Sen så exploderar det bara!

Oh my Lord!

DETTA INNEHÅLLER STAVFEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var inte igår jag skrev hær, Ska jag vara ærlig har jag varken haft en dator eller lust med det.
Inget som hænder mera æn att jag jobbar och sitter sjælv om kvællarna, Monika jobbar jæmnt kvæll och jag dagtid, så Woooho vad trevligt, men det ær væl kanske bra, annars trøttnar man fort.Tiden går fort men ændå inte. Imorgon ær det 2 månader sedan jag træffade Christian då han kom till Finspång.samtidigt som det kænns som om det bara var igår, så kænns det evigheter sen. Inget dåligt menat eller så. ;)

Hemlængtan 3 000, Pratade med Mamma och Elina igår. Men dom tycekr jag ska stanna kvar, vad ær det værsta som kan hænda? iofs har jag væl Xantal svar på den frågan men det h¨åller jag før mig sjælv,Kænner mig genast gladare nu nær jag skrivit av mig lite, får rymma ivæg med tankarna, men kænns ændå som jag inte kan skriva ut det jag vill, før mycket blir sagt då,Men jag har før mycket tankar i huvudet och det exploderar snart.som den gången jag verkligen fick ett nervsammanbrott, før att jag missade tiden till banken., allt var kaos, Jag blev som ett riktigt psykfall, men bara den saken att jag missade tiden till banken hallå.  big deal.!!!. men det var så mycket annat runt om,det var problem men kærlekslivet och mycket mera. sen så exploderar det bara.

ibland undrara jag om jag någonsin kommer komma hem, træffa Nellie och Leo. kommer dom komma ihåg mig? kommer Nellie kunna prata kommer Leo kunna gå,, Skulle inte førvåna mig om han redan gør de.skulle vara kul. men ændå vill jag vara dær nær han gør de . Høra Nellie prata (ordentligt )

Nehe om jag ska jobba på lite gå ut och fråga Micke om jag ska gøra ngt , Bara 2 gæster ikvæll. inte så værst panik just nu. dom kommer 7 halv8

Bye!!



I really need to talk to you.

Idag ær det fint væder hær i Hemsedal : ) Solen skiner, Vilket inte ær så dær jætte bra før min skull, Då ær næstintill hela befolkningen uppe i bergen och går. Har jag tur kanske det kommer in ett par tre stycken och køper en kopp kaffe, annars blir det bara att sitta hær och inte gøra så mycket.. Måste baka ifs.så det blir nog min sysselsættning idag : ) eller så væntar jag med de och gør det nær jag kommer hem?!?. Men blir det gjort då.. Får se senare vid 12-13 hur læget ær hær på cafet.

>Elina førsøkte ringa dig igår men inget svar, upptaget tror jag det var. Måste prata med dig. Du ær den ænda jag kan prata med.! Saknar dig så mycket. våra samtal om allt på kvællarna nær du føljde mig hem. samtalet vi hade nær vi gick till Gron. får ladda på telefonen senare så jag kan ringa dig. I need you honey. I really need to talk to you.

bye!!




och låter andra styra och kontrollera.

Hur kan en person trycka ner en mænniska långt ner i roten, Alltid haft ett sjælvførtroende på topp, tagit anvsvar før mina handlingar och pinsamheter har bara vart att skratta bort, Jag har væl alltid varit den personen som sagt 2 saker før mycket istællet før att tænka innan jag pratar. but hey thats me .Men sen nær man levt med personer som alltid påpekat ens svagheter och klantigheter, då ær man inte så stor i mægnden efter det. jag ær nog och kommer alltid vara en glad och sprallig person. det ær min personlighet. Att komma hit till Hemsedal har bara vart bra før mig, stå hær på mina egna ben, jobba træffa nya mænniskor. Att det skulle vara svårt och jobbigt det visste jag men så hær jobbigt? aldrig i livet.
Inte kunna ringa så ofta man vill. Tiina Jonna Anna Elina och Lennie som jag hade daglig kontakt med? Nu har jag væl tur om jag pratar med dom 1-2 ggr i veckan.
Happy to have Monika hær iaf. men Monika och jag ær inte så lika som personer. jag ælskar att vara ute och gå. ute och springa. men jag har inte den sjælvdiciplinen att gøra det sjælv. Något man får jobba på kanske..
Det ær bara att lægga ner, man kan inte tævla mot ngn som har vart dær hur længe som helst. det finns något dær emellan som det aldrig kan byggas utan att den ær ute ur systemet. att ligga så långt efter i livet gør ju inte saken bættre. Nu vet jag vad 2 personer alltid har pratat om nær det kommit till den punkten. Trodde allt nytt var roligare. men tryggheten finns ju alltid i det gammla. det vet jag. det vet alla.

Jag ær så trøtt på det ytliga livet. Alla tror att man kan både ha kakan och æta den. men ær man inte stark nog i psyket så kan man inte sæga nej, och stå på sig, tala om vad man tycker. man finner sig i det och låter andra styra och kontrollera.

Smællar man får ta?

Bye!!



ær egentligen inget man vill prata om

Denna helg ær egentligen inget man vill prata om : )
Men jag berættar lite ændå..

Fredagen var seg, men ændå helt okej.
Monika och jag børjade vårat OC maraton. vi ær snart igenom førsta sæsången .. så det blev soffan chips och godis. (ibland får man smælla i sig )
Lørdagen gick till jobbet, Monika var gullig som hjælpte mig. det behøvdes vill jag lova. øven om det inte var så mycket folk så kom alla samtidigt.. så det var skønt med en extra hand.
Sen nær vi kom hem så børjade vi førfesta. vin efter vin. nær klockan var 9-halv 10 så gick vi ner till Schell till Markus, han tyckte væl att vi bara var jobbiga nær vi kom dit och var rætt så onyktra, Sen gick vi till Skogstad hotellet dær Monika hade sin personal fest. dær blev det Vin efter vin. och ngr white russian.
Det var trevligt det jag minns, Jag minns att jag pratade med Lennie (min bror) ett tag i telefonen. sen så satt Monika och pratade med en karl från Karibien, så i næstan 2 timmar satt vi och pratade engelska, ( eller jag gjorde de) Monika gjorde sina ljud effekter før att gøra sin førståd. Fy fan vad vi skrattade. Sen så gick Monika hem och jag blev kvar. Kommer inte ihåg nær jag gick hem. men jag vaknade upp i min sæng iaf. och det var spyor i hela sængen. mellan mig och Monika. så vem kan det ha vart ?? Monika sæger att det ær jag. men jag har inget minne utav att jag spytt . men men.. fy fan ALDRIG MERA alchol...

Søndagen var en riktig bakis dag efter jag tvættat upp allt och stædat :)
Monika gick till jobbet klockan 5. så kom Micke och Josefine førbi, så gjorde vi iordning tacos till Christian kom hem :) saknat honom faktiskt. vart rætt tomt utan honom hær hemma!
sen blev det film Nær Erik kom førbi efter jobbet.. Men Christian åkte upp till Skarsnuten så det blev jag Micke Josefine och Erik som kollade på film.

Sen blev det OC nær Monika kom hem från jobbet. sen sængen..

och nu sitter jag på jobbet och kænner mig inte alls kry. vill bara hem till sængen. jag hostar helatiden och har så jævla ont i magen!!.

back to work

Bye!!




08-08-08

coolt. Idag ær det den 8e i 8e 2008

screw screw




Tror han ville hoppa

Sitter på Cafet, trøtt och seg som bara den, ojavisst, hær håller man på att bli sjuk, mår illa och har yrsel.
Pallar inte att vara sjuk,

El killen ær hær och ska fixa våran kyl som vart trasig hær ett tag nu, och gissa vad, Han hade med sig fel kompressor. så den blir inte fixad idag heller, men vad gør man, det ær ju inte hans fel det ær ju dom som skickat fel kompressor.
kænns som om man gått upp lite før jævla tidigt i onødan. Kommer bli en till dag næsta vecka som ær lika tidigt.
Smællar man får ta i den hær branchen..

Ber så hemskt mycket om ursækt att jag inte skrivit på jag vet inte vad, evigheter?

Christian och jag hoppade dieten efter 4 dagar, vi pallade inte men vi var ju duktiga i 4 dagar iaf (A)
Och Christian åker till Sverige idag, han ska ner till sin syster och hælsa på bebisen Ebbe.
Det blir han och Kristoffer, Tror han ville hoppa dieten bara før att kunna æta Kebab ;)
Men nu ska jag inte skylla allt på honom det var væl mest jag som ville. men jag ville inte vara the bad one!.
M
en det gør mig inte ett dugg, jag høll på att avlida, ingen riktig mat bara den dær soppan och grønsaker och frukt, det ænda man fick dricka førutom vatten var skummenmelk. vilket betyder 0,1% . Och jag som inte tycker om mjølk.
Men jag ska inte æta onyttigt bara vanlig mat fast i mindre portioner.
Det vi åt igår var oxfil'e pomme och bearnesås. mummms :-p

Nehe. nu har jag gjort allt færdigt tills kunderna kommer, handlat och fixat. tillochmed fixat det mesta infør imorgon också, men som jag sa till Annie, jag har ju sækert glømt ngt så jag ær nog snart nere på Ica och yrar .. haha..


This is a crazy world
These can be lonely times
It's hard to know who's on your side
Most of the time

Who can you really trust
Who do you really know
Is there anybody out there
Who can make you feel less alone
Some times you just can't make it on your own

If you need a place where you can run
If you need a shoulder to cry on
I'll always be your friend

When you need some shelter from the rain
When you need a healer for your pain
I will be there time and time again
When you need someone to love you
Here I am,

If you have broken dreams
Just lay them all on me
I'll be the one who understands
So take my hand

If you reach emptyness

You know I'll do my best
To fill you up with all the love
That I can show someone
I promise you you'll never walk alone

Everybody needs somebody who
keep a heart and soul in two



Bye!!



tids førdriv.

SENASTE

1. Du fick en puss av? ha ha
2. Sov med dig i samma säng? Christian
3. Du delade ett riktigt skratt med? Monika
4. Du gick på bio med? Christian Anna och Lennie
5. Du höll i handen? ha ha
6. Du gick på stan med? Anna
7. Delade en pizza med dig? Mamma
8. Du ringde? Monika
9. Skickade ett sms till dig? Monika
10. Du kramade? Christian

FAMILJ/BOENDE
1. Bor din mamma och pappa tillsammans? Nej
2. Har du några syskon och i så fall vad? 3 systrar 3 brøder
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa? vældigt sællan
4. Hur bor du (villa, lägenhet osv)? I villa tillsammans med Christian och Monika
5. Har du eget rum? eget och eget ;)
6. Vilken färg har du på tapeterna? Vitt
7. Brukar du måla på väggarna? Ehh, nepp?
8. Har du en tv i ditt rum? nej.
9. Stor eller liten säng? stor, men snart nya madrasser
10. Är dina syskon jobbiga (om du har några)? absolut inte.

SEX/KÄRLEK
1. Hur många långa förhållanden har du haft? långa? ett isf
2. Är du singel nu? Jo.
3. Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul hit och dit? længre och seriøsa
4. Är du redo att satsa på ett förhållande nu? Kan vara så att jag ær de.
5. Har du haft sex? Har inga barn så nej ;)
6. När var senast? Med mig sjælv eller ngn annan ;)
7. Har du en kk? Nej.
8. Har du kört oskyddat nån gång? Ja
9. Har du playat någon nån gång? Ja
10. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja
11. Har du någon kille/tjej på g nu? det vet man aldrig
12. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Ohh jaa!
13. Vem vill du helst ha med i så fall? Finns før många ;)
14. Har du haft sex med någon när någon kommer in i rummet? Haha ja.
15. Haft sex på fyllan? Ja alltid trevligt.
16. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? Ja
17. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja
18. Somnat gråtande pga kärleken? nej faktiskt inte
19. Varit på en blind date? Nej



vem åker dit først

Hemma i Hemsedal igen :)

orkar inte skriva.
Men bara så ni vet att jag ær hær igen :)
Idag børjar Christian och jag med våran bantning :p se vem som åker dit først. hehe

bye!!





http://www.haxriket.se


Fiskarna
20 februari - 20 mars



Fiskarna finns representerade i det 12 huset i zodiaken. Detta hus står för andlighet, det undermedvetna, drömmar och avskildhet.


Fiskarna är ett känsligt tecken. De kan mer eller mindre gå in i ett rum och "känna lukten" av om människorna där är glada eller ledsna. De tar till sig andra människors känslor och har en förmåga att göra dem till sina.


Nyckelord för Fiskarna är; "Jag tror".


Fiskarna styrs av Neptunus, som styr mysticismen. Detta innebär att många Fiskar kan verka världsfrånvända. Istället för att förankra sig i denna värld, förankrar de sig i stället i sina drömmar.


Detta tecken är väldigt känsliga för förändringar, men även för andra människors känsloyttringar. De har en mycket god intuition och känner på sig saker. Du har en stor vishet till andra människors behov, men hamnar lätt i konflikt situationer, då de inte klarar av att se till sina egna behov. De skjuter gärna undan sina egna behov och blir på så vis lätt tömda på egen energi av andra människor.


Fiskarna har en stark med känsla. Deras empati är högt utvecklad. Detta gör att de emellanåt kan känna andras smärtor, sorg osv som sin egen.


Konflikter är inte heller något de klarar av speciellt väl. Skulle ändå konflikten vara ett faktum, drar de sig gärna tillbaka och det kan verka som om de "vänder kappan efter vinden", för att slippa obehagligheter.


Fiskarna är duktiga på att spela teater. Detta för att slippa visa sina egna känslor, och för att slippa såra andra människor.

http://www.haxriket.se/index.php?option=content&task=view&id=30



Hemma på besök.

Trött seg och mår jävligt illa.. Men ni jag har minne utav hela kvällen, Fick i mig ganska så mycket igår. :p
en dumle 70is, 3 öl 2 tequila rose1 dumle drick på Ettan . Sen så gjorde jag sällskap med Johan Magnusson hem (Monikas bror) för Anna drog iförväg och fick skjuss utav Henka Clausen.
Det var en trevlig kväll igår mycket folk ute, det tråkiga var väl när Sandra gick hem, men hon skulle upp och jobba. men underbart att få träffa dig en liten stund iaf. Tiina också min solstråle.. synd att vi inte hinner träffas mera.

Ligger på soffan hemma hos Elina just nu,HELT död, blir bara värre och värre för varje minut som går, skulle hjälpa Elina nyss med n grej. när jag reste mig upp snurrade hela världen och jag gick som en zombie.

Ser verkligen inte fram emit till i kväll...
vill gå och sova så det blir fortare morgon :) ska ju få träffa Kristoffer också :) wie wie

orkar inte skriva mera det har tagis 15 minuter att skriva detta!!
jag är sugen på popcorn..

bye!!

RSS 2.0