http://www.haxriket.se


Fiskarna
20 februari - 20 mars



Fiskarna finns representerade i det 12 huset i zodiaken. Detta hus står för andlighet, det undermedvetna, drömmar och avskildhet.


Fiskarna är ett känsligt tecken. De kan mer eller mindre gå in i ett rum och "känna lukten" av om människorna där är glada eller ledsna. De tar till sig andra människors känslor och har en förmåga att göra dem till sina.


Nyckelord för Fiskarna är; "Jag tror".


Fiskarna styrs av Neptunus, som styr mysticismen. Detta innebär att många Fiskar kan verka världsfrånvända. Istället för att förankra sig i denna värld, förankrar de sig i stället i sina drömmar.


Detta tecken är väldigt känsliga för förändringar, men även för andra människors känsloyttringar. De har en mycket god intuition och känner på sig saker. Du har en stor vishet till andra människors behov, men hamnar lätt i konflikt situationer, då de inte klarar av att se till sina egna behov. De skjuter gärna undan sina egna behov och blir på så vis lätt tömda på egen energi av andra människor.


Fiskarna har en stark med känsla. Deras empati är högt utvecklad. Detta gör att de emellanåt kan känna andras smärtor, sorg osv som sin egen.


Konflikter är inte heller något de klarar av speciellt väl. Skulle ändå konflikten vara ett faktum, drar de sig gärna tillbaka och det kan verka som om de "vänder kappan efter vinden", för att slippa obehagligheter.


Fiskarna är duktiga på att spela teater. Detta för att slippa visa sina egna känslor, och för att slippa såra andra människor.

http://www.haxriket.se/index.php?option=content&task=view&id=30



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0