work work

Åhhh,, Mina kläder har kommit, och jag var precis och hämtade dom :-) Lovley... Im glad ...

Nej nu ska jag fixa mig iordning undertiden jag kollar på prison break!!. Frågan är ju vad jag ska sysselsätta mig med när jag är klar med serien. är på 5e avsnittet på 3 säsongen!!.


Nej ingen somhelst skrivlust idag.. Längtar tills klockan är 5. för då börjar jag jobba :)
Hade dock vart kul att varit ledig ikväll, så Linn och jag kunde rocka Hotellet .. men det får bli nästa månad.. sparar jag dom hundralapparna iaf .. kan jag köpa kläder för istället!!! Men jag drar mig till vingåker i veckan och köper byxor, så passar jag på att hälsa på syster där ute i skogen :).

puss*


schäfer sussie ;)

Knut fick sig ett skjut ;)




Citerar lite utav Linn's blogginlägg :)


Linus på linjen, vad är han då? En mask lr hur.
Har aldrig sett på de och när Lindy rita den,
jaa visst fan såg de ut som en mask. Lite som ett spöke oxå!

/// Ska dock nämnas att jag är inte såå där suuuuper värdelös på att rita.. De andra på¨jobbet såg att det var Linus ;-)


Har inte skrivit på ett par dagar. Förlåt, Men jag har iaf haft trevliga dagar :)
Lördagens jobb var super kul, verkligen. Fick min dagliga dos utav allt. Människor, pepsi cigg, jobb och massor med skratt!! :) Dock träffade jag inte Johanna, Men annars så :) PLUS att vi slog säljar rekord ;)

Söndagen där jobbade jag ju igen. mycket trevligt. Hade ju Linn som sällskap hela dagen, :) Hon jobbade med mig fram till 19, sen så satt hon och gjorde mig sällskap, Även Johan ( kocken)..
Johanna kom förbi, alltid lika trevligt att träffa henne, dock även om vi inte bor tillsammans längre så ses vi väl näst intill varje dag skulle jag gissa på, om inte så pratas vi i telefonen. Kan ju även nämna att allt som pratas uppe på jobbet kopplas till sex, fråga mig inte varför, Men Johan bad mig doppa pommen, och ja ni kan ju bara lista ut vad vi fick för tanke i huvudet!! Skadade är vi ..!! Men jag älskart!!!

Måndag/Tisdag/Onsdag

Måndagen där så lunchade jag tillsammans med Linn och Johanna!! Hur trevligt som helst,
Efter trevliga timmar uppe på Olearys så kom mamma&Börje och hämtade upp mig för att besöka Elina +barnen uppe i regna.. vi hade en underbar eftermiddag, avslutade kvällen med en promenad med Linn! :)

Tisdagen
spenderade jag hemma och på jobbet. hade tvättdag. ujj vad tvätt.. Passae även  på att STOSTÄDA lägenheten, så mamma blev väldigt nöjd och imponerad :) Duktiga Lindy var igång :)

Onsdag (Idag) så har jag diskat upp istorsätt ALL disk, lämnade litegrann, eftersm det var fullt i diskstället ;)
Johanna kom förbi och åt rukost med mig ( pankakor och glass ) Sedan gav vi oss ut på äventyr, till sist hamnade vi uppe på mitt jobb, där vi tog kaffe och pepsi .. Och där börjde skattfebern. Tror tamefan jag alltis skrattar när Linn är närvarande.. haha  Vi är lika sjuka i huvudet och vi kopplar allt till sex och sjuka saker  :) men bara man är trevlig får man vara precis hur man vill!! :)

Kvällen avslutades tillsammans med Micke och Rosanna. Vi har ritat upp min nästkommnde tatuering, och ätit pizza, även asgarvat åt mänger .. skrattfebern fortsatte.. :) Kan nämna en sak . Dock intärnt.. Naken, jag klär av mig naken, Ibakgrunden spelas ÅHHH SARA, KOM UT IKVÄLL""  !! HAHAHAHAHA :)

Nu ska jag bara t sista avsnittet för ikväll,, Och det är Säsong 3 utav Prison Break :)

Take care :)



Titta gärna in på Linns blogg :) Alltid lika kul att läsa ,Woop woop

http://linnsssan.wordpress.com






jobb

JObb 17:00-02:30


Snö?!?!

Seriöst,!?! Det är massa ny snö ute, Man tror att våren är kommen, men ikke.. jävla as vad IRRITERAD jag är!! Nu är jag verkligen irriterad.. Jannice, jag kunde ha köpt de där skorna jag tittade på.. 

20 minuter kvar. sen sova!!!

det sista

Working 9 to 5


 


Dagen den blev lite trevligare när jag gick utanför dörren i eftermiddags. Jag gick tillslut och köpte ciggaretter, ja jag vet att det är lågt gjort, Men jag var så pigg och glad och var tvungen att ta en promenad, så det blev att slänga på sig min gåra outfitt och promenera, och sprang förbi filmg , och köpa onödigheter!

När jag ändå var ute med musiken i öronen så kom jag bara att tänka på att det skulle vara trevligt med en pepsi och trevligt sällskap, så jag traskade upp, och satt kvar tills 12, Och på dom där 4-5 timmarna blev ett bra avslut på min dag :) Spelat bowling, pratat med Lena och Linn, druckit kaffe ute i kylan och sedan pratat spöken :D haha

Fick även ett spännande mms ifrån Jojohanna, Jag skulle packa grejerna och flytta på en gång ;) haha..Men det är ju bara fega jag!..

Så blev ett par avsnitt utav Prisonbreak, sedan sova. då jag jobbar 17-02:30 imorgon. och samma tid på lördag. och 17-00 på söndag :)

Godnatt ..



Horoskop
Du kanske funderar på att gå till läkaren,
en naturläkare eller till en homeopat idag
men du bör vara extra noga med att vara säker
på att du förstår deras instruktioner.
Diagrammet talar om missförstånd med auktoriteter
eller personer som handlar med läkemedel.


Torsdag 17e mars

Blivit helt galet förälskad i Prison Break igen.. Och Wentworth Miller, Ohh

Denna dag är helt förjävlig alltså, vart inne hela dagen!. Ska tilläggas också att jag inte rökt något idag :) Inte ett ända bloss, men det lär väl komma. känner att det skulle smaka extremt gott.
SKa ta mig en promenad upp till jobbet sen och säga hej till Linn och Lena :) Lite social måste man väl ändå kunna vara :)

Annars får ni väl ha en fin dag :)

 


Tro det eller ej!

Spöken !!!?!




På shemat idag pratade vi om andar / spöken. Ush vad det kan vara obehaligt att prata om, men ändå liten pirrig härlig känsla. Men jag kan vara så fjantig sådär.ögonen börjar rinna och jag blir helspänd. Men jag tror på Andar .
B.la. så pratade vi om Lövsta stott, där vet vi ju alla att det säg sig spöka där.. Johanna var där för ett par tre veckor sedan. och hon om någon älskar ju sådant prat om spöken.. :) jag tyker det är obehaligt och känner mig extrem obekväm. menmen


Jag förstår väl också att det finns dom som kommer med den där kommentaren att allt händer utav en speciell anledning, allt har en logisk förklaring.  somliga säger såhär:

  1. Precis som exakt allt övernaturligt så faller teorin om dess existens på en viktig punkt, brist på fakta och logik.
    Dock så finns det många logiska teorier om varför folk tror på sådan skit.

  2. Det finns inga bevis för att det finns ett liv efter detta eller någon sådan andevärld. Lika lite som man bör koppla ihop ufo med frågan om det finns liv på någon annan planet bör man koppla ihop spöken med frågan om det finns liv efter detta. Tänk om spökupplevelser inte alls har med det att göra.
    ¨
  3. Från början. Anden i Glaset alltså.
    Mina kompisar skulle hem och göra det hos en tjej och jag hängde på med tanken "Men hållåååå, spöken finns ju inte! Det är ju ni som rör glaset omedvetet, ni kan vara så lättlurade". Väl hemma hos henne så dukade vi upp med papper och ljus och godis och myspys och så körde vi.

    Första gången glaset rörde på sig kissade jag i trosan :) Det kändes så verkligt! Och ju längre vi körde desto mer uppslukad blev jag. Vi frågade och frågade, om döden och om anden kunde se oss och hela köret och gud vad jag var inne i det. Jag blev som en annan människa.

    Tillslut var klockan för sent och vi avslutade och jag åkte hem (som tur var fick jag skjuss, annars hade det nog slutat med att jag blivit skrämd av ett rådjur och trott att det var Fredrik Frö, alltså spöket vi pratade med på kvällen). Men den kvällen överlevde jag med sinnet i behåll alltså.

    Nu får jag snabba på, visst vad jag har en tendens att skriva detaljerat och långtråkigt :)
    Men saken är den, att det var inte bara själva andegrejen som lockade mig att köra anden i glaset igen och igen, utan också den sociala biten, Jag har aldrig kommit människor så nära som de dagarna jag och mina kompisar mös framför spelplanen. Så därför gjorde vi detta det följande tre nätterna. Vi frågade efter Fredrik Frö (sött namn va? :) Han var 14 år och brunögd och jag blev SÅKLART kär) igen och vi trodde vi fick tag på honom. Det var på sista kvällen det hände.

    Klockan närmande sig midnatt och vi satt och körde och skrattade som vanligt. Vi visade verkligen inte någon respekt för andarnas privatliv utan vi bara körde utan att bry oss om varningarna som folk skickat ut på internet. Ångrar mig fortfarande.
    Några timmar innan så hörde det till saken att jag frågade :;

    "Anden, min fråga är: Vet du saker om oss? Jag menar... vet du hemligheter? Kan du se saker som ingen annan kan om oss?"

    Glaset flyttade sig till JA.
    Jag kom då på den smarta iden att fråga om anden visste vilken färg våra bhar hade, fråga mig inte varför :)
    Men anden var förvirrad och gick till frågetecknet.
    "Men anden, vet du ens vad en BH är?" frågade jag oskyldigt.
    Så fort mitt finger rörde glaset tog det fart och i stort sätt flög bort till JA. Anden var upprörd. Men vafan, vi brydde oss inte.

    Så. Nu kommer vi till händelsen. Några timmar senare så satt vi som vilken annan minut som helst och körde. Mina kompisar hade samlat sig på ena sidan av spelplanen, med ryggarna mot sängen och jag själv på min sida med ryggen mot dörren.
    Helt plötsligt började alla skrika.
    På ett ögonblick förstod jag att det måste vara något bakom min rygg, vid dörren (där anden tidigare sagt att han befunnit sig) och när jag såg deras vettskrämda ansikten så skrek jag också. Hela jag darrade och utan att jag visste varför satt jag och blundade och höll för öronen för att slippa bort från allt det hemska.
    Men självklart satt alla fortfarande och skrek 10 sek senare när jag tvingade mig själv att öppna ögonen. Jag har aldrig känt något liknade, man är så rädd att man inte vet vad man ska ta sig till. Jag trodde att vi skulle dö. Men jag tvingade mig själv att vända mig om.
    Vad skulle jag få se? Ett spöke som tittade på mig? Fredrik Frö med sina bruna ögon?
    Först såg jag inget. Men sen fastnade mina ögon på ett föremål som hängde mitt i luften vid dörren.

    DET HÄNGDE EN BH I LUFTEN!!!!!!!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HHHHHHHHHH!

    Snacka om att jag skrek. Och nu fick jag spring i benen, jag rusade ut ur rummet och höll på att välta alla ljusen. Ner för trappan bar det av och ut i hallen. Där stannade jag. Mina kompisar var tätt bakom, min kraft att röra mig hade fått dem att kunna röra sig också.

    Nu kunde jag tänka klart.
    Det fanns alltså spöken, ingen tvekan. Nu skulle jag alltid veta detta, och jag skulle aldrig mera kunna somna ostört. Det fanns spöken. DE FANNS!
    Nu kunde jag också gråta och jag grät och grät. Jag tänkte på min fråga om spöket visste vad en bh var, och på hur konstig spöket hade betett sig efter det. Jag tänkte på Bhn i luften, och på mina vänners ansikten när de fick syn på den. Och jag grät vidare...



Orkar faktiskt inte skriva mera ikväll men här är lite spöknojja iaf.. Och jag sover helt själv. uuuääh. ;-)


shoppat på junkyard :D

Nu har jg shoppat.. :) Blev bara 3 tröjor och 1 klocka :)

here it is --






@ my place

Har nyligen kommit hem. Var hemma hos Rosanna och Micke. Trevligt att träffa dem, har blivit så sällan nu. men blir väl så när både jag och Rosanna jobbar som vi gör, blir inringda hit och dit. Men då får man ta vara på de stunder man kan. :) En sak som är lite träkigt är att Rosanna ar fest i helgen, men jag jobbar som vanligt, vilket jag föröverigt älskar och gör gärna mer .. Det kommer fler tillfällen, hoppas dom får en underbar fredagskväll :)

Kul att se att det var väldigt många som läser. bli lika glad varje dag jag kollar statistiken. Men frågan är ju om det är för allt skvaller ni läser eller om det faktiskt är för att ni tycker det är bra skrivet.
Alla trogna läsare vet ju att jag är den personen som säger vad jag tycker och tänker. och de dagar jag är frustrerad så sätter jag mig framför bloggen och skriver ner allt.
Nyfikenheten är aldrig nåtgot negativt. det är bra att vara nyfiken :)

ha en fin dag


Horoskop

En vän eller bekant kommer att få dig i dilemma idag.
De får bekänna mer än vänskaplig attraktion,
eller att de utgör en kärlekstriangel i din vänkrets.
Du kommer att ha romantiska möjligheter i dag,
vilka noggrant bör gås vidare med .






Analysera i olika aspekter !?

Är man någonsin tillfredställd ?




Kan ju börja inlägget med att säga att alla vi människor har bekymmer, somliga kanske lite större, fast det finns ju ingen på denna jord som kan påstå att hans/hennes bekymmer är större eller värre en någon annans, eftersom vi alla upplever saker och ting på olika sätt.Denna diskussion har Johanna och jag haft ikväll, eller ja. Det var en diskussion utav många andra, men den fick mig att börja tänka, och när jag börjar tänka så blir det automatiskt att jag börjar analysera i olika aspekter kring saker. Detta inlägg kan jag ju redan nu berätta att det kommer bli snurrigt att hänga med. och kanske för er inte ha någon som helst sammanhållning. men det har någon konstig förklaring, iallafall för mig.. haha

 

 

Jag tycker iofs att jag har det rätt så bra, inga särskilda stora problem eller bekymmer, inget jag lägger ner mycket energi på iaf. Jag försöker ta livet med en klackspark , och tänka att allt händer utav en viss orsak.
Ibland måste man få kämpa lite hårdare för att kunna få njuta vid det speciella tillfällena, och veta att man verkligen gjort sig förtjänt utav det livet har att bjuda på. Det där med vita lögner är väl heller inget jag tror på sådär jätte starkt heller, börjar man med en lögn så blir det kanske inte alltid, men oftast så att man måste komma med en till lögn, och en till efter det! Människan är gjord så att efter ett svar kommer en ny fråga, då vi alltid vill ha svar, och får man inte ställa frågor, får man heller inte reda på något. Sen finns det ju sådana personer som mig, som är otroligt över nyfikna .. Kan handla så mycket som att en kompis får ett sms, och man ställer frågan, Vem var det!? Fast man egentligen inte har med det att göra!

Men bekymmer och problem springer vi på väldigt ofta. Det är väl lite beroende på att andra alltid ska lägga sig i. Hade det inte funnits några frågetecken kring saker och ting så hade det väl heller inte funnits olika svar! Människan vill som sagt alltid ha svar. och vill också gärna veta svaret innan man beslutar sig. Det där med att ha kakan och äta den samtidigt. Men stänger man en dörr, öppnas alltid en ny, och vem vet, ibland öppnas även fler dörrar. Man måste som sagt våga här i livet. Satsar man inte så kan man heller inte vinna!

Det är nog som den där kicken man får med att hoppa Bungyjump. man vet aldrig till 110% att linan håller, jag tror nog de flesta har haft den där tanken. "Tänk om".  Ja men tänk om, Det är de som gör allt så spännande.
Hur många vill egentligen veta exakt när man ska dö!? Inte jag iaf..

Jag tror att var och varannan person här i världen skulle få ut så mycket utav att gå och prata med en psykolog, eller ja iaf en utomstående person. Eller ja, det skulle ju med ganska så stor säkerhet inte skada iallafall.
Min psyklog är min blogg. Jag känner alltid en lättnat efter att ha skrivit av mig.. Det kanske inte gör någon annan klokare av att läsa det här. men det gör mig tillfredställd iaf. :)

För övrigt så har denna dag vart väldigt trevlig på sitt sätt .. Fick spendera många timmar med Johanna . Det behövdes. Nu är det ju ett väldigt bra tag sedan vi hade en heldag såhär. Vi var förbi Jocke och tog en kopp te och pratade om allt mellan himmel och jord. Får vi göra om snart igen. Nu ska jag börja kolla på första säsongen utav Prison break .. God Natt :)







Fiskens horoskop !!
En vän eller bekant kommer att få dig i dilemma idag.
De får bekänna mer än vänskaplig attraktion,
eller att de utgör en kärlekstriangel i din vänkrets.
Du kommer att ha romantiska möjligheter i dag,
vilka noggrant bör gås vidare med .

kort och gott

Ett kort inlägg :)

Nu har man vaknat till liv iaf, startade dagen med ett par bitar Schweizer Nöt.. :)
Och sitter just nu och samtalar med en trevlig person, nästan så att man skulle víllja ligga kvar extra idag bara för att prata! Men idag har jag ett par saker jag måste ta itu med! bla att ta mig upp till jobbet med nycklarna. :)
Hade ju stägningen helt själv. åhh njaa det gick väl sådär , lite små scary att vara själv. sen missade jag en burk med enkronor, trodde först det var så att det saknades i kassen, men bara jag som glömde burken med 93 enkronor!!.. ush men det är nog ingen fara på taken :)

Skulle vart över hos lena och fixat naglarna men sov länge , och min telefon funkar ju inte!!: Måste verkligen gå över till 3 nu!!.. jobbigt bara att byta nummer , men men!!!

Nej nu ska jag sätta igång, men först redbull och cigg ute på ballen :)



Iphone :)






blööööp

Amicitia vera in perpetuum permanet


Sann vänskap varar för evigt




Måndag förmiddag, jag är verkligen jätte seg och trött. funderar på att slänga på en film, Att ta det där Söndags hänget. ´Är så frutansvärt sugen på godis!, men det har jag inget hemma, och orkar inte gå och köpa nu. Så känner sig någon extra gulig och generös idag så vet ni vart jag bor ;)

På sista tiden har jag träffat väldigt mycket nytt folk, folk som kommer ha stor betydelse i livet.
Ibland får jag den känslan av att man byter ut personer i sitt liv, eller ja kanske mera den där känslar. folk kommer och går, men riktiga vänner består ?

Jag har haft så mycket fina vänner genom åren. visserligen har jag väl kontakt med många utav er..Här är väl några som jag ändå sett som bästa vänner, som jag knappt har någon kontakt med. Fina underbara personer. som jag fortfarande värdesätter extremt mycket och saknar :)
Marina
Rebecca
Emil
Monika P
Fanny
Christian
Ulrika
Anna
Monika M
Marlene

Det är nog det fina med vänskapen att det finns altid kvar, alla minnen, alla knasigheter,
Även om man inte har så stor kontakt kvar idag, så hälsar man ju alltid på varandra när man ses osv, och jag får alltid att något minne poppar upp i skallen när man stöter på personerna.


söndag

The show must go on !!


 

Ja , då ligger man här åter igen! Skönt att man kan vara social med flera personer samtidigt som man ligger i sängen!.  :)

Dagen i all ära har vart väldigt trevlig, trodde faktiskt att jag skulle må otroligt dåligt, med tanke på igår. men herregud vad skönt och kul det var.

Slutade jobbet runt 23-tiden. skickade iväg ett sms till Linn och frågade hur vi skulle göra, då vi hade pratat lite under dagen om att ta en drink eller två. Så hon kastade på sig kläder och kom upp. Nisse och hans kompis Kalle satt där också :) så vi slog oss ner vid dom. Första drinken var snabbt slut. men fy farao vad gott det var. Daniel gjorde mig en Polka, Minttu och likör43 med jordgubbspuré och mjöl uhhlalaa helt underbart gott :). sen fortsatte det i all sin hast. 5 drinkar fick jag i mig uppe på jobbet. blev lagom full.. Sen tog vi taxi ner till Centrum när klockan var halv 2. Så vi sprang in och köpte oss en varsin bacardi. , där jag träffade Tompisssh , haha alltid kul att springa på honom. Han är alltid så glad och trevlig. Kvällen slutade ju inte på Krillen direkt vi träffade ett par , som vi följd med på efterfest. och jag och Linn traskade hemåt vid halv 6 på morgonen,

Vaknade runt halv 3 av att Linn ringde, fick den där panik-känslan av att jag hade försovit mig till jobbet. Hallåå, skulle ju inte ens jobba idag. men den där försovningskänslan poppade upp. Där efter ringde underbara lilla Jojohanna. vi pratade väl bort 40 minuter utav dagen. :) Sedan kom Linn och Tomas och hämtade upp mig, så åkte vi upp och kollade på Hockey , Lena våran personalchef på jobbet, hennes karl spelar i Finspångshockeylag så vi skulle stötta hans sista match inför säsongsavslutet nu. Där efter gick vi till jobbet och åt middag, och la oss tillrätta och kollade på solsidan. :) Några andra från jobbet kom också dit , med de spelade tv-spel istället.. :)
Yttligare 1 gång till :) Jag verkligen supertrivs med mitt jobb !!

Nu ikväll blev det en promenad, och sedan så hamnade jag här framför min dator.. :)

Nu blir det söndagsfilm, och lite sömn på de . Vad som händer imorgon är fortfarande en gåta. Har  inget på schamat ännu :) !!

Natti

bäst i test :)

Satan i gatan vad trött jag är!.. Plus världens huvudvärk. Men axeln är relativft bra iaf..

Ja då ska man vara på jobbet om 1½ timme, så man hinner kasta i sig lite mat innan man börjar jobba,, Jag går till 23 idag. Tyckte Linn hinta med en fylla ikväll :D hade varit nice, hon går till 21. men men  vi får väl se vad som händer. Just nu hade väl inte det vart så gott med ett glas vin kanske!!

Haha Ja just de.. Har ju glömt att nämna. Det var i Torsdags när jag jobbade, så kom det in en rätt snygg kille, sätter sig i baren och ber om en 4cl vodka redbull. Ska tilläggas att klockan vad 17:20 . Men inga problem,
Så jag fyller ett highball glas med is, i med en 4 cl vodka, och häller i ca 4cl redbull. och sedan stället upp glaset tillsammans med redbull burken på disken. ett perfekt "perfect serve". Han ställer sig upp plockar upp ett par hörlurar av märket "Urbanears" och ställer fram och säger, ATt detta var perfekt sererat och att han blev imponerad och jätte glad, För han var nämligen från Redbull. och skulle ge sig ut till alla restauranger i Sverige,
Och i hans distrikt så var vi Olearys i Finspång den ända Restaurangen som gjort så :) woop woop :D Yeeay me :)





Nej nu på med ett ansikte och göra sig redo för jobbet :)



I know we all have a similar dream



Quadam de causa omnia eveniunt


....
Allt händer av en viss orsak.




Det hamnar på min underarm, Kan ju lika gärna fortsätta på det latinska spåret,, :)
Vill även ha något på det alviska-språket .. Men den tiden kommer den också!

Egentligen borde jag kanske försöka sova, då jag faktiskt ska jobba imorgon.. Ska upp runt 1 tmme före, så jag kan ta mig något gott och äta innan.. Blir väl säkert en pasta som vanligt, Det är välrdigt konstigt att jag är så frälst i pastan på jobbet, När jag egentligen inte gillar pasta.. Eller vem vet, jag kanske börjar bli vuxen och där med växer min kräsenhet bort ;-)

Efter att jag skrivit av mig igår så kändes det redan bättre. faktum kvarstår att jag verkligen saknar honom. En så go vän som han växer verkligen inte på träd. Man har ju olika sorters vänner här i livet. Personer man verkligen delar allt med. Andra man bara har roligt med. ja jag skulle kunna orsätta hur länge som helst känner jag. men ni förstår ju vart jag vill komma :)

Sen vill jag också nämna att jag har nog världens finaste arbetskamrater. Är så glad att jag har hamnat där jag hamnat. Sammanhållningen är verkligen på topp.. Vi skrattar och skämtar helatiden. Sen har vi våra knasiga kockar som sjunger heeela dagarna.. Och det är verkligen dom där barnsångerna som sätter sig på hjärnan.. Johan (kökschefen) Började herromdagen att sjunga på sången,

"En elefant balanserade , på en liten, liten spindeltråd, det tyckte han var så intressant , så han gick och hämtade en annan elefant"

dagen efter det så gick han och sjöng på samma melodi, men nu var den på engelska, och igår började hn printa ut papper på yttligare samma melodi, men dnna gång på finska!! haha.. lovley..

Sen måste jag ju också nämna en sak till ang jobbet. var och varannan fillur där uppe har som "fetich" att komma bakifrån och pressa in fingrarna mellan revbenen. ni vet sådär jävla obehagligt..  haha..!! Men jag kan inte säg ngot annat än att jag verkligen trivs..och det är så viktigt ..

Nej ett försök att sova nu,, Skriver innan jobbet imorgon, om det nu finns något viktigt att nämna, kanske har någon sjukdröm att dela med mig utav..

Trevlig helg folkens, kul att ni fortfarande läser .. :)


 


Bridge Over Troubled Water

Jag vill, men jag vet!!




Jag kan ju börja med att säga att en promenad tillsammans med en person jag saknar väldigt mycket skulle vara behövligt. En person som verkligen känner mig och kan hjälpa mig med att ta beslut med allt som snurrar. bara få öppna sig som en bok och utan att han dömmer mig, han skulle bara kolla på mig och le, och höra hans lugna röst säga.
Lindy gumman, det löser sig, det gör det alltid.. Vi människor har alla motgångar. och med din charm och ditt sätt att se på saker, så är detta en liten klackspark för dig. Du är så stark..

Men du har alltid haft den förmågan att lugna ner mig. man kunde vara arg som ett bi, men bara att möta din blick fick verkligen allt att sväva iväg.. Men skulle jag träffa dig just nu skulle jag nog bara brista ut i gråt. Du har lämnat ett stort hål. och jag vill verkligen ha dig här! Men jag vet att det aldrig kommer bli så!

Jag har alla minnen kvar, inga andra minnen är så starka som dom med dig.! Fy fan vad jag saknar dig.
Alla mina vänner jag har och har haft genom alla dessa år, är helt underbara . Ingen kan ersätta er. det bara går inte.  Men skulle jag få den där frågan folk ställer alla..

.

Vem skulle du helst av allt vilja ha middag med, död eller levande?,
Så kan nog alla som känner mig svara på den frågan.. Jag skulle byta vad som helst för att få sitta där i framsätet på din saab. och bara skratta och prata bort flera timmar, sjunga till Simon and Garfunkel..
Och tack vare dig betyder Rihannas musik så mycket för mig. Och du, nu kan jag verkligen säga.
It feels like your a million miles away...



'

Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water

When you’re weary, feeling small,
When tears are in your eyes, I will dry them all;
I’m on your side. when times get rough
And friends just can’t be found,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

When you’re down and out,
When you’re on the street,
When evening falls so hard
I will comfort you.
I’ll take your part.
When darkness comes
And pains is all around,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

Sail on silvergirl,
Sail on by.
Your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine.
If you need a friend
I’m sailing right behind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind


happy birthday to me :D

Its my birthday today :D woop woop



Förutom de, :) Så har jag nyligen kommit hem ifrån jobbet , omg vilket bestyr det var att städa idag, helt seriöst så gick det över 1 ½ timme på bara att torka av borden, det var bbq sås över borden plus massa annan skit, verkligen not funny. Men jag tog städningen i restaurangen och Linn tog kassan och baren. Bra team-work där :D

Denna helg har jag jobbat 21½ timmar. så jag har sammanlagt 30 timmar denna vecka. det gillar skartp. blir eventuellt några timmar imorgon, David (chefen) frågade om Nelly kunde få ringa in mig utifall det behövdes imorgon ( idag ) och givetvis får hon de, jag bara älskar ju att få jobba, bättre present går ju ej att få menar jag ;)

Övrigt denna vecka så har jag spenderat 1 natt ute hos Elina och Robert, underbart vill jag bara nämna . De har flyttt till hus ute vid Regna typ, det är som en sockersöt liten gård de bor på, tillsammans med rn annan familj. och de är supertrevliga de också. De har massa roligheter där ute. 4hjuling cross osv, PLUS att de har ett stall med hästar. :) BTW - Elina har köpt sig en häst , Kita heter hon. jätte fint halvblod. :) Henne ska vi nog göra till stjärna tror jag :) haha..

Nej nu ska jag sätta igån en film och sova lite, utifall jag bir inring på jobb imorgon , så vill jag ha lite sömn :)
take care,


its true

One man's trash is another man's treasure, one man's pain is another man's pleasure


RSS 2.0