Första dagen på student veckan!..

Gårdagen!: är för bakis för att skriva ngt!. är trött och seg . så ska hem och bara ta det så lugnt det bara går!: Sandra vill att vi ska spela kubb. det hade vart kul : ). Men anna går omkring här hemma som en zombie, sweetnows. Tack alla mina underbara tjejor för världens trevligaste kväll.! Blev bara dygn dygn full och gick och rammlade överallt!: När eslklingen och jag var ute och gick förut så åkte Emelie förbi. och frågade hur det var med mig efter jag hade dygn rammlat.! kommer själv inte ihåg att det var värsta rammlet ( ursäkta mina svenska ord idag) hehe.! men trevligt var det -. det ända jag gick och sjöng på igår + idag är Nu är det beccas tur, nu är det beccas tur och klappar händerna!: haha..

Men ha  en bra Lördag. : )

Bye!!

Bilder kommer upp när vi orkar lägga upp dom!!


En dag i Norrköping

Sitter hemma hos min elskling och hoppas på att hon vill gå ut och gå innan jag går hem och sover. ! Är faktiskt trött, och klockan är bara 22 på dygnet! Det har vart en bra dag idag! Vaknade utav att Anna ringde sen så drog vi in till stan det var jag Anna och Malin vi har haft väldigt roligt tycker jag. Bla när vi satt på McD så började Emma och Malin kasta pomme på varandre ( kanske inte moget men kul / intärnt) Bakom oss så satt en familj med 2 barn på 1-3 år. Så efter ett tag när Malin och Emma slutat så hör vi hur mamman ryter till så såg vi att ungen kastade massa mat och hälde ut sin coca cola över mammans mat!!: hahaha. lite kul var det!. På hemvägen satt Malin fram. Klarade mig från åksjukan, Låg i baksätet med fötterna ut genom fönstret! Det var skönt!.

N
u ska jag dra med mig ut min elskling som nästan ligger och sover bakom mig!

Bye!!



No more You and me!

Sitter hemma hos elsklingen. Har precis vart och handlat mat till det jag ska få laga åt henne och Fredrik!, Ska göra hasseblackspotatis och benfri fläskkottlet : ). Anna ska minnsan få hjälpa mig med köttet! Haha. Blir såklart kryddstark sås till ..Nu ska vi börja.! Ikväll blir det Gossip Girl . Efter de blir det upp till stallet!

Ha en underbar tisdags eftermidag!

No more You and me!
Bye!!



Måndag

Ingen dator lust just för tillfället. men uppdatterar iaf med lite skit =). Sitter hemma hos Jonna. ska snart gå>!! men ha en bra måndag det ska jag ha!!>

Bye!!




Morsdag

Grattis Mamma på morsdag :) Älskar dig!!image393

























fel laddare, god natt/god morgon

hahha.. vad dålig jag är. inte uppdaterat ngt igår. förutom på natten då!!. trött som ett as är jag och siter hemma hos Lennie, Dygn dygn full som jag är!!men han är inte hemma!. Undra vart han är!!! skapligt irriterad är jag också!. Tog fel laddare hemma hos Jonna inatt också!: Tog hennes och glömde min. och min telefon vill ha batteri!!! Den bara skriker efter batteri!!Messade och ringde för mycket i natt tror jag!. Nej dax att sova tror jag!. ska bara lyssna på ngr låtar sen är det sängen för mig. Måste ju sova hemma hos Lennie.gav mamma fel nyckel så jag kommer inte in hemma!! Tur som fan att jag som sag har Lennies nyckel!!

Sov gott,

Bye!!




Tidigare idag än igår :)

Lite tidigare än igår : ) haha.. Nu ska jag hem och sova. ska upp klockna 10! Ut med hunden och sen till tvättstugan : ) se om Tiina kanske skulle komma förbi eller om jag skulle ut och gå med Jannice på förmidagen.! ska iaf över hit ngn gång innan 12 och prata lite med Josefine på msn!- Se om hon och jag kanske skulle ut och gå ngt!!.  men men hem och sova!: sov gott

Bye



hem kommen från stan.

Hemma från stan!. Jannice och jag hade väldigt trevligt faktiskt, Jag valde kläder åt henne som hon ska ha på Lördag ( siemens festen ) Hon kommer nog bli jävligt snygg!. få se vilken outfith hon väljer utav de hon köper. hoppas det blir de i guld : ). Sitter hemma hos Lennie nu iaf. tog med mig en matlåda hit. orkade inte värma på det hemma så! Försöker få tag i Anna ska kolla om hon vill ut och gå, är dygn dygn rastlös! fast också jävligt trött, blir att sova tidigt inatt, Har tvättstugan imorgon : ( blää!!: men måse ju ha rena kläder och mamma också!: Imorgon ska hon in till Norrköping och köpa nya kläder! JAG OCKSÅ vill jag lova. hittade två jeans idag som jag ska köpa! Sen är det ju det där men toppar. men det finns massvis jag ska ha!!

Bye!!



Guiar Hero

Kanske dax att hem och sova nu!: Linus och Jerry gick precis!. fan fan jag som sagt at jag skulle sova tidigt inatt.  
: ( Bättring gäller. hahah det var kul iaf.! Gick ändå ganska bra på Guitar Hero!: Men jag vann bara över Jerry när jag körde på medium och han på hard!!. Linus somnade till ett tag!. men jag väckte honom nu innan dom gick!men men.det var kul iaf. Linus och Jerrys låt är iaf Can't Fight the moonlight.. Dom är ganska söta dom två!. Ska bara plocka iordning här hemma!. Sen blir det hem och dygn dygn sova!.
God Natt Sov Gott..

image392



Bye!!














Beslutångest

Nu sitter jag hemma hos Lennie och har lägenheten för mig själv ( trodde jag, ja) Linus och Jerry är också här, men dom håller mig sällskap! Vi har spelat (sjungt) Singstar nu i några timmar , så jag har inte så mycket röst kvar, men det spelar ingen roll här och nu när jag skriver min blogg!:  Idag då,
Även om det inte hän sådär jätte mycket så har jag ändå haf väldigt trevligt,
Blev en skaplig promenad med Arrak, sen i väntan på Börje gjorde jag mig en matlåda och tog med till Jonna, sen satt jag hemma hos hemme ett tag!:
Precis innan jag skulle hem så skrev jag lite med Sandra, Så hon och Josefine kom och mötte mig, så gick vi ett litet extra varv, så sjukt underbara människor dom två är! : ).
Ä
ven om man kan känna sig lite ensam ibland så förgyller ändå mina vänner min vardag!.
Är man van att ha någon vid sin sida i nästan 5 år så känns det vill jag lova!.
V
et att det är fler som vart med om samma sak, finns några som förstår!
Men jag kan ju också berätta att jag har beslut ångest för 2 saker denna vecka!, BTW byter samtalsämne ; ) 
Ett börjar med imorgon, Jannice vill att jag ska följa med henne in till Norrköping,
Och sen så pratade jag med J+S och dom skulle ut till Lotorp, och tänkte hänga på dom!!
Men vad ska man göra!! Sen är det Fredag också!,, Jonna och Ella ska festa, och frågade om jag skulle hänga på!; Men jag vet inte har vart så jävla mycke festande och skit nu flera helgen irad!.
D
et löser sig det gör det alltid!:

Nu ska jag ut och spela Guiar Hero med grabbarna, Men Jerry lär jag ju inte vinna över han kör ju på Expert :s

Bye!!



Greys Anatomy 21:00

Sitter hemma hos Jonna : ), Kom precis in , Jonna och Tiina gick till Godislagret och köpte ciggaretter!! Ikväll blir det Greys Anatomy, sen ska jag sova tidigt. är redan helt slut nu!. Har inte gjort alls mycket idag, var ute på en promenad med Arrak förut. sen så körde Börje mig hit till Jonna,. Vi har pratat lite skit ute på ballen, och drukit tee, Jag åt lite mat också Mammas underbara lapskojs (stavas) den var iaf dygn dygn god!
Ska kolla om elsklingen vill kolla på Greys med mig!. Om hon inte är sur på mig för igår!. Men hon var ju upp och kollade på fotbollen på Grosvad, Finspång vann så klart över lilla Lotorp.! haha 4-0 ; ).

image376



Bye!!














veckans väder

Yes de kommer : ) Lindy överlycklig. Solen kommer på Torsdag och stannar veckan ut : )


image391

Sen gick vi alla sex.

Trött trött. Nu bär det hem och sova. ska vara hundvakt imorgon (idag) också, kanske blir ett varv åt Jonna då också!. Var ju ganska så förbannad förut idag,. När jag var halvvägs till Jonna så öppnade sig hela himmlen och det började spöregna!: Jag var ganska dygn blöt, Så kände mig ganska så blöt då ; ) haha..
Annars idag har dagen vart helt kanon, Sofia kom hit vid 6 tiden så gick vi och mötte upp Sandra, och tog en cigg med henne, så strax efter det kom Josefine, Så vi satte oss och väntade in Stoffe, undertiden så ringde Jonna och frågade om hon kunde följa med, Sen gick vi alla sex till babylon och tjockade på oss, sen hem hit, som vi suttit hela kvällen och spelat Guitar Hero och Singstar!. det är jävligt roligt om man är ett par tre stycken!! hehe..
Nej nu ska jag hem och sova så jag orkar med 2 hundar imorgon.blää!:  Får ju iaf sova 5 timmar ; )

Bye!!



Can you feel it in your soul

image373In a moment everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait
Let go of your yesterday
Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing and take control?
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can't in life
And start to try





Dagen!

But somehow I'm still alive inside
You took my breath, but I survived
I don't know how, but I don't even care


image390Det ser allt ut som om det skulle kunna bli fint väder imorgon YEES :)
Snart kan man spela bränboll igen.
yes



















Det jag gjor idag är ganska mycket. Först så var jag ju hundvakt åt Arrak, så han och jag gick en ganska lång sväng, Sen så tog jag det bara lugnt hemma ett tag tills jag möte upp Jonna, vi gick en sväng, träffade Tiina 10 minuter , sen fortsatte vi hem till Jonna, så blev vi sjukligt sugen på nudlar, så vi sprang upp till Lidl, sen hem till henne och bara satt och pratade ski : ), Sen kom hon på den briljanta idéen att vi skulle köra SingStar,. så vi gick hem till mig ( Lennie ) och körde lie. Sen kom sötisarna Sofia och Josefine, Hade väldigt trevligt! Josefine satt iaf och skrattade åt oss som fan : ). Kanske ska passa på att a lite bilder imorgon. Vi pratade om att sitta här hemma laga lie lyxmat och ha en allmän tjejdag ! + Stoffe då, Han får gå som tjej imorgon! Det som står på menyn hitils är iaf HasselbacksPoatis och fläskfilé och ngn god sås till de och grönsallad . Jag älskar att laga mat, så säg till om du vill ha hjälp ngn gång så ordnar vi de!! Ska göra ngt med Rödvinsås ngn dag tänkte jag. Ta Elinas recept på den där grytan hon gjorde som var helt underbart god!  Måste fan ringa eller gå till henne någon dag. inte träffa henne på evigheters evigheter!: saknar henne, och såklart min älskade systerdotter Nellie pellie! : )



Bye!!



Tidsfördriv

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ ?
alla tjejer som ser detta ; fyll i ;D


[   ] Du har fler än 10 nagellack.
[ x ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ x ] Du har eller har haft lösnaglar.
[   ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[ x ] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ x ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ x ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ x ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt : 6

[ x ] Du har färgat håret.
[ x ] Du har slingat håret.
[ x ] Du har alltid din mobil med dig.  (istort sett helatiden, förutom nu)
[ x ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[    ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ x ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ x ]Du älskar att gå till frisören.
[    ] Du solar hellre än att bada.
totalt : 6

DU ÄLSKAR :
[ x ] Skor.
[ x ] Färgen rosa. 
[ x ] Shopping.
[ x ] Dekorationer.
[ x ] Speglar .
[   ] Skolan
[   ] Delfiner
[ x ] Disneyfilmer
[ x ] Ljus. 
[ x ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt :8

Du shoppar / shoppat på :
[ x ] MQ
[   ] Kompaniet
[   ] Victoria's secret
[ x ] H&M
[   ] Aima
[ x ] New Yorker
[ x ] Gina Tricot
[ x ] NK
[   ] Top Gun
[   ] Taily Weijl
[   ] Bijou Birgiette
[   ] City Girl
[   ] Colosseum
[ x ] sisters
totalt :6

DU SÄGER OFTA :
[   ] Whatever
[ x ] Oh my god!
[ x ] Vet inte
[ x ] Cuite
[ x ] Hot
[ x ] Visst
[ x ] Säkert
[ x ] Ursäkta?
[   ] Fabulous
totalt : 7

DU LÄSER :
[   ] Frida.
[ x ] Cosmopolitan
[ x ] Glamour
[ x ] Elle
[   ] Teen Vouge
[   ] Bravo
[ x ] solo
[   ] Wendy
[   ] Bravo girl
[   ] Star Flash
totalt : 4

DU GILLAR DESSA FIMER :
[   ] Elizabetown
[ x ] Eva och Adam.
[ x ] Freaky Friday
[   ] Ciao Bella
[ X ] A Walk To Remember
[ x ] Sweet home alabama
[   ] Where The Heart Is
[ x ] Just My luck
[ x ] John Tucker Must Die
[ X ] The holiday
[   ] Girls United
[ x ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ x ] The hot chick
[   ] My girl
totalt : 9

DU BRUKAR KOLLA PÅ :
[   ] Lost
[   ] Top Model
[ x ] Projekt Runway
[ x ] Desperate Housewives.
[ x ] The Simple Life
[   ] Men In Trees
[   ] 8th & Ocean
[ x ] Grey's Anatomy
[ x ] OC
[  ] Laguna Beach/The Hills
[   ] Nip/Tuck
[ x ] Gilmore Girls
[ x  ] One Three Hill
[ x ] Heroes
totalt : 8

DU TYCKER OM :
[   ] Paris Hilton
[   ] Jessica Simpson
[   ] Mariah Carey
[   ] J-Lo
[   ] Britney Spears
[ x ] Beyonce Knowles
[ x ] Christina Aguilera
[ x ] Hillary Duff
[   ] Lindsay Lohan
[ x ] Gwen Stefani. 
totalt : 4

TOTALT : 58

får du: 0-20 mer pojke än tjej .
får du 20-30: pojkaktig tjej 
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du 40-50: du är en tjej
får du: 50-60 : du är riktigt flickig.



Jätta skit, Hur smart får man vara


Jonna säger:

Du har ju glömt din telefon här!!

c๑Lindy- well, fake a smile. säger:

Nej

c๑Lindy- well, fake a smile. säger:

horrrrraaa

Jonna säger:

Joooo

Jonna säger:

Hur når man dig imorrn då?

c๑Lindy- well, fake a smile. säger:

FITTTTTA!!!: men fan fan fan fan

Hur smart får man vara då!!.(blondie) Hur kan man glömma sin mobiltelefon hon någon!! Inte för att det är ngn viktig person som ska få tag i mig , förutom Tiina imorgon bitti, men Gumman om du läser min blogg innan så hoppas jag du förstår!! Skapligt irriterad man blir!! Fan Josefine skulle ringa mig imorgon vid 4 också!!: hur i helvete kan man vara så dum!!!!!!

Men annars idag har jag vart jätte duktig, Städat Lennies lägenhet! haha jag är ganska snäll sådär ibland!
Just nu Sitter Lennie och Linus och sjunger Singsar!: ganska gulliga är dom! kanske ska ut och titta lite på dom! haha..

Hoppas ni andra har haft en jätte bra dag!. Det har jag! : )



SingStar

Hehehe.. Nu ska jag och Jonna hem till Lennie och köra Singstar : ) Vi äger på de. kanske är något bättre på de än Guitar Hero!: : ). men jag är bäst på allt!image389
Ha en underbar dag!











Tidsfördriv.

1. Är du i ett förhållande? Nej!
2. Om inte, varför inte?  Känner för att vara själv!
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? 4år 7månader och 22 dagar .
4. Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? Ronny.
5. Hatar du ditt ex? Nej!
6. Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? Det tog ju slut ett tag, så måste svara ja!
7. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? Jo visa saker.
8. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande.
9. Är du en player?  nej
10. Har du blivit dumpad? Ja, jag tycker inte om att göra slut så, gör så personen ifråga dumpar en ; )
11. Har du blivit sårad?  Beror på hur man ser de!
12. Har du dumpat någon?  Mer eller minder ja!.
13. Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med ord,vilket? Tidsoptimist, rastlös, glad , sprallig.
14. Är du en bra partner?   Jo tillvisso.
15. Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? Finns för många,
16. Är du kär i någon nu? Nej!. hehe
17. Har du någon beundrare? Inte vet jag!
18. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? helt jävla crazy, Gör saker med impuls.
19. Har du varit kär i flera samtidigt? Nej!
20. Har du sårat någon allvarligt?  Tyvärr så har jag de!
21. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? Trevlig, omtänksam, 
22. När du vill ha någon, vad gör du? 
Visar att jag tycker om personen.
23. Bästa raggningsrepliken? Vet inte, kör inte med de!
24. Hur skulle den perfekta dejten se ut? Vet ärligt talat inte!
25. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Mina bröder, och min pappa.
26. Vad tänder du på?   fasther, harder lauder.!
27. Är du gift i framtiden? Det vet jag inte, Finner man rätt så kanske!

screw you

image388

















Reflection back and away!

Borde inte men fan vad jag saknar dig!, iaf just nu, men varför, varför nu. det har gått så lång tid, De går inte att spela bort allt varje dag, tro att allt är bra och allt är så himla lätt, men jag trivs med det här hattiga livet, låter ju förjävligt. Göra vad jag vill när jag vill, ingen bryr sig, sårar ingen. Men har tydligen gjort de, För allt jävla skitsnack..Ärligt är så jävla sur på den här jävla hålan, skisnack helatiden. Funderar starkt på at följa med Monika och Cissi ner till Göteborg och stanna där 1-2 år! Man kan ju forfarande komma upp och hälsa på familjen här uppe!: Kanske lättare att släppa allt, Fastän allt verkar släppa en själv!:Reflection back and away!



was ready to die

From the second you touched me
I was ready to die
Ive never been fatal, youre my first time
I feel like an angel, who just started to fly
Well you got a, you got a way that you make me
Feel I can, feel I can, do anything for you baby
I will fly for you baby, hold on and enjoy the ride
Im not in no hurry, we can fly all night baby
Its your move, now baby
Baby lets fly!



uppdateringar om vädret

Ser inte ut som vi får ngn sol de närmsta dagarna heller : (. Om något bra kunde hända nu så skulle det vara att vädret blev bra! men förhoppningsvis kommer det till helgen. Håller oss uppdaterade!!

image387


My lord

Sitter här igen, Pratar med Sven, Linus , Elsklingen ,Sofia, Jonte, Totte, Nicklasson och Peter trevlig trevlig.
var iväg förut och träffade sötis Josefine, och röke lite. sen så Gick jag och mötte Elsklingen så vi gick vårat lilla kvällsvarv, och pratade lite skit om helgen osv, Så nu är det bestämt att vi ska åka uomlands . Kommer bli skit kul, bara vi inte får för oss at vi börjar bråka eller så, vi brukar ju lätt kunna göra det när vi dricker ihop.. haha : D Rätt kul att sitta och driva med folket på msn. (A) men jag är ju trevlig iaf!! Det är ju huvudsaken.

HAHAHA.. Fick värsta fula bruden utav anna från modellbilder.se. HAha MY LOOOORD !!!

Ko
lla gärna in denna trailer nya filmen med Will Smith dyng dyng bra
http://movieclock.com/aw/cvpa.aw/e/188698/Hancock.html


Bye!!




Återigen.

Nu sitter jag återigen hemma hos Lennie, skönt att komma ut , har i suttit inne näsan heladagen. ett undantag var förut när mamma och jag var och handlade + När Tiina kom förbi en stund också, men då var jag helt nyvaken. skönt at få sova ut (A) haha.. Tänkte sätta mig och kolla klart på filmen Aladdin, Annars ikväll händer det väl inget speciellt, : (

Bye!!



Med sötnöt

Sitter hemma hos Lennie, Jonna och jag och så lilla Linus!!: hehe.  Jonna spelar guitar hero för första gången i sitt liv hon rockar ju, jätte duktig vann över Lennie, Lennie körde på Expert och JonnaEasy,, sötnöt!!! Dagen igår var jätte trevlig Tack Tina igen. men synd bara att den sluta som den gjorde  men men!. trevligt a träffa J-nicklasson ute! men jag tycker du ska raka dig litegrann .. haha..! nu ska jag bara lyssna på Zara Larsson sen ut och äga dom i guiar hero, BTW jag var dygn dygn full igår, annars hade jag vunnit över dig i ALLA låtar!!:

http://www.youtube.com/watch?v=2Yrv419cO4I
image383



Bye!!



EGO BILDER FRÅN IGÅR

haha ja vilken kväll, vet inte vad jag ska skriva förutom Fy fan ; ) men kul hade vi iaf ute på krogen!! Tack Tiina det var skit kul!!

image382
image383
image384
image385
image386



utgång

TIIIIIINA OCH JAG SKA UT =). kommer upp bilder imorgon : )

bye!!




bli medlem : )

http://www.gratissms.se/0ov48tsts7

Grattis sms varje dag ;) ;) ;)

Bye!!



Rubrik

Jag gick ner för trappan tittade mig en extra gång i spegeln för att försäkra mig om att allt såg bra ut,
det gjorde det, sminket var perfekt, en tjock rand av svart kajal låg jämnt ovanför ögonfransraden,image381






















dyng dyng skönt

Nu sitter jag hemma hos Lennie, Har spelat Guitar Hero med Linus, men nu är Lennie hemma, så nu kan jag vara social med Datorn!, Se vad man kan göra ikväll då? Dagiset behövde ingen vikarie, Så några barn. går tydligen ngn influensa? aja tråkigt iaf.! Hade längtat hela veckan på att få jobba!! Någon som har lust att gå ut och gå?. Ska ta och fråga josefine och sandra och kolla vad dom sysslar med!. Kanske är på a gå ut!.
Annars idag har jag inte gjor sådär jätte mycket. Gick och mötte upp AnnaP2 förut. sen åkte vi till stallet och kollade till hästarna. sen så träffade jag Sanna en stund, och efter de har jag duschat. dygn dygn skönt vill jag lova tog en lång dusch!. Sen så hamnade jag här! Vilket liv man lever egentligen!!:

Bye!!



Ner till p2

Hem och duscha, sen ner till P2. se om man får tag på Jossan som sa att hon kanske skulle med. iinget roligt att gå själv>! : ) Skriver mera senare idag, jävligt trött nu, försov mig lite! : p

Bye!!



I try to search but it's hard to find

I try to search but it's hard to find Find a reason, leave it all behind I made a promise that I wanna keep To spend my days with you  You're the light when I'm feeling dark You're the stranger that confused my heart One step forward and two steps back We're the right train running on the wrong track We're the right train running on the wrong track  (This is for you) This is for you This is for me This is for love we left in history Don't blame it on you Don't blame it on me Blame it on the trip we got to guarantee This is the day, this is the time Don't hate on me  I try to reach but it's way too high High up in the sky where I can't fly I like you gone but I wonder why Why I'm missing you  You're the sun when I'm feeling rain You're the needle when I don't need pain One step forward and two steps back We're the right train running on the wrong track We're the right train running on the wrong track  (This is for you) This is for you This is for me This is for love we left in history Don't blame it on you Don't blame it on me Blame it on the trip we got to guarantee This is the day, this is the time Don't hate on me  Oh don't hate on me, don't hate on you  We're the right train running on the wrong track We're the right train running on the wrong track  (This is for you) This is for you This is for me This is for love we left in history Don't blame it on you Don't blame it on me Blame it on the trip we got to guarantee This is the day, this is the time (x2)  Don't hate on me

Hatar henne vanligtvis men snyggbild,

Någon som vill krypa ner i en säng och kolla på film?!:
jag sitter hemma hos Lennie och har bara så jävla skit tråkigt,
som ingen annan haft. förutom at jag muckar med två personer på msn.
det är väl det ända roliga isf!. och den bra musiken!:
image380
























Dröm bilen :)

image379



Tråkigt

JAG har tråkigt!: men ska snart hem och sova.! massa saker att fixa imorgon : ) : ) : )



Orkar inte uppdatera bloggen

Orkar inte uppdatera bloggen


Bye!!



One and only

Sitter hemma hos Lennie och lyssnar på det absolut bästa : ) Fall out boy ft, Timbaland -/.One & Only...... Anna och jag ska strax iväg och handla, och dra förbi P2, Hon skulle tydligen kolla hur hon jobba imorgon. I dont know!: Men först blir det hem och byta kläder! och sätta min (mammas) mobitelefon på laddning! Tar med min MIN telefon hem till Anna så jag kan ladda den där också. saknar min telefon , vill inte låna mammas fula : (
N
u så måste jag begemig så inte Anna blir galen.!

Bye!!



God natt

God Natt, sov got : ) !



Spelat Guitar Hero hela natten.

Spelat Guitar Hero med Linus hela kvällen. 
T
rodde först jag hade haft sönder Lennies nya tv.
Men så illa var det inte har bara tryckt på fel inställning när Ps3 an sats igång Linus fixade de gallant..
Men nu börjar jag bli hungrig. har inte ätit något idag än,förutom glass : ).
Ska kolla om Lennie har ngt hans kyl. Önska mig lycka till!!.
 

Bye!!



You're the stranger that confused my heart

Jag är helt förstörd., image374
Vi satt och hängde trotoar förut jag Anna och Malin.
Så såg vi en fågel jävel som dök ner i gräset och tog en harunge.
Mamman blev helt galen och sprang efter,
Vi bara hörde hur den där harungen skrek utav panik .
Efter ett tag började jag springa mot fårgeljäveln och hoppades på att han skulle släppa taget. Men det gjorde den ju inte, Blev så jävla arg,
Seriöst jag började stort sett gråta,





Sitter hemma hos min elskling,.  Vi ska strax kolla på desperates housewife,
Men sen måste jag hem och äta. skulle ha gjort kallops men mamma skulle göra det istället. Hoppas hon gör det också! haha har inte ätit det på evigheter, så tycker allt att det är dax nu,
Förlåt Sofia att jag drog så tidigt, men vi får ses senare i veckan tycker jag!
Hoppas ni hade det trevligt utan mig vilket jag tror!

image375



Ikväll blir det att gå ut och gå med Josefine, Pratar med henne just nu på msn.. : ) Tycker det är underbart kul att vi ändå har fått litekontakt nu iaf!: Trivs så bra tillsammans med hennes sällskap : ). Några planer för imorgon?! Nej inte änsålänge. Inte mer än att Greys Anatomy är imorgon klockan 21:00 och det missar jag inte för något annat här i världen, isf ska det va en väldigt (väldigt) bra anledning. Tror inte det finns men ge mig förslag ska jag överväga saken. det går ju fan repris, men det är inte samma sak!: Ja jag vet jag är en nörd ; )
image376image377



 You're the light when I'm feeling dark
You're the stranger that confused my heart
One step forward and two steps back







Bye!!

Can you trust this longing and take control?

Sitter fortfarande hemma hos Jonna. hon är duktig och diskar : )
Sofia och Stoffe är på G hit, men jag ska gå om 1 timme och möta upp Anna och Malin,
så ska vi gå en sväng kan vara skönt komma ut och gå.
sprang ju nästan ner till Centrum förut,, image373
var jävligt sen. men som tur var gjorde det inget..
seriöst min rygg deckar snart ihop. har sååå ont i den!.
Just nu sitter jag och pratar med elsklingen på msn,
hon checkar av att jag verkligen går vid 7 : ) sötnos!










Gått för många dagar till latheten.

Kom precis hem till Jonna efter att vart och fikat med en vän : ) Väldigt trevligt var det. Nu ska Jonna och jag spela lite kort. Sen MÅSTE jag hem och ta hand om tvätten så inte mamma blir galen. är ngr blöta tröjor som måste hängas, blev ingen tid över till det!. Träffade Sanna för första gången på jätte länge idag. saknat dig vännen, man ska inte låta ett missförstånd komma emellan två vänner .. Kanske ut och gå/springa ikväll, måste verkligen röra på mig. Gått många dagar till latheten!

bye!!




tvättstugan

Hem och ta han om tvätten : ) Ska bara köra 4 maskiner.

Ha det bra


.

När man tappat 7kg

Nu har Linus gått hem. nu är jag ensam igen! Ska snart sova. orkar inte sitta uppe en natt till : p. Men nu när man är ledig från jobb och allt så gör det ju inget att sova bort dagarna och vara vaken på nättterna, Framförallt nu också när det är skit väder. jag vill ha SOL och SOMMAR, så man kan ligga nere i slottsparken och njuta utav liet, snart ska man ju börja jobba mera på allvar! Linus tycke att jag kunde gå ner till Ica och söka jobb där! Borde kanske göra de man mår ju inte sämre utav at ha flera jobb. Vilket som innebär mera pengar, och blir en bättre fritid! Jag ska verkligen ändra mitt liv, till ett sundare och friskare liv!.- Monika förlåt att jag ine ringde. men vågar inte ringa mobil från Lennies hemtelefon han kanske blir galen, och det vill vi ju inte! Ska komma in till dig snart och stanna några nätter tänkte jag,ska också återta konakten med Monika i Katrineholm, saknar dig. På tal om inget alls, men mina favorit jeans har gått sönder :-@ arg arg arg, men ska snart in till Norrköping och köpa på mig lie nya kläder. behövs nu också när man har tappat 7 kg. (stolt) men mera ska de bli innan sommaren. Kan inte gå omkring och se ut som hejkomochhjälp.! Det går ju ine förstår ni väl!

Bye!!



bråkar med Linus om vem som är bäst och det är jag!

Nu är jag hemma hos Lennie, bråkar med Linus om vem som är bäst och det är jag!"
Jag vann säkert 20 ggr och han 3 eller ngt ; ). Sten Sax Påse, image372
Men  bara så ni vet är jag bättre än Linus! vad blir det inatt då?.
Kanske spelar lite giutar hero. måste öva upp mig.
Men Lennie har ju bara ps 3an. det är roligare på Xbox.
Jag har ju faktist klarat av expert på xbox :p.
Yttligare
en sak jag är bättre på än Linus ; ) Imorgon blir det fika på P2.
Måste gå upp tidigt ska vara där halv 3.!! Får sova tidigt!
Men finns det ingen där ute som känner sig manad till att massera min rygg. Jag har såååå ont!! Nu över till Bilddagboken.

bye!!








Jonnas och min låt : )

http://www.youtube.com/watch?v=YYTD6hQh6xs


Clock strikes upon the hour
And the sun begins to fade
Still enough time to figure outimage371
How to chase my blues away
Ive done alright up til now
Its the light of day that shows me how
And when the night falls the loneliness calls

Chorus:
Oh I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me
Oh I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me

Ive been in love and lost my senses
Spinning through the town
Soon or later the fever ends
And I wind up feeling down
I need a man who'll take a chance
On a love that burns hot enough to last
So when the night falls
My lonely heart calls

Chorus:
Oh I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me
Oh I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me

Somebody who somebody who
Somebody who loves me
Somebody who somebody who
To hold me in his arms oh
I need a man who'll take a chance
On a love that burns hot enough to last
So when the night falls
My lonely heart calls.

Chorus:
Oh I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me
Oh I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me

Don't you wanna dance
with me baby?
Don't you wanna dance
with me boy?
Don't you wanna dance
with me baby?
With somebody who loves me.

Don't you wanna dance say you wanna dance
Don't you wanna dance?
Don't you wanna dance say you wanna dance
Don't you wanna dance?
Don't you wanna dance say you wanna dance?
Uh huh. With somebody who loves me.



Bättre än att slänga!

Onyttigt ätande på babylon. skulle ha tagit en barnpizza, typ det jag orkar, men Martin åt upp min mat : ). Bättre de än att slänga. Träffade mamma också. hon frågade om jag kunde vara duktig och tvätta i veckan, Ikväll blir det tidigt i säng. Det är ju inte riktigt klokt att sova till 15:30. Mötte elsklingen på väg hem till Jonna, hon var trött, Hoppas du kan komma och möta mig sen. Inget roligt att gå själv. Tror Jonna blir lite trött på musiken jag spelar. haha Fall out boy med Timbaland helatiden : p men jag älskar den låten ..

Bye!!






3 branmänn

Nu sitter jag hemma hos Jonna : ) Det är ju lite pinsamt men jag sov tills hos ringde och väckte mig 15:30, men jag gick ju och la mig 08:30. Men mycket hände i morse ; ). När jag stod utanför dörren och skulle låsa upp den var det någon som skrek, så jag blev lite förvånad och gick snabbt in för dörren, sen gick jag in i badrummet och tänkte duscha, Så hörde jag något så var tvungen att gå och kolla så nyfiken jag är, då stod det 3 brandmänn utanför min dörr ; ) Det var någon man som fastnat i hissen. haha. Men en utav branmännen var rätt så snygg eller så var det jag som var så trött och tyckte det bara.
Jaha se vad den här dagen har att bjuda på, Kanske blir slottsparken (bruksparken) idag med, det är väldigt trevligt att bara sitta där tycker jag. Ont i ryggen har jag som fan, känner en stor knut i ryggen när jag både går och sitter, så om ni ser att jag går lite snett är det just för den.

Bye!!



tidsfördriv

10 favoriter:
Färg: Brun, svart, vit.
Mat: husmanskost.
Band: Fall out boy.
Film: Höst legender.
Bok: Gömda
Sport: Ridning.
Årstid: Vår, sommar
Veckodag: Fredag, Lördag.
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: 17:00

9 för tillfället:
Humör: Trött, Seg
Smak: CokaCola.
Kläder: jeans från gina tricot, Linne fån carlings, Tröja från MQ.
Bakgrund: Linus och ngn annans fingrar.
Nagellack: inget
Tid:  05:34
Omgivning: Linus o jerry ligger i sängen och Anton skriver en sammanfattning av sitt arbete som VI andra gjort
Irritationsobjekt: Ryggvärk.

8 första:
Bästa vän: Marina
Screen name: pass
Husdjur: Hunden Sara.
Piercing: Näsan.
Förälskelse: Dennis Lundsteth.
Musik: Britney Spears.
Bil: en Audi
Kyss:  Dennis

7 senaste:
Cigarett
: 55 minuter.
Mat: Lövbit med klyftpotatis + gurka.
Dryck: CocaCola.
Biltur: När Jonna Anton och calling plockade upp mig,
Kyss: LÄÄNGE sedan.
Spelad låt: Fall Out Boy - Beat It
TV-program: Kevin Hill.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken  Ja
Varit med på TV: Nej.
Kysst någon du inte känner: Jo.

5 nej tack:
Kläder: axelvaddar
Mat: Blodpudding.
Musik: opera,
Dryck: Vin
Personlighetsdrag: falskhet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Umgicks med Jonna och Martin
Du kan höra just nu: Linus och Jerry prata.
Du inte kan leva utan: Familj.
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid en dator. 

3 personer:
Du kan berätta allt för: Elina.
Du tycker om: För många att nämna.
Du inte gillar:  Dinns många dör med men bl a systrarna Sanna och Madde. HAHA

2 val:
Kaffe eller te: Beror på.
Vår eller höst: Vår.

1 önskan:  Det nämner vi inte här :p



1 HEL sida om transplantationer

Jag är nog världens bästaste Lindy .. haha. Nu har jag skrivit 1 hel sida om transplantationer åt Anton. haha. gick bra. jag kan bara jag vill, Måste bara få reda på sen vad han fick i betyg, Just nu sitter han och läser igenom det, så det ska låta lite som om hans egna ord. men det mesta var ju fakta!! Varför var man inte såhär duktig själv i skolan. sitta uppe till klockan 5 och plugga!: Tycker bara synd om honom, han börjar ju om 3 timmar.! haha inatt har vi haft kul tycker jag. Linus har en cp hjälm som alla har haft på sig!. Sen bjöd han mig ju på mat!: han är söt Linus!.
Nu bär det hemåt.!

Lite utav det jag skrev..

De första framgångrika transplantationerna med immundämpande

behandling inleddes i början av 1960-talet. Preparatet azatioprin

(Imurel) lanserades, som i kombination med kortison förhindrade

avstötning. I Sverige genomfördes den första organtransplantationen

1964, då en patient på Serafimerlasarettet i Stockholm fick en ny njure.

I slutet av 1970-talet introducerades ciclosporin (Sandimmun), ett

läkemedel som blev ett effektivt tillägg till den redan etablerade kombinationen

av kortison och azatioprin. Överlevnaden efter en transplantation

förbättrades dramatiskt och samtidigt ökade patienternas livskvalitet.

Transplantationsverksamheten har jämte den medicinska utvecklingen

fortsatt att göra framsteg. Det sker en ständig utveckling av nya

immundämpande läkemedel, som förhoppningsvis blir allt effektivare

och ger färre biverkningar.

En livräddande behandling

Till de organ som idag kan transplanteras med framgång räknas hjärta,

lungor, njurar, bukspottkörtel, lever och tunntarm. De vävnader som

transplanteras är hornhinnor, hjärtklaffar, benvävnad och hud.

Transplantationer innebär att svårt sjuka människor kan få möjlighet

att återgå till ett normalt liv. En transplantation av hjärta, lungor

eller lever är alltid direkt livräddande eftersom alternativ behandling

saknas. Organ- och vävnadstransplantation är idag en etablerad behandling

inom sjukvården och kan dessutom innebära en besparing. Exempelvis

kostar en njurtransplantation betydligt mindre än en långvarig dialysbehandling.




vädret

Så surt. Vill ha lika vackert väder denna vecka som den som nyss varit : ( Ge mig sol och värme!!!
image370

Stackare som brytit tån ; )

Hem kommen till Linus efter att vart hos Jonna, Anna och Malin kom och mötte mig, Sen så sprang jag Sandra på ettan, så gick med henne hem, och sedan tog jag en cigg med Jossan och Sandra, : ) vi planerade att vi skulle ut och gå imorgon vid 7 . Ska väl och möta upp Anna efter jobbet också. Stackare som brytit tån idag ; )
Nu ska jag vara social mot folket här!

Bye!!


myspys

Nu är jag hemma hos Jonna, Vi ska ner till slottsparken och lägga oss ett tag, mysa lite i gräset och kolla på ankorna : p.. Förstår inte varför jag är så trött. och seg i hela kroppen. blåmärken har jag tamefan över hela mig! haha.. Imorgon ska vi spela lite brännboll och fotboll igen hoppas jag, men Lennie jobbar ju natt så får la se-

xOxO Gossip Girl, I know you love me




hem och sova kanske

image348Ja, vad egentligen gör man uppe såhär sent, Funderar  seriös på att gå hem och sova, men då kommer jag säkert väcka mamma,! kanske slaggar här på soffan hos Lennie, så när jag vaknar så ger jag mig ut och springer, OM jag orkar!.

Btw, Linus vill säga hej!

Hej


Guitar hero III

image369Sitter hemma hos Lennie och spelar lite guitar hero med Linus.!! haha. Linus trodde att du var lite bättre ; ) . Men jag tycker om dig ändå! Bu bu bu bu

Om du lämnade mig nu.

En bekant skickade över denna låten via http://youtube.com/ och blev helt kär i den!

http://www.youtube.com/watch?v=rWUmyXknwpc&feature=related
jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu



vädret

image368




Fly

Any moment everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait
Let go of your yesterday
Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing and take control?



BTW, jag äger i fotboll ; )

Sitter hemma hos Lennie nu. Kom in efter att ha spelat fotboll och brännboll sen klockan 18. helt slut i hela kroppen, men de var kanon kul, vi blev ngr stycken. kanske inte lika många som de andra var som också spela. men är man färre så får man ju slå flera ggr, Anna och jag var nog dom ända som inte drack. men tyckte det var trevligt ändå. Annars idag har jag inte gjort så mycket,. vart på P2 och vart social med Anna, sen åkte vi upp till Lövdalen och fikade, underbart, älskar verkligen det stället. : ).. Går dagen var trevlig,Först hittade jag ingen skjus ut till Lotorp men gulliga Delac körde ut mig : ) Så mötte jag upp Sofia i kiosken, där jag också träffade Pernillla, verkligen saknat henne,! Började med att vi satt hemma hos Jenny och Jocke, drack litegrann, blev dygn full. sen fick vi skjus utav Dennis ner, och dansade los och drack, Sen kom min gullvippa, men vi blev osams like usual, men vi hann med att ligga i rabbaten och pussas litegrann. Sen blev det efterfest. och jag kom väl hem klockan 10 i morse,!

BTW, jag äger i fotboll ; )
Bye!!



Då blev jag glad

Sitter hemma hos elsklingen,image367
Hon ska duscha sen ska hon dra,
hon ska på ngn fest på ekmanska, men massa små ungar ; )
Nevars, men hoppas ni får roligt,
V
äntar på att Jonna ska ringa efter hon kommit hem från skolan.
Vi pratade om att gå ut och gå,
har redan vart ute och gått två ggr idag redan,
men det kan man aldrig få nog utav!.
Lennie var snäll förut han bjöd mig på en milkshake : D
D
å blev jag glad, Haha skratta inte åt bilden,
den är tagen i stallet försökte se fin ut men lyckades inte så bra!




vaknade 13:30


J
ävlar vad trött jag är!; vaknade nu, klockan är lixom halv 2 ,, fy fan, Jag som skulle ut och springa! Men det blev inte ngt där inte. Har hur många missade samtal som helst. från pappa Tiina mamma Monika, . Har inte hört att det ring inte hört alarmet heller! Nej nu ska jag hem äta frukost och sätta på mig spring kläder sen blir det ut och springa en sväng, sen ska jag ringa elsklingen,. och sedan kolla vad pappa ville!

Bye!!



God Natt

Nu blir det film med Lennie. sen SOOOOOVA!!. Se vart det blir att sola imorgon.Förhoppning om att det blir Annaas balle! Men ska ut och springa vid 9-9:30 imorgon. Måste få trim på kroppen nu!

Sov gott






Olika horoskop för fisken fredag 9-5

Aftonbladet

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir riktigt fin om du får göra på ditt eget sätt. Du trivs bäst i små sällskap eller med din familj.

Spray

Dagshoroskop - fredag 9 maj

Den senaste tidens bekymmer blir ett minne blott. Du kan med framgång kasta dig in i projekt som betyder något för dig. Andra lockas så småningom av det du håller på med.

Passagen

Fiskarna (20/2 - 20/3)
Ett extra penningtillskott kommer lika oväntat som välbehövligt. I kväll nöter du inte TV-soffan.

Ditt horoskop.nu

 Tur
Du är för tillfället en smula riskbenägen, men ta det varligt med höga insatser.
 Hälsa
Du bör ta det lugnt och tänka på att inte ta ut dig. Unna dig något extra som är välgörande för hälsan, till exempel ett bad.
 Ekonomi
Idag finns goda utsikter för dig att tjäna en hacka. Detta gäller både löneförhandlingar och eget företagande.
 Arbete
Kanske kommer i dag den chans du väntat på. En överraskning skymtar också.
 Kärlek
Du blir irriterad när en av dina vänner ger sig in på ett för dig personligt område. Kanske ändå bäst att hålla god min.
 Relationer
Ibland kan det bli för mycket med släkt och vänner. Du känner för att bara vara själv för en stund.




Vädret i helgen


Vädret Fredag Lördag söndag och måndag!: ser lovande ut fredag och Lördag iaf. det är det som är viktigast. med tanke på helgens planer!! haa
image366
























TRÅKIGT

Jag har tråkiiiiiigt, Finns det inget trevligt att göra en kväll som denna.! Kanske skulle gå hem och sova lite. ifall det blir bra väder imorgon vilket jag HOPPAS, Kan gå ut ocg lägga siog i solen och sova litegrann. Sola ryggen så man inte det ut som danska flaggan ; ) Kan gå ut på http://118700.se och kolla!. haha

Have a nice day

Bye!



jag är orsaken till att uttrycket bitch finns

image365JAG är orsaken till att uttrycket bitch finns ; )








    
















undress you everywhere

Sitter åtrer igen hemma hos Lennie, Linus Lennie och Jerry spelar gitar hero. men jag hade hellre lust att sitta här och kolla youtube, och läsa bloggar,!
Idag har dagen inte vart världens roligaste,. men ändå ganska skönt att vara för sig själv, men var jävligt raslös så jag stod i duschen 1 timme, sen satte jag mig på ballen och torkade mig i solen. Sen så blev det soffan , kollade först på Vänner, men sen blev det " Du blir vad du äter", En tjej som vägde 130kg som skulle bli polis håller tummarna ; ) jag vill fan med bli polis. Men vilka skulle ha respekt för lilla mig på 163? haha. Hoppas att morgondagen blir bra. Jonna och jag pratade att ut och gå senare på dagen. Blir nog kaffe hemma hos Anna iaf,


You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation


Tiina, jag glömde inte ringa, kunde inte ringa, men du kunde ju ringt då istället för att messa, du vet at jag inte har ngr pengar på telefonen, och vet också att jag inte skiter i dig vilket du kan få att tro!

Bye!



Inte ett skit idag

hänger hemma hos Jonna men ska strax gå hem!, ont i ryggen och trött. men lennie vill att vi ska se film får se om jag orkar.! imorgon är en sugig dag inget planerat!!! usssh..
vart ute och gått litegrann med Anna och Ellen, annars typ bara vart hemma INTE likt mig.,men jag klarade mig ganska bra ändå! pratat i telefon ganska mycket också:! nej nu ska jag vara lite social med Ella och Jonna innan jag drar.

bye!!




the day to day ;)

Hello. yttligare en underbar dag, förutom när jag vaknade och kunde inte röra en muskel på helakroppen, haha knappt att jag kunde hålla ögonen öppna ; ) fotboll är en hård sport, Men idag blev det brännboll och fotboll, tillsammans med Jossan Sandra Emma Sara Malin Anna Danne, sen så kom Anton Adam och Alex, så vi spelade tjejerna mot killarna,. jag tror dom vann, men egentligen så vann vi ; )
Imorgon igen?!?!?! ; ) Måste få kroppen i trim så jag kan visa mig ute i sommar!! Kort är tagna, men kommer upp imorgon, Anna och jag orkade inte fixa det nu ikväll,Nu blir det film med Lennie

Bye!!

Ibland är det mycke jobbigare än vad man tror! man försöker hålla allt igång för att inte tänka på det som gör så ont ,som en gång gjorde att man mådde så bra!men tiden har sitt slut. även om man egentligen inerst inne inte vill.



haft så roligt på evigheter

What a day : ) Har inte haf såhär roligt på evigheter. Ännu roligare var det att de var så många som ville vara med!. Samma tid imorgon samma plats. ! haha fan vad vi har ätit gräs idag ! iaf jag. Gräset var så blöt därför. annars hade jag ALDRIG rammlat ; ) Så mycket som jag gjorde (A) tråkigt bara att Lennie Lagge och Fredrik skulle och repa, men Anna jag Malin Linus fortsatte, Så kom Anton Adam och Jerry och spelade med oss! Lennie och Linus kollar just på på Ice Age så jag ska väl vara lite social mot dom! Skönt att jobba imorgon, men tråkigt at man måste sova så tidigt..Men kom ihåg 19:30-20:00 imorgon! Ska vi spela lite boll.! Tråkig bara att inte OK/Q8 hade ngt brännbolls sett, men det gjorde ju inget ; ) 

FAN! glömde att a bilder, men det fixar vi till imorgon!!
xOxO Gossip Girl , I know you love me




Jobba imorgon

Ihh vad glad jag är. Dagiset ringde precis och jag ska jobba 9-17 imorgon skönt. och vetnii. ELIN JOBBBBBBAR =)  gud vad glad jag är.! nu ska jag bara ragga lite på mamma och fråga om pengar ill busskort. mitt gick ut idag. lite typiskt men va fan :D
Nu ska jag hem och duscha sen möta upp anna sen iväg och spela brännboll!!. ses i vibjörnsparken runt 7 : )

bye!!



You're the one that I want

Kom just in efter en fika på P2. haha trevligt det var Jag, Lennie Linus Malin och Anna.! mycket trevligt. Hem vägen var väl roligast när vi alla gick och sjöng på låten You're the one that I want. Linus och jag äger ska strax hem och duscha, Sen blir det att möta upp AnnaP2 vid 6. efter det hämnta bilen på LBC, sen spela brännboll. Kul at vi blev ngr stycken. om du känner at du vill vara med kom dit vad 7typ så spelar vi.- HAHAHA..

Ha en underbar Tisdags eftermiddag
Bye!!



Dragon Tiger gate!

Somnade hemma hos Lennie inatt. Vi kollade på en japan film igår. SOM HETER Dragon Tiger gate ; ) den var faktiskt väldigt bra, synd bara att alla tre dygn somnade, hehe.! Vaknade väl till vid 5-6 i morse och hade dygn ont i knäna och ryggen så jag gick in till Lennies säng och la mig. Sen ngn gång under förmidagen kom Lennie också in och la sig!!: Varmt har det vart iaf!!. Det som händer idag är att Lennie , Malin ,Linus och jag ska gå och fika på P2 , Sen så ska vi spela fotbollFick med mig Lennie och co!

Ha en bra Tisdag!
Bye!!



Årets sommar plåga haha

Det är så synd att du är så söt!

Det här är sjuka dagar
känner mig ju inte så frisk.
Det är dig som alla jagar
och vi tar en liten risk.
Och jag kan inte sova
och får inte benen att stå still.
Det är svårt att leva
när man vet vart hjärtat vill.

Men jag kan vara nöjd
då slutar jag se allt så svart.
Och jag kan glädjas åt det lilla
och komma ingenvart.
Man skulle njuta av vår sol
och gå i skog och mark.
Eller vaka över vattnet i Picassos park.

[Refräng]
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilket otur att hjärtat är förstört.

[Vers]
Men nu så har du fastnat
långt här inom mig.
Och jag behöver bränsle
som kyssar ifrån dig.
Men hur hanteras kärlek
i en dålig konjunktur?
Det här är sjuka dagar
och det finns en enda kur.

Det är ju du som mig kan hela
men du ger mig också men.
Med ditt hår som är av guld
och *med* din hud så vackert len.
Jag kan då inte hjälpa
att du ler som Venus själv.
Varför är det bara jag
som sitter ensam här ikväll?

[Refräng]
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilket otur att hjärtat är förstört.

[Vers]
Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng
i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng.
Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till
men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill.
För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest
och gissa vem som tänker bli den som dricker mest.
För jag vill ärligt talat inte alls ens vara där
för kärleken hos vissa ställer bara till besvär.

[Refräng]
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilket otur att hjärtat är förstört.

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilket otur att hjärtat är förstört.

Deklarerat ; )

Sitter hemmahos Lennie ikväll igen, Kollade lite på Meet Joe Black. ohh vad jag verkligen älskar den filmen. men var tvungen att sätta mig här ett tag.! Och idag var det sista dagen att deklarera så jag gjorde de 22:35. haha alltid i sista minut.!! nej nu ska jag vara social mot killarna!.
säger bara de. Anna och jag på våran promenad ikväll ;) Vi träffade även på Josefine och Johanna . så vi gick et litet exra varv med dom!. underbart rara tjejer,. kanske skuklle ut och gå med dom imorgon!. Haha. Vi började prata ngr minnen från 9an- Bla när jag nästan ramlade ner i toaletten, för att jag skulle se om jag hade ngt smuts i arslet som Johanna ,Anna och Jossan sa att jag hade!; då flög toalettringen av och jag ramlade ner på golvet!: haha. och när vi inte fick komma in på en lektion för at de var  U - - E - - L - - G S S - - R - A där som berättade om deras liv. Josefine Anna och jag skrarttade så vi låg ute på golvet i koridoren.! haha finns hur mycket som helst att berätta!!: Kan ta en dag och berätta massa historier!. Men orkar inte nu ikväll!!


Bye!!



hejdå!!

Nu ska Lindy hem.!! : ) Hej då Jonna!,. vi kanske kan ut och gå imorgon ; )



Bye!!







gulligaste dotter

Sitter hemma hos Jonna. har precis kommit in efter en trevlig fika stund på P2. Ska hjälpa Jonna och tvätta mattor nu =). Sen ska jag möta upp Annis och följa med henne hem sen ska vi ut och springa eller sparka lite boll.
har vart världens gulligaste gulligaste dotter idag och STOR städat lägenheten!. duktiga jag!.

Ha en underbar måndags eftermiddag!

Bye!



Look at me

Nu ska jag hem och sova!. . Linus var här nyss, men han gick utan att säga hejdå! : ( är super trött. . SOV MORGON imorgon kan jag lova. hoppas ingen ringer och väcker mig föräns vid 12.  then I kill you,Lovat mamma också att jag ska städa åt henne! Gör det när jag vaknat så kan jag lyssna på GES och rocka gärnet!  
: ) God Natt

Look at me
You may think you see
Who I really am
image349But you'll never know me
Every day
It's as if I play a part
Now I see
If I wear a mask
I can fool the world
But I cannot fool my heart

I am now
In a world where I
Have to hide my heart
And what I believe in
But somehow
I will show the world
What's inside my heart
And be loved for who I am

Why must we all conceal
What we think, how we feel
Must there be a secret me
I'm forced to hide
I won't pretend that I'm
Someone else for all time
When will my reflection show
Who I am inside
When will my reflection show
Who I am inside



Ny vecka yttligare ny måndag

jahopp siter fortfarande här. image361
trevligt att det finns någon/några att prata med på msn!
Ska sitta här tills jag deckar !!
Sitter och lyssnar på Christina Aguileras låtar.!
Många gammla men också nya låtar. älskar denna sångerska något enormt.
Tänkte kolla om Lennie har någon bra film på datorn som jag kan
kolla på samtidigt som jag hänger här!.
Kollade på klipp på youtube igår. bla Lejonkungen,
Nu måste jag verkligen pallra mig hem till Lise-lott och hämta mina disney filmer,
och köra ett riktigt maraton!.


Bye!!






Telias nätverk

haha. Många på min msn fick samma fel som jag.! Internet la av! Men nu är det igång igen :) hallelujah !!








Christina Aguilera- I turn to you

I Turn To You lyrics

When I'm lost in the rain,
image360In your eyes I know I'll find the light
To light my way.
And when I'm scared,
And losing ground,
When my world is going crazy,
You can turn it all around.
And when I'm down you're there
- pushing me to the top.
You're always there,
giving me all you've got.
For a shield from the storm,
For a friend, for a love
to keep me safe and warm
I turn to you.
For the strength to be strong,
For the will to carry on
For everything you do,
for everything that's true
I turn to you.
When I lose the will to win,
I just reach for you and
I can reach the sky again.
I can do anything
'Cause your love is so amazing,
'Cause your love inspires me.
And when I need a friend,
You're always on my side
Giving me faith
taking me through the night
For a shield from the storm,
For a friend, for a love
to keep me safe and warm
I turn to you.
For the strength to be strong,
For the will to carry on
For everything you do,
for everything that's true
I turn to you.
For the arms to be my shelter
through all the rain,
For truth that will never change,
For someone to lean on,
For a heart I can rely on through anything,
For that one who I can run to...
For a shield from the storm,
For a friend, for a love
to keep me safe and warm
I turn to you
For the strength to be strong,
For the will to carry on
For everything you do,
for everything that's true
I turn to you.
For a shield from the storm,
For a friend, for a love
to keep me safe and warm
I turn to you.
For the strength to be strong,
For the will to carry on
For everything you do,
for everything that's true
I turn to you.

Rolig och trevlig promenad

Sitter uppe hos Lennie nu, han och Cissi gick just, dom skulle ut och gå en sväng innan cissi åkte hem! Kom hem efter en rolig och trevlig promenad med mina tjejer,. Anna och Malin! Jag har fått dags ångest. vill inte att dagarna/kvällarna ska ta slut! så tråkigt.. Tankar snurar runt om i livet. ska det fortsätta såhär eller blir det någon förbättring/förändring?. Jag har och lever ett bra liv med vänner och familj, men det är 7dagar i veckan, känns som om man är beroende på vad andra gör. det är helt sjukt jag kan inte vara själv.! då får jag panik, haha .Men det är skönt at fått jobb nu. har jag ngt att göra om dagarna iaf.! Hoppas bara att det infaller ngn dag att Elin jobbar samtidigt som mig. sist jag träffade henne var helgen då jag fyllde 20! och det är snart 2 månader sedan

Malin - Ambulans -/ balans
Anna - Plananer -/ Planer

Nu ska jag kolla runt!

Bye!!



utgång ;)

Utgång med jonna och martin., ska bara ut och kolla läget. sitter och groggar, första gången på jag vet inte huuuuuuuur länge.. jag bklir dum i huvudet utav sprrit. sorry me but i need to!

bye!!












Ohh lord

Ohh lord!! hittade en gammal bild på mig. 2 år sedan. Var på efterfest hos en kille inne i Norrköping . Det ända jag kommer ihåg är att han hade en STOR fondvägg men Mischa Barton från OC, och jag blev helt kär. DOCK inte i honom. haha.,. Men han bjöd på sprit iaf!
Ser ut som om jag har en cp hand!!: //_ My strong hand ;)

image359



Fikat med familjen

Det jag gör just nu är att jag sitter hemma hos ´Jonna : ) Vi har vart ute och gått litegrann så gick vi förbi Jannice där vi firade Tommy och fikade litegrann, Var lite roligt förutom att Lennie satt och slog mig med en smal pinne som sved somfan! Men det var trevligt, mysigt med hela familjen sådär + en liten Jonna.. Så vad händer senare idag då?: Lennie ville att jag skulle komma dit för att titta på hans nya tv. som han är så stolt över och dricka några öl. men vet inte riktigt om jag känner för de, skulle väl vara för Tommys skull isf, Inväntar Anna och ser vad som händer där, hon ville ju dricka, Annars så drar jag med mig Jonna så slipper hon sitta själv ikväll : D. Skönare att sitta här hemma isf. mycket nära ut  till krogen,

Bye!!




mys

image289jag vill vara i ett mörkt rum och i en stor skön säng med mängdvis med kuddar och krypa ner under täcket och kolla på film.









Bye!!







Kalla fötter

Jahopp. nu sitter jag här åter igen, Anna och jag har vart ute på promenad  : ) trevligt trevlig. Anna ville gå förbi P2 för att titta när hon jobbar nästa gång, Så vi satt där och hängde ett tag. Annars idag har jag inte gjort så mycket än. Gjorde en lyxigare frukost till mig själv och mamma, är sugen på en kopp Tee så det blir nog att jag tattar det utav elsklingen, Måste få henne på bättre humör, hon är lite smått sur, och det som gör saker värre är att hon vill in till Norrköping ikväll till "maxi träffen" som inte längre är på maxi utan bahouse parkeringen, Blir nog inget festande ikväll. går nog bara förbi och säger hej till Tommy, känner inte för de. vill hellre ligga i soffan och kolla på ngn bra film!, ser hur det blir, Anna kanske ska vara barnvakt åt Ellen.Jag vill hitta på ngt, är så trött på finspång,
Nu blir det kaffe/Tee och Annas balle

Bye!!




Bilder från HELA dagen

Min hannibal =)
image351

Annas blackbeautie
image352

Båda två! =)
image353

Igen fast bakifrån =)
image354

Ser helt skadade ut. w a f
image355

Den jätte GODA maten jag lagade åt mig och Anna
image356

image358       image357     





underbar ridtur

Hemma igen efter en underbar ridtur =) Gud vad jag verkligen älskar den där hästen. Både Anna och jag red barbacka, skönt som fan, men vilken träningsverk jag kommer ha imorgon, Nu strax blir det att laga mat åt mig och Anna, Tänkte slänga ihop ngn kyckling gryta med ris, mummigt!! Tror alla på hela viberga kollade konstigt på oss w t f. Nej nu blir det mat sen hem och duscha!

Bye!!




Iväg och rida idag ; )

Anna är galen!! hehe.. Vi ska snart upp till dalen, SÅ SKA JAG ÄNTLIGENrida på min älskling, känns som om det var evigheter sen, Får se om vi cyklar upp eller får skjus, ärligt cykla 1,2 mil känns som en evighet. visst det tar runt 20-30 minuter, men då blir jag ju svettig och äcklig. haha, men jag gör nog allt för att få rida, rida rida rida!!
Annars ikväll då? Hemma hos Tiina var det trevligt en kopp kaffe och spelade Wii, fyfan vad det är roligt, ska köpa mig ett eget, orkar man inte träna en dag så är det ju bara att spela ; )
Träffade Sandra och Josefine på väg hem från Tiina, saknar dom små tösarna. Vi pratade om att dra ihop ett gäng och spela brännboll snart. någon som känner sig manade till att vara med,!?

xOxO Gossip Girl / I know you love me!"



Kaffe hemma hos Tiina

Nu är jag hemma hos elsklingen. vi ska aldeles strax gå hem till Tiina och ta en kopp kaffe. skulle bara vänta på hun att hon skulle göra sig klar för att gå., jag får alltid vänta på ALLA ; ) haha. mamma är snäll och tvättar mina kläder. skulle egentligen ha hjälpt henne, men pallade inte att sitta inne när det är så fint väder,! blir ev lövdalen sen. elkslingen mamma och pappa skulle bjuda på pannkaker med glass : ) Min telefon håller på att dö. men tur att jag har mammas telefon. Ha en underbar Fredag.

image339





xOxO Gossip Girl, I know you love me!




what a night

Igår, började med att vi var jätte stressade men vi hann med bussen och åkte in till Norrköping. gick förbi McD och köpte oss ngr cheese, och upp till Monika och drack kaffe, så började vi dricka lite smått, så kom Ellie och Josephine, Dom hade också vart på McD, Så vi satt alla i vardagsrummet och snackade lite skit, eller ja det var väl mest om sex, olika sex saker och så, olika händelser man vart med om o.sv. ja Ni tjejer vet ju hur de samtalen går till ; ) Men allt gick så sakta så jag bestämde att vi skulle köra öl-spelet, för att få fart på alltihop, Det gick bra till en början. men sen skulle Monika börja dansa så hon hade sönder Ellies vin glas, haha. mycket hände där under vårat lilla spel. men vi gav upp, Det blev att Monika och jag satt i köket under fläkten ochröke och drack lite, Och slog varandra, Sen fick hon cpryck och sprang omkring och hoppade så hennes tuttar flög överallt, haha. Jag spruta öl över hela köket utav garv och till slut log jag på golvet,, haha. Sen blev det soffan igen och Anna sprang omkring och letade efter sin öl som Monika hade som hon spottade ur sin öl i ; ) fresh. Det drog mot sitt slut hemma så vi gick ut på Otten. det sög ganska stort, Men fulla var vi. Anna och jag ramlade över hela dansgolvet 2 gånger. haha, Sen började vi bråka LIKE USUAL!!!! Så när vi skulle gå till bussen som gick 01:05 trodde vi, så kom det fram en brud till mig och frågade om jag hade en tändare, och då tänkte jag deala med henne, och sa att hon fick låna den om jag fick en cigg, men då blev hon sur och gick så jag kallade henne fitt-jävel, ( inte moget men var sur) för jag var arg på Anna och ville hem till Finspång. När vi satt där i busskuren och väntade på en buss som aldrig kom så blev vi sams och tog varandra i handenoch gick hem till Monika, men hade inga nycklar men vi såg att Ellies rum lysste så vi bad till Gud och hoppasde på att hon skulle vara hemma vilket hon var : ) Hon och Monika hade blivit osams dom också, så hon hade dragis hem, så vi satt och pratade lite  och kollade på Hem till Midgård, sen somnade vi,, Anna hade redan somnat ute o Soffan, När vi vaknade utav Annas alarm på telefonen så gick Ellie upp för att kolla om hon var vaken, Då log det en främande kille brevid Anna -hehe- Ingen vi sett förut, Anna var livrädd haha (förstår henne)  Men vi klädde på oss och gick till bussen klockan 7,20, Så vi var hemma vid 8:00 och åt lite frulle sen satte vi oss vid soffan och kollade på  Vakna med Voice, sen somnade vi. Äntligen Hemma! underbart, När vi vaknade runt 12 så var det Madicken på tv, : ) . Sen så gick vi bort till babylon och åt lite mat, och nu är vi här hemma igen : )
Förlåt till ALLA som jag ringde igår, blir telefon kåt på fyllan (A)

Idag kommer Rebecca hit, underbart att få träffa dig honey det var sååå längesedan.

Pic
image347
image348
image349
image350



Bye!!



RSS 2.0