så fall är du en av dom få

Att ignorera känslor är att ignorera själen, vilket är detsamma som att ignorera livet. Sluta gå emot dig själv! Använd dina känslor som vägvisare i livet istället!

Känslor symboliseras ofta med vatten. Vatten kan vara förorenat, grumligt, rinnande, droppande, dimma, is, kokande, forsande, bublande etc. Ta en titt på vårt språk: "koka av ilska" , "strömma upp lycko-känslor" , "iskall mördare" , "vågor av hat"... Känslor är liksom vatten ett medium... bärare av energier.

Det finns en stor potential, kraft och kreativitet i frigörandet av stillastående känslor. Det komiska är att det ofta är just dom människor som intresserar sig för prestation som också håller tillbaka sina känslor för att de tror att det mest kraftfulla är att vara i huvudet och intellektet. Huvudet, denna köttklump högst upp på kroppen. Att vara i känslan är att släppa intellektet och kontrollen. Allting är återspeglingar tillbaka på oss själva. Det händer ingenting förutom i dig själv och som du förstår måste du börja med dig själv. Ta steget och ta makten i ditt liv idag!

Vad gör du för att inte "misslyckas"? Tillåter du att rädslan för att "misslyckas" styr ditt liv för mycket?

Hur tror du att det känns att hela tiden bli kritiserad och trakasserad? Hur tror du att det känns att aldrig få höra något positivt? Tror du att det är lätt att skutta upp i glädje över att en ny dag börjat? Tror du att det är lätt att vara entusiastisk och givande mot andra när hon själv bara får sura miner, krav och negativitet.

Den jag talar om är naturligtvis dig. Du som läser detta just nu... Eller är det så att du ärligt och reservationslöst kan älska dig själv? Kan du säga hur du sköter dina relationer, ditt arbete och dig själv. I så fall är du en av dom få. Grattis i så fall och nu behöver du inte läsa mer ...








Kommentarer
Postat av: J

Jävligt starkt, bra skrivet, tog till mig en massa...kram

2009-02-12 @ 03:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0