H E S = hata ex syndrom ?

Nu är jag hemma igen, men bara för ett ögonblick, ska duscha och göra mig iordning, sen iväg och fika med lillasyster+kompis.

07:30 kom ´Jannice in på rummet och väckte mig, så det var bara att sätta på sig mjukisarna och ge sig ut och gå. Det är riktigt skönt när man väl kommer igång.Man känner sig piggare, exept när man kommer hem och lägger sig i soffan, så vill man bara somna. BTW så ligger Jannice och sover med barnen nu . pssst!! Nybörjare ;)

Efter vi vart ute och gått 1,15 h, så packade vi bilen full med skit som skulle till pappersinsammling och d,s Sen åkte vi och hämtade resterande saker hemme hos mamma. Men när vi ändå var på den sidan av bron ville Jannice så gärna in på NETTO,
Och tack vare de så träffade jag LASSE OCH HARRIET. guuuud vad jag har saknat dessa människor, var så trevligt att få krama på dom och prata, tror nor vi pratade i närmre 30 minuter. om allt.
Lasse som alltid ska hålla på att dumma sig, det har han gjort i alla år. men det är de som är charmigt med honom,. Han skulle ta igen de här 1½ åren som gått nu , sa han . för han har ingen att jävlas med längre :) hehe. Och Harriet, hon är så mysig och trevlig att prata med
, Alltid vart.
Synd bara att Jason inte var med i bilen, så hade jag ju fått pussa på min söta lilla hund också .. han blev ju så glad sist jag sprang och pussade på honom, Jason batteriet har börjat tagit slut, det har ju gått hela 3 månader sedan jag fick pussa på honom nu. får ta och åka ut till Igelfors och träffa honom hädan efter, för Ronny är ju låst och får ju inte träffa mig, utav någon konstig anledning. H E S!



Kommentarer
Postat av: Mia

HAHAHA du är ju bara för mycket, HAN vill INTE träffa dig!! Få in det i ditt lilla huvud någon gång, då skulle allt bli sååå mycket bättre!

2010-01-21 @ 19:03:38
Postat av: Anonym

2010-01-21 @ 19:08:09
Postat av: Lindy

Vem är Mia ursäkta ? känner ingen vid de namnet ? Om han inte skulle villja det Mia om det nu är ditt namn, varför har han då gjort de ? Svara på den Mia.



jag tycker det är så kul att personer inte kan prata för sig själv. fuck ass vad tråkigt det är med blyga människor. hehe.



2010-01-22 @ 00:19:29
Postat av: Lindy

Vid intresse. vilket ni vissat att ni har, så har jag konvarsationer med Ronny , där det står både det ena och det andra . ngt som önskas se ?



MIA eller JENNY, kan maila över dom om det är för pinsamt för er eller eran syster. så kom inte och¨påstå att jag ljuger.



--------------------------------------------------------------------------------

2010-01-22 @ 03:18:28
Postat av: jenny

haha vi är syskon din mupp!

2010-01-22 @ 06:55:03
Postat av: jenny

Och förresten så har du ingen rätt att lägga ut vårat ip nr sådär så tar du inte bort det direkt så anmäler jag dig!

2010-01-22 @ 06:56:58
Postat av: Lindy

läs där så döm själv om det är olgaligt eller ej.



https://www.flashback.info/archive/index.php/t-839776.html

Postat av: ullis

HAHAHA!



Vart någonstans skulle det vara olagligt att lägga ut ip adresser? Vilken nöt! :D

2010-01-22 @ 09:54:05
URL: http://pixlers.blogg.se/
Postat av: Lindy

Eller hur, och hon kallar mig mupp. pulver pulver i stora "STORA" lass

2010-01-22 @ 10:00:36
Postat av: Lindy

HAHA, eller hur, men nu ser hon ju de, Vilka nötter det finns, Hallå vännen varför ej inne på msn ?.

2010-01-22 @ 10:03:10
Postat av: Anonym

Enligt PUL så är en personuppgift följande: All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Så av det kan vi konstatera att även en IP-adress är en personuppgift, eller?



Lite längre ner i texten finner vi denna text:



Grundläggande krav på behandlingen av personuppgifter



9 § Den personuppgiftsansvarige skall se till att

a) personuppgifter behandlas bara om det är lagligt,

b) personuppgifter alltid behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med god sed,

c) personuppgifter samlas in bara för särskilda, uttryckligt angivna och berättigade ändamål,

d) personuppgifter inte behandlas för något ändamål som är oförenligt med det för vilket uppgifterna samlades in,

e) de personuppgifter som behandlas är adekvata och relevanta i förhållande till ändamålen med behandlingen,

f) inte fler personuppgifter behandlas än som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen,

g) de personuppgifter som behandlas är riktiga och, om det är nödvändigt, aktuella,

h) alla rimliga åtgärder vidtas för att rätta, blockera eller utplåna sådana personuppgifter som är felaktiga eller ofullständiga med hänsyn till ändamålen med behandlingen, och

i) personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen.

I fråga om första stycket d gäller dock att en behandling av personuppgifter för historiska, statistiska eller vetenskapliga ändamål inte skall anses som oförenlig med de ändamål för vilka uppgifterna samlades in.

Personuppgifter får bevaras för historiska, statistiska eller vetenskapliga ändamål under längre tid än som sagts i första stycket i. Personuppgifterna får dock i sådana fall inte bevaras under en längre tid än vad som behövs för dessa ändamål.

Personuppgifter som behandlas för historiska, statistiska eller vetenskapliga ändamål får användas för att vidta åtgärder i fråga om den registrerade bara om den registrerade har lämnat sitt samtycke eller det finns synnerliga skäl med hänsyn till den registrerades vitala intressen.

2010-01-22 @ 18:06:59
Postat av: Lindy

Vilket är tveksamt när det gäller nåt så harmlöst som namn och ip-nummer. Men gör så att du prövar :)



Har alltid velat säga till någon : Vad var det jag sa!



2010-01-22 @ 19:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0