika inne i sängen,. Pratade med Ullis över msn. saknat/saknar henne mycket,.Vi kom varandra så nära där ett tag. sen skaffade hon pojkvän då var jag inte lika rolig längre :) Inte för att vi pratade om ngt viktigt igår egentligen. men det var bara mysigt att höra hennes röst


jag vet inte vad jag ska göra, finns så mycket jag vill säga och göra. chockera dig på ngt sett för att få tillbaka det där lilla extra som alltid var förut. men det verkar vara ngr timmar försent nu""

Idag så har jag haft tevligt besök på Cafet. Johanna Sara John Josefine Alexandra och Monika .. dagarna går så fort nu när det är så underbara människor som kommer förbi och säger hej och dricker kaffe hos mig.. saknar dock ett ansikte, saknar det så jävla mycket. men vad ska jag göra åt saken.!
Johanna och John kommer förbi här lite senare, vi skulle kolla på ngn film. eller så sitter vi bara och pratar skit eller kanske driker tee. Blev så sugen på det just nu!. Men ofta man vill sitta själv och mysa med en kopp tee. Inte jag iaf.

Imorgon pratade vi om att kanske gå ut en sväng. Det är ju Lucia och grejer. men ingen var på min Idée om att sätta på oss vita kläder och massa glitter.. jag får väl göra det själv. jag törs nog. bara jag är full. är verkligen sugen på att festa . och stanna kvar ute för engångs skull. har ju bara fått fjortis fylla de sista ggr, men förfesterna har ju vart trevliga iaf.

Nehe nu ska jag sitta och fundera lite mera över att börja blondera mig igen. blir så sugen när jag ser bilderna. jag var ganska så het som blond ;) men luggen måste bort först så jag kan klippa snelugg :)


inget vettigt att skriva mera nu!!

Man vill att mycket ska vara ogjort, men försent att säga det nu! Snälla ge mig en chans snälla ge mig ett svar, för att ändra det som var, satt sina spår men jag lovar att tiden , tiden läker alla sår.. jag ser dig, jag ser oss, tillsammans till en dröm så reser vi bort, våra nätter tillsammans, ja men jag¨ångrar ingenting, våra dagar tillsammans, jag vill bara minnas allting,




Lindy :))


bara för min egen skull

Ja jag ska nog lägga ner mig blogg, folk stör sig ändå bara på den. <Det här är ju som min "dagbok" som jag vill skriva allt jag känner för, om vem eller vilka man umgås med osv, Och sedan så kan jag ändå inte skriva i Indrirekt form. Jag vill skriva ner allt här. Men det kommer till Nyår. när man gör en flashback på år 2008. Då ni som inte vill veta exakt vad jag gjort i år ska nog inte läsa. och jag gör det bara för min egen skull. jag skriver bloggen för min egen skull. det är bara ett plus att folk tycker om att läsa den. och sedan snacka skit om det som står. sprida falska saker osv.

Annars idag är jag väl på bra humör. har väl inte riktigt vaknat än, plus så har jag väl insett en annan sak också. att jag kunde tro,?! Näee, det går över det blir bra det blir det alltid, men att alltid gå runt och hoppas på en vis sak. Det måste seriöst vara ngt fel på mig jag har gått i Ide tror jag. det är som den gången när jag träffade Johan, och kunde bara inte glömma honom på flera flera år, men är i sin egna lilla bubbla,  det existerar inget annat., Men oandrasidan så skiljer sig det här STORT i från den gången. men det påminer mycket

Fortfarande äcklad utav de vi fick redan på igår, hur kan en människa göra så? Helt stört


attans!!!!!


Bye!


intriger

Ligger i sängen och lyssnar på Red hot Chilie Peppers. Looove looove

pratar med Jenni Henke Ronny och Pernilla på msn. ska strax sätta på en film. men väntar tills folket har gått. har ont i huvudet. men dagen har ändå gått ganska så fort. har vart massa intriger som jag bara älskar :) Det förgyller verkligen min dag.

nej nu ska jag göra ngt viktigt tror jag :) JAG ÄR SÅ DEPPAD för att jag blivit datanörd. uppdaterar min blogg flera ggr om dagen för jag har inget vettigare för mig. ska försöka få tag på Alexandra och se vad hon gör.. kanske går dit och säger he´j. sen hem och kollar ´film :)


Miss you!
Bye!!


Konversation.

och det är bara så sjuk människa du är.
och du stör dig på att jag är snyggare och bättre än dig.
men lilla vän så är fallet.
du kommer aldrig kunna ta den plats jag hade och du kommer aldrig bli bätte än min.
hallå jag är LINDY :)



Så här tråkigt har jag!!!

Så här tråkigt har jag!!!

Den/det senaste:

Du åt? NonStop :) kvar sedan igår
Du drack? Apelsinjucie
Du kramade? Christian ( tror jag )
Du tittade på tv med? Måste vart när jag var i Sverige, Så Elina!
Du satt vid datorn med? Monika,
Du sov med? Christian
Du skrattade med? Monika
Du brottades med? Monika
Vad ska du göra imorrn? Jobba, sedan får man se vad "familjen" gör :)
vad har du gjort idag? Vaknat gått till jobbet, serverat kaffe.
Va det kul? Vardagligsyssla.
Vad vill du ha? Ny mobiltelefon, Går inte att ringa till min längre :(
Vad har du för mkt av? Energi
Är du singel? yes and I love it
Är du kär? Inte längre.
Vad vill du göra nu? spona.
planer till helgen? Får se. är sugen på en speciell sak. men måste höra med Jenni först!
Har du mer en 5 tröjor?  Ja!
Har du mer en 2 byxor? Jo har jävligt många byxer. men få jag använder
Vill du sova nu? Yes. och SPONA lite ;)



det som var, för längesedan


Sitter nu på jobbet igen. och gud så trött jag är. och har så ont i nacken. tror nog allt att Monika har slagit mig i natt.
var helt borta i morse när jag pratade med Christian. kommer inte alls ihåg vad vi pratade om. bara att han nämnde att det var skarsnuten bussen som stod där nere. Hade gärnat legat kvar idag.trött som ett as är jag. Skulle lagt mig för att sova direkt igår istället för att kolla på filmen. men den var riktigt bra. My best friends girl. jävligt bra film och rolig också! :)

Idag har vi Julbord här på Dinkys, ska nog stänga 1 timma tidigare om det inte är ngt folk och gå hem och ta en powernap 1 timme. eftersom jag är helt slut nu så kommer jag vara det ikväll.. men det går fint.

MÅSTE införskaffa en NY kudde . kan inte ha dom där kundarna. var int i nacken och huvudet varje dag nu. det är hemskt. ibland så ont att jag mår illa på morgonen.

Idag är sista dagen på min antibiotikakur :) Yes äntligen. hatar dom där pillerna. men dom har hjälp mig att bli frisk (tror jag) har inte onte längre. Peppar peppar ta i trä . Men Monikas huvud är ju inte här nu, så får nöja mig med bordet jag sitter vid..

Saknar dig. saknar det som var, för längesedan. känns som evigheter sedan. Bara ha ngn att Spona med. :-$



Bye!!


konversation med Lennie



??๑|Printza * säger:

bra att du har monika där

・c๑Lindy- well, fake a smile , säger:

Ja tack och lov för monika =)

・c๑Lindy- well, fake a smile , säger:

du kunde också vart här nu

??๑|Printza * säger:

jaa men jag kommer ju bort sen vettu

・c๑Lindy- well, fake a smile , säger:

Yes. and I never let you go =P

??๑|Printza * säger:

nope

??๑|Printza * säger:

stannar där

・c๑Lindy- well, fake a smile , säger:

Yäpp. det blir inget mera finspång för dig

??๑|Printza * säger:

haha

??๑|Printza * säger:

jo då

??๑|Printza * säger:

hela livet

・c๑Lindy- well, fake a smile , säger:

men vi kommer ha sjukt kul när du kommer upp.!!

??๑|Printza * säger:

jaaa

??๑|Printza * säger:

festa och gärnet



the greatest thing

The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return



skämma ut mig och säga saker

Ojj ojj. vad min blogg har blivit populär :) ganska så kul faktiskt. Men jag vet hur roligt det är att läsa andras bloggar. tycker bara det är synd att vissa utav mina vänner tappat intresset för de, Men man har ju sina dagar  när man inte har något vettigt att skriva. :)

Tack Monika för att du hjälper mig imorgon . behöver verkligen de.. du är min räddande ängel. you are my everything.
Såå då imorgon är det dax för julbord uppe hos mig på Cafet. Har inte minsta aning om hur det ska gå. men det ska väl gå hoppas jag. jag kan ju inte göra så mycket fel ;)Men oandra sidan skulle det vara något så har jag ju telefonnummet till Christian .. Om han är kontaktbar imorgon. han ska ju på Kickoff med Skarsnuten. Jag vill också gå på en Kickoff och göra roliga saker och skämma ut mig och säga saker man kanske inte ska .. Får ha min egna Kickoff med min anställda som kommer till mig :) Kan ta en fylla som i Söndags..

PÅ tal om de. Nu går alla här hemma och kallar mig för spyan. men när Pierre eller Monika spyde ner hela toaletten var det ingen som kallade dom för de..!!  Ni ska nog få era smeknam.. Men jag vill heller inte byta ut Monikas S-namn, Kinder som i Kinderägget :-p
Sitter och lyssnar på de mest underbara låtarna som gjorts från filmen Moulin Rouge.. Come what may, Your song :)


Ussh vad det är tråkigt att sitta och vänta på ngn. Monika och dem skulle ha personalmöte nere på Ica. men hon borde komma snart tycker jag . vi ska kolla film och mysa hon och jag ..


BTW . så pratade jag med Ronny förut idag. tydligen har han fått jobb här i Norge. nära där jag befinner mig. skönt för honom att kanske få ett jobb. man vet ju hur det känns att gå omkring arbetslös. och det är det värsta och tråkigaste som finns.!!!

Nu ska jag Facebooka


Bye!!


men gjort det andra jag sa.

Sitter på cafet-. ska strax stänga .. idag har det vart den segaste dagen. men har fått mycket gjort. så nu är det påfyllt i montrarna.. det jag ska göra imorgon är Äppelkaka och chokladbollar. pallade inte göra det idag.. Jaa jag vet jag är lat och seg.. men har gjort det andra jag sa :)

idag blir det att vänta på att Monika kommer hem, sedan mysa lite med henne och kolla på film
Fick hem My best friends girl, High school musical 3 och så var det Mamma Mia :)

har inget mera att dela med mig just nu. mera än att imorgon blir det skogstad efter julbordet. MEN ingen absolut INGEN alcohol :) kan ju bara gå dit och titta på..


Bye!



på väg att sparkas ut ur sitt hus

Jahaa , så var helgen förbi och vi har gått in i en ny vecka, och närmre Jul . På något sett betyder inte julen något längre, Alla i denna familj jobbar JulAfton. Jag tror nog inte jag skulle ställa mig och jobba då!!: eller just nu i mitt fall spelar det ingen roll, om man inte har någon att fira med. Men Christian blir det ju iaf, hoppas jag, om man inte stöter på otrevliga saker. Första Julen utan min familj :( och  första julen på 5 år utan R också.

Men som jag alltid säger. det kommer upp saker i ditt Liv, vissa är bra andra sämre. just nu är allt ganska bra. Jag är i en punkt utav mitt liv, där många saker kommer upp. Man mår skit imellan åt. Det har man ju bla läst i min blogg. men att på ngt sett tänka att det finns dom som har det värre, Jag är iaf fullt frisk (lite utvecklingsstörd dock) Min familj är frisk. mina syskonbarn är friska. Alla har problem men vi löser det. på 1 eller annat sett..


Nej ska faktiskt gå och lägga mig och sova snart. ska bara vänta på att Monika ska komma hem. prata lite med henne.! Ska börja med en film nu tror jag.. laddade ner The house Bunny. har börjat med den. och den verkar helt okej =) 

När Shelley, en Playboy Bunny, blir utkastad från Playboy Mansion, har hon ingenstans att ta vägen tills hon hamnar hos tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta. Medlemmarna i föreningen - som även kan vara de sju mest socialt handikappade kvinnorna på planeten - är även de på väg att sparkas ut ur sitt hus. De behöver vad bara den evigt sprudlande Shelley kan erbjuda... Men först måste de lära sig att sluta låtsas vara de andra vill att de ska vara, och börja vara sig själva.


nej kolla facebook, sen lägga ner internet för ikväll :)


Bye!!



har inte mått såhär dåligt på evigheter!

blä blä blä..har inte mått så här dåligt på evigheter..har spytt hela natten och på morgonen. det borde ju upphöra, kan ju inte ha ngn alkohol kvar i kroppen. Vill bara gå hem. blir det dött här idag så går jag hem. och kommer tillbaka och städar ikväll. jag orkar verkligen inte. jag har mig själv att skyla. men men.!! smällar man får ta ibland!
har ingen ork till att skriva mera.

Bye!!



offer

Sitter/ligger i soffan. har precis kollat på halva Arn filmen. men Monika gav upp , så jag tänkte att jag kunde kolla internet lite .. Ikväll blir det nog lite fest. men jag vet inte om jag ska köra på de. men jag är så sugen. Känns ändå inte som skiten hjälpt så mycket.
Fick iaf ett sms från Nicolina nyss, dom har förfest klockan 8. har stor lust att dra dit...

nej nu ska jag umgås med monika-. sen vila litegrann.!!



Bye



grattis mamma

Grattis min mamma :)
'


No need to worry

Sitter på cafet och pratar med Jenni på msn.. hon skulle komma förbi på en snabbkaffe innan hon går på jobb :)


Att sakna en hand runt sin midja är väl helt okej? att sakna hur någons läppar kysser ens hals, känna att någon ligger tätt tätt bakom, och håller hårt om midjan, som man skulle försvinna om han släppte taget,. det är väl den mest underbara känslan. Eller när han bara ligger och tittar, men dom mest djupa ögonen, men man ser ändå att han saknar ngt. men inte vågar erkänna det för någon annan eller sig själv, eller att känna lycka med någon utav att ngn annan vet om det. Att skämmas över det också!

Alla har ju hört låten tattoo med Jordin Sparks, jag verkligen älskar den låten. Texten och allt. hur kan man få de flesta låtar att påminna en om en själv? Det är riktigt sjukt.

That truth is a stranger. Soul is in danger, I gotta let my spirit be free. To admit that I'm wrong. And then change my mind
Sorry but I have to move on. And leave you behind.No need to worry 'bout everything I've done. Live every second like it was my last one. Don't look back at a new direction. I loved you once, needed protection. You're still a part of everything I do.


Nu pratar jag med Rickard på msn.. FÖRLÅÅÅÅT att jag väckte dig i morse, jag vet hur jobbigt det är att lyssna på en låt om och om igen . framför allt om man själv inte tycker om den. imorgon ska jag gå omkring med mp3.n istället. får du höra min ljuva stämma :)

Monika pratade om igår att det var fest idag/kväll. men jag kan inte dricka :( buu buu buu buu.. Men har heller inte ngn lust. känner hellre att ligga hemma och tråka och kolla på alla nya filmer jag fick hem i natt.. Som sagt alla tycker ju redan att jag är 5 år i huvudet.. det var .: Skönheten och Odjuret, Lilla sjöjungfrun, Lejon kungen, Madagaskar 2:an .  och Another Cinderella story. :) ska se om det finns ngn ny film att ladda ner :)





Bye!!


No one ever mentions fear

Sitter i soffan nu. ska faktiskt gå och lägga mig. är rätt så trött.

Det jag gjort idag är inte så mycket ändå. vart på jobb, ska väl säga undertiden så gjorde ju vi tårta till Mikael. han blev glad. och den var faktist rätt god . tjejer vi lyckades. yeah!!
Sedan gick jag och Nicolina hem. satt och ugglade ett tag. sedan kom Christian hem, så han och Rickard åkte och hämtade Mikael. så satt vi här och fikade ngr stycken.. efter de så fick jag lite städryck och började julpynta. blev mysigt och hemtrevligt. :)

Men nu ikväll så har jag kollat på nya Greys Anatomy avsnittet och GossipGirl.. Åhh lätt irriterad jag blev. jag vill se nya gossip. det hände ngt med Chucks pappa (stavs?) så jag måste se det nya. men får väl bara vänta en jävla vecka..



varför kan det inte bara gå över.  varför ska jag bli lika arg och irriterad varje gång.Det sjuka är att jag inte störs av det andra. bara just... ursäkta att jag skriver det här. men jag känner mig så mycket ivägen. han kunde sova hemma i sitt eget hem veckan då jag var i Sverige.. men nu går det inte längre.. Då har man rätt att känna sig ivägen. oftast är det bara en inbildning, men inte nu. Ojj, sa jag det där högt! Om det är ngr problem vill man ju veta de, för att kunna göra det så lätt och enkelt för alla inblandade.


Heart don't fail me now,Courage don't desert me, don't turn back now that we're here.People always say life is full of choices .No one ever mentions fear,or how the road can seem so long ,how the world can seem so vast.courage see me through.heart I am trusting you.Heart don't fail me now.One step at a time .One hope then another .Who knows where this road may go?.Back to who I was ,on to find my future .things my heart still needs to know.Yes, let this be a sign.Let this road be mine.Let it lead me to my past ,courage see me through.heart I am trusting you .to bring me home


har egentligen massa saker att skriva och berätta,. men jag har ingen ork. jag vill bara att allt ska vara bra.! jag vill bara ha en väl en vän jag kan prata med. trodde jag hade dig. men du orkar ju inte med det längre, du om någon känner mig, men herregud, jag förstår dig. Om jag var i din sits och kände det du kände , skulle jag också tycka det var jobbigt. massa sår som rivs upp. man orkar hålla leendet uppe ett tag. Men ändå vet jag inte om jag skulle våga eller helt enkelt villja berätta allt för dig. jag skulle inte vilja veta i detalj, men jag kan ta sådant. Som jag bla berättade för Jannice, att det finns en person som berättar sådanna saker för mig. och man tar de. men det bara  sliter upp allt inifrån och man går och ältar. så pratar man med sina vänner , som tycker att jag är dum i huvudet och tar den skiten och helt enkelt bara
LE OCH SER GLAD UT,, well fake a smile!

Btw, Så kanske det blir en förändring snart. tyvärr. när man äntligen komit till ro =/

Bye!!




tårtorna :)

Nu ska jag stänga cafet och gå hem och fira Mikael :) jag Sara och Johanna har gjort :) hoppas mikael blir glad. här kommer iaf bilderna.. om nu undrar varför det bara står HipphippHUR så är det för att det tog slut :P



njurarna. eller så är det cystan

Jaa, vad gör man? man tror att läkare vet allt, men så är det tydligen inte.. vad är det man kan ha som dom inte ser, Ska dit imorgon igen. dom tror att jag har problem med njurarna. eller så är det cystan (stavas) igen. så får se vad dom drar till med imorgon. kanske ett ultraljud? dom har konstaterat att det är ngt som inte är bra. och förundrade över att jag inte sökt upp en läkare tidigare. Mycket tyder iaf på att det är ngt vid njurarna/livmodern eftersom jag har så ont bak i svanken/ryggen. och fram vid äggstockarna- Att det ska krävas så många läkare för att framställa vad det verkligen är.!!
orkar inte gå runt och ha ont längre. om dom bara kunde ge mig ngn medicin eller smärtstillande. Sköterskan frågade mig förut idag om jag ville ha ett sjukintyg på 2 veckor? MEN hallå dom kan väl inte bara ge ut det hur som hälst när dom inte riktigt vet vad det är. men så ont har jag inte eller har inga sådanna besvär att jag måste vara borta från jobbet!! Jag får ju snart panik för att jag saknar mitt jobb.. :). Hade det vart ngn annat pissigt jobba hade jag tackat jag för ett sjukintyg. men inte nu..


Får väl reda på vissa saker imorgon. har yttligare ett test att ta, som jag inte vågade ta idag. eller ja jag vill inte ha ett posetivft svar på det iaf.



Nu över till Elina för att mysa lite med henne innan jag åker hem!: Hinner inte träffa henne iimorgon för hon jobbar på förmidagen. så får bli ikväll.Blir väl att titta på greys Anatomy. men har redan sett de. ligger ngr avsnitt förre dom här i Sverige-.!!

Älskar er


Bye!


Hemma i Finspång nu !!


Sitter hemma hos Jannice, har umgåts med henne heladagen. så skönt att vi ÄNTLIGEN umgås., Blev inte så mycket förr..

Ja som de flesta vet är jag hemma i Finspång. Kul att bara dyka upp när ingen vet att man är hemma. Var förbi hos Lennie förut. knackade på fönsterrutan så kom han och öppnade,  Så kul att se ngns min sådär. han och jag skulle ses imorgon. Lennie är ngn jag verkligen saknar ihjäl mig på.! Vi kom varandra så nära precis innan jag flyttade. vi har alltid haft bra kontakt. men efter det tog slut mellan mig och Ronny så blev det att jag var hos Lennie MINST en gång om dagen.

Jaa vet inte vad jag ska skriva. men lite sjukt känns det . jag saknar redan Dalen. saknar  alla där hemma.i huset och  josefine Erik mikael Nicolina Alexandra :)

Snart ska jag ut och gå med Anna och Sandra :) mina bus ungar. ska se om vi kanske kan gå förbi min söta gravida Josefine :) måste träffa henne och klappa på magen :)


Bye!


RSS 2.0