drömmar :)

En bra dag idag :)¨

Hade konstiga drömmar i natt, drömde om hästar i största allmänhet, och sedan otrohet!

Häst : En dröm om hästar förebådar tur. Ser du två vita hästar i din dröm kan du vänta dig tur i kärlek. Om du ser en flock med friska hästar siar det om ökade inkomster. Döda hästar kan tolkas som stagnation i utveckling eller yrkesliv.

Hästen
är en vacker symbol återfinns i hela människans historia, i alla konster och omedvetna upplevelser. Huvudsak hästen står instinkter, energi, sexuella önskningar, men enheter som har i viss mån bli "tama" eller riktas. Om hästen är vild och RYTTARLÖS det visar att dessa krafter är starka nog att uttrycka sig, trots oro för dina tankar eller moraliska samvete. Om hästen är ridna, då innebär dessa energier riktas. Men ibland drömmar tyder på att även om en häst är riden, det borde ges fria tyglar, vilket indikerar alltför medveten kontroll över dina känslor, och behovet av att släppa ditt grepp om själv. Folklore och religion vi också hitta nämner den bevingade hästen. Detta symboliserar den sexuella eller instinktiv enheter som inte har motarbetas, men tillåtna i samarbete med medvetande och förnuft, att utveckla den högre möjligheterna latent i dem. Fysisk passion och kärlek kan förvandla till en andlig eller broderliga kärlek och passion. Detta lyfter medvetande, ryttaren, i högre sfärer av erfarenhet. Slutligen utgör Mare en kvinna på jorden. kvinnlighet, mottaglighet, fertilitet, fred. Hingsten är en hane, fieriness, manlighet, makt, manlighet. krig. Se även ytterligare beskrivning av häst.



 
Otrohet : Om en ung kvinna drömmer om otrohet, är det ett mycket gott omen. En dröm om otrohet kan också vara ett tecken på rädslor och svartsjuka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0