Dagens och månades horoskop

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - fredag 28 mars

Kärleken tar en överraskande vändning som har en frigörande inverkan. Du svävar verkligen på små rosa moln och struntar säkert i vad omgivningen har att säga om saken.

Personliga horoskop

Personliga horoskop Analys för 3 månader Relationsanalys

Ditt personliga horoskop baseras på din exakta födelsetid och är därför unikt för just dig. Rapporterna har skrivits av den internationellt erkända astrologen Adrian Ross Duncan

Veckohoroskop - vecka 13

Under veckan kulminerar en process som handlar om expansion och förändringar i förhållande till ditt sociala liv, dina vänskapsförbindelser och dina gentemot en grupp eller förening. Genom att hålla fötterna fast förankrade i tidens verklighet lyckas det dig att få gehör för en del nya, revolutionära idéer. Processen når kulmen till helgen, då många spännande saker händer. Det är möjligt att du står som värd för en grupp ovanliga och ovanligt begåvade personer som har ett spännande budskap och ett unikt sätt att förmedla det budskapet. Om inte så ger händelserna nu dig förnyad glöd att ta dig an vardagen.

Månadshoroskop - mars 2008

Nymånen i ditt tecken den 7:e mars varslar om en period då du olika experiment kan göra mycket om du vill nå fram till fertila förändringar i ditt privatliv. Ett oförutsägbart handlingsförlopp för dig samman med inspirerande människor från världens alla hörn, och du kan etablera starka band till kloka personer som i sin tur genererar en inspirerande framtidsvision. Händelserna avlöser varandra i ett verkligt flöde just nu.

Runt mitten av månaden trappas aktivitetsnivån upp när kreativa personer ansluter sig till dig. Dessa personer sitter också inne med de idéer och förbindelser som kommer att göra det möjligt för dig att komma framåt. Först kan det dock förekomma en del motstånd från andra, något som blir till en värdefull läxa för dig. Andra människor har vid denna tid som funktion att påminna dig om vad som är gångbart och vad som är omöjligt; bara genom att ha kontinuerlig kontakt med dem som kan omsätta dina idéer i praktiken kan du nå dina drömmars mål.

Framme vid fullmånen den 21:e påminns du på ett mycket kraftfullt sätt om någon angelägenhet i ditt sociala liv eller i förbindelse med barn eller en älskad att någon form av handling är absolut nödvändig. Vid denna tid kan människor tendera att vara en smula drastiska i sitt uttryck. Ultimatum kan förekomma, inte minst ekonomiskt. Någon kan också ha ett horn i sidan till dig på grund av någon tidigare angelägenhet som vederbörande inte tänker glömma i första taget. Se till att liera dig med rätt personer, dvs sådana som kan ge dig det stöd du behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0